Arkadaşlar görüşe ihtiyacım var :( ?

arkadaşlar şimdi şöyle oldu benim 5 6 aylık tanıdığım bir çocuk var 1 2 ayı hariç sevgiliydik çokta güzel bir ilişkimiz vardi beraber agladigimiz beraber guldugumuz ama kendisi işinden dolayı çok yoğun olduğu benimde bazı sebeplerden dolayı bulusamadik farklı sehirlerdeyiz ama çok bir mesafemiz yok her neyse bunda sorun yok biz iki üç kez ayrıldık iki ayrilisimizda da ilişki yurutemiyorum diyerek bitirdi numaranı vs her şeyi silicem seni bir daha rahatsız etmeyeceğim dedi bunun üzerine numaramı iki kere sil diye hatirlatmama rağmen silmedi bende onun yaşadığı şehire gitmiştim akşam güzel bir mekandan hikaye attım o da yanıt verdi ne zamana kadar burdasın falan dedi yarın erken donucem diyince kaçta olduğunu sordu belli olmadığı için bir şey demedim bugünde gelme şansı yoktu yani işin kısası yurutemiyor olması sevmediği anlamına gelmez ama anlamıyorum yani neden böyle davranıyor çok yoğun bir hayatı var iş ev şeklinde sağlıkçı kendisi hayattan soğuyor hep arada ben de kayniyorum napim ben simdi
Arkadaşlar görüşe ihtiyacım var :( ?