Eşimin ailesi normal değil. Psikolojik olarak sürekli esimi asagliyorlar her işlerini eşim görüyor ama bir gram kıymeti yok doğal olarak da beni de aşağılayip değer vermiyorlar. Yurt dışında yaşıyoruz ben dil okuluna gidiyorum çevremde hiç arkadaşım yok yalnızım. Ben istiyorum ki kayinvalidem ile birbirimize destek olalım ama yok. Kadin bana düşman ne yaparsam yapayım batıyor. Ben istiyorum ki kizim gel beraber bir seyler yapalım bugun de su arkadasi cagiralim vs desin. Ama yok. Sürekli laf sokuyor başarılı olmamı kıskanıyor. Haftada 4 gün okula gidiyorum evi işi derken kendime fırsat bulamıyorum bir de haftada en az 4-5 gün onlara gidiyoruz. Dünde laf sokuyor kimseyi çağırıyorsun diye ben nefes almaya fırsat bulamıyorum. Buraya geldim evimi kendim dizdim kimse bir şeyime yardımcı olmadı bir hafta az gittik diye evden s... tir ettiler bizi sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Çok yoruldum artık. 20 yaşındayım bazen ayrılığı düşünüyorum ama eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama ailesine karşı çok pasif ikimizi de ezdiroyor. Turkiyeye gitsem ne yapacağım orası da muamma
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış kategori nasıl düzelecek 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar