Arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var 2 aydır da nişanlıyız ama biz bu dönemde çok kavga yaşadık çok ayrıldık birbirimizden sonra hep geri döndük birbirimize karşı inanın büyük bir hatamız bile olmadı ufak tefek şeylerden sorun yapıyoruz ama kavga esnasında söylenenler çok kötü benim ona söylediklerim onun bana söyledikleri sürekli ben bir şey yaptığımda bana sen görürsün ben de zamanı gelince aynısını yapacağım tarzında konuşma yapıyor ve canım çok sıkılıyor artık seviyorum onun bana sevgisini de hissediyorum ama ben artık evlilik hakkında çok gel git yasamaya başladım korkularım var haliyle sizce ne yapmalıyım düşüncelerinizi yazar mısınız şimdiden çok teşekkür ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani bir yola girmeye başlamadan önce ikiniz birbirinizden emin olmalısınız. Bir sorun çıktığında ikimiz çözebilir miyiz? Veya bi sorun çıktığında bu adam sorunu çözmek için mücadele eder mi? Nişanlın genç biriyse hala olgunlaşmadigi için böyle davranması normal. Böyle küçük şeylerden saçma kavgalar çıkaracaksaniz eğer evlenmeyi erteleyin derim. Nişan yapmak bile bı hata. Bu davranışları anı öfkeden kaynaklaniyorsa sorun yok ama mizacı böyle bir adamsa sorun yaşarsın. Sadece o değİl senin de hatan var. İkiniz de Altan almayı bilmiyorsunuz evlenince nasıl yapacaksınız?
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
- u1 yıl
bir intikam alma hırsı gözlemledim bende
yani sonrasında bunu uygulamaya geçerse o zaman sanırım hayal kırıklığınız kaçınılmaz lur02 Yorumla- 1 yıl
Maalesef öyle
- 1 yıl
yol yakınken vazgeçin
Nişanlılik evresi en zor evrelerden biridir...
3.5 yıl nişanlı kaldım sakallarım beyazladi..
Çok stres çok sıkıntı herşeyde bir kavga çıkıyordu sadece alttan almaya bak şeytan çok ugrasicak özellikle alışveriş muhabbetlerinde çok fikir ayrılıkları oluşuyor o yüzden dikkatli olun her kavga da ayrılık kelimesi etmeyin..14 YorumlaKavga illaki olur ama çok sık hâle geldiyse o ilişkiden hayır gelmez demektir. Kendinize bir sorun birbirimizi kırıp, strese sokacaksak niye evleniyoruz? İnsan sevdiği kişi ile "mutlu bir yaşam için" evlenir. Ya alttan alın, sinirinize hakim olun. Ya da yolları ayırın.
20 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar kavga anında birbirlerinin canını acıtmak icin bazen aslında yapmayacaklari şeyleri söyleyebilirler. Bende ergen dönemlerimde tartıştıktan sonra hızımı alamayıp arayıp bir sürü şey söylerdim. Sevgisinden ve sevginden eminsen takılma cok fazla 😉
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence kafandaki düşünceleri öncelikle karşılıklı düzeltmelisin belkide o da böyle düşünüyordum
20 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle bitirmelisiniz. Ayrılmalısın. Bu dönemde kavgalar oluyorsa evlenince birbirinizi yersiniz. Saygınızda yok sevgiinizde. Evlenme sakın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Kavga anında söylenenler saygısızlık boyutundaysa bence evlenmemelisin 🎈
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşarak sorunlarınız ne ise bir çözüm bulmalısınız. Bu gel gitler ilerde evliliğinizi sarsar
00 Yorumlabu durum evlendiğinizde daha büyük sorunlara yol açabilir. şimdi vazgeçmek zordur ama evlendiğinizde daha da zor olacağını unutma.
10 Yorumla- 1 yıl
Yavrum gel git yaşıyorsan boş ver s***** et 😀😀🤣
00 Yorumla Ayrildiginizda en fazla kaç gün ayrı kaldiniz
02 Yorumla- 1 yıl
Net olun, ya evet ya hiç üzmeyin birbirinizi
00 Yorumla - 1 yıl
Biraz dinlen
00 Yorumla - 1 yıl
Bundan adam olmaz boş ver ayrıl gitsin
00 Yorumla - 1 yıl
Ailene danış
00 Yorumla - 1 yıl
Gttttttt
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım ile sorunlar yaşıyoruz, evlilik hakkında çok gelgit yaşamaya başladım ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi