Ayrıldık ama hikayelerime bakıyor ben bayadir sessiz kaldım ve işin ilginc yani tuhaf olan hani ya bakarsın ya da bakmazsin hani bir bak bir bakma yapiuor komik yanı üstüne geç bakardı şimdi erken bakmaya başladı amaç ne sizce dikkat çekmek istiyor gibi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuruntu yapıyorsun arkadaşım
Kurutuyla ne alakası var yapıyor yani farkediyorum
AHahahahahah
Gülme bişey sordum ama kuruntu yapicak bişey değil bak ya da bakma ortası olmaz bir bak bir bakma ustune sabahtan ilk kez baktı keşke bakıp biseue yarasa mesaj atsa ne güzel olurdu ua
Tamamda bu kuruntu adam senin değil sen onun takibindesin o yüzden kuruntu yapıyorsun 😂
Böyle baktığında evet ama biseyler bitti medenice gram saygısızlık olmadı ve ortada büyük nedenler de yok hani geri dönüşü olmucak seylerde yok sence neden silmiyor
Niye silsin üç yıllık kız arkadaşımın mesajları bende ayrılan bendim yani ortada bir şey yok kızım kuruntu yapıyorsun
Niye kayıtlı kalsın ki hadi benim hislerim değişmedi de onu bende anlamlı kılan davranışı idi bir de 30 yaşında adam hani evlilik ayakları olucak biriydi bu saatten sonra bana bakması zaman kaybı degismiyecekse biseyler ahbap arkadaş dostta olmuyacagiz ne mana geliyor oglumm azıcık sen yanıt vermişken darliyim kuruntularla seni jajajaj ;)
Bak şimdi sen olayları nasıl entelektüel şekilde bağlıyorsun sana şöyle bir örnekle anlatayım "Amerikada patlama oldu akşamı türkiyede erkekler etek giydi" 😂😂😉😉
Bana örnekle anlatma ya bu durum cidden beni üzüyor yoruyor arkadaşlarım ceptesin çik diyor
O yönden yaklaş yorum yap
yanlış mı dusunuyorum bilmiyorum harbi yordu buna izin verende benim silsem bunlari yaşamam ama yaşıyorum istese o da silebilir buna hayatında biri var mı diye sordum varsa beni asla gormuyeceksn dedim cevap vermedi varsa var diyecek biri ama sustu normalde her şeye cevap verir yazar ara ama ve ben sessiz kaldım durumlara bakmaya başladı öyle. Bişey işte
Sen seni üzen bir adamı niye seviyorsun arkadaşım olmuş bitmiş olaylar az gurur yap ya gurur mükemmel bir şey ne kadar sevsende silebiliyorsun
Gurur yapayım okey nasıl hareket etmem gerek mesela
Uzaktan bakınca ilişki uzmanı gibi mi duruyorum 😂
Vallaha 20 yaşındasın doğruysa tabii konuşmaların mantıklı geliyor
Sen kaç yaşındasın
23 yaşındayım
İlişki konularında 15 yaş gibi oluyorum abjajs
Adam birincisi yaşlı ikincisi senden daha tecrübeli iki üç lafına hareketine düşecek naptıysa sana artık orasını bilemiyorum senin bana tavsiye vermen gerekirken ben sana tavsiye veriyorum
Adam yaşlı hakikaten yaa ama görüntüsü yaşlı değildi 😄 baya güldüm yaaaa adam tecrübeli falan değil ciddiye yönde bir ilişkiden çıkmış darbeyi yemiş benim alışma evremde utanmam cekinmelerim ufak kiskancliklarim oldu aldı büyüttü tipide normaldi herhangi bir adamdı klasik kafamdaki profil baska benim tabii aynı kisiler olmayablr hayatta neyse ne göze alabiliyor ne gözünü alıyor tecrubeli olgun bir adam siler çünkü karşında biseylerin degiscegini duusnen biri var daha ondan gitmemis hani sevecek biri böyle baktıkça ümit veriyor farkında degilmi huhuhibi😭😭 sakinliği bnei benden aldı baskabjisi yapmadi akıl akıldan üstündür yasa bakmiyor gondr tavsiye shjsjs,😄😄
Ben sevmediğim birinden ayrılmak istesem karınca kadar küçük sorunu dağ gibi büyütürüm yani erkek olarak istediğimiz kadını elde ettikten sonra soğuyorum ayrıldıktan ilk aylar rahat geçiyor sonra şarkı eşliğinde hatıraları hatırlıyoruz ama genede yazmıyoruz çok enteresan
Sevme olayı ne benim adıma ne onun adına hani bizim iliskimiz adına zamanla olucak biseydi çünkü ilk görüşte aşk yok yeni tanıyan iki kişi var hoslanti bizi tutan oldu hatta o benim onu beğenmedimi düşündü bile oysa ben bakmadım tipine neyim:) bir erkek kadına ilişkide 6 ay geçince daha rahat bağlanıp sevmeye başlıyor bizim öyle bir zamanimiz geçmedi karşıda ilişkiye hazır olmayan biri vardı bana senin suçun yok dedi yoksa faturayı bana kesti pişman olur inşallah ilgim alakam hoşuna gitmiş olabilir yazar belki baktığına göre belkim yazar
Nasıl bir durus sergilemek gerekiuor hey genç ahhaha
Şimdi benden üç yaşcık büyük olan ablacım ben ne diyorsam konuyu gene kuruntularınla inşaa etmiş olduğun bölgeye çekiyorsun bi kuruntu soldan bi kuruntu sağdan yiyorum siz kadınlar başınızı okşayana biraz değer verenlere hemen teslim oluyorsunuz sonrası kuruntu oluyo işte
Sen bu kadar haklı olamazsınnn ablamm yaaaa nerden aldin sen bu akılları jsjsjsj
Tamam da bu durum da ben ne ypcm peki düştük kuruntu batagina
Abla inan bilmiyorum bilemiyorum
Silmiyim kuruntuya devam mı edeyim :) umursamiyim takmiyim mi
Sil engelle sen unutmak istemesen bile zaman herşeyi unutturuyor dert etme
Doğru söylüyorsun😓zaman her şeyi koyck mecbur bir yola cevapların için teşekkür ederim.
Rica ederim