Zorla evlenme durumunda ne yapılabilir?

Benim sevdiğim bir kız var ikimizde birbirimizi çok seviyoruz etle tırnak misali birimizin canı yansa diğeri hisseder ikimizde üniversite okuyoruz sırılsıklam aşığız birbirimize 1 aya yakın sevdiğimi zorla birine verecek ailesi kız istemiyorum demesine rağmen zorla verecekler vermelerinin sebebi de verecekleri kişi okumuş zengin biri her anlayacağınız her ailenin istediği damat misali belki iyiliğini mutluluğunu düşünüyorlardır ama sevdiğim benle evlenmek istiyor başkasıyla değil ailene sevdiğim biri var demesini istedim o da sevdiğin varsa gelsin seni istesin demiş ben ise daha üniversite okuyan daha ne olacağım belirsiz biriyim ben nasıl sevdiğim var diyeyim sana da bana da gülerler diyor seni zorla biriyle evlendiremezler diyorum ikimzde 20 yaşındayız reşitiz kendi isteğimiz olmadan evlendirmezler dedim gerekirse polise şikayet et dedim edemem dedi neden dediğinde ise seni ne çok sevsem de ailemden nefret de etsem sonuçta onlar benim ailem onları çiğneyemem dedi ben şikâyet edeyim dedim o zaman özür dilerim senin arkanda durmam yalan söylediğinin ifadesini veririm neden böyle yapıyorsun dediğimde ise ailemi yarı yolda bırakamam dedi benden küçük 2 kız kardeşim var onların benim yüzümden zor duruma sokamam dedi böyle bir şey yaparsam elalem bana bacım gözüyle bakacak kız kardeşlerime yansıyacak dedi ne alakası var dedim yaşadığımız coğrafya sebebi maalesef ki durum böyle sevdiğim kız gözlerimin önünde kayıp gidiyor ve ikimizinde yapacağımı hiçbir şey yok ben nasıl dayanacağım buna lütfen bir yol gösterin yardım edin
Zorla evlenme durumunda ne yapılabilir?