Evlilik için şartlar zorlaştı, ben ne yapacağım?

Benim söz er sevgilim var Eylül'de Nisan düşünüyorduk seneye de düğün evlenmek için oraya gitti kurulu bi düzeni olsun die ama sorun şu şu an su baya şartlar zorlaştı ne diye soracak olursanız telefon şimdi yasaklandı 1 saat sadece kullanabiliyorsun diğer zamanlar yok benim sevgilim gececi sabah yatmadan beni gormeden sesimi duymadan yapamıyor ve bu yüzden de bırakacan çok oldu o da bı iş var yalovada gemi maaşından biraz az alacak bana diyor ki gel benimle ev tutum dayalı döşeli ben sensiz yapamam diyor en azından 8/5 mesai yaparım gerekirse yine. iyi para almaya çalışırım. diyor en azından kapımi. acan vs vs dedi işte yani nikah yapalim dini nikah resmi nikah yavas yavaş çalışıp alırız eşyalarımızı sonra düğünümüzu yaparız vs dedi benim babam tek annem vefat etti 11 sene once o zamandan bu zamana kadar babamla kalıyorum ben bakıyorum babam onun çalıştığı yere gelmez düşündü ev tutariz baban sen ben kalırız ama babam kurulu düzenini bozmaz ve bu onunla birlikte yasamama da müsade etmez o da diyor düğün yapmak evlenmeden önce şart mı vs vs ne yapacam bilmiyorum ne yapabilirim bu olayda