Evli bir adam ile ilskim var ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki yildir evli cocuklu bir adamla ilskim var. vicdanen rahat degilim ancak bir bekar adamdan daha cok seven yurege sahip. Neden bosanmiyor derseniz bosansada ben kabullenmem. şu an nasil kabulleniyorsun diceksiniz edemiyorum ama deli gibi ikimizde asigiz. Cok fedakarliklar verdik bu iliski icin ikimizde. Sorum su ki ben sevdigim adami bugun biraktim. Kapima geldi iki saat kadae arabada bekledi. Gitmedim yanina. Ve vicdanim rahat olmadigi icin birakmak istiyorum. Ama nefsime hakim olamiyorum. Severken sevilirken oylesine birakamiyorum. Disarda herkes beni onun esi biliyor. Ama dogru olan bu degil. Beni sahipleniyor her gun birlikteyiz. Isi kendine ait olduğu icin gorusebiliyoruz hergun. Ne yapmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda kotu konuşanlar buyuk konusmayin basiniza gelir kimi kinarsaniz aynısını yasarsiniz. Benim zamaninda yaptığım gibi. Ben bu durumdan cokmu memnunum saniyosunuz. Icim içimi yiyor. Ben istemezmiyim bu gunahtan kopmak. Adam benimle umre hayalleri kuruyo. Dini nikah yapalım diye herdefasinda yalvariyo. Gidip tovbe edelim diye. Ama ben gunah ustune gunah isleyemem. Ben böyle biri degildim asla . Artik gunahkarim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim imimtihanım buydu ve ben Allah yolunda degil seytan yolunda ilerledim her defasında. Ona karsi koyamadim. Babam bile benim yanımda onun kadar olmadi. manevi boşluğu onunla doldurdum. Benim icin hep huzur hem endisem oldu. Esi aradiginda sessiz sessiz oturup agladim. Ona da dedim napiyoruz biz ben bu yuku tasiyamiyorum diye esinden çocuklardan helalik almak istiyorum diye. Eside beni biliyo gördü. Esine maddi manevi cocuklarinin annesi oldugu icin yaninda oluyo. olmali da.
Evli bir adam ile ilskim var ne yapmalıyım?