Nişanlım ile sorunlar yaşıyoruz, evlilik hakkında çok gelgit yaşamaya başladım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var 2 aydır da nişanlıyız ama biz bu dönemde çok kavga yaşadık çok ayrıldık birbirimizden sonra hep geri döndük birbirimize karşı inanın büyük bir hatamız bile olmadı ufak tefek şeylerden sorun yapıyoruz ama kavga esnasında söylenenler çok kötü benim ona söylediklerim onun bana söyledikleri sürekli ben bir şey yaptığımda bana sen görürsün ben de zamanı gelince aynısını yapacağım tarzında konuşma yapıyor ve canım çok sıkılıyor artık seviyorum onun bana sevgisini de hissediyorum ama ben artık evlilik hakkında çok gel git yasamaya başladım korkularım var haliyle sizce ne yapmalıyım düşüncelerinizi yazar mısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum

Nişanlım ile sorunlar yaşıyoruz, evlilik hakkında çok gelgit yaşamaya başladım ne yapmalıyım?