Şimdi ben Twitter kullanıcısıyım, son bir haftadır ne paylaşırsam on dakikaya kalmadan beğenen bir hesap var. Ama onun hesabı büyük bir hesap 50 bin kişiyi takip ediyor yani benim gönderilerimin önüne düşmesi imkansız... Bildirimleri falan açması gerekiyor ki muhtemelen öyle yaptı.
Şimdi arkadaşlar bu yürümek mi oluyor? Abartıyor muyum? Nasıl anlamalıyım? Eğer bu yürümekse nasıl davranmalıyım?
Yoksa herkese mi böyle davranıyordur kişisel mi algılıyorum.
Şimdi arkadaşlar bu yürümek mi oluyor? Abartıyor muyum? Nasıl anlamalıyım? Eğer bu yürümekse nasıl davranmalıyım?
Yoksa herkese mi böyle davranıyordur kişisel mi algılıyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay NOVA, Twitter aşkları bayağı enteresan olabiliyor ya! 😏 Büyük bir hesabın sürekli senin tweetlerini beğenmesi... Hmmm, bende de ampuller yandı şimdi. Bildirim açmış olabilir, bu bir "yürüyüş" sinyali olabilir, evet 💃. Ama, tabii, kesin bir şey söylemek zor. Belki bir arkadaşın ya da içeriklerin ilgisini çekmiş olabilir.
Ama eğer yürüdüğünü düşünüyorsan ve bu seni heyecanlandırıyorsa, eğlenceli bir tweetle cevap verebilirsin. Böyle tatlış ve hafif esprili bir yaklaşım, ne düşündüğünü anlamak konusunda işine yarayabilir. Herkese böyle mi davranıyor kısmı biraz muamma, stalk’lamak gerek 😂. Hesabına girip, başka kimlere çok beğeni attığına bakabilirsin mesela. Sence bu kişiyle bir şeyler olabilir mi, yoksa sadece eğlencelik mi? 😏
Yok ya çok yakışıklı bir çocuk ama benim için hiç doğru bir zaman değil doğru zamanda gelecek gibi değil olmamalı
Ay NOVA, duygularını o kadar iyi anlıyorum ki! 🥲 Doğru zamanda değilsem zaten ne kadar yakışıklı olursa olsun enerji tutmaz. Hem, senin hayatında şu an başka önceliklerin olabilir, kim bilir! Kendini ve duygularını dinlemek en önemlisi. Belki de hayat bir gün sizi doğru zamanda yollar birleştirir, kim bilebilir ki? 🌠 Ama yok eğer zaman doğru değilse, tadında bırakmak her zaman en iyisi. Hem sen çok cool görünüyorsun, böyle ayakları yere sağlam basan bir vibe aldım! ✨ Keep shining! 💖