Eşimi çok seviyorum halada..:( ama olmuyor huzur yok mutluluk yok sırf ailesiyle konuşmuyorum diye ( ailesi bana çok kötü şeyler yaptılar) eşimde anlayış göstermedi kin yaptı bana
Buda huzurumuzu kaçırdı..
Buda huzurumuzu kaçırdı..
Aile olmak kolay değil yaşın çok genç sen sanıyor musun boşanınca rahat edeceksin 24 yaşındasın çocuğun var yok bilmiyorum varsa buda sorun. Rahat vermeyecekler sana boşanmışsın diye, leş kargaları üşüşecek başına nemalanırım mıyım diye. Belki aralarında bir iki temiz niyetli olanlar çıkacak ama onlarla da ilerde ciddi olduğunuzda aileleriyle sorun yaşamacağını ne biliyorsun? Üstelik bu sefer boşanmış bir kadın olarak ailede en ufak imada için burulacak canın acıyacak. Hadi diyelim kimseyi sokmayacaksın hayatına böyle devam edeceksin ki bu zor bir ihtimal ailen seni rahat bırakmayacak baskılarını üstünde hissedeceksin, dikkat et sen dulsun bize şaf getirme falan filan. Hayatta sınavlarımız var, eşini seviyorsan sana ihanet etmediyse namusluysa evine bağlı ve sorumluluk sahibiyse ben sana derim ki sarıl kocana yuvana evine. Kendi kurduğunuz kaleyi ailesi yüzünden ter edip kaçma bir düşün nasıl yapabilirsin doğru strajeleri belirle aileyle ona göre bir format at hayatına. burada hepimiz deriz boşan ne çekiyorsun ama boşanınca da değişmeyecek çok şey belki daha çok karışacak.
selam öncelikle olaya kendi tarafından değil objektif bir şekilde bakmalısın bir adam ve bir kadın adamın ailesi sorunlu kadın mutsuz adam ailesini tercih ediyo (en basit bu şekilde değil mi?) kadının seçenekleri 1-kapa çeneni sus huzuru bozma köle ol!
2-kendini anlatmaya çalış karşındaki öküzle sürekli sorun yaşa
3-adamı terket yeni bir hayat kur kendini sev doğru bir ilişkiye başla ;) seçenekler bunlar iyi akşamlar balım muaaa!
Selamlar
Sadece eşinin ailesi için evliliğini bitirmek istediğine emin misin? Bu kararın sonunda üzülmeyeceğine emin olup olmadığını sorgulayarak yol almalısın. Eşin onlara karşı seni yeteri kadar korumuyor mu?
Bu konuyu konuşarak çözmeyi denemeni tavsiye ederim. Boşanmak dile kolay gelebilir, bir yuvayı bozmak hiç kolay değil inşallah kendiniz için en iyi kararı alırsınız umarımm. İyi günler
Sen kararını almışsın bir de soruyorsun olmuyor diyorsun ta olmuyorum işin üstüne gitmenin bir anlamı yok hayatta kendine de ona da neden deneme şansı ve kendinizde başkalarıyla
Cevap
45Cevap
Benim eşim çok iyi bir insan ama ailesi özellikle babası çok geri kafalı be her şeye karışan bir insan. Kaynanamdan daha çok kaynanalık yapıyor. Düğün günü ben takıyı bırakıp gelin odasına gidip ağladım. Düğünden sonrada rahat bırakmadılar. Ben balayından döndüğüm gün bile ağlayarak uyudum, en sonunda da gözlerim kör olacak dereceye geldi hastalıktan. Elimle hep onun ailesi yüz den kavga ettik. Ama baktım o vicdansız ve geri kafalı insanlar yüzünden ben eşimle kötü oluyorum artık bıraktım bana yaptıkları kötülükleri söylemeyi. Ben bırakınca eşimle kavga etmez olduk. şu an kaza geçirdim her şeyden uzağım ama eve gidince herkese hakkını vericem ki bir daha evime gelmesinler. Zaten benim bu hale gelme sebebimde kayınbabamın yaptığı pislikler.
Yaa bi insan seçerken onun ailesine bakmak gerektiğini öğrendim çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza
Cevaplicam inanki ben yazdım zannettim aynı şeyleri yaşamışız..
@Redroverrrrr teşekkür ederim. O yüzden evleneceğiniz insanın ailesi önemli. En baştan yola girmeden önce mesafeyi koyarsanız eğer ilerde size karışma hakkı bulamazlar.
İstersen gizliden çıkayım bana mesaj at konuşalım. Eşini seviyorsan eğer öyle şerefsiz insanlar için yuvanı dağıtma
Kesinlikle kimse için yuva yılmaya gerek yok herkes ne zorluklarla evleniyor
Dertleşmenizi isterim belki çözüm bulursunuz aranızda kadın kadına çok daha farklı olur en azından
en doğru kararı vermişsin , endişelenme korkma üzülme , sen güçlü bir kadınsın ve tek başına hayatına daha güzel devame debilirsin daha huzurlu bir aile kurabilirsin
Artık evlilik ten soğudum cidden eşimi hala çok seviyorum ama bu karar benim kararım olmadı diğer seçenekte mutsuzlukla evliliğimi sürdürecektim ama yapamadım yoruldum
kendin için psikolojin için kalıcı hasara uğramaman için doğru olan bu olmuş
O kadar böyle cümlelere ihtiyacım vardı Kİ içim biraz olsun rahat çünkü kaç gündür iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünüyordum
bu konuda evli bir çok danışanım oldu , inan bana bu kararı veremeyim yılalr sonra çok üzülenler var , radikal zor ama bir o akdar da özgürleştiricidir. alışmışlık var ama dışarıda inanılmaz mükemmel ve sadece senin yönlendirmene açık bir dunya var
Ağlamak istiyorum içimdeki acı hafifledi çok teşekkür ederim ☺️
asla ağlamak değil sana gülmek yakışır ancak , hayatta her zaman önce kendini sevmeli kendi mutluluğunu ön plana getirmelisinn
Ağlayamıyorum zaten saadece içim yanıyor onu çok sevdiğimden sevdiğimden bu normalim böyle düşünmem ama böyle daha rahatım canımda bişey yapmak istemiyor
evlikte sevgi inan bana küçük bir kısımdır ve maalesef bir çok sorunu çözemez
bi insan hem eşini hemde halasını sevmez zaten iyi yapmışsın
Ne cok aile var evlatlarinin yuvasini dagitan. Ne desek bos sen kararini vermissin. Onemli olan isinin olup olmamasi, cocuk var mi yok mu, ailen destek mi degil mi?
boşan daha da kötü oluyor sen affedersen yine yapacaklar bu sefer ezik gibi gozukeceksin
cocuk varsa bile bosan çocuk için mutsuz bir evliliği devam ettirmeye çalışma
Çok üzüldüm gerçekten ve yaşın doğru ise , bu yaşta bu durumlara maruz kalman gerçekten çok üzücü ve yıkıcı. Neler yaşattılar peki bu denli dönüşü olmayan yola sürüklediler seni
Durumu bilmiyorum ama genelde kızlar eşinin ailesine mesafeli oluyor evlenen insanın iki ailesi oluyor ona göre hareket etmek gerekiyor değer mi yuvanı yıkmaya
Aile çok önemli. Sırf ailesi yüzünden muhteşem bi adamı reddettim o derece önemli. Sana asla huzur vermezler eşin arkanda durmuyorsa hele çok çok imkansız. Hakkında hayırlısı olsun
Eşini severken ayrılmak çok ağır olur. Eşinle birlikte aile terapistine gitmelisiniz bence. Acele karar vermeyin.
cocuk yoksa bosan.
evlenmıs aıle olamamıs bır erkegı sen adam edemezsın i gıtsın anasının koynuna boş ver , yasında erken baska bırı cıkar.
3 altın kuralı uygula kendıne köpek et sen aldatsan dahı o aldatmaz emın ol ondan aılesı ıle arasına mesafe koyar arkanda durur
Çoğu arkadaş benim gibi düşünüyor eşinle aranda sorun yoksa yuvani dağıtma. Pişman olanı çok dinledim.
Bence boşanma, bir süre koyun ayrı yaşayın mesela 1 ay birbirinizi hiç aramadan.
Anında uzaklaşılması gereken bir insan en iyi kararı vermişsiniz bence
en iyisini sen bilirsin sormana gerek yok kararı aldıysan uygula
Eşiniz bu meseleyi konuştunuz mu kendisi kabul ediyor mu
En ufak problemleri bile atlatamiyorsunuz evleniyorsunuz
Yine de kararını baştan değerlendir ve gözden geçir. Kocanla yeniden konuş
Bosanma karari aldiysan bosanacaksin denklem bu kadar basit.
yapmayın boşanmayın cidden kazanan taraf yok... kac aylık evlisin
Haklısın huzusran boşan
Mutsuzluk huzursuzluk vardı saadece birbirimizi seviyorduk konuşamıyorduk ben napayım yoruldum yıprandık
24 yaşındayım ve 1 sene evli kaldım
Evet öyle kendimi 40 yaşında yıpranmış hissediyorum saadece ben çabaladım gibi hissediyorum evliliğimi kurtarmak için kalbim acıyor ama içim rahat
Sen ne kadar zaman evli kaldın? Çok zor bişey
Senin yaşın kaç? Ve şu an kendini nasıl hissediyorsun
Biraz kalbim acıyor normlami? Sen nasıl hissediyordun kendini ayrılma kararı alınca? Ama o aileden kurtulduğum için özgürde hissediyorum kendimi çünkü benim eşim eşittir ailesi o yüzden hep ailesinden bahsediyorum ben ailesiyle mutlu olsaydım ki bana çok kötülük yaptılar o zaman eşimde benimle mutlu olurdu
Çünkü eşimi çok severek bu kararı aldım o yüzden acıyor..
Doğru karar 24 yaşındayken ver sonra geç olabilir. erken evlenmişsin
Avukat tut vekalet ver dava falan acsin sen sadece para ver.
Aldıysan boşan. Kaç yıllık ömrün var huzurun yok ise katlanmak
Hala çok seviosan aşkın için mücadele et bırakma bnce ayrılma üzülürsün
Boşanma üzücü gerçekten geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim çok zor gerçekten 😞😔
Gizlisin yoksa yazacaktım
😆 ne değişiyor ki gizli olup olmamam
Bişi soracaktım özelden
Sorabilirsin
Özel bişi sorcaktım neyse tamam
bazen gitmek en iyisidir istemesende sadece çeketini al ve git Ö anne ve babanda dahil zamanını çürütmeye deymez sadece git
bence bu çok basit bir sorun eşin seni aldatmadiğiyise onun dışında boşanmaya sebep olan ne varsa sil gitsin kafandan bence
Seni o kadar ii anlıyorum ki şu an bende aynı durumdayım 😔 ne yapacağımı bilmez halde...
Türkçe kursuna giderek başla :))) baglac olan de da yi ayirirsan hayatın yoluna girer :)))
Sırf ailesiyle konuşmuyorum diye mi bu yeterli bi sebep zaten daha ne yapacaksın
Neden evlendin 24 yaşında alev mi aldın boşanırsın tabi git ağla baba evinde şimdi
Ya canım kıyamam konuştum mu hiç eşinle düzgünce anlat yoksa ayrılmak zorunda kaldığını söyle bakalım ne yapacak seviyorsa zaten dayanamaz
Neler okudum sorunuzda ya hatta altta biri var içim burkuldu inan tüm samimiyetimle yazdım keşke yardım edicegim bişey olsa
Çözdünüzmüüü problemi
Biraz ayrı kalmayı deneyin bari
Sevenlerin ayrılması doğru değil
Boşan, gençsin sana koca mı yok
anlaşamıyorsanız en iyi kararı vermişsiniz💫🌺💭👼
Ana kuzusundan bişey olmaz o hep anasını dinler
Bence ayrılma
yasin gencse önüne bak hayat uzun
Hayırlısı olsun kaç yaşındasınız
Cocuk yoksa ve kararliysan vakit kaybetme
ayrılmak daha doğru karar sizin işin..
Şimdiye kadar durdugun kabahat
Kendime işkence oluyordu bu evlilik eşimle iletişim kuramıyorduk olmuyordu ne o mutluydu ne ben ama o yıkıldı inanamadı ayrılmak onun için kabus
Senin içinde onunla yaşamak kabus şimdi o düşünsün ne kaybettigini
Yıkıldı zaten çok üzüldü yalvardı pişmanlık yaşadı ama iş işten geçti işte..
Daha çok gençsin kat kat iyisi seni mutlu edecek erkek istemediğin kadar karşına çıkar onla mutsuz bı hayat yasamaktansa
Hem şimdi rahat özgür bir kadınsın tekrar evlenene kadar canının istediğini yasa ben öyle yapıyorum şu an
Sende mi yaşadın Kİ böyle şeyler? Zor değilmi korkuyorum pişmanlık yaşamaktan korkuyorum ama böyle olmadı gerekiyor içim böyle rahatladı geleli ailesinden kurtulduğumu hissetmek beni mutlu ediyor
Çok kolay oldu çoğu şeyi insanlar kendilerine zorlaştırır pişman olacağım biseyde yok sevin kurtulup özgür bir kadın olduğuna bosandigim gün de benle ilgilenen kadınla oldum o bile öyle sıcak samimi değer veriyorduki fazlasıyla mutlu etmişti
O çok kötü şeylere bi örmek verir misiniz lutfen
Aileci biriyle evlilik yürümez
yeni bir hayata başlayacaksın.
çocuk varsa devam yoksa tamam kısa ve net...
O zaman boşanma
Boşanın iki tarafta vaktini boşa harcamasın
Dik dur
Nafaka ve tazminat isteme
Hayırlısı olsun bende boşanıyorum
sorun sende
Neden sorun bende olsun geri kafalı bir aile ile karşı karşıyayım özgürlüğümü çaldılar benden eşimde ailesine uydu beni adamdan saymadı
Boşan
Boşanma
Ne yapti ailesi sana
Neden
Boşanma
Avukat tut 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?