Arkadaşlar fikrinizi duymaya ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?

Öncelikle gelecek cevaplara teşekkür ederim. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Ailem orta halli ve çok iyi niyetli, iyi kalpli insanlar. Herkes ailemi çok sever. Ben pek insanlar arasında tanınmıyorum çünkü şu ana kadar herkesten biraz farklıydım. Yani akrabalarım falan köy insanları, ben oranın yol yordamını bilmediğim için onlarla hiç takılmadım. Uyuşamadık. Ben bipolar bozukluğa sahibim ve tedavi görüyorum. Hayatımı elimde tutmak için her şeyi yaptım ve çabalarım sonuç verdi. Yediğim yemeğe konuştuğum insana kadar hayatımı düzene soktum, ilaçlarımı kullandım ve hayatımı yoluna koydum yani hasta gibi denemez benim için dışarıdan görüldüğünde ama bir sorun var. Ben hiç çocuk doğuramayacağım. Ben evlenmek ve yuvamı kurmak istiyorum. Üniversitedeyim ama evliliğe oldukça hazırım. Bir evin yükünü eğer karşımdakiler niyetlerinde samimiyse kaldırabileceğimi düşünüyorum. Ama çocuğum olmayacağı için evliliğe cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyım? Etrafımdaki herkesi görüyorum hemen 1. yılın sonunda çocuk istiyorlar
Arkadaşlar fikrinizi duymaya ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz?