2.5 yıllık evliyim sürekli tartışıyoruz boşanmak istediğimi söyledim kıyameti kopardı ne yapacağımı bilmiyorum ( çocuk yok)?

Bir hafta önce yine tartıştık küçük sebeplerden dolayı ama ben artık dayanamadığımı söyleyip evden gidecektim beni bırakmadı ben de sinirden duvara yumruk attım elim sakatlandi sonra gitmemem için kapıyı üstüme kilitledi odanın kapısıni ben de kapıyı kırdım odadan çıktım evin anahtarını saklamış evden çıkamadım resmen evin içinde delirdim yani hiçbir şey gözümde kalmamıştı ama o beni bırakmıyodu yalvardi ayaklarıma kapandı gitmemem için bana vicdan yaptırıyor bana kendini acındırıyor tekrar vicdanım el vermediği için bir yere gitmedim her seferinde bana böyle sürekli her şeye söylenip beni çileden çıkartıyor sonra da ağlayıp bana kendini acındırıyor bendeki de sabır ben de insanım psikolojik sıkıntıları olan bir insanla yaşamak istemiyorum ama dayanamıyorum ama ne yapmam gerek
2.5 yıllık evliyim sürekli tartışıyoruz boşanmak istediğimi söyledim kıyameti kopardı ne yapacağımı bilmiyorum ( çocuk yok)?