Evlilikte zor zamanlar?

Nerden başlayacağımı bilmiyorum Eşimle tanıştık türkiyede Corona patladı bizaman sonra evlilik kararı aldık Esiminin babası rahatsızdı Düğün falan yapmak istemediler bizde saygı duyduk sonra yapılır dediler ben almanyadan gittim Nikahla evlendim maalesef tekrar almanyaya döndüm Eşim çalışmayı bırakmıştı evdeydi. 3 sene bu şekilde baş ettim Babası vefat ettikten sonrada 4 ay sonra çalışmadı ben bütün ceyizliklerimi türkiyeden aldım çalışıp ev kurucaz diye hep sabret diyordu birden neolduysa türkiyede kalmaktan vazgeçti almanya dedi o ara isimden çıkmıştım bir ay içinde yeni bir iş buldum onu buraya gemicek diye canımı dişime taktım kayıtları herşeyini ben yaptım geldiğinde 1 ay Annemlerle kaldık ve ben ev tuttum kredi çektim evi dösedim ehliyetini yaptı 1 buçuk sene 2 işte tek başıma çalıştım kimi geldi 13 off günsüz sigarası doğulu diye eti hi birşeyi eksiz etmedim Eşimin ilk evliliği değil 12 yaşında kızı var maalesef bana sonrasında bile bişey lIk görmediler bizim taraftan yapilsada kimse gelmez dediler ne kına ne Nisan ne söz hicbisey taki deden biz talep etmedik 3 bilezik takıldı ve ben altınlarımı kayinvaldemin evinde bıraktım getirmedim orada yasicaz diye ordada kaldı şu an hala iki ise gidiyorum eşim çalışmaya başladı 2 haftada 2 kaburgasını kırdı 7 hafta ise gitmedi sonra sürekli hastalandı kayinvaldemle konustumda Anne çok calisioyrum izinsiz 13 günüm dediğimde calisican napican diyordu eşim iyi insandır ama işte bazen emPati yapamıyor dogululuar hemen bağırıp çağırmaya başlıyor. Şimdi kursa cidicek hem çalışıp bu arada Corona aşısından sonra el parmaklarımda uyusmaya başladı ağrılar iki elimdede bazen uyuyorum şimdi eşim çocuğunu getirmek istiyor maalesef nekDar iyi davrandiysam enerjimiz tutmadı ve sağlıksal nasıl yapicagimi bilmiyorum. Para kazanında bir kaç haftadır asalamalar başladı ne fedekarlik yaptın iki kagidimi halletinler ne vasfin varlar kimse çocuğuna tabiki laf ettirmez ama her evin bir düzeni var ayak uydurması lazım. napicagimi bilmiyorum
Evlilikte zor zamanlar?