Kendisi geç saate kadar çalışıyor. Ben istemediğim halde. Gece 1 de eve geliyor. Derken dün akşam çocukları uyuttum az 12 gibi yürüyüşe çıktım eve döndüm gelmiş nerdesin dedi hava almak istedim dedim kime haber verdin bu saatte dedi sende bu saatte geliyorsun dedim ben çalışıyorum bizim için dedi koca Gibi başımda değilsen hesap sormaya hakkın yok o... rosp.. u olsam ruhun duymaz dedim bana Tokat attı yer düştüm. Sizce çocuklara rağmen boşanmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıl
Şiddetin her türlüsine karşıyım.
Afedersin ama sen de hak etmiştin.
Türkiye gibi bir dünyada sen kadın başına gecenin o saatinde ne işin var senin sokakta kadın başına.
Hayır mısın Ser misin yoksa macera mı arıyorsun.
Seni kadın başına erkeğin biri ya da erkekler seni sıkıştırıp senin gecenin o saatinde hızına gitseler kimin ruhu duyacak kim sana yardıma koşacak soruyorum sanae hanımefendi aklını başına al.
Gecenin o saatinde hayır mısın sen iyi misin.
Önce katiller önce serseriler önce iti copu sokaklarda cirit atarken sen gerçekten hayır mısın şer misin.
Üstüne üstelik bir de artislik yapmışsın.
Git kocanın gönlünü al özürünü dile daha da gecenin o saatlerinde çocuklarını yalnız bırakıp evden çıkma.
Sen dışardayken çocuklarına bir şey olsaydı ne olurdu.
Sorunsuz onda bu kadarı pes yani bu kadar cahil misin sen.
Aklını başına al.
Evliliği bitirmek istiyorsan da bitir ama her şeyin bir adabı usulü var.
Allah akıl fikir versin gece gece sinirlendirdin beni trabzon damarımıds şişirdin.
Aklını başına al kocanın yaptığı doğru değil haklısın hiçbir şekilde onaylamıyorum oda senden özür dileyecek ama ilk etapta özür dilemesi gereken sensin gönül alması gereken sensin ve bir daha böyle bir şey yapma00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞiddeti tasvip edecek bir insan değilim ama kocana çok ağır konuşmuşsun çok zoruna gitmiş adamın bence sana (kızmakta) kesinlikle çok çok haklı anladığım kadarıyla ev hanımısınız öyle varsayarak konuşayım sizin çocuklarınızın boğazından geçen her lokmada emeği var hep beraber yeyip içebilmek gezebilmek ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için gecesini gündüze katmış çalışıyor bisürü insanla muhattap oluyir tan gece 12 1 tahamül sınırı dolmuş şekilde işten bi geliyor yorgun argın bi bakıyor karısı evde yok çocuklar uyuyor eve gidiyor ve diyorsunki 0rsp olsam ruhun duymaz deyip adamın güvenini onurunu kırıyor aşağılıyorsun adamın tüm emeğine hakaret ediyorsun ve halen onu suçlu görüyorsun bence anlık bi kontrol kaybı yaşadı artık adamın aklına kazındın nezaman bi terslik olsa. Acaba? Diyecek unutma senin kocan çalışıyor bi kolumda bi kiz diger kolunda diger kiz alemlere akmiyor eknomi hergün kötüye giderken o sizin yaşam standardını kormak için emek veriyor bence güzel bir akşam yemeği hazırla onu evde görememekten huzursuzlandığından özlediğinden bahset bir anlık sinirle söyledim öyle bir şey olamaz de ve karşılıklı olarak özür dileyin birbirinizden
00 Yorumla
+1 yılŞiddeti tasvip edecek bir insan değilim ama kocana çok ağır konuşmuşsun çok zoruna gitmiş adamın bence sana (kızmakta) kesinlikle çok çok haklı anladığım kadarıyla ev hanımısınız öyle varsayarak konuşayım sizin çocuklarınızın boğazından geçen her lokmada emeği var hep beraber yeyip içebilmek gezebilmek ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için gecesini gündüze katmış çalışıyor bisürü insanla muhattap oluyir tan gece 12 1 tahamül sınırı dolmuş şekilde işten bi geliyor yorgun argın bi bakıyor karısı evde yok çocuklar uyuyor eve gidiyor ve diyorsunki 0rsp olsam ruhun duymaz deyip adamın güvenini onurunu kırıyor aşağılıyorsun adamın tüm emeğine hakaret ediyorsun ve halen onu suçlu görüyorsun bence anlık bi kontrol kaybı yaşadı artık adamın aklına kazındın nezaman bi terslik olsa. Acaba? Diyecek unutma senin kocan çalışıyor bi kolumda bi kiz diger kolunda diger kiz alemlere akmiyor eknomi hergün kötüye giderken o sizin yaşam standardını kormak için emek veriyor bence güzel bir akşam yemeği hazırla onu evde görememekten huzursuzlandığından özlediğinden bahset bir anlık sinirle söyledim öyle bir şey olamaz de ve karşılıklı olarak özür dileyin birbirinizden
00 Yorumla
+1 yılŞiddete şiddetle karşıyım ama bazı lafların da insanın bünyesinde aynı şiddette etki ettiğini bilmeniz gerek. Senin söylediğin laf da yenilir yutulur cinsten değil. O saatte çocukları evde bırakıp hava almaya dışarı çıkman da kesinlikle normal değil. Kavga çıkarmak için yapılmış ve hem senin hem de çocukların için risk taşıyan düşüncesizce yapılmış bir davranış. Adamın işi o saate kadar sürüyorsa yapacak bir şey yok. Benim ablamın eşi de yakın koruma adam gece 2 ya da 3’ten önce gelmiyor. Ablam yaşamını ona göre tasarladı orta yolu bulmak ve aile huzurunu korumak için. Evlilik “ben şöyle istiyorum”larla yürümez sen daha olgunlaşmadan hem evlenmiş hem anne olmuşsun. Kasten sorun çıkararak istediğini elde edemezsin. Tabii istediğin bu evliliği bitirmekse o başka. Gece 12’de çıkıyorsan eşine haber vermen de gayet beklenecek bir davranış evet. Eminim o zaman eşin de sana zaten “1 saat sonra ben geliyorum zaten bekle beraber çıkarız” derdi. Senin de bunu düşünmen gerekirdi. Şiddeti onaylamıyorum ama sen de evlilik hayatını beceremiyormuşsun bu da aşikar.
28 Yorumla
Soran+1 yılBen artık onu beklemiyorum bacım. ... Beklemeyi de düşünmüyorum. Az fazla lüks için o bizi ihmal ediyor bunun açıklaması yok
- +1 yıl
İhmal edilince orspu oluyorsan bekleme çocukları da babasına ver
Soran+1 yılSaçma sapan konuşup beni sana bulaştırma.. onu sinir etmek için kurdum o cümleyi genel olarak böule bir çabam yok. Ve boşanınca da çocukları asla vermem ayrıca o bu lüks merakı ile çocuklara bakar mı bilmiyorum? Sonuçta gece 1 de geliyor
- +1 yıl
Birini sinirlendirmek için bu kadar alçalan biri misin? Senden eş de olmaz anne de. Öyle bir lafla sinirlendirmek istersen şamarı da yersin böyle işte. Sen sadece saygısızlık hak ettiğinin farkında birisin bence.
Soran+1 yılSen kimsin? Sen mi karsr veriyorsun benim anne olmama ha bu arada senin kullanıcı adına bakarsak senden de anne ve eş olmaz. Kendinize bakmayın millete konuşun. Yazık
- +1 yıl
Ben kim miyim? Ben olayı sorduğun kişilerden biriyim tatlım. Bizim yorum yapmamızı istemiyorsan git arkadaşlarına anlat. Tabii varsa 😂
Soran+1 yılHa bu arada. Üniversitden bir sürü liseden 5 tane kanaldan da bir sürü arkadaşım var. Allah'a şükür ailem babam abilerim. Ablalarım etrafımda insan çok.
- +1 yıl
Eminim canım eminim. Hepimiz eminiz şu an senin gibi sorunlu birinin yakın çevresi olduğundan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
+1 yılGece 12’de çocukları evde bırakıp dışarı çıkıyorsun. Eşin 1’de geliyormuş zaten niye onu beklemiyorsun?
Sen birileri başında durmayınca hayat kadını olmaya meyilli biri misin ki öyle bir laf ediyorsun? Senin namusuna illa başkasının nöbetçi mi olması lazım?
Öyle bir laf etmişsin ki adama senin yediğin tokattan daha çok canı acımıştır eminim. Kusura bakma ama hayatımda ilk defa bir kadına sen o tokatı hak etmişsin diyorum. Hem de sonuna kadar hak etmişsin. Adam çalışıyormuş o saate kadar gezmiyormuş yani niye keyfî tutummuş gibi adama o lafları ediyorsun ki? Zaten sırf kavga çıkarmak için o saatte çıktığın o kadar belli ki. Yaptığın ne evliliğe yakışıyor ne anneliğe.30 YorumlaHaklı olsan bile kendi kendini haksız duruma düşürmüşsün bence. Ve bir erkeğe söylenmeyecek şekilde ağır konuşmuşsun.. Benim tahminim bu yaşadıklarından önce de boşanmak istiyordun muhtemelen. Çünkü ilgi görmüyorsun anladığım kadarıyla ve bu seni soğutmuş evlilikten. Boşanmanın tek çözüm olduğunu düşünüyorsan bilemem ama kararsızsan psikolojik destek almanızı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılSenin canın ekşili çekiyor durum bu kafa koymuşun boşanmayı olaya kılıf arıyorsun.
Düşünsene gece 12’de evli bir bayan neden dışarı çıkar, amaçı ne bir başkası yani konu komşu demezmi senin karı gece 12 de sokaklarda geziyor diye …bu konu uzar gider
benim eşim benden izinsiz dışarı bide gece 12de dışarı çıkıp gezecek imkansız! zaten böyle bir şey yapmaz ben git desemde kendisi gitmez
eşe sadık biri böyle olması lazım biz böyle gördük ailemizden..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam geç saatlere kadar çalışıyo evine ekmek getirme derdinde sende çocukları uyutup dışarı çıkıp yürüyüş yapma derdindesin eşin gayet haklı haber vermeden çocukları bırakıp çıktığın için hesap sormakla ayrıca onun eve geç gelme sebebi işi senin ki zevk. hesap sormaya hakkın yok o... rosp.. u olsam ruhun duymaz dediğin için şamarı hak etmişsin bence ben kocanın yerinde olsam boşardım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarımı bırkaıp giderim. Çünkü uyuyorlar uyku düzenlerini biliyorum ayrıca telsiz var. Ve evin yakınlarında yürüdüm. Ona kızgınım tek lüks için çok çalışıyor paramız var ama tek lüks için
+1 yılBilmem ki Ne bekliyorsunuz evlilikten
Sen de ağzına geleni söylemişsin
O Tokatı hak etmişsin Hiç kusura bakma
Çalışıyorsa senin ve çocukların için çalışıyor
Bence haline şükret
Kara kızla gezip serserilik yapsa daha mı iyiydi11 Yorumla
Soran+1 yılKarı kıza gidip serserilik yapmak hakkı gibi göstermiiiin onun o hakkıysa benim de böyle cümle kırmam hakkım
+1 yılEğer sama sakince insanca sorduysa böyle konuşamaya hakkin yok
Mecbursaniz adam o saate kadar çalışmış bunu görmezden gelmeyim
He oda vurmamalıydı bu da yanlış
Ama sadece karşı tarafın yanlışları görülmemeli02 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda yorumlarda okudum
Yeni bir iş filan mı kuruyor
Soran+1 yılİstemiyorum o saatte çalışmasın
+1 yılYani burada o tokat atarak zaten suçlu da senin söylediğin laf ne öyle en başta kendine saygısızlık adam çalışıyor çalışmasa da para kazanmıyor dersiniz bazı hemcinslerim cidden çok saçma
16 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bizim durum farklı o lüks yaşamak için çalışıyor mecbur değil yani gece çalışmaya
- +1 yıl
Nasıl lüks yaşamak için
Soran+1 yılSöyle bizim paramız var o gündüzleri. Bu işi çıkarmadan önce çalışıyordu ayda 20 bin TL alıyordu yetiyordu ama kendine gece işi çıkardı kendi iş yerinde artık 50 bin kazanıyoe bize mustakil ev alacak mış işte bana temizlikçi tuttu. Ben istemedim. Çocukları koleje göndermek için. Gerek var mı o bizle olmakdıktan sonra beraber olmaktan sonra gerek var mı
- +1 yıl
İlgisiz de bırakmasın seni
- +1 yıl
Ortasını bulsun
Soran+1 yılİşi bırakmadı lazım
+1 yılŞiddet başladıysa saygı bitmiştir zaten, boşan boşanma kararını biz bilemeyiz ama kötü bir durum. Ama çalışıyor diye senin bu lafları söylemen de oldukça saygısızlık, iki taraflı bitmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayatınızı bitridi
- +1 yıl
Arkadaşlarıyla içmeye gitmiyor, çalışıyor. Çalışan biri için "başımızda durmuyor" lafı çok saçma, başınızda maddi olarak durabilmek için çalışıyor zaten. Dediğim gibi sevgi saygı kalmamış sende de onda da.
Soran+1 yılYa dostum lüks yaşayalım diye çalışıyor ben lüks istemiyorum
+1 yılO aslında ona olan ithamların sebebiyle değil, senin kendini bilmezliğine yönelik bir şiddet uygulamış. Bu durumu izah yoluyla çözebilir miydi? Bu seninde kişiliğine bağlı, ama gerçekten çok keskin bir çizgide yürümüş ve ilerlemişsin.
00 YorumlaOrr ss olsam ruhun duymaz demissin belkide aldattin ki o lafi demenle yapman bir adam calisiyor karilarlami geziyor? Tokat attiysa da boşan gitsin cok surmez senin adami aldatman😅
09 Yorumla
Soran+1 yılAldatmam kocamı asla. Ama onun şüphe etmesini istedim açıkçası ters tepti o da ayrı
Soran+1 yılSaçmalama.
Soran+1 yılEşim benim böyke şey yapmam biliyor
Soran+1 yılYa öyle bir yapısı yok. Zaten sonrq geldi konuşmaya çalıştı
Soran+1 yılYa ben zaten kendime çok kızıyorum. Nasıl öyle cümle kurarsın. Ama tokat atmasa şu an ona barışmak içn yalvararak özür dilerim
+1 yılBence de boşan ve çocukları da babasına ver. Onlar için en hayırlısı olur. Bir erkek başında durmadığında or.. oluyorsan sen bugünlere iyi gelmişsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa saçma sapan konuşma. Onu sinir etmek için kurdum o cümleyi öyle bie şey asla yapmam
- +1 yıl
İnsanları sinir etmenin yolu alçalmak mı senin için? Ben olsam birini kızdırmak için kendini bu kadar aşağılayan bir kadına ne eş ne de anne olarak saygı duymazdım.
Soran+1 yılSaygı duymadı zaten tokat attı o da alçaldı
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence boşanın o kadar işkolik biri ile evlilik zor seni aldatdam ruhun duymaz diyen kadınlada evlilik zor ikiniz de boşsunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılOfff
Soran+1 yılBen beni aldattığını düşünsün istemiyorum. Aslında saçmaladım kabul
Soran+1 yılDemez. Demez
Soran+1 yılYürümüyor
+1 yılHayir boşanamazsın. Çocuk var. O çocukların hayati senin sacma gururundan daha önemli
110 Yorumla
Soran+1 yılBen dayak yediği bir adamla çoçupum var diye yaşamak zorunda değilim
- +1 yıl
Kendi isteginle mj evlendin?
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Sen sorumu cevapla.
Soran+1 yılEvet kendi isteğimle evlendim ama bana yaptığı hata da ona katlanmak zorunda değilim
- +1 yıl
Cocuk yaptiysan zorundasin hrm kendin istemissin hem dr cpcuk yapmisdin ne hakkin var onlari rezil etmeye
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma Allah katında 10 çocukta olsa boşanırım rezillik değil. Ayrıca severek evlendim diye kocamı aldatsam. O severek evlendik diye bana katlanmak zorunda mı severek evlebdin sen mesala karın başka adamla yaptı evlendim çocuk var deyio devam mı ediceksin az mantıklı ol çok ta güzel boşanıcam çocuklarım ile yeni hayatıma başlamam lasım
- +1 yıl
Evet edecem ediyorum da yoksa 13.5 senedir bu gudubet kariyla evli kalmazdım halbuki brn istemedim evlenmeyi de. Ben evlilikten eskiden de nefret ederdim
Soran+1 yılSenin genişliğin. İyi günler
- +1 yıl
Genişlik? Ne demek bu şimdi?
+1 yılSöylediğin laf yenir yutulur değil ‼️ dua et eşin seni boşamasın. Adam çalışıyor ne yapsın?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen onu boşamk istiyorum sen gelmiş o boşamasın diyorsun
- +1 yıl
bacım olsam ruhun duymaz diye kocana söylüyorsan bu senin değil onun hakkı olur
Soran+1 yılBana tokat attı. Atmasaydı onun hakkıydı ama attık benim
- +1 yıl
30 bin 50 bin demişsin bir yorumda
Dedim bu fake
Soran+1 yılYoo galerici
Adam haklı gecenin bi yarısı sokağa çıkmak ta nedir hem çıkıyorsanda haber vereceksin , adam keyfinden o saatlerde eve gelmiyor belliki
13 Yorumla
Soran+1 yılHaber vermeks zorunda mıyum
- +1 yıl
Kocana evet zorundasın
Soran+1 yıl@SevmekGuzel007 kime göre yaşadığımız ülkenin anayasasına göre zorunda değilim
kocan gelip özür dilersee yanlış yaptım ama sende beni kızdırdın diyip gönlğnü alırsa boşanma bencd
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım
+1 yıltokat çözüm değil..
ama sen denilmeyecek laflar söylemişsin..
boşanman kocanın adına daha iyi..01 Yorumla
Soran+1 yılHe ya onun adına iyi
+1 yılNeden evlendin o zaman. Evlendin hadi neden cocuk yaptin. Neden isin ciddiyetinin farkinda olamiyorsunuz acaba. Neden sorumsuzsunuz. Yazik degil mi o cocuklara. Evlilik oyun mu saniyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka? Ne alaka
+1 yılŞiddet çok ağır olmuş. Fakat senin sözlerin çalışan evini gecindirmek için çabalayan birine karşı o tokattan çok ağır. Ben kocan senden daha iyilerine layık. Eğer bosanirsan kocana iyilik yapmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılsende ağır konuşmuşsun evet karısına ilgi göstermez ise bir erkek o kadın ilgiyi başka yerlerde arar başkasının koynuna girer lakin geçim sıkıntısı üst safhada artık kocana da hak vermek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ben onu sinir ermeo için
- +1 yıl
Ama evlilik te bu tür şeyler olur canım bence bunlar tuzu biberi sevisirsiniz biter
Gizli Üye(25-29)+1 yılTokat yerine bu laflara evden atması daha mantıklıydı Tokat ne
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onu kızdırmak için söyledim.
Cevap sahibi+1 yılYanlış kelimeler
Soran+1 yılAma benim yanımda değil
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyo napsaydı
+1 yılKusura bakma ama seni sevdiğinden söylediğin söz ağır gelmiştir o yüzden öyle yapmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılBu bahane değil
- +1 yıl
Haklısın ama çözüm üretmeye çalışın
Birlikte konuşup aşabilirsiniz belki
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır, dertleşmek istersen ö zele gelsene
+1 yılŞiddet hoş değil tamsm da , Şu konuşma tarzın hoşmu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBahane değil
- +1 yıl
Sana göre
+1 yılNe seviyesizce konuşuyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılO da seviyeli kalmadı korkma
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Maddi olarak bakabileceksen çocuklara Boşan
11 Yorumla
Soran+1 yılBakarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani kendin abartmamis misin. Gece 12 de cocuklar yalniz bitakilip cikilir mi
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlsun birakilmazlar da. Sen madem cikacaksin o gelince ciksaydin. Ben biriyle bulusutugunu dusunurdum.
Cevap sahibi+1 yılSeni yaptigin suphe uyandiran bisey. Kocandan ondan kizmis ki. burada soruyosun.
Soran+1 yılKocam benim söylediğim söze kızdı dışarı çıkmama tokat atnz
Cevap sahibi+1 yılSende sozunle kiskirtmissin. Bile bile dedin heralde
Cevap sahibi+1 yılBaksana. Ozele gelsene
Cevap sahibi+1 yılEvliysen konusamaz misin?
Cevap sahibi+1 yılKonusmak istedim
Cevap sahibi+1 yılSenin anan seni oyle yapmis ya.. alisiksindir dedim.. kal. tak..
Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. O lafı ettiysen haketmişsin. Terbiyesiz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAdıl o hak etti
Soran+1 yıl...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar kalitesiz bir cevap..
00 Yorumla
+1 yılŞiddeti tasvip edemem ama sen de ağır konuşmuşsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvwt ana onun yüzünden
- +1 yıl
Seni de anlıyorum kadın olarak ilgi istemen doğal
+1 yılBosaninca ne olacak daha iyi koca bulabilek misin
05 Yorumla
Soran+1 yılKoca bulmayı düşünmüyorum.
- +1 yıl
Peki çocuklara nasıl bakacaksın çalışıyor musun
- +1 yıl
Cevap
Soran+1 yılNafaka alıcam.
- +1 yıl
Nafakayla ac karnını doyuramazsın kac para nafaka alcan
Boşan o zaman
00 Yorumlaboşan bence de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılSakın boşanma.
00 Yorumla
+1 yılYazık öyle kocaya
00 YorumlaAyrilma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTroll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan gitsin
00 YorumlaBosan bence
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 YorumlaHayır sen sorucan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok ya idare et
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi kacgun ceza verrsn
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam bana tokat attı. Çocuklarımız var ama boşanmayı düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat