Zorunlu evlilik?

Arkadaşlar yaşım 24 inşaat şirketim var gelirim yüksek yanımda 40a yakın eleman çalışıyor (durumu iyi anlayın diye yazıyorum başka amacım yok) zaten işlerim iyi gittikçe arkadaşlarım benden uzaklaştı gö.. kalktı gibisnden ama sabah 7 akşam 6 ya kadar ofisimizde oluyordum onun dışında inşaatlarıma gittiğim içinde malum akşam yorgun düşüyorum sabah yine erken kalkmak zorundayım patron olsam bile. Neyse şu an çevremde çok kimse kalmadığı için buraya yazmak istedim zirveye çıktıkça yalnız kaldığımı gördüm. Yaşım 24 dediğim gibi sevgilim var 1 sene olacak aralıkta ilişkimiz diyor ki nişanlanalım seneye haziranda evlenelim kız 22 yaşında aileside sürekli beni arayıp sen ciddiysen artık gel nişan tak diye zorluyor kızı seviyorum iyi biri ama biraz paragöz gibime gelmeye başladı istekleri arttı bu aralar bide beni bırakır diye alttan alttan mesaj veriyor benim ailem yok (corona) şu an ne yapacağımı bilmiyorum hayatımdaki tek insan bu kız diyebilirim arkadaş zaten yok kafayı yemek üzereyim bana akıl verecek bir abim ablam varsa hatta gerekirse yüz yüze buluşurum o kadar kötüyüm ki
Zorunlu evlilik?