Arkadaşlar geçen yil Kasım ayında tanımadığım biriyle nişanlandım ilk başta istiyordum salakligima denk geldi hangi kafayla kabul ettim bilmiyorum 17 yaşındaydım ilk ay onu tanıdım ve aileme o kişiyi istemediğimi söyledim başlarda olur böyle şeyler dediler tamam dedim 2 ay oldu 3 ay oldu ama bir türlü sevemedim ve kafalarımızın çok ters olduğunu anladım sonra tekrar söyledim aileme herkes duydu nişanlandığını dediler arkamızdan konuşulur herkes dışlar bizi laf söz ederler dediler, o farklı bir sehirde ben farklı bir şehirdeyim , onu istemediğim için konuşmadım bir süre konuşmayınca ya annesini ya da benim annemi ariyor yani kısaca konuşmak zorunda kalıyorum onunla geçen ay düğün olacaktı babası rahatsızlandı anneside rahatsız (yani düğün iptal oldu) ve bu yüzden ailemde eğer konuşmazsan bize suç atarlar onlara eziyet etmişiz gibi konuşurlar dediler mecbur gene konuştum ve kendimi mecbur hissettiğim icin sürekli ondan nefret ettim hatta tiksiniyorum ondan yakın zamanda tekrar düğün hazırlıkları başlicak ben istemiyorum ne yapmam gerekiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Zoraki evlilik?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar