Kaynanam yüzünden boşanma eşiğine geldim, ne yapmalıyım?

Evleneli 2 yıl oldu evlendiğimden beri kaynanamla beraber oturuyoruz. Kaynanam ilk günden beri hep beni eleştirir. Ben önceden çalıştığım için ev işiyle alakalı bilgiye sahip değilim. Mesela komsu gelmiş ben evleneli 3 ya da 4 gün olmuş danteli ters sermişim diye komsunun yanında bana laf yaptı. Sadece bu değil ablamla bayramda gezmye gitmiştik oğluna mesaj atmıs tesadufen gordum demiş ki oğlum sen anca milletin gönlünü yap.

Hep bu tarz olaylar. Ve gelelim konuya

Eşime surat yaptım elde avuçta para bırakmadı diye benden habersiz coin almış ve parayı batırmıs. Ben sırf ailem onu yanlış ve kotu bılmesın diye elimde avucumda ne varsa verdim. Bu durum benı cok yıprattı. Cunku evlendgmzden beri arabamız hzuurlu bi hayatımız vardı. Eşimin yaptıgı cok zoruma gitti. Bana danısmadan 340 bıni coine yatırıp batırması.

Ben bunları aşamadıgım için bikaç gündğr suratım asık ama eşime karsı kaynanam gelmiş soruyor ne oldu kzım derdin ne? diye

Olayın senle alakası yok dedim oğluna sor anlatsın dedim üsteliyor benle alakası var dyor en sonunda bu onemli bişey değil para bulunur diyince benim şanteller attı. Sanki paranın peşine vermişim gibi davrandı bana ağzıma ne geldiyse hepsini kustum ta en başından yaptığı herşeyi.

Ve madem anlaşamıyorsunuz ayrılırsınız dedi bebeğim oldugunda yine atışmıstık o zmanda mama alırız bakarım demişti. Ben şimdi napmalıyım bilemiyorum. hep tartışmalar annesi ve ablası yüzünden oluyor. Acil fikir verin lütfennnnb

Kaynanam yüzünden boşanma eşiğine geldim, ne yapmalıyım?