Arkadaşlar bir konuda düşüncelerinize yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Benim 3 aydır hayatımda birisi var astsubaylık eğitiminde bu süreçte hep onun yanında oldum elimden gelenin fazlasını yaptım çoğu şeyi altan aldım sustum orada zaten zor şartlarda diye diye hep Altan aldım yeri geldi bana hayatımda kimseyi istemiyorum dedi git dedi ben bu sözlerin hepsini Altan aldım sustum bitmesin diye bana öyle bir seni seviyorum derdi ki bunu bütün kalbimle hissediyordum inanıyordum instgram muhabbeti vardı dedim haddinden fazla kız var rahatsız oluyorum kapatır mısın yeni hesap aç dedim o dedi ben kapatıp yeni hesap açtım bana verdiği cevap şuydu burada musiat olamıyorum izne geldiğimde halledeceğim dedi tamm dedim o zaman daha fazla kız ekleme dedim tamam dedi ama bakıyorum ekliyor sesimi çıkarmadım hâlâ devam ediyor söyledim önceden istekb attıklarım dedi tamam dedim ve hâlâ devam etti bu durum geçen cuma günü geldi ertesi gün görüştük gözümün içine bakarak söz akşam hepsini halledecem kapatacağım dedi akşam oldu baktım arka arkaya hikaye atmış hani kapatacaktın bana verdiğin sözü unutma dedim bana verdiği cevap şu şekilde ben düşündüm kapatmayacağım izninin bitmesine yakin kapatacağım dedi bende o an ne diyeceğimi bilemedim dedim ki sen 2 aydır çocuk oynatır gibi beni oyaladın gelince dedin geldin şimdide gidince diyorsun başta kapatmak istemediğini söyleseydin anlayışla karşılardm bu durumu anlayışla karsilayamam dedim sabrımın sınırıydı o an hayatında mutluluklar dedim o da bana bitiyorsun madem umarım pişman olup geri dönmezsn ben sana dönersem itim dedi ben de ilişkiyi bitiremiyorum üzüntüden zoruma gitti için o an onu söyledim hayır artık geri dönüşü yok bugün bana bunu diyen yarin neler demez dedi bende dedim ki ben bunu sebepsizce mi söyledim sen bana her defasında yalan söyledin gelince yapacam diye sen beni o konuma getirdin dedim uğraştırma beni defol dedi görüldü attı ertesi günde görüldü attı şu an arkadaşlarıyla geziyor tozuyor çok emek verdım fedakarlık yaptım yaptığı zoruma gitti haftaya gidecek sizce böyle birisi geri döner mi
Arkadaşlar bir konuda düşüncelerinize yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?