Kızlara yardımcı olabilmek ve sonda onlardan teşekkür almak beni daha çok mutlu ediyor, kızlar bana daha çok içten geliyor bir erkeğe göre, çünkü kızlarda dostluğu bulmak daha zor oluyor bu devirde fakat o dostu buldun mu gerçekten kan bağın olan bir aile ferdi kadar oluyorsunuz birbirinize Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, erkekler duruma göre satıyor insanı gibi, lisede okul çıkışlarında birlikte kütüphanede yks'yi çalıştığımız yakın kankalarım üniversitede sevgili yapar yapmaz iletişimi kesmişti (erkek olanlar)
Kız knka
Erkek knka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlıkta kızlar mı yoksa erkekler mi daha samimi?
Yani tabi ki kızlarla çok çok iyi anlasirim ama bi erkek arkadaşım var uzun zamandır arkadaşız daha önce kafa yapımın bu kadar uyduğu az insana denk geldim hayallerimizi gerçekleştirirken hep destek olduk ya da eğlenirken hep yan ana olduk, birlikte büyüdük sayılır bir kere yanlış hareketini görmedim, o da benden görmemiştir erkekler daha samimi olabiliyor bazen ama duygularını ayarlayıp yerini koruyabilmesi gerekir
Yazıda da belirttiğim gibi birlikte ders çalışırdık sohbet ederdik iki teneffüsler de aramızın çok iyi olduğu arkadaşlarım vardı, birisi ınstagram'dan bana görüldü atmamak için son koyduğum mesaja kalp bırakmış, sevgilisi de bundan rahatsız oldu mesela beni hesabından çıkartmış çocuğun
Konuştuğumuz konuyu çocuk başlatmıştı zaten konu da şu o mezuna kalmıştı hangi şehri yazayım şu bölümler iyi mi sence gibisinden sormuştu, ben zaten arkadaş bile olsam erkek olduğu için dinimden ötürü çok seviyeli davranan bir insanım, arkadaşça olduğu çok belli olan bir konuşmaydı
Bunu çok yanlış buluyorum yani evet kıskanması normal ama bu kadar abartı bence çünki dediğin gibi bir konuşmanın arkadaşça ya da başka şekilde olduğu her halinden belli oluyor, ayrıca insan seviyesini biliyorsa hiç sorun olmaz...
Karşılıklı iki tarafa bağlı aslında. Mesela ben bir kız arkadaşıma herşeyimi anlatamam. Yapmiyirum. Bir erkek arkadaşım çok iyiyiz. Ona herşeyimi rahatlıkla anlayabiliyorum. Biraz da kafa yapısı önemli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kız arkadaşım var çok samimiyiz birlikte güzel anılarımız oldu bir çok özel tuttuğumuz şeyleri birbirimize paylaştık (hemcinslerimi çok severim ama derdimi dökemem)
Bir kızla uyumu zor yakalarsın ama yakaladın mı da ömürlük dostun olur, siz de öyle değil mesela, uyumu kolay tutturuyoruz ama arkadaş olarak hemen silebilecek potansiyele sahipsiniz
Zaten ben de samimiyet üstünden cevap verdim, kızla arkadaş olmayı becerebilirsen o sana çok samimi yaklaşır, ama erkekler öyle samimi yaklaşsa bile aslında işin rengi hiç öyle değildir iki yüzlü bir samimiyetleri vardır arkadaşlıkta
valla hic kendi cinsimdekilerle konusmuyorum konusamiyorum anlasamiyorum daha dogrusu erkekler daha cok ilgimi cekiyor samimi oluyorlar falan gulduruyorlar hosuma gidiyor erkeklere karsi aram iyi yani
biliyorum oyle her onume gelene guvenmiyorum o konuda rahatım bana deger vermeyene ben hic deger vermem istenilmedigim sevilmedigim yerde hicbirzaman durmam bana yapılan k4hpeligi hicbirzaman unutmam unutturmam bana yanlis yapan herkesi mezara gomdum birdahada o mezarin onunden bile gecmeyecegime yemin ettim ant ictim herkesi icimde öldürdüm baskalarinin yoklugu koymaz bana ben en kralını bir gecede sildim igrenc basit bir orspu cocugunun hicbirseyi koymaz bana bu saatten sonrasi bedel odetecegiz sonumuz ya mapushane ya mezar