7 senedir evli biriyle cikiyorum, evli oldugunu bile bile. 4 cocuklari var. Iki sene once ogrendiler durumu, kadin esine sans verdi, fakat rahat birakmadim, simdi iki ay sonra bosanma davalari var. O siralar vicdanim rahatsiz degildi bu durumdan. Adam sonucta evli barkli onun yuvasi dagiliyo, onun yuvasina sahip cikmasi gerekirken pesimde geziyo, ben bekarim benim icin bi sorun yok, ozamanlar uzulmuyordum bu duruma, fakat simdi bosanmalari ciddiye binince kendimi cok kötu hissediyorum, böyle hissedecegim aklima gelmedi nasil gecer bu durum? Vurdum duymazdim, simdi tanimliyadigim garip bi his var gitmiyo, nezamana kadar gecer bu duygu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYarın bir gün aynı duruma maruz kaldığında tam olarak anlarsın o hissin iğrençliğini. Evet onun da peşinden koşmaması gerekir fakat sen kendinden sorumlusun ve bile bile böyle bir durumun içine girerek ona, karısına ya da çocuklarına değil en çok kendine zarar verdiğini asıl zaman geçtikçe fark edeceksin. Bu vicdan rahatsızlığını yaşamaman mümkün değil, geç bile kalmışsın...
41 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kendimden gectim, ben zagen mutsuzluga alisik birisiyim, fakat beni rahatsiz eden durum Şu an baskalarininda caninin yaniyor olmasi, aklimdan cikmiyor bilmiyorum niye boyle olduki, gitseydi yuvasina hersey unutuldaydi bende yoluma baksaydim ailemede kendimede yakismicak seyler yaptim, aklimdan cikmasi icin ne yapabilirim unutmak istiyorum bu durumu? Yaptigim hatta cok buyuk kaldiramiyorum, duzeltemiyorumda?
En İyi Cevaplar
+1 yılSeninki vicdan azabı çekmek değil adam özgürlüğüne kavuşup temelli sana gelince cazibesi kalmayacak. Yasakken, kısıtlıyken tatlıydı boşanıp tümüyle senin olunca gözünde sadece ‘bir evlilik yaşamış 4 çocuk babası adam’ olacak ve diyeceksin ki buna mı kaldım ya da aileme nasıl açıklayacağım. Adamın evliliğini kurtarma fırsatı varken bile rahat vermemişsin. Bazı soruları sadece hakaret ve küfür yemek, aşağılanmak için sorduğunuzu düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda dogru diyosun aynen eskisi kadar cazip gelmiyo sebebi bu muyduki? Yuh olaylar tamda dedigin gibi aklimdan bu sorular geciyo aynen, evet birakmadim rahat vermedim buyuzden benden nefret ediyorlar ama oda bana rahat vermedi, buarada beni cok iyi cozmusunuz nasil oluyo anlamadim? Piskolok musunuz ilk defa karakterimi biri bukadar iyi cozmus sasirdim, kufur yemek icin sordum aynen cunku kendime asiri derecede kinliyim affedemiyorum, birileri kizsin ne yaptin desin cunku kendime gelemiyorum onu tanidigim gunden beri hayattan soldum biktim, ustelik bu hatami kimse bilmiyo kendi kendimi yiyorum vicdanim rahat birakmiyo bu olay beni rahat birakmiyo
+1 yılNeden sana bela okunuyor anlamıyorum neden sana yaşattığını yaşamadan ölmezsin diyorlar onu da anlamadım. Evlenirken sözü bana erkek veriyorsa bir yerlerine sahip çıkması gerekiyor 4 çocuk yaptığına göre mutlu evliliği varmış ama belli ki rahatlık batmış adama. Demek ki neymiş aldatan bir daha aldatır kadın eşini affediyor belli ki ne yalanlar söyledi adam çok pişmanım nidaları yaptı. Kadın kurtuluyor böyle bi karaktersizden.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmadi, sorunda oya, bi kez bile ozur dilemedi, fakat kadin cok sevdiginden affetmek istedi cocuklari icin, bana okuyorlar cunku aralarina girmesem belki bu dereceye gelmcieklerdi, yo evlilikleri mutsuzmus, fakat her cocukta belki biseyler degisir diye dusunmusler, kadin sevgisizni hic gostermemis hep azarlamis hep kavga etmis, sevgiler her cocukta dahada cok tukenmis cocuklar cunku hep bela olmuslar buyuk cocuklari var polislikbolmuslar kac kere, cocuklari cok yanlislar yapmislar, zamanla bu sorunlarda hep aralarinda gittikce buyumus , bende olaya son nokta koydum? Eger ben olmasam belki gene duzelirlerdi vrya bi sekilde kavgaylada olsa devam ettirirlerdi, aslinda kufru ben hak etmiyorum aynen adam yanlis yapti ben zorlamadim, ama cogu seye sebeb oldum kendimi buyuzden affedemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani yedi senedir birliktesin hiçbir şekilde bitmiyor adam senden vazgeçmiyor sen ondan en son artık gerçekten sana gelmek için ayrılıyor bu seferde gidiyorsun buraya kadar dayanmışsın bundan sonra da artık ekmeğini ye ne diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda dogru bu vazgecemedigimiz icin olaylar buraya kadar geldi, ama bende devam edip onunla guzel bi hayat kurmak istiyorumda gecmsiin pesimizi birakmiyacagini dusunuyorum rezil olmaktan korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
97Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu konuyla ilgili çok güzel iki söz var. Bunlardan ilki, sizin için başkasını bırakan yarın bir gün sizi bırakır. İkincisi, yuva yıkanın yuvası olmaz. O yüzden aklınızı başınıza alın ve onlar boşanıyor olsalar bile bu adamla olan tüm ilişkinizi kesin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
122 Yorumla
Soran+1 yıl:( buseferde adami yari yolda birakmis olcam ama devam edincede mutlu olamicam
- +1 yıl
Yarı yolda bıraktım gibi düşünmeyin. O kişi zaten başından beri size uygun değilmiş ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoruda 1 tane masum kişi bulamadım hanginize saydıracağını şaştım. Adam evli karısını aldatıyor, sen evli biriyle berabersin, kadında kocasının onu aldattığını bile bile affedip şans veriyor. Galiba soru troll ama ne kadar çirkin insanlarız şöyle bir bakınca.
21 Yorumla
Soran+1 yılKadinin bi sucu yokki, o cocuklari icin yapti bunu, kadin her turlu hakli, keske soru trol olsaydi kardes keske, ama trolun bile aklina gelmez boyle bi soru cunku Şu an gercek yasanan bi olay, ustelik hayatimi darma duman eden bi dururm, bide nasil bukadar yorum gelde ona sasiyorum, herkes aldatiyo bana gelince millet ayaklandi anlamadim, dmeeki ortaya cikinca ailem gebertecek bence beni siz bile bukadar sinirleniyosaniz napcam ben ya, hayatim mahfoldu resmen onlarinkide maghfoldu, kesek topluma yararli biri olsaydim bunlari yasamasam yasatmasaydim, adamin zaten cok buyuk sucu evlisin beni aslinda o yoldan cikardi, ama suc benim cikmasam zorla olcak degildiya, en buyuk serefssligide ben yaptim nasi bi insanim ben bile saisiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bırak boşansınlar, kadın daha iyilerini hak ediyor.
82 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Soran+1 yılIyide kadin adami seviyo? Bende bosanmalarini istiyorum, ama kadin seviyo adami, oyuzden bu durum zoruma gidiyo ya, ben anlasamadiklarini daniyodum vicdanim rahati ben bozmasam zaten bi sekilde bozulcakti diyodum, ama oyle degilmis iste bilmiyom
+1 yılBir şey söyleyeceğim siz en iyisi ya toplu intihar giriş mide bulunun Çünkü bu haysiyetsizlik le yaşanacağını Hiç zannetmiyorum ikiniz Eğer bunu yapamıyorsanız Eğer ben haysiyetsiz olarak yaşamaya devam etmek istiyorum diyorsanız o zaman sen de o kişinin nüfusuna geç karısı sen o üçümüz beraber grup yaparsınız Böylece haysiyetsizce yaşamaya devam edersiniz 😂😂😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılIyide bu yorumu bana yapta baskasina yapma, baskasi belki bu yorumu kaldiramayip belkide gercekten intihar eder, bilemezsin insan o an ne dusuncrfr olur, herkesin yasamak icin iyide kotude olsa yasamay hakki var, belki illerde yasayip cok iyi bi insan olcam onlarada bi faydam olcak belki, mesela dedim, benim dururmum farkli, aslinda ben ölsemde olur dogru dedin, aslinda bilmiyorum dogru diyosun
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bile isteye bir ilişkiye dahil olmuşsun. Bu evliliğe aslında bir tecavüzdür. Erkeğin suçu olsa da asıl kusur sizdedir. Bile isteye geleceği olmayan bir ilişkiyi bozdunuz. Benim ne suçum var demeyin. Bu durum bir Trafik kazasından başka bir şey değil. Neden sonuçlar var. İHANET' e ortak olmuşsunuz.
Siz o kadının ve dört çocuğunda Vebâlini üzerinize aldınız. Yuva yıkan taraf oldunuz. Çünkü bu evliliğe bir müdahaleniz var. İçlerine girmişsiniz.
Yuva Yıkanın Yuvası olmaz sözüne Mazhar oldunuz. O yüzden de siz de bunu tadacaksınız. Çünkü karşı tarafın da hisleriyle oynadınız, hayatını değiştirdiniz. O size çoktan beddualar ediyordur. Haklıdır da.
Hayatta başka erkek kalmadı da neden evli bir insanla beraber oldunuz. Hem de bile isteye. Sadece görüp yaşayacaksınız.
Bu kadar yazdım ama bu soru belki de TROL bir sorudur belli mi olur...16 Yorumla
Soran+1 yılAh su troller yuzunden gercekten soru soran insalarida suphede birakiyorlar, ihanete ortak oldum dogru :( hisleriyle oynadim dogru soz verdim yuvani duzeltecem dedim herseyi daha beter ettim :( ediyo her ramazan gununde beddua ediyor :( amacim onunla beraber olmak degildi, hatta teklifini baslarda red etmistim abnormal bulmustum, sonra kaybetmeyi goze alamadim bide bilmiyorum yasakli olan ilgili cekti,
Soran+1 yılKeske hic baslamasaydim dogru diyosunuz, artik duzeltemem dimi hep mutsuz olmam gerekiryor dimi galiba?
Soran+1 yılNasil icten tövbe etcem?
+1 yılVicdanın şimdi mi devreye girdi, Senin günahın boynuna, Allah affetsin ama cok zor artık bunu şimdi mi diyorsun , boşanıyorlar zaten cok gec kalmıssın, benim düsüncem ömür boyu vicdan azabı cekebilirsin? Bir ümre-hac yap bir ihtimal düzelebilir durumun,
gercekten vicdanlı bir şahış olsaydın bu durumu daha önce idrak edebilirdin11 Yorumla
Soran+1 yılAslinda dogru diyosun, omur boyu vicdan azabi cekmekbistemiyorum bide kiye bukadar gec kalindi?
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnşallah sende ilerde evlendiğin eşin tarafından böyle uzuuuuuun yıllar aldatılırsın küçük metre*s seni. Başına da gelecek rahat ol sen kimse yaşattığını yaşamadan gitmiyor bu dünyadan. Al bak sana gündemden örnek İrem Derici utanmazı sevgilisi olduğunu bile bile yüzsüz arsız göz koydum elde ettim diyebiliyordu bak kendisi iki kere aldatıldı ohhhhh. Senin sonunda yaşattığından daha hafif olmayacak küçük or*osbu seni.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten canim yandiki bu duruma , aslinda hak ediyorum enazindan o kadin neler yasadi biraz dahi anlamis olurum bende ayni aciyi hak ediyorum, bundan korktugudumdan evliligi dusunmuyorum, ben zorla almadimki onu, vazgecemedim kac kere birakmak istedim ama su sevgimden vazgecemiyorum cok seviyorum okadar cok seviyorumki dunya alem elestircek rezil olcam biliriyorum ama vazgecemiyorum bilmiyorum cok denedim, ben biraktim ama o geldi bide merak ettigim bisey var niye kcuuk or*sbu diyon kucuk deyince kulaga daha sevimlimi geliyo? 😂 resmen kufrediyon bana kucuk buyuk ne farkediyo kufrediyon :D
- +1 yıl
Şu konuda için rahat olsun aynı durumu yaşaman için illa evli olman gerekmiyor. Hayat bir şekilde sana da aynısını yaşatacak sen istediğin kadar yaşamamak için evlenmeyeyim kafasıyla kendini kandır. He kendini kandırdığın bir diğer konu da eşini seninle aldattığı gibi seni de eşiyle aldatıyor olduğunu anlamayacak kadar aptal olmanız sizi gibi metreslerin durumu. Eşimle ayrı yatıyoruz, eşimle anlaşamıyoruz, eşim şöyle kötü böyle kötü, sadece çocuklar için katlanıyorum vs vs bu yalanlara inanıyorsunuz, sonra ikinci üçüncü çocuk geliyor hahahaha.
Soran+1 yılNormalde haklisin hep yalan soylerler devam ederleer ama bendeni durum ayri, karisi gelip kendi soyledi senin yuzunden kocam eve gelmiyo dedi, senden sonra kendine ev tuttu baska biyerde kaliyor bizleri gormemek icin dedi c herseyi mahfettin onu bize kiskirttin dedi, aslinda kiskirtmadim adam kendi kararlar aldi kendi kendine ben ona ayri evemi cik dedim, esiyle beraber olabilirdi ama yapma dedim ona dokunuyosan bana dokunma dedim, zaten o gunden beride dokunmamis kadinda dedi ne yaptiysan dedi hersey bitti dedi, yani senik gibi dusunuyodumda kadin herseyi gelip soyleyince anladim, oyun oynamiyomus, keske oyun olsaydi enazindan cocuklariyla huzurlu olur beraber olurlardi, ben oyun sandim ciddiyetine varamadim hatta ilk kendim biraktim fazla uzadi bu is dedim, oda cocuk oyuncagi degil bu isler dedi, namusun soz konusu dedi, seni oylece birakamam dedi, sonra iste evinden ayrildi bilmiyom olaylar bana garip geldi sana gelmedimi? Yani normalde hicbi erkek kadinin arkasinda durmaz, bu ne yapti anliyamadim evden cikti gitti , bundan sonra senin namusun benim namusum dedi? Bosanma dilekcesi gelincede ailenle konusmaya gitcem dedi ( iki aya dilekce geliyo napacam? Nasil boyle oluyo anlamiyom?
Soran+1 yılCok agir konustun :/
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Ne yazık ki bu durum ülkemizde çok yaşanıyor.. Söyleyecek söz bulamıyorum.. Aslında kimsede kabahat yok ancak her iki tarafta kabahatli. Kabahat cinsel isteklerin yeterincesine karşılanması ve sorunsuz cinsellik.. Bu durumda ortada kalmak ve yeterince üzülmek var.. Bunları çok gördük.. Olan yalnızca çocuklara olacaktır ne yazık ki bunu çocukluğumda yaşadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılUzuldum boyle bisey yasadiginiz icin, peki ne oldu annenizle babanizin arasi sonradan duzeldimi? Ve ne oldu duzelme ihtimali olupta eskisi gibi olma ihtimali var mı ? Bilmiyorum sizce ona sahipmi ciksam zaten eskisi gibibolmiczksa evlensemi? ya da biraksami coculariyla belki barisik bi sekilde yasar karisiylada belki o iki ayda aralarini duzeltirlzer
Soran+1 yılHa, belki ölmese acaba devam edebilirlermiydi? Ama diger insan size baya babanizdanda iyi bakmis ne guzel, gercekten cok sanslisiniz
Bir kadının ahını aldın. Vurdum duymaz devam edersen sıkıntı yok ama eğer Kadının başına gelenlerin bir gün senin de başına gelebileceği aklına takılıyorsa muhtemelen geçmicek. Evli bir adamla, evli olduğunu bile bile neden takılmaya devam ettin bilmiyorum ama 4 çocuklu bir ailenin içinden geçmen kötü olmuş.
05 Yorumla
Soran+1 yılOzaman vurdum duymazmi olayim, nasil olczm ne yapczm? Aynen takinti oldu yaptiklarim, gevmiyo gececek diye biraz bekledim ama olmadi, cok kotu oldu napsam bilmiyom
Soran+1 yılDogru diyosun yaptiklarimi dusunmem lazim kendimi firenlemem lazim
Soran+1 yılCinselik degil, ilgi, cinselik istemiyroum, hatat cinselikten nefret ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Geçmeyecek. Evli olan adama hiç lafım yok gözü dışarıda ailesi olan biri ne saçmalık keşke evlenmeseymiş. Sende 7 sene demişsin 29 yaşında olsan 22 imişsin. Çocuk değildin. Bir yuva yıkan kişi oluyorsun. Bu duygu sonsuza kadar peşinde olacak. 4 çocuk ailesi dağılınca ne hale gelecek. Düşünsene.
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk degildim ama bilmiyorum aslinda haklisin savuncaktim kendimide dusununce savunulcak bi yanim yok, cok kotu olucak, :( bilmiyom kafam cok karisik bu duruma, keske zamani geriye alabilsem bir hatam hem onlarin hemde benim hayatimi omur boyu etkilivek
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılVicdan ses verir ben ne yapıyorum o çocuklara yazık değil mi o eşe yazık değil mi bence öyle diyip de kendini kurtarma evet sizi istiyor siz de hyr diceksiniz engel koyacaksınız sizin de görevleriniz var öbür tarafta hesap nasıl vereceksiniz bunu düşünün önce sonra aklınız başınıza gelir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHesap veremicem, obur taraf zaten benim icin bitti bunlari yaptiktan sonra , hayir dedim, fakat bagimiz cok buyukti bi anda bu bagi kesemedim, hayir dedikten sonra cok prsimden kostu busefer evet dedim
+1 yılHadi onun karaktersizliğini geçtim 4 çocuğu var bide puşt’un onu saldım. Bekar biri böyle biri ile neden birlikte olmak ister? Sebebi ne olabilir para mı? Bir sebebi olamaz bekar bir insan evli biriyle birlikte olmasını gerektirecek bir sebebi olamaz onun olur o ayrı onların kafa zaten başka bir şeye çalışmıyor varsa yoksa ondan bal alayım bundan bal alayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten bu zihniyetlemi yaklasti bana? Ben beni seviyo sandim, para degil para olsa bukadar surermiyfi? Bilmiyorum olaylar bi sekilde bu sekil gelisti, benciligim yuzunden bi yuvaya mal oldu, evli olarak gormem lazimdi bukadar bazi seyleri gormemezlikten gelmemen lazimdi
- +1 yıl
O evlilik başlamadan bitmiş şahsen bu tarz insanları sınır dışı edip vatandaşlıktan silerim geriye kalan hayatını göçebe olarak yaşar. Böyle karaktersizlere prim vermeyin
Hiç bişeycik olmaz her koyun kendi bacağından asılır. Hata yapan tek sen değilsin karlı taraf. Benimde evli bi sevgilim vardı. Kocasından boşandı sırf beraber olalım die. Ama boşandıktan sonra büyü bozuldu. Yol verdimm gitti ama hala peşimde :) arada bir takılıyoruz iyi geliyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤣 yani, sana bisey diyimi, hadi erkege yapilir bu hareket siz ellinizi sallaniz yenisini bulursunuzda, sen niye kadini bosatip oynuyosun? Hem yuvasindan ediyosun hemde oynuyosun, o kadin bosandiysa gercekten sevdigi icin bosanmistir, cunku erkeklerin gozu zaten hep disarda, ekrkler zaten bunu yapiyoda eger evli vbi kadin bosanmayo goze aldiysa bence oynama derim, birgun seni birakir yine kiymetlin olur busefer sana donmezde :)
+1 yılyaptığın çok çok yanlış şöyle düşün sen ona öyle bi umut vermeseydin devam etmezdi ve yuvasını dağıtmazdı 4 çocuk şimdi anne basıyla yaşamak yerine ayrı yaşıycaklar üzerine senin yüzünden kavgalar çıkıcak çocuklar dahhda hıpalnıcak vicdan azabı çok fazla duy zaten bir zahmet
06 Yorumla
Soran+1 yılKadin aynen herseyi yanliz yapmak zorunda kalcak hayati mahfoldu, cocuklarinkide adaminkide yapa yabliz kaldi, ama rahatim diyor kafam rahat diyor cocuklar huzursuzluk cikarmiyo diyo adam, kadinda basimfda konusup durmuyo diyo, bende anlamadimwc bazende ozluyo eski zamani adami cozemiyorum, iknada edemiyorum, buyuzden vicdanim rahatsiz onceleri aman zaten duzelir diyodumda simdi oyle olmuyo iste simdi noclak diye dusnuyorim
Soran+1 yıl:( hersey benim yuzumden aynen benim yuzumden kavgalar cikiyo :(
- +1 yıl
Yani baştan tamam kötü olmuş ama bence hatanın neresinden dönsen kar bekar kadınsın başka kısmetler falann bul terket onu hem unutma şimdi karısını aldatan bi gün evlendiğinde senide aldatır yani hep bir ihtimal senin ne farkın var git özgürce istediğin insanla beraber ol oda eğer yuvasında sorunlar varsa ya halletsin ya da ayrılsın kendi çözsün ama sen o sırada hayatında olma çek git belkş boşandıktna sonra seni arar bulur ozamna bi ilişkij olmasını istiyosan hala onunla ol bu kadar diceklerim
Soran+1 yılHaa dogru diyosun dimi kararlzrini etkilemeyim deigini yapczm dogru diyosun
- +1 yıl
Çok sevindim yardımcı olduğum için mutlu olmaya çalış ama başkalarının mutluluğuna dokunmadan olur mu teşekkür ederim düşüncelerimide dikkate aldığın bence sen iyi birisin olmasan vicdanın olmazdı 💖
Soran+1 yılCok tsk ederim, cunku buraya ne yapacagimi bilmedigim icin geldim, ve soylediklerin bana mantikli geldi, cunku uzak dursami daha cok sorun olcak veya yakin olsami diye dusunuyodum vede ne yapcagimida tam olarak bilmiypdum enazindan simdi bi yol gösterenim oldu, sen zaten cok iyi birisin yoksa birine yardim etmek istemezdin, tsk ederim yazdigin bilgilendirdigin icin sagolasin,
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olduğunu bile bile bir adami kabullenmek en başta kendine saygısızlık ayriyeten kendini karısının yerine koyamamissin bile. Simdi de yalandan vicdanini rahatlatmaya calisiyosun. Boşansa nolcak ki şimdi mutlu mu olcaksiniz
Bence ayrıl hatanin neresinden dönersen kardir karısını aldatan yarin seni de aldatır.21 Yorumla
Soran+1 yılBosanincz mutsuz olcam, cunku busefer gercekten yuvalari dagilmis olcak, kendimi sorumlu hissetcem, oncesinde bi kacamak gibi goruyordum gelir gecer diye dusunuyordumda boyle herseyin boyle olacagini dusunemedim,
+1 yılayrılsan bile o evliliğin sonu boşanma gibi duruyor
tabi rahatsız hissediyorsan ayrılman en mantıklısı01 Yorumla
Soran1 yılOlmadi ayrilamadim bosandilar ama Şu an gormuyorum onu
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılNeye acıyorum biliyormusun o 4 çocuğun hayatını mahfetmenize , aldatılan kanının güvenini kırdığınıza. 2 sene önce öğrenmiş ama eminim ki çocukları için bir şans daha vermiştir. İnşallah bu yaptığınızın bedelini çok ağır ödersiniz.
31 Yorumla
Soran+1 yılBiliyom cocuklara bende uzuldum, kadin artik kimseye guvenmiyo :( aynen cocuklari icin devam etmek istemisti, zaten hakkini helalde etmedi ne burde nede orada yuzum gulmicek
Afedersin ama * kodumun kaşarı bekar varken neden evlıyle takılırsın? Böyle bacım olacaksan sijtir git genelevde ol. Bu saatten sonra öutşu ve huzurlu olmayı unut onlar sana hayal bunu yasayarak goreceksın kaşar.
38 Yorumla- +1 yıl
Her zerrenden nefret ediceksin. Kaçısın yok surtuk babamda aynısını yasadı annemi bıraktı simdi biz cok iyiyiz ama o ikisi köpekler gibi yaşıyor sen daha sonun basındasın senin gibilerin yatacak yeri yok mq, bekarla olsan zerre * olmazdın ama bi evli ınsanın hayatını mahvetmek hele 4 cocugun yasayacakları sana azap olucak
Soran+1 yılPeki baban bunu yaptiginda ne hissetin? Bide niye onlarin mutlu olup olmadiklari senin ilgini cekiyo mutlu olsalardi nolcakti? Mutsuz olmalari seni iyimi hissetiriyo? Bi karar almislar, tamam iste zcisinida cekmisler mutlu olamamislae, ama bence bedelini yeteri kadar odemedilermi, belkide evde huzur yoktu? Evi dort dortluk olan adam disari bakarmi? Gerci ac goeluyse bakar ama yinede bilmiyorum, niye bide yeni yasiyor niye bir hatayi omrumce cekcem? Siz normale donmusunuz o insanlar niye bunu omur voyu yasicak soylermisin? Zaten onlarda acisini tatmis sizde onlarinda normal bi hayat yasamaya haklari yokmu? Zaten mutsuzumki bilmiyom ama dusundunmu belkide o yaptigi hatayla sizin yasadiginiz mutsuzluguk zaten iki katini yasamistir bile, bozulan bozuldu herkes yoluna bakmali dimi?
Soran+1 yılBide demeki siz boyel daha mutlu olcaksin o oyle?
- +1 yıl
Olayın başrolü sen oldugun icin yapıcı olmaya ve kendini haklı cıkarmaya calısıyorsun. Boyle yaparak kurtulacagını zannediyorsun ama öyle bir şey yok kaşar. O kadının 4 çocuğu var ve evli ilen adamın koynuna girmeye utanmadın ama simdi hersey cok basir givi dusunuyosun, senin yuzunden cocukları babasından uzak bi sekilde ömür boyu travma yasıcakta sen bir iki senede kurtulucaksın öyle mi? :)) sen kendini kandırmaya devam et senin gibiler acıya mahkum.
Soran+1 yılIyide cocuklariyla bagini koparmadimki? Şu an hergun telefonla birbirlerini ariyorlar, görusuyorlarda, hem bisi sorcam baban eve donse araniz hala aynimi kalcakti? Sen onu affedebilecekmiydinki? Bi hata olan oldu, en cok siz etkilendiniz ama babanda etkilendi? Simdi sizi kaybetti o uzulmuyomu oda omur boyu bu durumdan etkilendi, fakat o kadin bunlar yasanirken cocuklarz bukadar zarar gelceginin dusunememistir, cogu zaman daha cok kadina zarar geldigini dusunuyoz, fakat arada cocuklar yaniyo onu gormuyoz, acin dinmicek dimi senin, babandan uzak oldugun icinmi? Babanla aran iyi olsaydi dinermiydi? Bide sadece kadininmi sucu var? bide kadina karsi ofken nasil gecer? Yani bana karsi? Öfkeni dindirmenin bi yolu yokmu? Anliyom seni babandan belki ömur boyu uzak kaldin fakat bendeki durum bu degilki onlar cocuklariyla konusuyorlar?
- +1 yıl
Ilerde bunj ogrenınce babalarından nefret edicekler sen bencil bir güzelsin cunku o kadına yasattıgın sey basit bir şey degil ve bu olay omru boyunca olene kadar aklında kalıcak cocukları buyuyunce nefret edicekler babalarından yasayacakları sey zorlu olucak ama sen geçti gitti olsun istiyosun , var mı öyle bir dünya? Büyük belalar bulucak seni buna inan kendini terapist diye tanıtan şu canım senin tedaviyle bunları atlatacagına inandırmaya çalışıyor ayrı gülüyorum. Benim bu kadar hakaret ederek ve sitem ederek konuştugum mevzu yaptığınız yanlışın çok büyük olması. Keza o * erkek karısından güzellikle ayrıldıktan sonra ve 4 cocuk getirmesini biliyor ondan pnce ayrılıp seninle tanıssa insan gibi bir beraberliginiz olsaydı kimsenin söz hakkı olmazdı ama o * aldatmayı secti sende * gibi 4 cocuklu bir ailenin yuvasını yıktın kendin itiraf ediyosun ilk başlarda umursamaz bir kaşardım diye şimdi canın yanmaya başlayınca mı aklın başına geldi? Hiççç kendini yorma lanetlisiniz ve biyük ah aldınız bunun acısı sizi mahvedicek abartmıyorum benim be cevremdede gözlemledigim bu ve benzeri bir sürü olayla karsılastım ve neler olduguna bizzat sahit oldum bunjn ahı yerde kalmaz seni kandırmaya calısan su aptallar tedavıyle hala gecebilcegini inandırmaya devam etsinler seni.
Soran+1 yılBen biliyorum bunun ahinin cikacagini, fakat dedigin dogru ailesine demesi gerekirdi, bende ona bu durumdan dolayi cok kavga ettim, dedim beni yuva yikan durumuna dusurdun, ailemle konustun demistin kac sene benle ciktin sonra ne oldu yinede ogrendiler ama simdi ne oldu ben kötu oldum, sendende nefret ediyorlar dedim, ben acikcasi boyle seyler yasamak ve yasatmak istemedim, o kendisi asik oldugunu soyledi, sonra boyle boyle zamanla aklimi celdi, benim o taraflarda goeum yoktuki heleki evli yani ben ona bakmiyodumki, sonra bilmiyorum acikcasi ben kendimde dusunuyom bu hatayi nasi yaptim diye, cunku cok buyuk bi hata, kucuk oldugunu dusunursem kendi kendimi rahatlatirim diye dusundumde, olmuyo, nasi bulastim buna, ailemin yuzude yere egilcek, acikcasi uzuluyorum gercekten uzuluyorum, onun evlatlzri buyuk yaslari, dedim buyuk olduklari icin sorumluluklarin bitmiyo sen baba degilsin dedim onlari bi nevi biraktin dedim, bana diyoki telefonla konusuyom ddiyo, bilmiyorum, ama oda vicdan azabi cekiyo farkindayim cunku bugun hastanelik oldu, keske hatalarim boyle seylere sebeb olmasadyi ya da kucuk kucuk sebeblzr beni buyuk buyuk yanlislara yitmeseydi, ya da hatalarimi daha oncesinde fzrk edip dursaydim, hersey duzelebilcekken, ömur boyu bi pismanliga rezilige kendimi hapsetmeseydim, kadinada bunlari yasatmasaydim gercekten kadin bunlari dusuncekli? Dusuncek dimi :( sen oyle dedikce kendimi dahada kötu hissediyorum bende hicbisey yapaamiczm dimi:( napabilirimki? Napayim bi fikir ver
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar iğrenç varlıklarsınız abi siz ya nasıl bir mideniz var akşam eve gidince nasıl rahat uyuyorsunuz abi aklım almıyor sokakta yavru kedi görsem içim acıyor şunların yaptıklarına bak
47 Yorumla- +1 yıl
Seni çok üzerler be beni üzdükleri gibi poncik kalp 😔 müslüm babayi sevenler kötü olamaz zaten
- +1 yıl
Ziyan olduk zaten elimi tutanımı beklitorum
- +1 yıl
Umarim iyilere denk gelirsin kardeşim ben hiç gelmedim
- +1 yıl
Kimseye tahammülüm yok artık
- +1 yıl
Tanışmadık tabi gelemezsin gelemem
Soran+1 yılEllini tutani bekleme, bende senin gibiydim sonra karsina cikan cikayio bir yanlisinla hayatin bitiyo, bak ne oldum neler yapiyorum, oyuzden ellini tutani bekleme kendi ayaklarinin ustunde dur fazal herkesede guvenme, ama iyiliginide kaybetme, ben bunlari sevgisizlikten yasadim, ailemle sorunlarimin oldugunu bildigi halde bana sevgilik teklifi etti, o siralar ben yasamyi dusunmuyodum adam benim herseyden biktigimi bile bile bana oyle bi teklifte bulundu, yani burada olayi tam anlatmiyorum, insanlara acindirmamak icin kendimi, cunku herkes Şu an ofke kusuyor burada, iyi yapiyorlar enzzindan yaptigimin farkina variyorum oyuzden buraya tam olarak olayin hepsini yazmadim, cunku ozaman beni magdur gorcekler iyi seyler yazcaklar, ben kendimi magdur goremeiyorum hatta nefret ediyorum, keske ozaman dustugumda ailem kaldirsaydi beni, o adam degil, o bu durumdan istifade etti, ben onu sirdasim meslektasim olarak goruyordum, onun yaptigi tammaen farkli bi davranis bide aile dostu olacak, bilmiyorim simdi fazla anlattim, ama suc benim basta aklimi basima almam lazimdi, ona hic bi derdimi sorunumumu anlatmamam lazimdi, kendi yapayanlizfa sevgisiz hissetsemde yapmamam lazimdi, o bu durumu kulandi, oyuzden dikkat et, kendini asla yanliz hissetme sonra sana iyi gibi davranan insanlarin seni kullanmalarina izin verirsin, yani benimkisi hataydi farkindaydim, fakat yine hic sevgi ilgi gormedigim icin rededemedim, igrencim biliyom, pisligim, uyuyamiyorum uyku yok zaten bana, sen bana guzel tavsiye vermissin sana tek tavsiyem iyi ol ama kendini kulandirtma
- +1 yıl
Sakin olur musun biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini bu kadar suçlama, demek ki adam eşini aldatmaya meyilli bir erkekmiş.
sen olmasaydın bu adam yine baska bir kadınla yine eşini aldatırdı hiç şüphen olmasın.
Boşanmaların sen sebeb değilsin adamın kendisi sebeb..
Yuvasına bağlı bir erkek olsaydı, zaten böyle tehlikeli bir ilişki içinde yer almazdı..
Adam boşanırsa adamı sen al evlen. verdiğin emeklerin boşa gitmez en azından..
Adamla birlikte geçirdiğin yıllarının bir karşılığı olmuş olur.013 Yorumla- +1 yıl
Ama şu da var ki. Bu kişi için kendi yuvasını bırakıyor ise. Bir başkası içinde bu kişiyi bırakır. O yüzden hiç mantıklı değil. Bence bu adamdan hayır gelmez her anlamda. Yaptıkların bizi ilgilendirmez ama. Mantıken de bu yani...
Cevap sahibi+1 yılKeşke bu mantığını bu adamla hiç ilişkiye başlamadan önce kullanmış olsa idin..
Zararın neresinden dönersen kâr'dır..
Evet bir bakıma haklısın karısına bunu yapan yarın öbür gün sana neler yapmaz..
En azından yanlış yolda olduğunu anlayıp bu hatadan dönmen de güzel..
- +1 yıl
Ben yapmadım arkadasim😂😂
- +1 yıl
Senin yorumuna yorum yaptim😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇok pardon 🙏
dikkat etmemişim o kısma sen söyleyince farkkettim Bizim içinde br tecrübe oldu.
İşte
başımıza böyle bir şey gelse ne yapacağımızı önceden deneme yapmış olduk😂😂😂- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Sorun degil. Zaten soruyu soran gizli. Senin dediklerin de dikkatimi çekti. Yazım dedim. Azarı yiyen ben oldum ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen bir koşu gidip omega 3 falan alayım kendime en iyisi..
Seni de soru sahibi sandım..🙏🙏
Hepten frekansları birbirine karıştırdım..
Uyandığın için sağol..
Bende jeton anca düştü yaa 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂 tamm olur öyle şeyler. Sorun yok ya. Varsa bende alim. Bazan bendr de oluyor. Yoksa. Oooo ortalık çok karışıyor.. 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Teşekkür ederim anlayışın için ❤- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Günümü reklendirdin😅😅😅
Soran+1 yıl😂 diger arkadasa benim icin azarlarin altina girdigi icin tsk ederim😂 bide ben adamla evlenmek istiyorum, ama mutlu olcami bilmiyorum , cunku baskalrinin hatalari degisti, ben olmasam belki yine olcakti bu olaylar dogru, ama ben oldugum icin kendimi suclu ve sorumlu hissediyorum zamaninda birakmam lazimdi, simdi nasil duzeltirim ne yaparim bilmiyorum birlesince hersey duzelcekmiki? Belki kadinin hala bi umudu vardir?
- +1 yıl
Kıymetimi bil. Senin için taşın altına yattım...😂😂😂.
Evlenmene birsey diyemem. Senin hayatın. Ve olanlar malum. Onlar barissa da. Eskisi gibi olmazlar. Boşuna bu konuda üzülme derim. Ama senin içn aynı şeyi diyemiyorum. Sen daha iyi bilirsin. 🙂
hiç gururun yok heralde bende bekarım evli barklı adamın ikincisi olmak asla istemem asla karısına cocuklarına verdıgı degerı sana vermeyecek hep ıkıncı olarak kalcaksın bosansada cocuklarını gormeye yıne gıdıcek gelıcek sen gene huzursuz olcaksın kısaca sonu yok nıye evlıye kaldın bekar erkekmı kalmadı*
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuklari burnundan getiriyo elinden gelse birakip gidecek, ama aralarinin iyi olmasini isterim cunku benim hatami onlar zaten yeterince cekti, yani iyi olsunlar c ben zaten huzursuzum, sevgili bulamadim, zaten onuda sevgili olarak gormedim tamamen olaylar farkli bi yonde gelisti ozamanlar genctim sevgililik gibi bi amacim yoktu, okulu biitrip birini bulup evlenmekti hayalim, sonra nasil boyle bi duruma geldim inanki anlamiyorim
Yok ne gerek var sadece yuvalarını yikacaksin ve sadece 4 çocuğu annesiz babasiz bırakacaksın kırık bir kalp ile ne olabilirki lütfen böyle düşünmeyin hadi eşine acimiyorsan o 4 yavrucagiza acı insaf be😑
14 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun, kendimi bu konuda affedemiyorum, kesek herseyi duzeltebilsem
Soran+1 yıl:( geri alamiyosam acaba ne yapabilirim
E artık boşanıyo, bence daha rahat hareket edebilirsiniz. İki taraftan da darbe yerse yıkılır adam. Muhtemelen seni ikinci şans olarak görüyor. Birlikte olmaya devam etmek zorundasın gibime geliyor artık bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılIste bende bundan korkuyodum napaczm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez.
Her şeyin bir bedeli var bu hayatta..
Amacı yuva kurulmak olmayan bir ilişki kaçamak olarak kalır.
Kaçamakların ise sonu yoktur.
Olsa bile, hiç mutlu biten görmedim...
Yalnızlıktır sonu.02 Yorumla
Soran+1 yılYapayanliz kalcam :( bende bundan korkuyorum :( ya ben basta bi kac sene oyle kacamk olur diye dusundum sonra yuvasina doner sandim, ama boylesi bilmiyom yapamiyorum olmuyo kafam karisiyo
- +1 yıl
Hayatın gerçekleri...
Yanlış hesap, her zaman şaşar...
Ya bunu kabul ederek yaşamalı. Ya da buna bir son vermeli.
Size özel de değil bu durum. Hep böyle oluyor. Bir kaç sene, sonra bitiyor...
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Yuva yıkanın yuvasının olmayacağını biliyorsun çünkü. Asla mutlu olamazsınız. Böyle durumlarda birinden biri erken de ölebilir. Öyle yaşanmışlıklar var. Çünkü Allah bunu yanınıza bırakmaz. birinin mutsuzluğu üzerine mutlu bir hayat inşaa edilmez
011 Yorumla
Soran+1 yılAcikcasi benimde icimden mutlu olmak gecmiyor, onun orada mutsuz oldugunu dusune dusune mutlu olamiyorum, yolda yururken dahi mutlu degilim, yani sanki haram oldu mutluluk, yuva icin degildiki merakima yenik dustum, gorudgum ilgiyi bisey sandim, birakmak istemedim guzel geldi, sonra dedim herkes unutur yoluna gider oyle olmadi, bosanmak istedigini soyledi, baskasiyla evlencem dedi adam, yani boyle olacagini aklima gelmedi, kim kimin icin yuvasini dagitir, gönul eglendiriyo sandim, ama boyle yuvanin yikilcagi aklima gelmedi buyuzden vicdan yaptim galiba
Soran+1 yılSordum , benim yuzumden degil dedi , kadinada sordum her evde sorun olabilir dedi ama sen bu sorunlari dahada cikilmaz hale getirdin dedi, kendimi cok suclu hissediyorum
Soran+1 yılSimdi bu dedigini yazcam bakalim ne dicek
Soran+1 yılDedigini dedim, iyi yapiyon dedi, yarin ailenle konusmaya geliyorum dedi, ? Yapmaz demi boyle bisey yaparmi?
Soran+1 yılBugun konusmustuk, fakat hastanelik oldu, bu olaylar ona agir geldi, bide ustune ben yuklenince ona, hastaneye kaldirdilar, konusamadim, simdi konusulurmu onuda bilmiyom bide ölurse, tam herseyi duzene sokaczm, masus yapti sandimda aradim hastaneyi gercekten stresten baya rahatsizlanmis, orada kaliyomus, bendede sans yokki, biraz zaman gecsin bosanmadan bunlar aralarini yapmam lazim, benim aradan cikmam lazim, gec kalmadzn yuksa butun ailesi dusman olcak ustune ystelik ben bu durumu hep kendi kendime sorgulicam yakistiramicam unutamicam herkesin hayati mahfolcak
evli erkekle takılmana bişey demem. Sen olmasan başkasınla takılırdı. Ama ayrılmaları için uğraşman hiç iyi olmamış. Umarım sende birgün evlenir ve 10 çoçıkla kocan tarafından terk edilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(( :/ ama cocuklari buyuk annelerine bakarlar, bilmiyorim olmamis dimi napacam :( keske yapmasaydim
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. İster ilahi adalet de ister karma de ama insan gerçekten yaşattığını yaşamadan ölmüyor. Belki 10 belki 20 sene sonra canım bir yanar ben kime ne yaptım da başıma bu geldi dersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten simdiden diyorum
+1 yılCanım KARMA nedir bilir misin?
Boşluğa salladığın o silah dan dan dann gelip seni öldürecek.
Ha diyelim ki trolsün bizi kekliyorsun karma gene iş başında.11 Yorumla
Soran+1 yılTrol olsam tek tek cevao yazmazdim trol icin cok uzun bi soru ve cok vakit kaybetirici, ama karmayi bilirim yasiyodum nerdeyse, iste yasamadan duzeltmek lazim napacam
Adamın karısı daha iyilerine layık senin gibi ezikler de bu gibi adamlara layık harika bir şey yapıp o kadını kurtarmışsın tebrik ediyorum seni
24 Yorumla
Soran+1 yılGuzel yorum yapmissin gercekten , kadin daha iyisini hak ediyoda dogru c ama oda az degil adama zamaninda yapmis yapcagini, ama adamda bunun hayatini mahfetmis ya zaten bu larin arasinda sorunlar varmis ama olay bana patladi benle aldatti keske hic girmeseydim bunlarin aralarina birbirlerini yiyiyp bitirselerdi olan bana oldu namusuma laf soz geldi, kadina yazik ama cocuklara daha cok yazik c bilmiyorim
Soran+1 yılAslinda hak ediyo asko, ama adamin yasadiklzrini duyunca adamada hak veriyom bilmiyom ama birakmak en mantiklisi dimi?
+1 yılBen bekarım benlik sorun yok demek nedir ya ! İnşallah hem bu dünyada hem diğer tarafta cezanizi çekersiniz ! ( Çekeceksiniz de bir aileyi dağıttın )
26 Yorumla
Soran+1 yıl:( cekmedigimi kim diyo, zaten cekiyom, yaptiklarimi dusundukce mutluluyum saniyon, ama ben bekarim derken aslinda haklisin benim yapmama lazimdi, ama evli olan o onun hic yapmamasi lazimdi, zma benimde yapmam lazimdi dogru mantiksizca bisey yazmisim oraya
- +1 yıl
Evet yapmaman lazımdı. Tekrardan diyorum bir ailenin yıkılmasında emeğin büyük. Bunu burnundan fitil fitil getirir hayat
Soran+1 yılNasil engel olcam
- +1 yıl
Tek bir yönetimi var kardeşim deli gibi tövbe et. Git kadından helallik iste ( nasıl yüzün olucak orası ayrı ve gidebilecek misin acaba ayakların geri geri gidecek belki rüyalarına bile girer o çocuklar ) İyi bir şey yapmadın bir ailenin dağılmasına en büyük katkıyı sen koydun. O yüzden deli gibi tövbe et . Namaza basla , kuran oku. Şunu asla unutma yaptığın çok ama çok kötü bir şey seni sadece seni yaradan kurtarabilir ama o da bu kadar kolay olmaz. Dediklerimi yap ama içinden gelerek yap. Gerekirse göz yaşı dök iman ederken ama içini bu şekilde rahatlatabilirsin. Ben ne kadar kizsamda sana iyiliğide kötülüğüde kendin vereceksin. Allah ile senin aranda olan bir şey bu.
Soran+1 yılHelalik vermedi, ama tovbe etmek eniysii hep uzak durdum kactimda noldu dahzda dibe battim, bu boslukta boylece gecermi?
- +1 yıl
Helallik vermemesi beklediğim bir cevaptı. Bol bol dua ve tövbe et seni ancak kurtarırsa o kurtarır boşluktan
+1 yılSen ayrılsanda o kadıncağızın o adama güveni geri gelir mi? Sayende artık kimseye güvenmeyecek o kadın sende sevgilin ile mutlu mesut olacağını hiç düşünme bence ahını almışsındır eminim
03 Yorumla
Soran+1 yılGelmez dimi evet kimseye guvenmiyo buyuzdenmi? Herkesten nefret eder oldu sesizlesti mazlumlasti, ben zaten mutsuzumki onun ahhini aldim biliyorum buyuzden caresizim ne yapcagimi bilmiyorum olaylar duzelmicek biliyorum ustune bide bu durum beni cok rahatsiz ediyo kimisi yapiyor hic rahatsiz olmuyor ben cok rahatsiz oldum gelecegimin nasil olczgini dusunemiyorum
- +1 yıl
Bence ayrıl o adamdan öyle bir an gelir ki senı de aldatır karakterinde var
Soran+1 yılDogru diyosun
+1 yılAcımasızca eleştiriyorsunuz insanların ne yaşadığını bilmeden... Şimdi Soruyu soran arkadaşa sesleniyorum sen çok iyi birisin çünkü vicdanın olmasa kendini sorgulamazdın. Bazen hayat bir şeylere insanı mecbur bırakıyor ve o hayatı yaşamak zorunda kalıyorlar. Adam senin için hayatını şekillendiriyorsa onu sakın yarı yolda bırakma. 7 senedir ilişkiniz sürdüyse sen daha iyi bilirsin karakterini. Gelip burada seni anlamayacak insanlara bu soruyu sorma çünkü yargılarlar...
06 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun lan böyle insanlar hâlâ var
Soran+1 yılAslinda bu olaylar yasanmadan once kendi sorunlarim vardi, onlarla ugrasiyodum, acikcasi bu kisi biraz bu durumdan istifade etti yoksa evliyle hayata isim olmaz diyodum, ama o siralar sevgiye ihtiyacim vardi, iyi bi insandim, ondan sevgi beklemedim, fakat o bu durumun farkindaydi cunku konusurken ben ailemi nekadar ozledigimi filan anlatiyodum ya bi nevi ailemden uzak kaliyodum, onunla karsilastik, bana yol yordam gosteriyordu aslinda basta cok iyi bi insandi, taki niyeti degisene kadar, ben ondan sevgi dilenmedim ailemi ozledigimi soyledim, ama onunla alakali degildi, oysa sadece ailesindeki sorunlari hep anlatiyodu, bende dusunuyodum acaba napabilirim diye, esiyle kavga etmesinler diye hep dusunuyodum, diyodum kadinalr ciceklerden hoslanir hatta yaptiysan git gönlunu al filan diyodum, sonra zamanla asik oldugunu soyledi buseferde sorunlar benim yuzumden cikmazy basladi, ben acikcasi boyle olmasibi istemedim, bide kizsinlzr haklilar enazindan kendime olan ofkem azaliyor, insanlar acimasiz biliyorum fakat ben kendimi affedemiyorum, boyle onlar kizinca yaptigimin farkina dahada cok variyorum, belki vicdan azabimi bu sekil biraz daha dindire bilirim diye dusundumde simdi daha cok canim yaniyo sanki, ne yapaczgim bilmiyorim, adami yari yolda birakmak istemiyorum hayatini yakti benim icin evlilik pilanlari yapiyo, ailesine durustce dediki ben onunla gönul eglendirmedim benim bastan beri niyetim ciddiydi biz zaten evdekibsorublar yuzunden anlasamiyoduk zaten o olmasa yinede bosancaktik dedi, ama ne derse desin olaylar evliliginin surecinde gelisti ustelik kadin sevdigini birakmak istemedigini soyledi, benim devam etmem cok buyuk hataydi
- +1 yıl
Git özür dile kadından bı hata yaptım affedin falan sonra da o adamdan uzak dur birbirinize hayır gelmez
Soran+1 yıl@Ferdiciks10 ozur diledimde kabul etmedi, adamdan uzak durdum, ama bilmiyorum rahat durmiczk gibi, gecen nerdeyse aileme soylicekti herseyi, bilmiyorum soyelsemi daha iyi soylemesei belki ailem cozer bu durumu ya da bisey yaparkar bize bilmiyom
- +1 yıl
Adama mesaj at ben senden uzağım falan eşi görür o zaman rahat bırakır
Soran+1 yıl@Ferdiciks10 zyri eve cikti adam?
Evli adam hareketlerine dikkat etmeli bayanda normal arkadaşı olabilir ama seviyesini bozmayacak evli olunca hiç arkadaşı olmaz mantığını bayanlarda Bı bırakmalı erkeklerin geçmişini silip attırmami
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen normal davranmamiz gerekirdi, arkadas olunur fakat bazen bunlari gordukce bilmiyorum erkekle arkadas kalincagini artik dusunemiyorum, kimle arkadas olduysam selam verdiysem hep yavsadi, ustelik bisey yapmadan, sadece buda yavsadi fakat bununla derdimi sirrimi paylasmistim, saatlerimi gunlerimi yani baya anilar paylastim yaptigi hareketi basta yadirgadim aama sonra bilmiyorum birakmayi goze alamadim :(
Yuva bozanın yuvası olmaz derler Sen de bir gün aynısını yaşarsın Etme Bulma Dünyası git kadınla Konuş bir an önce Vazgeçtim artık de adamın yuvasını değil çocuk 4 tane çocuğu düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyom, konusmaya calistim, kadina gidim demiski sana bos yere umut veriyor demis, seni sevmiyorum onunla evlencem demis, ben simid bu durumu nasil duzeltecem? Sen olsan affedermisin sana boyle dese? Cok dusundum napacam diye?
Soran+1 yılBide iki sene sonra gelceksen hic gelme demis aradan iki sene gecri?
+1 yılEvli iken sana daha cazip geliyordu demek. Başkasının olanda gözün var demek, ya da ulaşılmazı seviyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi bilmissin, fakat baskasinin olanda gozum yok, bi bunda oyle oldu karakterina asik oldum, uzak durdum, uzak durfukcada daha cok sevmeye basladim, daha cok yakinlastik, simdi aynen benim oldu fakat eskisi gibi degil hisler dogru kafam karisik karakterim niye boyle benim niye bukadar karaktersizim? Acaba zamanlami boyle oluyo yoksa boylemi dogdum, annan baban boyle yetistirdi deme, onlar benden cok farkli onlar iyiler bi ken boyleyim
+1 yılEvlilere mi veriyorsun bebeğem 😏 senin için yuvasını yıkan adam , senin yarın başkasına vermeyeceğini nerden biliyir bebeğem 😏
13 Yorumla
Soran+1 yıl:/ evlilere derken cogunluk kulanma :/ sana ni diycegimi bilemedim
- +1 yıl
Cidden merak ettiğim şeyler, bunları sormalıyım
Soran+1 yılYa adam evlide olsa olmasada yinede bu adama asik olcaktim ben karakterine asik oldum baglandim tutuldum, ama gerci boyle baslamadiki ben evli oldugu icin benle yanlis seyler dusunmez sandim, asik olacagi aklima gelmedi buyuzden onun yaninda hep rahat davrandim, yani asik olacagiz ihtimali aklimda hic yoktu, kendimi guvende hissettim evli oldugu icin yan gozle bakmaz diye dusundum, fakat yanilmisim, ve baglaninczdz birakamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanınca geçer. Bence sorun sen değilsin. Beraber olduğun kişi. Sen olmasan da başkasını bulup, yine aynı şeyleri yapardı eşine ve senin gibi birine.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum oda aynisini dedi sen olmasan zaten bosancaktim, etrafinada bosaniyorum demis ben olmadan once, fakat yinede herseye ragmen beraberlerdi ben herseyi mahfettim :( adami hep asagilamis erkek degilsin hicbisey degilsin deyip onurunu hep kirmis, ama belki konusalardi bunlar kucuk seyler zamanla belkide bi sekilde duzelirdi :(
+1 yılAbooo kadının ve çocukların ahı o içindeki sızı sana demem o ki yaa gidip helallik iste ya da adama yol ver
17 Yorumla
Soran+1 yılAha simdi anladim, dogru diyon ha, benim icim ondanmi boyle sizliyo, bide acayip derecede mutsuzum hemde oyle boyle degil, demeki kadinin ahi tuttu gecen bende dusundum aynen adamda dedi mutsuzum diye oda dedi kadinin ahi tuttu diye, dogru diyon, hakkim haram dedi, asla affetmicem dedi , belki tekrar birlesirsek affederim dedi ama iste canım adam gidip demiski kiz sana bosu bosuna umut veriyo ben senle asla birlesmicem onla evlencem demis😓 kadin beni asla affetmicek, ben bos yere umut vermiyodum, ben cidden aralarini duzeltmek isitoyudm artik ne desemde kadin bana inanmiczk
- +1 yıl
Adamı bırak kadından da bir süre sonra helallik iste kadınla en son aranız nasıldı sen adamı kendine çekmeyi bırakmalısın
Soran+1 yılKadinla en son aramiz kedi kopek gibidyi bi yerde bulsa yanliz bana neler yapar, ama genelde kalabalik yerlerde karsilasiyoz 😅 yanliz yakalasa öldure bilir, okadar nefret ediyo, kendime nasil cekiyom onu anlamiyom bana soyle onu yapiyim, bazen dusunuyom acaba benmi kendime cekiyom bu niye birakmiyo beni nerde nasil cekiyom kendime onu dusunuyomdz bulamiyom, acaba niye oyle yapiyo? Kadindan helalik istersem onceden istedim kabul etmedi, busefer istersem diger tarafa belki hizlandirilmis billet almis olurum, yani insanin zamanla öfkesi diner diye biliyorum, onun ofkesi artti, napsam
- +1 yıl
Eenrjşn ona güzel geliyordur sende benliğini buluyordur.
Soran+1 yılBasta ne yaziyo anlamadim
- +1 yıl
Enerjin güzeldir dişillik enerjin
Soran1 yılDisilik enerjisi nasil oluyor?
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yuvasını yıkmışsın ggecermi sanıyorsun yuva yıkanın yuvası olurum hiç 4 tane cocuk birde kadın sen kendini o kadının yerine koy kendini yazık inanın
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten kadina bide cocuklarina uzuluyorum onceleri uzulmuyodum zaten duzelir aralari diyodum adam zaten benle oynuyo kadinda zaten birakmaz diyodum, oyle degilmis, adam ciddiymis, kadinda birakti , iki aya bosanmalari var hicbiseyi duzeltemiyorum
Soran+1 yılBiliom
+1 yılSende aynısını yaşayana kadar geçmez.. Evli erkeklere kanca takan karıları hiç anlamıyorum. Bekarların suyu çıktı sanırım.
110 Yorumla- +1 yıl
Hayir amaçları fantezi yaşamak başka bisey değil 😀😀
- +1 yıl
@Клвдияивановна İyide evli adamla ne fantazisi yaşıyacaksın? Gitcek karısını mikcek sonra gelcek seni mikcek.. Yok artık ben kıskancım kaldıramazdım 🥴🥴🥴🥴🥴
- +1 yıl
Hayir grup fantezisi iki kadın bir erkek birine sokarken diğeri yalayacak 😂😂😂😂
- +1 yıl
@Клвдияивановна 🤣🤣🤣 olabilir bak orası aklıma gelmemişti
- +1 yıl
Bari iki erkek bi kadın olsa daya iyi doyar bu gizli üye biri önden diğeri arkadan mis 😂😂😂😂😂😂😂 demiyorum ki canım grup istiyor böyle bi soru soruyor 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Клвдияивановна Ama 2 sene önce öğrenmiş durumu, 7 senedir boynuzluyormuş bence burada diğer kadın masum, suç bu haysiyetsizde
- +1 yıl
Bu şerefsiz zaten kabahatli işte o da o puluk fantezisi aslında hersey bi fantezi tabi birazda sadistlik 😂😂😂
Soran+1 yıl@Клвдияивановна oha noluyo🤭 fantezi istesem evliyke ne alaka gide rkulube filan giderim , yuh yorumunda boylesini gormedim😅 ama iyi fikirmiste iste onlarin midesi bunu kaldirmadi belki benimkisi kaldirirdida 😂 saka maka yok oyle bisey, ondan degil, evli olsada olmasada asik olacagim adam tarzubo tarz oldugu icin asik oldum, evli olmasa yinede asik olurdum, sadece evli oldugu icin olaylar karisti
- +1 yıl
Yorumlarını okudum, eğer gerçekten vöyle bir olay varsa, eğer gerçekten pişmansan, eğer gerçekten bazı şeyleri düzeltmek istiyorsan, Adamın Karısıyla arasını düzelt, git kadına durumu izah et, Çok pişmanım yuvanız yıkılmsın ben aradan çekiliyorum vicdanım rahat değil de. Eğer yuvayı yıkmazlarsa belki günahın hafifler, yoksa Bu alemde de diğer alemde de işin zor, Kul hakkına girmişsin 4 çocuk bir Kadının. Adamı sktr et o zaten gavt.
Soran+1 yılGiderim ama yuzum yok, tam aralarini duzeltecekken adam beni yalanci durumua dusurdu, dedi yalan soyluyo seni sevmiyorum dedi karisina, kadinin onuru gururu kirildi, ben boyle viseyi nasil duzeltecem ustune ustelik bide sebebi oldum, acaba gitsem desem acaba bana bisey dermi ya da yaparmi nekadzr ofkeli ya da unutmayami calisiyo ya da ne yapmam lazim dedigin mantikli ama korkuyorum biraz?
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dünyada okadar bekar varken neden illa evli biri böyle durumlarda kızıcaksın ama yuva yıkanın yuvası olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye kizimki haklisin, yuvam olmiczk, ya acikcasi merak ettim bana olan ilgisini merak ettim, hosuma
Gitti fakat bu boyuta gelecegimiz aklima gelmedi kurtulmaya calsitikcada daha beter hale geldi, bu duygudan nasi kurtulcam kadinla baristiramiyomda gururunu incittu seni istemiyom dedi kadina, ?
Soran+1 yılAslinda denemek lazim dogru diysoun, yapcam bunu
+1 yılSistematik bir şekilde aldatılan bir kadının kızıyım, bizim yaşadıklarımızı asla anlayamazsınız umarım yaşattığını yaşamadan ölmezsin.
126 Yorumla- +1 yıl
Sistematik derken? Biraz anlatırmısın
- +1 yıl
Sık aralıklarla, düzenli olarak kısaca.
- +1 yıl
Bunun hesabımı tutuldu
- +1 yıl
Bi yerden sonra bıraktık abicim. Olay bu değilken neye takıldın Allah aşkına bi git ya.
- +1 yıl
Geçmiş olsun iyi geceler
- +1 yıl
Ne güzel dediniz hanımefendi.
- +1 yıl
🙏🌼
Soran+1 yılAnlat ozaman ne yasadigini? Anlamadigim icin zaten yasatiyorul ya bunlari, eger gelip anlatsalardi ne yasadiklarini belki daha cok uzulup bidaha yapmazdim, ama neler yasadiginiz hakkinda gercekten bi fikrim yok, annen sen ne yasadiniz nasil bi duygu? Cunku ben bunu yaparken magdur olmuyorum buyuzden ne yasadiginizi bilemiyorum ama siz magdur oldugunuz icin daha farkli bi duygu yasiyosunuz, ama ne yasiyonuz, cokmu aci birsey? Bide ne olsa kendini daha iyi hissederdin? Yani ben bu insanlarin geri kendilerini iyi hisetmeleri icin ne yapabilirim?
- +1 yıl
Hanımefendi anlatır, anlatmaz bilemem ama sizin ;
Empati (duygudaşlık, eş duyum, başkasının duygu ve düşüncesini içselleştirme ),
Empatik düşünmek ( Kişinin kendisini başka bir kişinin yerine koyarak söz konusu kişinin duygularını, isteklerini ve düşüncelerini, denemeksizin anlayabilme becerisi ) ve
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma (iğne-çuvaldız konusu) gibi meziyetleriniz olmadığı için bir faydası olmaz. Öncelikle bu kavramlar üzerinde durun ( araştırın, öğrenin) ve gelişin ( bu meziyete sahip olmaya çalışın).
Soran+1 yıl@S-O-S-Y-O-L-O-G deniyorum bende piskoloji dersi aldim bi sene , fakat okumak ayri hissetmek ayri, ben bunlari hissetmeye calissamda hissedemiyorum, bu bi tek bendemi var abnormal bi durumu? Uzuluyorum ama o an uzuluyorum, sonra unutuyorum, bazen uzulemiyrorum, bilmiyorum bence bende baya problem var nasil duzelir bu durum, yani zamaninda canim okadar cok yandiki artik biseylere uzulemiyorum, hatta suanki yaptiklarim bana normal geliyor, ama normal degil biliyorum, cikmam lazim bu durumdan cunku bu ehveni_serr hanimefendinin cani kim bilir nekadzr yaniyo, ben boyle seyleri yasatmak istemem, kendim yasadigim icin, ama bi sekilde yasatiriyorul ve bisey hissedemiyorum bilmiyorum, anlamiyorum, belkide durumu anliyamadagiimdan durumun ciddiyetini, yani olay cok kotu bi olay, bence cok canlari yaniyor, yani bence oyle, ama unutuluyor, unutulmuyosada ozaman ben bu insanlar adina kendimi hep suclu hissedecgim, napcam ben gercekten kafam cok karisik?
- +1 yıl
Sizin psikolojik yardıma ihtiyacınız var. İyi bir psikiyatr veya klinik uzman psikoloğa gidin. Narsistlik başta bir sürü probleminiz çıkabilir.
Soran+1 yıl@Redman20 ozamanlar genctim farkinda degildim simdi farkina vardim niye omur boyu ceksikbdiyosun onlarda mutlu olsun bende mutlu olayim biseyler duzelsin onlarin travma yasamasini istemiyorum keske biseyleribduzelte bilsem aynen ne yaptigimin farkind degilim acimanida beklemiyorim
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil nasi narcistlik var, ben kendimi yuksek grommjtorum ustelik ozguvenim sifir? Niye narcist yazmisiniz?
- +1 yıl
Çıkabilir yazdım öylesiniz demedim.
Psikolojik rahatsızlıklar öyle klavye başında oturup yazmakla teşhis edilecek şeyler değil.
Sizde yapılanın hata olduğunu ve hatalı olduğunuzu kabul etme, hatadan dönme, tekrar yapmak istememe ve iyileşme iradesi var.
Böyle olmanız psikolojik tedavi sürecinde sizin çok çabuk rehabilite edilebileceğinizi ve normalleşebileceğinizi gösterir. Vakit kaybetme profesyonel destek almaya başla. - +1 yıl
@Çokdiplomalıcahil bundan sonra ne yaparsa yapsın o cocukların ahını hıcbır doktor iyileştiremez popon sallayıp durma
- +1 yıl
@Redman20 ergen ergen konuşma, terbiye@sizlikte yapma, işine bak sen.
Böyle devam edip başka canlarda mı yaksın? Başka kişilere de mi musallat olsun.
Psikolojik tedavi ol diyorum ben sanki ne diyorum.
Bir daha böyle saçma sapan şeyler yazma bana. - +1 yıl
@Çokdiplomalıcahil bahsettigin gibi cok dıplomalı cahilsin, tabiki acı cekıcek böyle soysuzların nefes almaya hakkı yok basına gelmeden ne konusuyorsun. Ergen dedigin kisi seni cebinden cıkarır asıl sen cevap yazma
- +1 yıl
@Redman20 idrak yolların enfeksiyonlu senin anladım. Bana sataşma işine bak diyorum son kez.
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil aslinda dogru diyosunuzx bi gidip sormam lazim, bakalim ne dicekler ne yapcaklar c fakat mesela narcistsem eger bu rapora geciyormu illeriki is hayatimi etkiliyormu? Ama bu tedaviye ihtiyacimda var,
Soran+1 yıl@Redman20 sen butun yorumcularima yazmissin, madel annenle cok mutluydunuz millete niye satasiyon? Demeki mutsuzsun? Bukadar mutsuzdunda annenle babanik arasini niye duzeltmeye calismadin? Kesin onlari arasi senin yuzunden dahada cok acildi, sen boyle kavga cikardin hircinlastin, onlarin arasi daha cok acildi, olabilirmi? Made yollunaza devam etmisiniz niye bukadar hircinsin arkadas? Sorun nedir dermisin? Bana niye bukadar yukleniyosun? Sen hicmi hata yapmiyosun? Ustelik evdeki yasananlarda annenle babanin boyle olmasinda belkide seninde bi payin vardi? Niye gecmisi birakamadin? Takili kalmissin farkindayim onlarin acisini benden cikariyon, nasil hissediyon kendini? Annenle devam ediyosun iste sorun ne? Olan oldu daha ne olcaki ne olmasini bekliyosun, her evlilik mukemel gitmiyo bozulan bozuluyo tek sizinki degilki bozulan, bukadar ofekinik asil sebebi nedir?
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil bide siz o kisiye bakmayin o butun yorumcularimik altina yazmis, siz dogru diyosunuz ben tedavi olcam duzelecek hersey, onlarda bu duruma bi yer vericek bende c zamanla unutulacak,
Soran+1 yıl@Redman20 annenle baba yurutememis, belki illerde annede evlenir daha mutlu bi hayati olur demeki beraber mutlu olamamislar, ilaki annen baban beraber olacak diye bisey yokki, onlar nasil mutluyda oyle olsunlar?
- +1 yıl
Psikiyatra gitmenizde sakınca yok, şizofren olduğu halde hocalık yapan Doçent hocam vardı üniversitede. Şizofrenlik en ağır psikolojik rahatsızlıktır. Sizin son yazdıklarınıza göre düzelmeyecek bir şeyiniz yok gibi, çekinmeyin gidin. Kesinlikle yalan söylemeyin ve tüm düşünce ve eylemlerinizi dürüstçe anlatın ancak bu şekilde size doğru dürüst teşhis ve tedavi bulunabilir.
Soran+1 yıl@Çokdiplomalıcahil fakat hakkimda ne dusuncekler ellinde sonunda okumusta olsa karsidakide insan acaba ne dusuncek hakkimda? Yaptiklzrima bak kac kisi yazdi, kimse bu durumu kabulenemiyo yardim edecek belki ama benim hakkimda ne dusuncek?
- +1 yıl
Senin bu yaptığın toplumda kabul görmeyen bir şey, buradakilerin kabul etmesini mi bekliyordun ki?
Tabi ki tepki olur, bende kabul etmiyorum ama ben insanları hataları yüzünden yargılayıp rencide etmek yerine eğer varsa bir umut ve çare yardımcı olmayı seçerim.
Psikiyatr veya Psikolog seni yargılamak için değil tedavi etmek için var, senin hakkında ne düşündüklerinin önemi yok, ne düşünürlerse düşünsünler önemli olan sende bir ruhsal bozukluk var mı ve tedavisi ne? Bunları düşünme çekinmeden git.
+1 yıl4 dört çocuğu da mı acımadın mı hiç hepinizin soyu kurusun hepinizin Allah belasını versin
21 Yorumla
Soran+1 yılCocuklari buyuk, bide uzuldurlermi bu duruma bilmiyorum, sanki bi tek ben kendi kendimi bu kadar harab ediyorum gibi hissediyorum
+1 yılYuva yıkanin yuvasi olmaz onu aldatıyorsa seni de aldatir.
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten olmicak bu gidiste
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadının ahı... çocuklarının ahı... ne diyebilirim ki sana... vicdanınla başbaşa kal
21 Yorumla
Soran+1 yıl:/ :((( vala hepsinin ahi tuttu, zamanla gecer sandim gecmedide
+1 yılZor durum, pek çıkış yolu kalmamış. Detaylar belirleyici olur. Herkes için en karlı yol düşünülüp uygulanmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılEn karli yol neki bu durumda
- +1 yıl
Özelden dönüş yapar mısın?
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. hayır evli biriyle sen niye berabersin onu çözemedim araya sen niye girip hayatının zamanından çaldın
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bu olaya nasil dahil olacagimi anlamadimki, onlarin kavgasina bende dahil oldum, adamin esiyle sorunlari zaten varmis, ama o esinin ilgisizligini benden ilgi bekleyerek herseyi dahzda karmasik hale getirdi evdekibsorublari cozmektense daha beter hale getirmeyi secti, bilmiyorum canım kafam cok pisman oldum acikcasi bosancaginida hic dusunmuyodum hatta ask yasicagimizi hic dusunmuyodum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıladamın yerınde olsam karıyı bosar, senıde bıraz hor kullanır maddı manevi sonra baska çıtır bakardım .
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha sen cok fenasin😂 yapa bilirdi, ama sen bi asik ol bakalim bidaha aynisini diye bilcenmi? Asik oldugu icin yapamiyo, aslinda ben onu mahfettim
- +1 yıl
aşk meşk bilemem biz f*ck seviyoruz .
sen adamına denk gelmemişsin , şanslısın bacım o zaman
+1 yılZor bir durum. Disardan yorum yapmak kolay isin icine girince hicte oyle degil yasamayan bilemez dengesiz cevap verenleri kale alma
01 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru diyosun, gercekten zor bi durum nasil cikarim bilmiyom
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKurgu gibi geldi bana ama değilse de zaten herkes gerekeni söylemiş yeterli, senin için fazla söze gerek yok, artık yapacak şey de yok...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasi yapacak sey yok? zamanami birakim, bide kurgi olmasi icin sebeb yok, kurgu olsa bukadar yorulda gelmezdi fark edilirdi, kurgu degilde ben napacam vardir bir yolu keske biri akil verse
+1 yılumarım bir ömür acısını çekersiniz bu durumun..
'kadin esine sans verdi, fakat rahat birakmadim' bu cümlenizden dolayı..21 Yorumla
Soran+1 yıl:( cekiyorum zaten gormuyomusun ondan buraya yazdim caresini bulamadigimnicin :(
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz o masumların ahı peşini bırakmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBirakmiyo zaten
+1 yılYuva yıkıyorsun Allah belanı verir birgün senin gibiler insan bile değil hadsiz
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendimi affedzmiyorum, zaten zamanla insanligimida kaybettim dogru diyosun
- +1 yıl
Biran önce ayrıl yuva bozma kadın 4 çocuğuyla ortada kalmasın o çocukları düşün bari git bekar biriyle evlen
Soran+1 yılIki aya bosanma tarihleribi aldilar aradan cekilince acaba konusup duzeltirlermikiV
- +1 yıl
Konuş o zman başkasını seviyorum de
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiş olabilirsin ama karısını aldatan gün gelir seni de aldatır
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten aldatacak gibi duruyo ama aklimdan cikmiyo alsatsa dahi sevecegimi dusunuyorum bilmiyorim
+1 yıl7 sene aklına gelmedi şimdi mi aklına geldi ayrılmak, daha neler göreceğiz acaba? Dünyanın sonu yaa
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak istemiyorumda simdi bosanma davalari simdi bitiyo, kadin bosanmak istemedi olay iki sene surdu adam bosanma davasi acti :( simdi iki ay sonra bosaniyorlar ben belki barisirlae diye umud etmistil simdi aklim basima geliyo napacam ne yapcam ben?
+1 yılO duygu hiç geçmez umarım ayrıca seninde yuvanı yıkan biri çıkar elbet
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamda da sende de hata var keske kabul etmeseydin hayatına girmesine izin vermeseydin aynısını sen evliyken bir baskası kocana yapsa neler hissedersin gercekten merak ediyorum sonucda adam senin hayatına zorla girmedi evet vicdan yapman lazım kadından helallik al yuva yıkanın yuvası olmaz adam pe*ze*venklik yapmis sende o*ros*puluk
15 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmemem lazimdi acikcasi merakima yenik dustum, yani ozamanlar heycanli geliyodu bu durumlar, yani bosancaga sonra bu durumlarin yasanczgini dusunemedim, yani öyle bos yere umut veriyo sandim durumun ciddiyetine varamadim, yani evliye kacamak yapiyo sandim, asik olupta sulalesiyle kavga etcegini herkesi karsina alacagini dusunmedim, yani anca filimlerde olur gercekte olmaz, ama oldu simdi hersey ellime yuzume bulasti ustelik bide vicdan diye bisey cikti basima, vala biri kocama yapsa ne hissederdim bilemedim kocam olmadigindzn, uzulurmuydum bosarmiydim bilmiyorum, belkide affederdim ya da duruma alisirdim bilmiyorim, yasamadan bilemem, belkide yasarim ayni seyi, kadinla cok konustumda adam gidip o senle dalga geciyo sana bos yere umut veriyo dedi kadina, olaylar dahada beter oldu, ben dalga gecmek icin gitmedim biseyleei duzeltirim diye gittim ama adam oyle yapinca hic biseyi duzeltemedil, bide iki sene sonrra gelcekse hic gelmesin demis? He bide sondaki yazdigin cok dogru
Cevap sahibi+1 yılOlan olmus artık bu olay belli ki sana büyük ders vermis yorumlardan anladığım kadarıyla zaten hayatın sıkıntılı tövbe edip Allah'a yönelmeyi hic düşündün mü tavsiyr ederim baska türlü sırtın yere gelmez umarım kadın seni affeder
Soran+1 yılAcikcasi bu olay bana ders vermedi, bu olay beni yikti, toparlanamadim, bombos yasiyorum, öl dersin belki icinden, ama herkes bence yasamayi hak ediyor, degismek herkesin hakki, tövbeyi dusundum, ama utaniyorum, insanlardan utanmiyorum, zaten rezil oldum olacagim kadarda; iste tövbe etmeye utaniyorum, yani daha öncesinde ufak tefek hatalarim olduda böyle bisey hic yapmadim hayatimcz, zoruma gidiyo, tövbe etmeye utaniyorum, yani korkuyorum, karisik bi duygu, ama yorumlari okuyup hemen karakterimi cozmussun tsk ederim, kadin ahirette iki elim yakanda dedi, affetmicek, haklida, ben olsam bende affetmem, oyuzden kendimden nefret ediyorum ya, bazen gunah isledikce diyorumki yancaksin hak ediyosun o kadinin ahini aldin iyi oluyo sana diyom icindem kendi kendime, yani gecmiyo bu duygu guclu dursamda umursamaz dursamda icimden atamiyom unutmaya calissamda
Cevap sahibi+1 yılHayır estağfurullah neden ölmeni düşüneyim bu tek taraflı bir hata değil sende bir an önce toparlanmaya bak bu şekilde kendine daha cok zarar verirsin kadın affetmiyor sen elinden gelrni yapmissin Allah'tan neden utanıyorsun ki bak ben cok inancli birisi sayılmam ama böyle de düşünmem Allah affedicidir şeytanın vesveseleri bunlar kendi kendine söylediğin şeylerde hep şeytanın vesveseleri emin ol öyle düşündürtüyo nasıl olsa kötüyüm bunu da yapayım bir şey olmaz nasıl olsa dipteyim bunu da yapayım vs vs böyle böyle her şey daha da berbatlaşır
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunmeye baslamistim, nasil olsa kotuyum artik diye diye berbat biri oldum gercekten, ama sozlerin cok guzel, belki sifirdan baslamak tekrar dogru duzgun dinime donmek her seferinde kendi kendimi ali koymamak lazim, kendi kendime vesveselere uymamam lazim, icimdeki aci nasil gececek? affetmedi beni bazen cildircak gibi oluyorum gidip ozur diliyesil geliyoda yuzum yok, olmuyo, yapamam lazimdi, zamana birakmam lazil en mantiklisi
+1 yılO zamanlar düşüncelerin bu kadar olgunlaşmamıştı, şimdi ise vicdanın bazı şeylerin önüne geçiyor. Boşanmanın ardından seninle sorun yaşayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil anladin, ozamanlar daha genctim dogru, oek biseyi takmazdim, hatta olayin bu dereceye varcagini tahmin edemedim dedim bi kacamak unutulur gider, ben unutmaya calisirken bana mesaj cekip pesimden geldigi icin, adami bosadi, ama benimde sucum var, o yazarken cevap vermicektim, belki aralari azda olsa duzelirdi, simdi bi degisik his var, gecmiyo, gunler geciyo seneler geciyoda bu icimdeki his bi gecmiyo ne yaparsam yapim, ne yapcamki?
- +1 yıl
Bunu daha sonra tartışırız olur mu, şimdi uyumam gerekiyor size iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu soruyorsan takıldığın bir şeyler var. bence sebebi olma sonra vicdanın rahat vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılTakildigim cok seyler var, bu durumun kendisi zaten cok buyuk bi sorun, biktim gercekten herseyden biktim artik
- +1 yıl
derin bir nefes al ve sakince düşüneceğin bir yere git. başına gelenleri düşün ya da olacakları düşün. buna göre adım at
Soran+1 yılDusunuyorum ama artik eskisi gibi dusunemiyorum boyle uzaklara baktigimda aklim bombos gibi
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.
Herkesi ve her şeyi unutup yeni sayfa aç kendine03 Yorumla
Soran+1 yılOnca yaptiklarimdan sonrami
Soran+1 yılBide onlar unutcakmi nasil unutmalarini saglarim
- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7 senedir evli biriyle beraberim, benim yüzünden boşanıyorlar. Ne yapacağım, ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler