Ayrılalı bir ay kadar oldu. Ondan ayrıldıktan sonra hesabımı değiştirdim yeni hesap açtım. Az takipçim takip edenim var. Ancak olay bu degil en yakın arkadaşımın bu gün hikayesini izlemiş normalde peş peşe 2 hikaye paylaşmış arkadaşım ancak sadece işk paylaştığını izlemiş. Sebebi benim hesabımı bulmak mı onu mu merak etmiş çözemedim Onu beğendiği için mi baktı diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfenn yanıtlayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yakın arkaşınsa bu kişi ve eski erkek arkadaşında senin bu yakın arkadaşını biliyorsa bence seni merak edip bakmıştır.
En yakın arkadaşım olduğunu biliyor ama benim profilim zaten açık ona neden baksın anlayamıyorum
En yakın arkadaşınla zaman geçirdiginizde o bunu stroysinde paylaşıyorsa yaptığınız aktiviteyi belki onu merak ediyor olabilir. Sen story paylaşmıyorsan oradan seni merak ediyor olabilir.
Hesabım açık storime bakabilir istese. Ona da bilinçli bakmamış zaten 3 tane durum varken sadece birini izlemiş bu da yanlışlıkla tıkladığınız kanıtı.
Yanlışlıka tıkladığının kanıtını kendin buluyorsan neden soruyu soruyorsun o zaman onu anlamadım ben :)
İşte aklıma takılan onu mu merak etti yoksa benim hesabımı bulamadığı için yeni hesabım eskisini kapattım ordan beni mi bulmak istedi emin olamıyorum.
Ben senin hesabını bulamadığı için düşüncesindeyim.
Sana söylesin diye yapiyor
Söyleşin diye yapsa hepsine bakar sadece birine bakmış muhtemelen. Yanlışlıkla ama demekki profiline girmiş
En yakin arkadasim dedin ama demekki onada en yakin arkadasini o tanittiysan tek ona bakmistir.
Tanıtmıştım ama ne olursa olsun bakması normal mi. Benim için baksa benim hikayeme bakması gerekmez mi allahım deliriyorum onu beğendiği için mi baktı yoksa
Sanmam.. ama boyle dusunuyosan yazdir arkadasina hikayeme bakmissinda yazsin soru isareti koysun... arkadasindan yana bi guven sorunun yokturdur zaten
Yok ki arkadaşımın hesabında kilit var
Ne kilidi
boş ver ya koydu baya
Boşuna sıkıntı yapma bnce düşündüğün gibi degil
Arkadaşım inanılmaz güzel bir kız
O zmn yazardi sohbet etmeye calisirdi niye tek hikayesine baksin
Benim arkadaşım çünkü cevap alamayacağımı biliyor. Off bilmiyorum ya
boş ver napcan kızı beğenmştr belkide
En yakın arkadaşım bir kere ayıp ben severken bir de
Benimde arkadaşımı takip etmiş takip etmediği kalmadı bende merak ediyorum açıkçası niye?
Birde masumane belki seni ararken görmüş olabilir senin yakın arkadaşına bakcak değil tabi onu bilemem 😂
Asla normal ya da iyi niyetli gelmiyor.
Eğer o kızları takip ettiyse iyi niyetli gelmesin zaten benim arkadaşlarımı takip ediyor tanımadığına adım gibi eminim xxd
Tanıyor benim arkadaşımı ben tanıştırdım ama çok zoruma gitti ya
Arkadaşına söyle engellesin benim daha çok zoruma gitti hemde sevmediğim kişileri takip etmiş 😄 ama umrumda değil milyon tane kız var zaten istediğini takip etsin sanki onlarda onla sevgili olack ne alaka demi ben onum erkek arkadaşını takip ediyor muyum çok saçma
Sen çok kıskanç birisin galiba merak ettim seni 😃 boş ver takma delirirsin
Evet öyleyim ama olay kıskançlık degil zoruma gitmesi kendimi kötü hissettim
Arkadaşının hikayesine bakması niye zoruna gidiyor ki kızın bı suçu yok bence normal bir şey. Belkide yanlışlıkla tıklamıştır.
Yanlışlıkla tıklaması için ekli olması gerek ekli değiller. Profiline bakmış.
Peki bir gelişme var mı xd
Hayır
Bu kız senin yakın arkdaşınsa sor tekrar bakmış mı engelle desene arkadaşına çekiniyor musun?
Yo ne gerek var diyorum
Ben anlamadım neyse karışmayım