Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak kendinizi benim yerime koyarak cevap verirseniz sevinirim ben 27 erkek arkadaşım 32 yaşında ailem çok baskıcı bir aile sevgilimi öğrendikleri zaman çocuğun tipine laf söylediler kendi işini yapıyor ona laf söylediler bana küfürler ettiler evi dağıtırlar sanki kötü yola düşmüşüm gibi davrandılar yani kısacası önüme bavul falan attılar git ne yaparsan yap dediler bela okudular bunlara rağmen sevgilim yanımda oldu durdu ayrılmadık çok değer verip seviyoruz inanıyoruz mutluyuz fakat ailem asla istemiyor beni her gün ağlattılar üzdüler biz de bir karar aldık gizlice evleneceğiz başka çare bırakmadılar fakat sonrasın dan korkuyorum ne olacak ne yapacağız nasıl anlatacağız böyle bir aile asla anlayış göstermez asla barışmaz bu arada sevgilimin ailesi kabul etti yanımızda oldular tam destek verdiler biz de bir nikah kıymayı düşündük gün aldık ev tuttuk her şey tamam önümüzde ki günler de ev yapmayı da düşünüyoruz inşallah her şey yolunda gider sizlerin düşünceleri ney merak ettim siz ne yaparsınız böyle bir durumda

Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var?