Benim söz er sevgilim var Eylül'de Nisan düşünüyorduk seneye de düğün evlenmek için oraya gitti kurulu bi düzeni olsun die ama sorun şu şu an su baya şartlar zorlaştı ne diye soracak olursanız telefon şimdi yasaklandı 1 saat sadece kullanabiliyorsun diğer zamanlar yok benim sevgilim gececi sabah yatmadan beni gormeden sesimi duymadan yapamıyor ve bu yüzden de bırakacan çok oldu o da bı iş var yalovada gemi maaşından biraz az alacak bana diyor ki gel benimle ev tutum dayalı döşeli ben sensiz yapamam diyor en azından 8/5 mesai yaparım gerekirse yine. iyi para almaya çalışırım. diyor en azından kapımi. acan vs vs dedi işte yani nikah yapalim dini nikah resmi nikah yavas yavaş çalışıp alırız eşyalarımızı sonra düğünümüzu yaparız vs dedi benim babam tek annem vefat etti 11 sene once o zamandan bu zamana kadar babamla kalıyorum ben bakıyorum babam onun çalıştığı yere gelmez düşündü ev tutariz baban sen ben kalırız ama babam kurulu düzenini bozmaz ve bu onunla birlikte yasamama da müsade etmez o da diyor düğün yapmak evlenmeden önce şart mı vs vs ne yapacam bilmiyorum ne yapabilirim bu olayda
Yaniii canım şöyle bakınca tamam onun içinde zor ama her işin bir zorluğu var biraz çabalasin görünüşe göre hemen pes etmiş yoruldum vs. bu ne küçük çocuk gibi mız mızlanmak. Erkek biraz güçlü olur daha fazla çaba gösterir ya. Eğer senin düğün de nişan da hevesin varsa bunu kabul etme çünkü bu işin sonu yaş. Baştan beri böyle yapcak olsanız daha önce de evlenirdiniz madem niye beklediniz. Ayrıca iki gün sonra sen hevesim kaldı dersen , zorlamı evlendin banane vs der el oğlu çünkü. Kimseye yaranilmaz. O yüzden herşeyin layiki adeti örfü var , seninde babanın da içinde kalmasın bunlar. Yaşınida çok abartmış ayrıca herkes 30 dan sonra başlıyor yaşamaya, zaten 20 li yaşlarda düzen kurma , telaş hep bu şekilde. Bu niye bu kadar abartmış.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaştan mevzu su genç yaşta neden evlenmeyelim çocuklarımızın murvetini babanın babam 65 li ben 24 yasindayim seneye 25 evlilik vs hamilelik 26/27 kaç yaşına evladim gelecek ben kaç yaşında olacam bu düşüncede yapmam demiyor zsten bilmiyorum kafam çok karışık
Nereden biliyorsunuz evlenir evlenmez de çocuğunuz olacağını insanlar 10 sene sonra çocuk sahibi oluyor , hayat sen plan yaparken senin için yolu çoktan çiziyor nasibinde ne varsa onu yaşayacaksın ve şunu da düşün nişan düğün isteme bunlarında tekrarı olmayacak bu yaşa geri dönemeyeceksin , her şey zamanında güzel
Dini nikahla yaşamak nasil cahilce bir akıl.. normal nikahinizi kıyın ki hukuksal hakların olsun ben şahsen sadece kendini düşünen bir erkek istemezdim benim babam yalnız kalıcak bana gel dini nikah yapio yaşayalım dicek düğünü de para olarak görüp sonra yaparız dicek bu nasıl bataklık ben yapmazdım yapanlara da kucaklarindw çocuklar bol dualar
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ona diyecegin tek sey var "Herseyin usulu var, 1-2 sene bekleyerek birsey kaybetmesin, niyetin ciddiyse yarin bizim de kizimiz olursa o da bize saygili olsun, bizi ezmesin, adetlere, usulune uysun"
Bir omur beraber olcaksaniz ne bu acele? Suphe uyandirmasin durduk yere.
Allah sizlere sabr versin kardeşin bir yandan çok dogru söylüyor her şey para evlenmekte zorlaştirildi bu devirde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgi dilenen erkek çok itici ya ayrılırım ben güçlü dursun biraz abartıyor yaşınız kaç daha sanki bide eşşek gibi düğün yapmak zorunda seni istiyorsa duygusal rolüne bürünüp cimrilik yapıyor ucuza kapatacak Herşeyi
Evliliği bedavaya getirmeye çalışmış. Uzak dur bundan çok cimri biri belli ki. Hatta direkt ayrıl. Ne mızmız ne huysuz bir imajı var. Iyyyyyy allah böylelerinden korusun
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cimri mi demekki öyle yansıdı size eli bol konu neden para die gözünuze battı olay aslında para değil zaman bunu diyor hepsi bu
Vallaha canım cimri değil bu olay olmadan öncede herşeyi bna birakmisti Nisan 'da giyecegim söz elbisesi gelinlik organizasyon takılar vs vs cimri insan neden bna biraksin ki benim bütçem su bunj yap der ama istediğini yapabilirsin diyor bu olaydan ötürü de böyle oldu ortada cimrilik yok
Kızım sakat mısın çocuk gözünü boyamaya çalışmış aç şu algını la adam orada para para diye inliyo gözler görmüyor senin herhalde seni elde edince nah yapar o düğünü sende içindeki ukteyle gocayıp gidersin nolcak