Zoraki Evlilik?

Benim ailem beni 19yasimda zorla babamin amcasinin ogluna verdi! Ben istemedim hep agliyordum ama babam zamanla alisir sever diyordu! Bütün aile basimda dir dir ha alda al benyimi yediler! Ben Dogma büyüme almanyada yasiyorum kocami TR den getirttim! Benden 8yas büyük. Ve biz kesinlikle iki ayri dünyalarin insaniyiz hicbir fikrimiz uyusmuyor anlasamiyoruz damak tadlarimiz bile farkli! O bildiginiz Öküz damarli Egoist sinsi kinci kiskanc ici pisliklerle dolu hobbysiz bir insan ya kendisi yasli diye benide herseyden mahrum ediyor hersey yasak ztn gencecik yaaaa verdiler beni bari gel seninle biseler yasiyalim demi oda yok Allahin Mali!!! Tek hobisi adamin 24saat calismak mezara götürecek paralari calisiyor calismiyor ortada bisede yok gerci! Bende tam Tersine calisiyorum ama sonnkurusuna kadar kiyafete ayakkabiya veriyorum! Öyle mutlu oluyorum kendime! Onu hic sevmedim sevmicemde son nefesime kadar ondan nefret ederek kalicam! Onu istemedigimi bile bile benimle evlenip hayatimi bana zehir ettiginicinde hic af etmicem! Dün tam 9yilimiz oldu evleneli ama bu 9yil icinde bir kere bile El ele tutusup yürümedik cünkü yok icime o sevgi yok öyle Sadece pesinden sürpklendigim bir akrabaymis gibi ki ztn öyle. Bir kere olsun isteyerek yatmadim onunla hep zorla oldu halende öyle oluyor her yaptiginda kusmam geliyor! Benim zamninda yani bundan 9yil önce daha henüz insanlar bukadar modernlesmmisti simdi herkese hersey serbest ya bana zananinda yasaklar kocam Amca dayilarimin kendi kizlari istedigni yapiyor ben bise yapmadan agzima ederlerdi oje sürmek bile yasakti ya simdiler dudaklarina 18yasinda dolgu yapiyor ya en cok zoruma gidende bu ya!
Zoraki Evlilik?