2 gün önce is yerimde biriyle tanıştık.. Bugün doğumgünümdü story attım cevap verdi biraz konuştuk... sonra instagramimda kırmızı ayakkabılı bir resmim vardi onu bana atti ayakkabılar seksi durmuş dedi.. cevap vermedim nedenini sordu.. yazdığın sey şaşırttı dedim.. farkettim kusura bakma dedi.. Evlilik öncesi cinsel beraberliklere karşıyım.. Bugüne kadar da hic sevgilim olmadı.. Sizce amacı nedir? bana yaklaşımı sadece cinsellik İçinmiş? yarin yine beraber caliscaz.. Cok kafam karıştı.. lütfen fikir yazarsanız sevinirim iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni yoklamiş senntepki vermesen muhabbet bel altina kayacakti
Yorumunuz için teşekkür ederim... bugüne kadar hiç olmadığı için pek anlayamıyorum.. simdi ben cevap vermedim o da muhabbeti selam sabahi kesecek benle dimi? niyeti kötüydü dimi?
Oyle gorunuyor evet
Peki iş dışında muhabbet etmesem rahatsiz edermi
İlk kez yarim saat önce mesajlastik bunu dedi
Bence iş disi muhabbet etme yoksa iş baska yerlere kayacak
Artik etmemde rahatsiz etmesinden korkuyorum sadece dün işyerinde tanıştık ilk kez bugün bi yarim saat mesajlastik.. işyerinde hakkımda dedikodu yayarmi ki konuştuk falan diye biraz tedirgin oldum
Korkma ya bisey yapamaz mesajlari gosterirsin birileri bisey derse
Sagolun teşekkürler dedim hata bendemi tekrar tekrar yazdıklarımı okudum havadan sudan konuşmuşum o öyle diyince muhabbeti kesmisim.. sizce onun öyle demesinde benim bir hatam varmidir
Senin hatan yok kendine yuklenme. Seni zarflamis iste tutarsa devam ederim hesabi. Biraz abaza bir tip gibi geldi bana
Teşekkür ederim sagolun😊😊😊
Rics ederim
Ayy yeni baktım yazdigi şeyi silmiş
Konuşmalarda görülmüyor
Şikayet falan ederim diye mi korktu
Yok sen tepki verince utandi sapik damgasi yemekten korktu
Bana attığı benim fotolarda yok.. eee böyle yaptığına göre is yerine gelip benle konusmaz dimi? ne tepki vereceğimi bilemiyorumda
Mesafeli davran sen yuz verme
Teşekkürler Murat bey tavsiyeniz icin... peki gerçekten empati yapan olgun samimi insanlar az mi?
Ebet kesinlikle cok az
Teşekkürler 🤗🤗🤗 kaçtır böyleleri denk geliyor umudum tükendi valla
Malesef gunumuz ortami cok bozuk ama sen yinede umudunu yitirme. Yaşin daha kucuk oldugunu dusunuyorum
26 yaşındayım hep böyleleri denk gelince bi ara hep kendimi suçluyordum acaba neyden nasil davranmamdan bu cesareti alıyorlar diye.. tanışıyoruz mesela is konuşmaya gelince max 1 haftaya bu tarz konuşuyorlar bende bitiriyorum hemen.. bi yandan da yuva kurmak istiyorum.. böyleleri denk gelince cok üzülüyorum
Evet malesef insanin bekledigi bazen karsidina cikmiyor bende benzer dertten muzdaribim
Mesajlaşmanin hepsini silmiş bende hem takipten çıktım hemde kendikimden çıkarttım sizce iyi yaptimmi
En iyisini yapmissin
Bi an şey dedim çocukluk gibi mi algılanır falan da öyle herseyi silince çıkarttım.. birde mesela insanız velevki yanlis laf etti insan özür diler affettirir değilmi ben cevap vermeyince fark ettim yazdı bu kadar
Bosber ya gereksiz biriymis takma bukadar
Korkum şu ayni yerdeyiz hatta aynı masadayiz sorun çıkartır biseyler söyler diye yarin napcam hic bilmiyorum
Yok ya neden sorun cikarsin o zarar eder
Hic öyle şeyler dememiş gibi mi davranır ayy cok korkuyorum
Gerekirde amirine soyle yerini degistirsin korkacak bisey yok
Ihtiyac oldugu icin yerim yeni değişti 2 gündür onun olduğu yere başladım:(
Seviyeli davran korkma bisey olmaz ya seni bilen bilir
Cok sagolun.. adam bu cesareti nereden buluyor anlamıyorum bende artik evlilik düşünüp konuşmak isteyen biri olarak algıladım..35 yasinda göbekli ve kel
Daha 2 gun tanidigin biri hakkinda hicbirsey bilemezsin yanilirsin. Birdahs kimse hakkinda pesin karar verme
Aynn vallahi haklısınız cok teşekkürler ins karşıma dürüst insanlar çıkar
İnsallah Allah gonlune gore versin
Amin inşallah sizinde gönlünüzce olsun.. tekrar teşekkürler🤗
Amin inşallah. Rica ederim😊
İlk muhabbetinde seksi diyen 8. Muhabbetinde ne der bilemedim
Aynen daha iş yerinde 2 gün önce tanıştık.. evlenme aşamasında olsak neyse dicem de şok oldum yarin yine karsilascaz napsam bilemedim
Tavrını ve ağırlığını koymanızı tavsiye ederim hanımefendi zira cıvık birine benziyor hatta öyle
Kusura bakma yazmıştı cevap yazmadım da üzüldüm yani neden böyleleri denk geliyor bu tarz insanlar yüzünden artik kimseyle mesajlaşmak bile istemiyorum.. sizcede benle ilgili niyeti kötü dimi?
Ya şöyle düşün ben senle tanışıyorum dk 1 x şeyin ne kadar seksi... hayırdır nereden geliyor bu samimiyet , o ne özgüven... insanda biraz empati yeteneği olur , biraz ağırbaşlılık olur... bilmiyorum ben bile tiksiniyorum ya
Valla bilmiyorum ki bütün hepsi mi aynıdır anlamadim gitti
Aynen kardeşim daha adamakıllı bir kez gördüm bu kadar ileri gitmesi şaşırttı... normal havadan sudan bahsediyorduk.. foto istedi telefonum kırılmıştı yeni almıştım hepsi instada dedim.. çat diye böyle birsey yazdı.. cok şaşırdım.. yaşı da biraz benden büyük kel göbekli.. dedim belki niyeti iyidir samimidir evlenme kafasindadir yine yanıldım :(
Is yerinde gördü beni sosyal medyadan tanışsak neyse
Belki cinsellik değildir ya
Belki gerçekten hoşuna gitmiştir giydiğin ayakkabı gozlemlemelisin
Hemen böyle sekstsen falan bahsetmesi beni düşündürdü yani birde yarin yine karsilascaz napsam bilemedim
Ya sen ona niyetini söyle ciddiyim ben ilişkilerde diye tepkisi ne olacak buna göre çıkar
Daha 2 gün oldu tanisali hatta adamakıllı 1 gün gördüm belki benle ilgili niyeti öyle dürüst degilse öyle hemen ilişki muhabbetini açıpta sanki onla sevgili olmak istiyormusum gibi bir izlenim yaratmak istemiyorum
Sana çakabilir