Bence erkeklerin arkadaşlığı daha samimi kızlar fesat içten pazarlıklı o yüzden kızların arkadaşlığı pek uzun sürmüyo çekememezlik var kadınlar arasında ama erkeklerde böyle bir şey yok birbirine karşı kadınların arkadaşlığı o yüzden uzun sürmüyo mesela okuldan çıktım kaç sene oldu hiçbir kız arkadaşımla görüşmedim ama erkekler öyle değil sürekli iletişim halindeler kadınlar gibi iletişimi kesmiyolar birden benim bu yüzden kız arkadaşım pek yok hepsi değişik iletişimi bu yüzden kesiyorum işte hepsiyle
Erkeklerin dostluğu çok samimi ve eğlenceli geliyor. Kızların şu hareketlerinden oldum olası hoşlanmıyorum. Bu yüzdendir ki çocukluğumda hiç kız arkadaşlarım olmazdı, açıkcası erkeklerin kafa yapısı mükemmel, kasıntı olmayanların yanında istediğin gibi davran sorun etmez..
Erkeklerin arkadaşlıkları daha samimi, daha içten. Çünkü, kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Kıskançlık, çekememe, arkasından konuşup çekiştirme, sürekli kendini başka hemcinsleriyle karşılaştırma maalesef kadınlarda. Görsellerde çok haklı tespitler var. Tanıdığım kadınların çoğunun da iyi arkadaşları hep erkek.
Erkeklerin muhabbetleri daha iyi gibi. Askerde bayan astsubayımız araçta devriye atarken bize şey derdi. Benim doğru düzgün kız arkadaşım olmadı kancıq sevmem ben derdi, sohbetleri havalı, egolu, çekememezlik, arkadaş kavramı yok. Ama erkeklerde durum tam tersi derdi.
Biz kadınlar neden böyleyiz anlamıyorum🤦🤣 ama bizim de az ve öz aynı erkekler gibi sahip olduğumuz arkadaşlıklar var. En azından benim var yani. Arkasından konuşmadığım ve konuşturmadığım canlarım var. Biri kim acaba🙈🤣
Erkeklerin arkadaşlığı daha samimi ve gerçek. Aralarında ki sohbet, muhabbet daha farklı. Birbirlerini eleştirmek, kışkırtmak yerine eğlenebiliyor. Birbirlerinin yanında oluşları ve destekleri güçlü.
Kızların arkadaşlığı rekabet, kıskançlık ve dedikodu temelli olduğu için samimiyetini bağını zayıflatıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz. 🤷🏻
Benim yakın olan erkek çevrem. Kızlarla, merhaba nasılsın? Gibi sohbetim oluyor. Erkekle bir gidiyorsun konuya, sabahlar olmasın. Her konu konuşuluyor. Arkadaş olan kızlar ise hep bir dedikodu ve kaos içine çekmeye çalışıyor.
Birbirinizi çekemeyen ihtiras ve entrikalarla donatılmış beyin noronlarina sahip bir tür kadınlar. Bu motivasyonlarının arkasında yatan nedenleri keşfetmek de bizim işimiz dude.
Erkekler dümdüz yarım saatte 14 kişiyi halisahaya toplarsin hdhdhd
erkek-kadın arasındaki ilişkiler daha zor.. erkekte bişi yok ki ben erdiyle lisede birbirimize sıra fırlatarak kavga ederdik son 10 dakika kala gazoz almaya kantine giderdik :D ama gel gör artık konuşmuyoruz peww
15 yıllık dostluktu be sosi hani kavgalar edildi kavgalara gidildi gecenin 4ünde ben çok kalktım onun için ve hiç bir zaman demedim noldu diye aradı açtım nerdesin dedim. evden kaçtı hay. van geldi bir hafta bizde kaldı grafiti yaparken az babasından dayak yemedik 15 yıl lan bu 15 yıl ama gel gör ben düştüğümde ilk o yok oldu. özlüyor muyum bazen affedermiyim ettim. ama bir daha omuz omuza gelir miyim asla.
Kızların çünkü araya 3,5 kaşarın kaynaması ile diğer arkadaşları da gömemem şahsen... Erkeklerde aslında biraz bizim gibi ama onlar şakaya vurarak yaptığı için göze batmıyor.
Onlar arada kaynayan pirinç taşları, olsun o kadar da. Kız olsaydım arkadaşlarımın çoğu erkek olurdu, 10 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun daha iyi lafı boşuna türememiş:)
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Cinsiyet ile değil kafa yapısı ile alakalı olan bir şey anlaşıyorsam arkadaş olurum erkeklerde kadınlarda benim anlaşamadım çok erkek var ya da anlaşamadım çok kadında var önemli olan cinsiyet değil aslında kafa yapısı
Erkeklerin bence. Kadınların arasında entrika ya da kıskançlık gibi olumsuz duygular çok oluyor maalesef. O yüzden arkadaşlık konusunda erkekleri daha samimi buluyorum ben.
Bizim gibi fesat değiller çünkü belki garip gelecek ama kalpleri bizden daha temiz bizim kadar kötü art niyetli değiller, buda arkadaşlık ilidkilerine yansıyor.
Erkeklerin arkadasligi her bakimdan daha samimi geliyor bana. Her konuda daha acik sozluler. Kizlar bir sure sonra birbirilerini rakip gormeye basliyorlar.. :D
Kizlar kinci. Ama erkeklerin arkadaşlığı daha samimi geliyor. Bu yüzden erkek arkadaş ortamını tercih ediyorum. Kız arkadaş ortamında nedense hep birbirini çekememezlik hep bir alttan birbirine laf sokma çabası var.
Buna net bir cevap veremem. Cinsiyetin bununla alakası yoktur, olamaz da... Bu daha çok arkadaşlık ettiğin kişinin karakteriyle, kalitesiyle ilgili bir şey.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkeklerinki birbirlerine karşı acik sözlüler kizlar ise..
Hep kızların arkadaşlıkları samimi sanırdım sonra pandoranin kutusu açıldı ve kesinlikle erkeklerin arkadaşlıklarının daha samimi olduğunu öğrendim. Neyime yapacaksa. 😇😄