Erkek arkadasimla evlilik asamasindayiz genel sorunlar var ne yapmaliyim?

Herkese merhaba, 2 senelik bir iliskim var. Erkek arkadaşım eksiden cok dinamik oldugunu soyluyor ama simdi kendisi evden cikmiyor hatta benim zorunla disari cikar, kisisel bakimini yapar, ehliyet alir vs. Evlenme teklifi etti bana kabul ettim. Babam dedi ki bir tane ev olmasi gerekiyor kiraya vereceginize madem birikmisliginiz var ev sart dedi. Ve bunlar ev alma konusunu uzatmaya basladilar babamda alacaksaniz alin gun gectikce evler artiyor şu zamana kadar alin dedi. Biz normalde karsi Anadolu Yakasinda bakiyorduk Uskudar, Atasehir ama bulamadik onlarin butceye gore o zaman annem dedi ki Avrupa Yakasindan bakin daha uygun olur bu da inat etti o zaman Umraniye olsun dedi kendi calisacagi is yerine yakin olmasi icin. Benim ailemde karsi cikti sen erkek adamsin binip gidersin kizim Avrupa Yakasinda calisacak gecenim bir vakti gelecek nasil ev isi vs yapacak olmaz dediler. Madem anlasilamiyor inatlasiyor herkes kendi yoluna baksin denildi sen de unutursun dediler erkek arkadasima annesi de bizim komsunun kizi var ama oglum sizin kizi istiyor dediler bizimkilerde bizim kizi da isteyenlerde var denildi. Neyse ev alindi sonunda inadi birakti ve Avrupa Yakasindan aldilar. Aileme yakin sayilir ama toplu tasimayla gidip geliniyor. Senin ailene yakiniz benim tarafa uzagiz dedi kendileri Gebze'de, ailem gelip kalabilir dedi ben de kizdim yeni evli biri olarak kaynanamla neden kalayim dedim hastali olur gelsin bakarim ablasi var babasi var bende neden kalsinlar dedim karsi ciktim. Sizin orada dugun dernek cok oluyor araba sart diyorum sonra gezmeye gidecegiz nasil gidecegiz diyorum ama karsi cikiyor peki diyorum senin araban olmus olsa ne olacakti yine karsi mi cikacaktin diyorum cevap vermiyor. Ailesinin etkisinde kaliyor cokca. Ev Şu an kirada ve o evi sana aldilarsa senin ustune olmasada ev, senin icin aldilar her turlu seyi senin dedim. Yani ne yapmaliyim goruslerinizi bekliyorum.
Erkek arkadasimla evlilik asamasindayiz genel sorunlar var ne yapmaliyim?