Benim 3 aydır hayatımda birisi var astsubaylık eğitiminde bu süreçte hep onun yanında oldum elimden gelenin fazlasını yaptım çoğu şeyi altan aldım sustum orada zaten zor şartlarda diye diye hep Altan aldım yeri geldi bana hayatımda kimseyi istemiyorum dedi git dedi ben bu sözlerin hepsini Altan aldım sustum bitmesin diye bana öyle bir seni seviyorum derdi ki bunu bütün kalbimle hissediyordum inanıyordum instgram muhabbeti vardı dedim haddinden fazla kız var rahatsız oluyorum kapatır mısın yeni hesap aç dedim o dedi ben kapatıp yeni hesap açtım bana verdiği cevap şuydu burada musiat olamıyorum izne geldiğimde halledeceğim dedi tamm dedim o zaman daha fazla kız ekleme dedim tamam dedi ama bakıyorum ekliyor sesimi çıkarmadım hâlâ devam ediyor söyledim önceden istekb attıklarım dedi tamam dedim ve hâlâ devam etti bu durum geçen cuma günü geldi ertesi gün görüştük gözümün içine bakarak söz akşam hepsini halledecem kapatacağım dedi akşam oldu baktım arka arkaya hikaye atmış hani kapatacaktın bana verdiğin sözü unutma dedim bana verdiği cevap şu şekilde ben düşündüm kapatmayacağım izninin bitmesine yakin kapatacağım dedi bende o an ne diyeceğimi bilemedim dedim ki sen 2 aydır çocuk oynatır gibi beni oyaladın gelince dedin geldin şimdide gidince diyorsun başta kapatmak istemediğini söyleseydin anlayışla karşılardm bu durumu anlayışla karsilayamam dedim sabrımın sınırıydı o an hayatında mutluluklar dedim o da bana bitiyorsun madem umarım pişman olup geri dönmezsn ben sana dönersem itim dedi ben de ilişkiyi bitiremiyorum üzüntüden zoruma gitti için o an onu söyledim hayır artık geri dönüşü yok bugün bana bunu diyen yarin neler demez dedi bende dedim ki ben bunu sebepsizce mi söyledim sen bana her defasında yalan söyledin gelince yapacam diye sen beni o konuma getirdin dedim uğraştırma beni defol dedi görüldü attı ertesi günde görüldü attı şu an arkadaşlarıyla geziyor tozuyor çok emek verdım fedakarlık yaptım yaptığı zoruma gitti haftaya gidecek sizce böyle birisi geri döner mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok emek verdiğim dediğin 3 ay mı kankam lütfen kendini birisi için paralama boş ver değmez emin ol
Teşekkür ederim düşüncen içi 3 ay sana belki çok az bir süre olarak gelebilir ama psikolojik olarak çoğu insanın kaldıramayacağı durumlar yeri geldi orada zor şartlarda diye her şeyi Altan aldım üstüne gitmeyeyim diye çoğu şeye sustum hep destek oldum yanında oldum onun nöbetleri olduğu zaman saat farketmezsin uyandım onunla konuşmak için sabah erken kalkardim o saatlerde müsait oluyor diye bunlar fedakarlık değil mi belki sana 3 ay az bir süre gelebilir
Bunların hiç biri afedersin fedakarlık değil zaman kaybıdır. İleriyi düşünerek konuşun insanlarla. Herkes ile bu kadar samimi olmayın. Bak gördün mü seni sürekli oyalamış durmuş sen yine alttan almışsın. Bas engeli geç yoluna devam et ne gerek var üzülüp sinirlenmeye mübarek
Kesinlikle haklısın gerçekten zaman kaybı bana kendini o kadar inandırdı ki şu an kendime kızıyorum sadece uykusuz kaldığım günler içime attığım zamanlar umurunda değil arkadaşlarıyla geziyor eğleniyor haftaya tekrar gidecek eğitim yerine oradayken ben vardım izne gelince ikinci plan oldum resmen o karar bekledim gelmesini sence bu tip insanlar tekrar döner mi
Bence bu kişiden uzak dur engelle ve onu düşünme. Sen ona çok bağlanmışsın ve hala bağlısın gibi bence kurtul bu durumdan çık. Yoksa zarar gören sen olursun
Evet sorunum bu zaten çok alışmak instgram dan çıkaramamış beni ben çıkarttım ne amaçla çıkamadığını anlamadım hani sen diyrosun ya 3 ay mı diye o 3 ay içinde kendimi o kadar yıprattım ki 2 sene nasil geçecekti bilmiyorum
Yazık sizin gibi insanlara üzülüyorum boşu boşuna kendinizi heba ediyorsunuz
Maalesef öyle haklısınn
Umarım bir an önce kendini toparlayabilirsin
Çok teşekkür ederim gerçekten çoğu tanıdığım insanlardan ziyade senin gibi hiç tanımadığım insanlar moral verdi destek verdi Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah şu an tek istediğim sey bu duruma çok çabuk alışmak kabullenmek onun umurunda olmaması benim yokluğumu bile hissetmemesi benim zoruma gidiyor belki başkalarıda vardır bilemem o kadar güzel şeyler yazdım her defasında görüldü attı oysa ben hep onun iyiliğini düşündüm destek oldum
Eyvallah biraderim Allah seninde gönlüne göre versin inşallah. Boş ver sen yoluna bak gelip geçici dünya zaten be
Evet gelip geçici bir dünya ve sen nefes aldığın her saniye mecbur önüne hayatına bakman gerekiyor hayat her şekilde devam ediyor sen ne kadar üzgünde olsan çok ağlıyorum çok kızıyorum kendime inşallah en kısa zamanda toparlanırım sağol
İnşallah çok amin hayırlı akşamlar dilerim
Eğerki seviyorsa döner yaşadıklarınız paylaştıklarınız anılarınız birikmişlikleriniz varsa dönme ihtimali var tab ama yinede bu hayat tabiki her an herşeye hazırlıklı olmak gerekir
UMARIM döner ve çok mutlu olursunuz
Oraya gittikten sonra o geri dönemenin hiç bir anlamı kalmaz ki 🤦♀️
Kalır be kardeşim ben 6ay 28 gündür geri dönmesini bekliyorum mesela
Neden yapıyorsun bunu yapma kendine zamanında bilinmeyen değer sevgi saygı sonradan bilincince ne Önemi kalıyor mesela şu an dönmesini deli gibi istiyorum kaç zamandır yolunu gözledim ama o buradayken değil oraya Gidince bana mesaj atarsa ben napıyım o zaman
Bir şey diyeyimmi kardeşim seviyorsan bekle mesaj atarsa nemi yapacan tabiki yazacaksın bana nerde olursa olsun sadece gel desin koşarım yanına sende koş yanına derim
Ama o sevmiyor ki sevse bir çırpıda beni siler miyidi hemen vazgeçer miydi Bittin sen bende diyebilir miydi sen güzel sevmişsin erkek olarak keşke oda beni böyle unutamayacak cabalayacak kadar sevseydi
Kardeşim çokkkkkkk seviyorum ve sevmeye de devam edecem o da senin ki gibi bir çırpıda sildi çok acı çektim ve çekmeye devam ediyorum ama anılarımız çok yaşanmışlıklarımız çok her ne olursa olsun anıları hiçbir zaman silemezsin aklından işye o an ne oluyorsa oluyor gitti dediğin insan bir bakmışın yanında oluyor
Zor vallaha ama hayat devam ediyor nefes aldığın sürece kendine gelmen gerekiyor Şu an bunları sana diyorum ama ben senden daha betterim
Senin gibi kardeşlerim var yaşıtlarım var birbirimize bir şekikde yardımcı olmaya çalışıyoruz dualarla fikir alışverişi yaparak buna inan ki aşk acısını Okadar çok iyi biliyoruz ki
Ee zaten tek başına olursan kendine gelemezsin ki bir şekilde insan eşinden dostundan güzel destekleyici sözler duymak ister
Aynen kardeşim destek olmaya çalışıyoruz bizde hiç tanımadığın sadece instagram ya da sosyal medyada bir birimize ağlayarak teselli olmaya çalışıyoruz bazı arkadaşlarımız sevdiklerine kavuştular resim attılar bizde onlarla beraber mutlu olduk bizde sıramızı bekliyoruz allahtan ümit kesilmez kardeşim isteyecez hep ve sonunda mutluluğa erecez
Şunu da söyleyeyim en büyük yardım sana 7 kat yabancıdan geliyor buna inan ve güven
Tabbi ki de kesinlikle şurada sana destek olan insanların çeyreğini senin arkadaşların yapmıyor
Çeyrek ne demek umursamıyor lar bile 1 kere konuşuyorsun o kadar diyorum ya yüzünü bile görmediğim insanlar ile saatlerce telefonda konuşup dertleşiyoruz çözüm yolları arıyoruz hemde hiç sıkılmadan yılmadan
Evet doğru söylüyorsun bir iki anlatıyorsun bakıyorsun umursamıyor sende anlatamam ya başlıyorsun bu sefer hiç tanışmadığın insan seni dinleyebilir destek olabilir o yüzden arkadaşına dostundan çok medet unmamak gerek
Her zaman dinlerim kardeşim 7 24 dinlerim yeterki sevenler bşr birine kavuşsun bunu gerçek diyorum sakın yanlış da anla beni Allah korusun öyle şeylerden çok korkarım
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Sana diğer arkadaşlarımızla neler yaptığımızı anlatsam var ya ağzın açık kalır yeminle
Kalbin çok temiz Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim rabbim de senin güzel kalbine göre versin her denilene kulak asma morelini düşürme ve içinde umut olsun her zaman yeri gelecek ağlayacaksın bağrına bağrına ama sonunda yine onu düşüneceksin ne olursa olsun herkes mutluluğu mutlu olmayı hak ediyor ilahi adalet er ya da geç tecelli ediyor kardeşim
İlahi adalet var Allah her şeye şahit ben isterim pişmanlık duygusunu yaşamasını bunu kalpten istiyorum yaşar mı yaşamaz mi onu da bilmiyorum olan bizim gibi insanlara oluyor
Ne yazıkki bizlere oluyor doğru diyorsun demekki bizimde yaşayacaklarımız varki yaşıyoruz her zaman şükret ve dua et ya Fettah ya da ya vedud ile başlaya bilirsin aklına geldikçe bunları söyle
İmtihan belki bazı insanları kayıp sanıyoruz ama belki belli bir zamandan sonra şükredeceğiz bir insan kalbini gönlünü Allaha emanet ettikten sonra zaten doğru zamanda Rabbim o kalbi öyle bir çiçek açtırır ki önemli olan sabretmek şükretmek
Aynen öylee kardeşim dediğim gibi 7 24 yaza bilirsin konuşabilirsin sakın çekinme
Hala geri döner mi diye düşünüyorsun yapma bunu kendine isterse dünyanın en yakışıklı insanı olsun değer görmediğin yerde asla durma asla sözünden dönme ve pişman olma emin ol o doğru kişi değil