Ben ciddi ilişki insanıyım exten next deniyoruz yine evlilik yüzünden tartışıp ayrılmıştık o sürekli evlenmek isteyen ben tereddütleri hep olacak olan insanım. kötü ayrılmamıştık tekrar deneyelim dedik 3.5 sene oldu tanışalı 2 senedir birlikteyiz bu sefer babama da söylemiştim eski ısrarlarına başladı sürekli ailecek gelelim tanışalım artık söz nişan yapalım bunlar güzel şeyler tabii ki bende istiyorum ama abim yeni öğrendi ve o babam gibi karşılamıyor mağara kaçkını erkek arkadaşım da ben ailene göre hareket etmek zorunda değilim ya evleniriz adımımızı artık atarız ya da dönüşü olmayacak bir yola gireriz diye ayak yaptı 2 gündür yazmıyorum ne cevap vereceğimi de bilmiyorum hakkı var mı bu dediklerinde ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hakkı var. Bir karar vermelisiniz. Evliliğe hazır birisi yeteri kadar tanidiysa karşısındaki kişiyi ve seviyorsa da artık evlilik yolunca adımlar atmak ister. O da bunu yapıyor. Hala kendinizden emin değilseniz cekinceleriniz varsa, bunu ona acikça söylemelisiniz. Ben evliliğe hazır değilim! Eğer bunu bilerek devam etmek isterse bu kendi seçimi olmalı. Ortada kalmiş bir ilişkide nereye gideceğini bilememekten değil.
Bende adım atmak istiyorum normalde şubatta tanışma olsun dedik ama abim yüzünden olmadı hâlâ ergen gibi tavırları var beni strese sokuyor erkek arkadaşımın daha anlayışlı olmasını istiyorum o da ne zaman kabul edecekleri belli değil nereye kadar bekleyeceğim daha diye tavır koydu 2 gündür iletişimimiz yok kabul edeceksen dediğim gibi olacak diyor ama beni zor durumda bırakıyor daha çalışmadığım için aileme de düğün yapalım diyemiyorum
Millet evlilik yoluna girmek için 40 takla atıyo seninki kendi istiyor sen yanaşmıyon
Bazen bunu bende kendime diyorum evlilik isteyen insan yok falan diye sonra kaygılarım ağır basıyor ailemle arasında kaldım gibi atama bekliyorum babamda bu sebepten istemiyor abim öğrendiğinde beri suratsız bakmıyor bile babamı doldurmaya çalışıyor bana karşı
Ne istediğini bilmiyor oglaninda başını yakicak ailesi turşusunu kurması lazım böyle tiplerin
Ailecek hasta olduğunuzu düşünüyorum inşallah evlenmezsiniz
Ne alaka ya erkeklerin ailesine söylediği ile kadınların söylemesi aynı şey olmuyor bizim ülkede bu kadar rahat konuşmanın sebebi bu bir aile kuracakken de kendi ailemle aramı bozmak istemiyorum nesi hastalık
Senin gibiler evlenince günde on kez anasıyla konuşur fitne fesatlık eksik olmaz o evde
canım saçma konuştun şu anda annemin rızası zaten var hiçbir zamanda ayrılın kötü olun demedi tersi biz kötü olunca düzeltmemiz için uğraştı boş yapıp b@k b@k konuşma
Ağzını bozmaya hacet yok ben ağzımı bozuyormuyum b. ok sensin inşallah çocuğun başını yakmazsiniz ailecek sizden kurtulur
Senin gibiler fitne fesatlık yapar derken ağzını bozmamış mı oldun sen şimdi her dediğini doğru zanneden ne dediğini bilmeyen bir insan olduğun belli
İtham başka hakaret küfür başka Neyse kime ne anlatıyorum
Fitnenin islamdaki yerini bilmiyorsun galiba itham zannettiğin şeyin büyüklüğünün farkında değilsin. O yaşına kadar kendini geliştirseydin biraz
Acıyorum sana ve senden çok senle evlenme ihtimali olan adama
Senin bana acıman beni ne üzdü bir bilsen şimdi sen dedin ya kimseyle evlenmeme kararı aldım tüh burada boş boş saldırgan yorum atıp da acıyorum demen kadar saçma bir şey yok
Ne istediğini bilmeyen ruh hastası umarım sevgilin yol yakınken geri döner sizinkiler de senin turşunu kursun
Hahshas komik istemesem neden aileme anlatayım tanışmaya gelmek istiyorlar diyip ısrar edeyim orada bende istiyorum yazıyor zaten ama nasıl bir insansan okuma yazman yok ya da fitne çıkartmaya zehrini kusmaya gelmişsin amca sen kızını hemen ver de kurtul
Gerçekler hep acı gelir senin gibilere kaldiramazsin
Acıdan acillere düştüm niye gösterdin bana. Hasta olan sensin ama bu yaştan sonra düzelecek değil ya