Merhabalar direk soruma geleyim bir kızın ailesinin sevgilisiyle evlendirmek zorunda olduğu durumlar var mıdır acaba mesela kızın ailesi hangi durumda kızı sevgilisi ile evlendirmek zorunda olabilir lütfen söyleyebilir misiniz şimdiden teşekkürler..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
eskidendi onlar, yok namus yok bilmem ne derdine zorla yaka paça evlilikler.
biz sevdigne kacarsa...
kızın bekaretini alırsan vermek zorunda kalırlar
Bekaret dediğiniz tam olarak nedir
kızlık zarı ya da hamile bırakırsan verirler ama böyle bi hata yapma çünkü hayat bu ne olacağı belli olmaz o yüzden kızın kızlığını alma
Tamamdır efendim çok teşekkür ederim peki birisi bir kişinin kızlık zarını alırsa ne olur alma dedinizde efendim o yüzden
kızlık ince bi zardır onu alırsa bi erkek artık kız kadın oluyo kadın olduğu içinde kolay kolay kızı başka bi erkek kabul etmiyo evlenmiyo malesef cahil bi ülkede yaşyrz hangi erkek kızın kızlığını almışsa o erkeğe kızını verir aile
Peki efendim son bir soru sorabilir miyim
tabi
istediğin kadar sorabilirsin
Bir erkek kızlık zarını almak değilde kızlık zarını zedeler ise ve kız kendisi bir şekilde bunu kendi kızlık zarını alır ise bir durumda erkeğe verme gibi bir durumları zorunluluğu var mı ailenin
mesela kız dese ailesine ben birisiyle oldum bekaretim gitti senin adını verse mecbur sana verirler bilirlerki başkası kolay kolay kabul etmez o kızla evlenmeyi
Peki birisi zedeler ise ve kız kendisi bekaretini bozduysa kız ben patlattım derler ise veya ben patlattım ama o zedeledi felan gibi sözler der ise iki halde de yinede erkeğe verme gibi bir zorunluluğu var değil mi efendim sizi yorduysam özür dilerim büyüğümsünüz sitede yaşım öyle ama büyüğümsünüz efendim
ben büyük değilim 18 yşndym
İki türlüde benden büyüksünüz efendim yaşım o kadar değil benim
Peki sorumu cevaplayabilir misiniz
kaç yşndsn
hiç bulaşmanı tavsiye etmem bu konulara. kanunlar pek çalışmasa da ülkemizde kendini mapus köşelerinde ağlarken bulabilirsin
14 diyelim efendim
evlenicekmisin
@dehael merhabalar peki birisi küçük yaşta böyle birşey yapsa zedeler ise ve kız patlatır ise çocuk açısından birşey olur mu hapishaneye gidebilir mi 14-15 yaşında böyle birşey yapsalar ama erkek kızlık zarını bozmaz ise kız yaparsa kendine erkeğe birşey olur mu
bu yaşta ne işin var evlilik falan yapma böyle şeyler pişman olursun biraz daha büyü ergenlikten çık hele senin yaşındakilerin ne acelesi var anlmş değilim
@melanie424 şu an değil ama 17 yaşında Allah'ın İzniyle İnşşAllah 17 Yaşında İstemeye Gideceğiz Bir Sorun Olmaz İse Allah'ın İzniyle İnşşAllah Aminnnnnn
canım kalkışma böyle şeylere
cocuk sucluların yargılandığı hapishaneler var :) aklını başına topla uslu uslu otur derim
evlilik için bu ne acele
@melanie424 peki dediğim gibi erkek zedeler ise kız kendi zarını bozar ise kızı vermek zorunda kalırlar mı ailesine dese ben patlattım ama sevgilim zedeledi dese verirler mi zorunluluğu var mı bide erkek zedeler ise kız patlatır ise 14-15 yaşında böyle bir olay olur ise erkeğe hapis işlemi felan gibi olaylar olur mu efendim ama ikisi kendi istemişse
@dehael tamamdır efendim çok teşekkürler :)
@melanie424 kızın ailesi biliyor ve benim ailemde biliyor evlilik herhalde yanlış değilse Allah'ın İzniyle İnşşAllah 17 Yaşında Ailem Sorun Çıkarmaz İse İstemeye Gideceğiz Allah'ın İzniyle İnşşAllah Aminnnn Efendim
yok olmuyo ikinizde yaşıt olduğunuz için hapse girmezsin merak etme ama canım bu ne acele daha 14 yşndsn evlilik düşünyn biraz haytnb tadını çıkr erkenden ne evliliği
@melanie424 Tamamdır Hapse Girme Gibi Bir Durum Olmuyor İse Süper peki efendim erkek zedeler ise kız patlatır ise ailesine ben patlattım sevgilim zedeledi der ise ailesi vermek zorunda kalır mı
herşweyin hayırlısı umarım iyi bişekilde hayatını sürdürüsün
Allah'ın İzniyle İnşşAllah Aminnnn Efendim peki sorumu yanıtlayabilir misiniz
bidaha sor canım
Erkek bir kızın kızlığını zedeler ise ve kız evde kendisi kızlığını bozar ise ailesine ben kızlığımı bozdum sevgilim zedeledi der ise ailesinin sevgilisine verme zorunluluğu var mı abla
Bu abla sordum soruyu bakabilir misiniz lütfen
yok desin erkek bozmuş senin adını versin
Hiçbir şekilde verme zorunluluğu yok önce bunu kabullen. yaşınız ufak zaten kanunen de evlenemezsiniz. kız ve sen hele 18i geçin, daha yıllar var önünüzde. sonrasını o zaman düşünürsün
Peki abla sevgilim yapmadı ben bozdum ama o zedeledi der ise vermek zorunda kalırlar mı
@zehael bakalım efendim Allah büyük Allah'ın İzniyle İnşşAllah 17 Yaşında İstemeye Gideceğiz Ailem Bir Sorun Çıkarmaz İse İstemeye Gideceğiz 17 Yaşında Allah'ın İzniyle İnşşAllah Aminnnn Çok teşekkürler efendim
Hiçbir durumda böyle bir zorunluluk yok
Hiç bir durumda knka
Hicbir durumda