6 senelik evleyim ama çok mutsuzum, detaydaki sebeplerden boşanılır mı?

6 senelik evliyim bi kız bi oglum var 19 yasında evlendim görücu usülü bosluguma geldi gibi bişey sevmeye calıştım sevdim gibi de ama hayatımda gördügüm en geri kafalı adam kadının ön planda oldugu güçlü oldugu herseye karşı bi yapıda kendi de ailesi de sıradan bi ilişkimiz var cinsel hayatımız iyi sadece iyi olan da o kendimi tek iyi hissettigim unuttugum an o onun haricinde sevildigimi hissetmiyorum mutsuzum konuşamıyoruz bile her şey rutin ve ben heycanlı ateşi yüksek enerjik bi kadınım hayat enerjimi bitirmesin diye arada uygulamalarda insanlarla tanısıp sohbet ediyorum buluşma vs degil kendimi ilgiye doyurmak için sevgi cümleleri hoş şeyler duymak için ve bunu yaptıgım için suçlu hissetmiyorum aldatmak mı degil mi bilmiyorum ama aldatmaksa da umrumda degil beni bu hale getiren o bilmiyorum aklım karışık tavsiye almaya ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Ve böyle bi sebeb için boşanılır mı asla kimseye ikna edemem bunu ne diyebilirim ki ilgi vermiyor diye boşanılır mı derler otur oturduğun yerde tahmin edebiliyorum ve bazen diyorum keşke o beni aldatsa da ben yakalasam boşansam sebebim olurdu diye ruh hastasımıyım acaba bilmiyorum çıkmaz yollardayım ve ona sorsanız nasıl evlilik diye harika der öyle de bişey var kimse mantıklı bulmaz bu durumu çıkmazdayım
6 senelik evleyim ama çok mutsuzum, detaydaki sebeplerden boşanılır mı?