Nişanlılık öncesi sorunlar yaşıyoruz, ailesi problem çıkartıyor. Ne yapmalıyım?

erkek arkadaşımla söz nişan yapmaya karar verdik herkesin bildiği üzerine nişan öncesi aileler bir araya gelir adetler konuşulur yapılacaklar konuşulur, biz daha önce erkek arkadaşımla bunları aramızda konuşmuştuk ben 5 bilezik bir kolye, küpe istedim erkek arkadaşım tamam ailemlede konuşayım dedi, daha sonra ben ne yaptığını konuşup konuşmadığını sordum bana olumlu baktılar konuya dedi, hatta biz kendi aramızda konuştuğumuzda ben oturacağımız ev ikimizin ailesine de yakın olsun iki tarafta rahatça gidip gelebilsin dedim, daha sonra erkek arkadaşım kendi çalıştığı yere yakın olmasını istedi işe rahat gidip gelebilsin diye, bende kabul ettim bişey demedim, ailesine bunu da söylemiş ayrı ev istiyoruz diye onay vermişler , erkek arkadaşım ve ailesi bunları konuşmaya bize geldiklerinde babası başında olmasına rağmen her lafa annesi atladı 5 bilezik değil 3 yaparız dedi, erkek arkadaşım memur, maaşı standartların üstünde yani bu istekleri yapamayacak birisi değil ama ailedeki para ortakmış evdekilerin maaşı bir kenara toplanıp ortak harcanıyormuş, bizim borcumuz var yapamayız dediler, ilk aldıkları geline 3 bilezik takmışlar adaletsizlik olmasın diye banada 3 bilezik takacaklarını söylediler, şuanda da 5 bilezik yapacak durumları var ama ilk gelinden korkularına yapamıyorlar, benim zaten kendi ailemin maddiyatı iyi bizim paraya ihtiyacımız yok benim istediğim bilezik kolye küpe sonuçta babamın evinde kalmayacak evlenirken bunlarıda yanımda alıp götürücem, bu istediklerim erkek arkadaşımla benim ilerdeki kendimiz için yapacağımız yatırımlarda kullanmak için, kendi menfaatüm için istediysem yarına çıkmak nasip olmasın, altın konusunu geçtim kaynanam evlendikten sonra bizimle yaşamak istiyormuş, şuanda aynı evin içinde yaşadığı bir gelini var onunla yeteri kadar oturdum artık seninle oturacam dedi, ben aynı evde oturma konusunda kesinlikle karşıyım, altın takmasalarda olur hatta hiç bir şey takmasınlar ama aynı evde yaşayamam, kaynanam tek başına olsa eşi başında olmayan muhtaç bir kadın olsa başım üstüne ama zaten kendi evi var eşide var erkek arkadaşımı çok seviyorum ailesi yüzünden de onu silmek istemiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin

Nişanlılık öncesi sorunlar yaşıyoruz, ailesi problem çıkartıyor. Ne yapmalıyım?