Dini nikahı oyuncak mı sanıyo mu adam? Öyle kolay mı l*n her oynaştığına allahın dinini alet etmek? İkinci eş için aşk meşk sebep değildir. Çok ciddi sebepler lazım. Ayrıca mevcut eşi sağlıklı ve dindar bir kadınsa, kişinin geçerli bir mazereti yoksa kesinlikle ikinci eşi alamaz.
Diyelim ki tüm şartlar dinen elveriyor. İşte o zaman geriye sadece mevcut eşin rızası kalır. Evet yanlış duymadın. Bir adam eğer ikinci eş istiyorsa, ilk eşinden tüm geçerli sebeplerin yanında bir de izin almalıdır.
Zina yapıyorsun bir şey demem. Fantazi yapıyorsun bir şey demem. Adamı aldatırsın adam seni aldatır umurumda olmaz. Evlidir bekârdır beni hiç alakadar etmez.
Fakat günahına kılıf olarak dimi nikahı seçen, ne evlilikten anlar ne dinden kitaptan anlar. Böyle büyük bir hakaret yoktur evlilik müessesine. Nedir yani dini nikah yaparak allahı mı kandırıyorsunuz? Günahınıza allahın dinini ve evlilik emrini kılıf mı yapıyorsunuz? Ben böyle rezillik görmedim.14 Yorumla
Soran+1 yılBence sen biselere kilif uyduyduruyorsun. Fingirdestigi insani karisi gibi gormez herkesede esim karim diye tanıtmaz bu bir. Ikincisi de gunahtan ciksin diye dini nikah istiyo. Üçüncüsü de sen imam misin? He ayrıca imam efendi hanefi mezhebindeym oda safi. Ve es izni veli izni olmadan iki kisi ve Allah arasnda sahitlee huzurunda bu gecerli. Ben kilif uydurmaya calsmiyorm. Farkindaysan ayrildim
- +1 yıl
Şimdi de dimi eğip büküyor. Ulan emirler yasaklar bu kadar net. Herif karısını aldatıyor. Elin kızıyla umre hayalleri kuruyor. Sonra da diyor ki dini nikah yapalım. Adamın nikahtan tek amacı seks. Yuva kurmak için kıyılır nikah yuva allahın emri peygamberin sünnetidir. Siz rahat rahat sikişin diye verilmiş bir ruhsat değildir. Dini alet etmeyin uçkurunuza rezil insanlar sizi. Gece gece muhatap olduğum üye köpeğe bak ya. Yuva l*n bu yuva. Yuva allah için kurulur seks için değil.
Soran+1 yılHadi ya biz sikistik sen eksin kaldin. Rahat sikisin diyeyms. Geri beyinli oraya gitmek icin dusundu boyle biseyi. Sen cok namuslusun ah bakir erkek. Yolda gelenin gecenin gotunw bakip 31 ceken köpekler kendinze bakin
- +1 yıl
Şahsi bir tartışma yapmıyorum seninle. Hangi it oğlu it karıştırdığı kadınla umre hayali kursa ona ben it derim. Seninle alakası yok. Hangi adam karısını aldatıp bir de buna dini nikahı eklerse ben ona g*vat derim. Münafık derim. Senin şahsınla bir derdim yok. Günahların beni ilgilendirmiyo. Benim hayatım da seni igilendirmez. O fındık kadar beyinle bana hakaret ederek tartışmayı kendi rezil seviyene çekmene müsaade etmem. Allahın cezaları sizi. Cayır cayır yanacaksınız. Kanınız kendilerinizin içinde fokur fokur kaynayacak. Elini bir kibrit bitene kadar ateşe tut bakalım. Yiyosa.
En İyi Cevaplar
Aynı olay senin başına gelmiş olsa. Eşin seninle değil de başkasıyla birlikte olsa sana ilgi göstermeyip diğer kadına gitse eviyle ilgilenmeyip diğer kadınla ilgilense hoşuna gider mi.
Hem cinsine yaptığın bir haksızlık bir kadın olarak onu en iyi sen anlamalısın.
Aynı şeyi diğer kadın yapsa seninle beraber olan adam namus deyip karısını öldürür ama kendisi yapınca elimin kiri der geçer.
Al adamı karşına konuş. olayı anlat eşine gitsin onunla ilgilensin. Ama bunu kesin olarak kendinden emin şekilde söyle. Gerekirse evini telefonunu değiştir. Hoş sen olmazsan bir başkası olur deyip başkası ile yapabilir ama sen üzerindeki sorumluluğu atmış olursun ve içini rahatlatır hayatına bakarsın10 Yorumla
Eşinin sana böyle bir şerefsizlik yapmasını istemezdin değil mi? Böyle bir şeye nasıl dahil olursun. Evli olduğunu öğrendiğin an uzaklaşmalıydın. Bunu yapabilirdin ben inanmıyorum çok aşıktım masallarına. Neden boşanmıyor ki sana çok aşıksa? çocuklar bahane olamaz. Kendi ailemde de bu tür aldatma olayları yaşadım biliyorum. Birisinin diğerini aldattığını görmektense ayrılmalarını tercih ederdim. Bir baba karısını aldatınca çocuklarının da güveni kırılır zaten o evde huzur da kalmaz kavga tartışmaya meraklı değil çocuklar. Yani çocuk bahane, geçin bunları.
13 Yorumla
Soran+1 yılBosansa ne olcak. Çocukları na benmi annelik yapacağım o annenin yerini benmi dolduracgim . Adam beni kendi evine goturecek kadar cesaretli. Yalnz ben icimde her gün aci cekiyorum. Keske farkli zamanlarda tanisssaydik diyorm ama kismetm deglms ben zaten birakmak istiyorm ama o beni birakmiyo ustume dustukce kalbim yumusuyor sorun bu. Gunah oldugunu bende bliyorm. herkes nefsine yeniliyo ben ewli bir adamla baskalari baska gunahlarla
- +1 yıl
Ben zaten inançlı biri değilim işin günah kısmında hiç değilim karakter kısmındayım. Seni yargılamakta istemem ama yaşadığım ve çok yara aldığım bir konu bu. Belki mutsuzdu evlilikleri yine de gözü dışarıya kayan eşini aldatan bir adamdan bahsediyoruz. Çocuklar annelerinde kalır zaten bence babalarında kalmak istemezler. Benim annemde babamı aldattı ve şu an onunla aram o kadar bozuk ki, annem yok gibi bir şey. Yaşıyor ama ölü gibi öyle bir kırıldı ki içim ona karşı. Yani gönlün bir kadının, kocası tarafından aldatılmasına artık sevilmediğini bilmenin verdiği acıya, ihanete uğramasına, çocukların hergün o huzursuz ortamla yüz yüze olmasına razı oluyor da boşanmalarına gelince mi vicdan yapıyorsun yuva yıkamam diyorsun. Bence bu daha büyük kötülük. Gerçi kadının geçimini sağlayacak bir geliri var mı boşanmaya itiraz eder mi etmez mi? onu da bilmiyorum. Ama nefret ediyorum sevgilin olacak o adamdan da, kendine hakim olmayı beceremeyen senden de.. Ne diyeyim.
Soran+1 yılBende kendimden nefret ediyorum inan buna aynaya baktigimda bu ben degilin diyorum her defasında. nasıl dustum bu duruma ben bile bilmiyorum. Hayatta en zor swy ikinci kadin olmakmis. Ve bir ailenin yuvasini bile bile sarsmakmis. Ailesini ona kotulemedm hicbir zaman hep olumlu konustum ama o hep benim yanıma geldi cnku ben ona hep daha cazip geldim. Evde dir dir bende huzur buldugunu sandi. Ama ben yanlis tim huzur ben olamazdim
+1 yılYa kizim o kadinin yerine kendini bir koy o cocuklarin ya ucunden biri olsaydin? Sevmek kalptedir seviyorsun eyvallah ama onu uzaktan da sevebilirdin ya deli oluyorum. boylelerine boyle seyler duydukca evlilikten sogur oldum bu ne bicim. devir Allahim. boylelerinden uzak tut
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılbence yukarıda kendi soruna kendin cevap vermişsin... vicdanın rahatsız olurken, nefsin rahat durmuyor.. işte sorunun altın cevabı burada yatıyor.. nefsin kötü birşey olduğuna inanıyorsan, inancın imanında varsa doğru yolu bulman çok uzakta değil... neticede inançlı bir insansan nefse uymanın cezasının ne olduğunu biliyorsundur... ve bunu bile bile hala nefsine uyuyorsan ozaman inancını ve imanını tazeleyip kuvvetlendirmen gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama olmuyor. Birakiyorum onu. Üstüme ustume geliyor. Iteliyorum gelme bana diye. Tekrar basa dönüyor hersey
- +1 yıl
bak güzel kardeşim... seni çok iyi anlıyorum bende bunun erkek versiyonunu yaşadım çünkü... karşındaki insan senin kadar güçlü senin kadar düşünceli ve mantığını vicdanını kullanma konusunda senin kadar becerikli olmayabilir... burada öncelikle güzel bir şekilde bunu karşı tarafa anlatacaksın baktın anlamıyor zor kullanacaksın.. başka alternatifi yok... önce kendi kalbiminide dizginlemen gerekiyor... çünkü senin kalbin yani nefsin vicdanına mantığına galip gelirse bu işi bitiremezsin
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Metres olma.. senden baska birkadina elini bile suremeyecek derece seni seven ve ne seni paylasacsk , ne de kendini paylastiracakk duzgun bir adam bul..
00 YorumlaSadece arkadaş olarak, bir abi olarak seni görmesi yönünde telkinde bulun. Aynı şeyi ben de yaşadım. Fakat bu telkini kız arkadaşıma ben yapmıştım. Başta üzüldü tabi ama sonuçta o da bana hak verdi ve kendisini eşimin yerine koyup bu durumun yanlış olduğunun bilincine vardı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba. Soruya denk geldim. Ne durumdasınız bilmiyorum ama bence hisler önemli. Evet mantık önemli geleceği düşünmeli. Ama o zaman bizler "yarın olmayacağını düşündüğümüz insanlarla bugün hiç olmayalım" mı? Ne alaka ki. Seviyorsan olabildiğince vakit geçir. Ben böyle düşünüyorum. Evli evet ama bunu da o düşünsün. O adamın vicdanı el veriyorsa senin düşünmene gerek yok. Hayat bu. Peki şu an ne durumdasınız?
00 YorumlaKendini ikinci olarak görmeye razıysan, kullanılıp atılmayı yakıştırıyorsan, ardından kötü kadın denmesini istiyorsan, yarın bir gün hiç bir şey olmamış bırakılıp silinmeye razıysan durma devam et. Ama unutma " eden bulur " .
05 Yorumla
Soran+1 yılEdenin bulduğunu bilmeyecek kadar ahlaksiz ve inançsiz olsaydm bu saate yatar uyurdum vicdan muhasebe si yapmakla ugrasmazdm
Soran+1 yılYasanmadan bilinmiyo. Basiniza gelmedigi icin yargilamaniz cok normal bende olsam bende sizin gibi derdim ki oyleydim bu duruma nasil dustum bende blmiyorm ve kendime yakistiramiyorum
- +1 yıl
Ben evli bir bayanın numarasını telime bile kaydetmem. Olayı oraya sen kendin getirmişsin. Kendiliğinden gelmedi ya. O adam da kusura bakma ama y. vşağın tekiymiş. Valla kendi düşen ağlamaz.
Canı yanan sabretsin can yakan da yanacağı günü beklesin. ( hz Muhammed )
Kırdığın kadar kırılırsın
Gibi sözler sizin için söylenmiş. Siz ve gibilerinize sadece acıyorum. Yazık.
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Paso kendini herifi düşünüyon adamın karısı nerde toprak altında snaki
50 Yorumla
+1 yılSevmiş olabilirsin ama sadece kendinizi düşünmeyin iki çocuğun ahini alırsınız. Bence yol yakinken ayrıl izini kaybettir kendi hayatını kur. Yuva yikanin yuvası olmaz derler. Üzülme sende yapmışsın bir hata önemli olan tekrarlamak. Cinsel bişeyler geçmesiyle daha kolay olur
00 Yorumla
+1 yılNe güzel anlatmışsın ya. Duygulandım.. Sonra dusundum bende aldatilan bir kadındım! O evdeki karisinin canini yakan bir hemcinsim! Ahlaksızsınız!
41 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim şu an canım çok yanıyor yavrularıma annelik yapamaz hale geldim ağır depresyon geçiriyorum lanet olsun boyle kadınlara erkekler e😢
Saçma salak dramoloji yapmışsın kendi açından, aslında sen bir bakıma motor diğer yandan başka bir kadına ihanet eden yuva yıkıcı bir fahişesin. umarım evlendiğin zaman bir başka kadında senin eşinde aynı etkiyi yaratırda hep 2. plan kadını olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam yüzüne tükürüleceksin mahlukatsın burada amacın ne günah çıkartmakmı adam senin ilgiye açlığını kullanıp senden yararlanmış işte birde belki bir gün sende anne olacaksın çocuklarına ne diyeceksin sizin anneniz bir adamın metresimiysi senin gibilerin bu dünya için varlığı kötü be yazıklar olsun sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynn
Soran+1 yılAynn metresm var mı itirazn? Ya birak allah askina adam beni kullanmis he kullanmis kullanacak adam isini görür atar iki yil bana bagli ev Disinda her dakka yanyanayim. Kullanan adam elimden tutup yaşadıgi yerde rahat bos. bkonsma allah basina versin pis cahil ben cokmu memnunum salak gibi asagliliyosun canin ceheneme
Cevap sahibi+1 yılSenin canın cehenneme l*n herkes öyle kullanıp atmıyor adama lezzetli gelmilsinki hala seninle beraber
Zalimin duası kabul olmaz hem suçlu hem güçlü onunki bununki.
Soran+1 yılkes sesini pislik. Senin bacini kullanmslar galba kuyruk acin var hayvan herif ben cokmu memnunum bu durumdan burada adamlik taslama bana yuru gt
Cevap sahibi+1 yılMemnun olmasan en baştan ayrılırdın bundan yürütmezdin bu ilişkiyi boşa hikaye anlatma burada.
+1 yılBen bisey demiyorum , Allah belani verir zaten.. utanmasan aldatilan kadini haksiz kendini hakli cikaricaksin bide demis bosanmasina izin vermem , merhamet kupu..
yasamayi haketmiyorsunuz da..10 YorumlaBüyük konuşmamak gerek kime aşık olacağını seçemiyorsun bence seviyorsan söyle boşansın yeni bir hayat kurun cocukları annesine versin görmeye gider arada ama madem çok seviyor bence boşansın boşanmadığı sürece daha kötü olur zaten boşandığı zaman tüm çekiciliği senin ona olan sempatin bitecek Niue diue biz insanlar ulaşılması acı çekmeyi kaosu çok severiz nerde bi ulaşılamaz var ona aşık oluruz bu her konu da geçerli
00 YorumlaEvli ailesi olan biri ile ilişkinizi devam ettirirseniz eğer ailesi yıkılır..
O adamla bir yuva kurmayı düşünüyorsanız düşünüp kafanızı yormayın yarın başka biri için sizede aynısını yapacaktır...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostum adamın eşinden ayrılma durumuda olmadığına göre kendine yazık edersin. Bırak bu macerayı ve hayata dön. Kendi yaşamını yaşamaya başla. Yoksa bir aile de kuramazsın onla oyalanmaktan fırsatları kaçırırsın.
10 Yorumlas*kt*r et onu. madem rahat degilsin o Zaman birak adami. onun esi biliyor belki evde mutsuz ne biliyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılhata yapıyorsun.
günaha giriyorsun ve ah alıyorsun.
hayatı kendine de başkalarına da cehenneme çeviriyorsun, gerçek cehennemi söylemiyorum bile...00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama ben doğru bir ilişki olduğunu düşünmüyorum belki hiç başlamasaydınız şu an daha huzurlu olabilirdin ama benim önerim ne kadar erken vazgeçersen o kadar mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılBunu yapan adamla beraber olmaya devam etsen seni de baskasiyla aldatmayacagi ne malum. Evli adama gönül konmaz. Gencsin daha iyisini bulursun. Yuvasini yikma o pis herifin
00 YorumlaYapacak birşey yok söyle ozaman hanımını alıp gelsin yanına hep beraber yatağa girin tövbe tövbe ya ya da kuma alsın seni olmaz mı ikinize de yeterli olur o adam.
02 Yorumla
Soran+1 yılKuma sen evlen ole alirsin sizin gibi bole konusanlar orda burada obhn bunun karısını durtuo rahat ol
Kendini o erkeğin eşinin çocuklarının yerine koy duygularınla değil vicdanınla karar ver o çocukların adamın eşinin ahı peşini bırakmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGahpe olan bizans değildi
gahpe olan bu tür insaa yok dilim varmıyor
insanlık bu değil10 Yorumla
+1 yılArkadaşım yaptığın hata büyük. eyvallah aşık olabilirsin lakin sevmek bazen bırakmayı gerektirir. Uzaklaş kaç git. Çünkü bir yuvayı yıkanın yuvası olmaz.
O kadının yerinde sende olabilirdin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adamin cocuklari yok mu l*n . Sizin yuzunuzden bizim hayatimiz zindan oluyo. Birak adami yuva yikanin yuvasi mi olur. Cocuklara aciyin be
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin derken canin acidiysa benden cikarma hirsini. biseyi bilmeden yorum yapma.
Cevap sahibi+1 yılSenij gibi kadin yuzunden benim canim yandi evet. O adamin cocuklarininda yanmasin. vicdanim sizliyo diyosun devam ediyosun iliskine. Bu nasil bir vicdan? Yarin obur gun kocanda seni aldatirsa oyle gorursun yaptigin hatayi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem imtihanım diyosun o zaman bu imtihandan başarıyla çıkmaya çalış ve bırak adamı, yuva yıkarsan mutlu olamazsın sebebi nolursa olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım ama gec oldu bugün bıraktım donmemek uzere. Ailesinden ne olrsa olsn helallik alcam ki helal etmicekler ama canim aciyo cok
Cevap sahibi+1 yılSakın öyle bişey yapma kendi vicdanını rahatlatmak için dahada mahvetme herşeyi.. bırak olduğu gibi kalsın, bunu yaparsan o yuvanın yıkılmıcağını biliyo msn ki
Soran+1 yılEvet esi ayrilmz asla esi zTen amcasinin kizi. Yani aile ici evlilik. Butun aileside bliyo esini aldattigini
Cevap sahibi+1 yılOlsun o kadının bunu hakettiğini düşünmüyorum ben genede ve nolursa olsun kadın bitirmek istese bile aileler buna izin vermicektir ve bu kadın gene gurursuz gibi devam etmeye mecbur olacaK... en azından böyle senle karşılaşmadan daha katlanılabilir oluyodur durum...
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şey yapma zaten kararını vermişssin takılıp takılmamak sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılSanada o adama yaziklar olsun bea ne hale dustuk o adamin karisina cocuguna yazik siz zaten yanmissiniz
00 YorumlaYapman gerekeni yapmışsın görüşmemeye devam et. 2 tane bebeğin ahını alma
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle her seyin farkinda olman cok iyi birsey
Ama nefis iste her seyi yaptiriyor
Sen once etik olarak bak o kadin yerine kendini koy.. onun hakki cocuklarin01 Yorumla- +1 yıl
Afedersin yazim bitmeden gondermisim..
Cocuklarini dusun o evin huzursuzlugunu o cocuklarin sana daima dusman olacagini..
Ya senin basina gelseydi?
Tavsiyem asla seytanin yolundan gittim deme sen tevbe et namazlarini kil mevlam affeder seni artik o hale gelirsin ki nefsin bile istemez o kimseyi
Dualarinda faydasi cok olcaktir eminim
Sen yeter ki iste her sey olur..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNefret ediyorum evli adamların bekar kızların peşinden kosmalarından !
00 Yorumla olan olmus ve zaten ne olcaksa da yapmışsın, pek öneriye ihtiyacın var gibi gözükmüyor
00 Yorumla
+1 yılEn dogrusu bırakmalısın. Evli bir adama nasıl gönül koyabilirsin ki.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın çok yanlış. Bir aile var ortada. Kac kişinin hakkına giriyorsun biliyor musun. Uzak durmalisin...
00 Yorumla
+1 yılsizin gibi dusunenler yuzunden kac cocuk annesi babasi yasiyorken onlardan uzaklasiyor kac yuva yikiliyor. o adamn karisinin yerine koydun mu kendini? siizn gibilerin sonu yok mu ya?
00 Yorumla
+1 yılNe yap biliyor musun?
Gururlu davran ya da öyleymiş gibi davran ve ayrıl.00 Yorumlaallah akıl fikir versin ne yaparsan yap ama sonradan pişman olma
10 Yorumlasende gram suc yok.. kabahatin azi o adamin esinde.. ki kendisinde tutamamis.. coguda o adamda.. evli oldugu halde seni kandirmis
00 YorumlaInsanlığınızdan utanıyorum, Okumaya bile tenezzül etmedim başlığı yetti.
00 Yorumla
+1 yılÇalma Elin Kapısını Tak Tak İle, Çalarlar Kapını Tokmak İle.
00 Yorumla
+1 yılBacim yapma etme o cocuklarin ahini alma hic bir adam hic ask icin degmez o cocuklari uzmeye
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kardesim haklisin ben memnun deglmki bu durumdan.
- +1 yıl
O zaman birak git baska sehire tasin imkanin varsa
Soran+1 yılHayr isyerim duzenim evim herseyim burada ve onunla dip dibeyiz
- +1 yıl
Hmm Allah kolaylik versin zor
+1 yılKarısını aldatıp sevgilisiyle umre hayalleri kuruyor adama bak. pardon adam dedim yanlışlık oldu.
011 Yorumla
Soran+1 yılKendi adamligini sorgula kardeşinm.
- +1 yıl
Sorgulanması gereken ben değilim.
- +1 yıl
Aynen abicim ama biz yinede kendimizi sorgulayalım bunlar gibileri sorgulamaya hakkımız yokmuş ;) Allah ından bulsunlar ne diyelim. @pişekâr
Soran+1 yılKöpek sensin.. llafını bilde kons. Ben cok gtmek istyordum oda bildigi icin goturmek istiyo beni orda zina yapmaya degl ibadete gitmek istiyoruz bos konusma. Sen bekar kizi durterken cok namuslusun dmi
Soran+1 yılYa cok namuslusunuz eminim bakir namuslu erkeklersiniz hepiniz :) acıyorum size daha fazla muhatap olamicam
- +1 yıl
Bizim nasıl yaşadığımız hakkında en ufak bir fikrin bile yok ne biliyosunda yargılayabiliyosun bizi? Ama sen yediğin her boku doğru birşey yapıyomuş gibi ballandıra ballandıra anlatmışsın bir insan birini sevecekse namaza durur gibi sevecek sağa sola bakmayacak ama sizinki halaya dönmüş ;)
Soran+1 yılSizinkide boka dobms siktirib gisin o* cocuklari
- +1 yıl
Şans haram olan birisiyle gidemezsin umreye. Ha kutsal topraktır evet gidersin. Ama müslüman olarak değil turist olarak gidersin. Pis münafıklar. Ulan nedir şu islamiyetin sizden çektiği be. Sizin gibi alçaklar yüzünden müslüman delikanlı gençlerin şerefi beş paralık oluyor. Hani hep derler ye hacıdan hocadan korkacaksın. Sakallı ihtiyardan korkacaksın derler. İşte o yargıyı oluşturan insanlar sen ve senin hastalıklı bir aşk beslediğin o it heriftir. Sizin yüzünüzden müslümanlara güven kalmadı. Allahın cezaları sizi. Cayır cayır yanacaksınız. Cayır cayır.
Soran+1 yılIT HERIF SENSIZ SEREFSIZ AHLAKSIZ KOPEK SEN ONUN TIRNAGI OLAMAZSN DEFOL SANA DUSMEZ LAF ETMEK
- +1 yıl
Tamam soran çok konuştun * git en iyisi bir b*k söyleyebildiğinde yok bari kes sesini de daha çok batma ;)
Evlendiği kadını aldatan gün gelir seni de aldatır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni aldatması için sebep yok gozu kor olmuş ben anlatamıyorum size heralde ama neyse dogru degil yaptigim bende farkindym
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah kalbin çabucak soğur ne diyeyim. Severken ayrılmak da zor; iradesi zayıf olan bir şey yapamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılInsallah amin
+1 yıl9. ruspu sur. tuk p. ic sizin gibiler yüzünden kaç çocuğun hayatı zindan oluyor biliyor musunuz aşıkmış s. ikeyim sizin aşkınızı geberin i. t k. opekler
00 Yorumlaempati kur karısı ve cocugunu düsün? onların yerine koy kendini?
ve erkek cabuk kanar askı bel altında arar, genelde de ask degil o hazdır... ama zevk aldıgı için duygularını yaşadığını sanar...00 Yorumlailerde basına aynısı gelebilir belkide boşansa sen kabul etsen evlenseniz aynı seyi sanada yapalır belki bence terk etmelisin ve kendine başka birini bekar birini bulmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılYa baki entel baki ! Araştır bu sözün kelime anlamını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Bence bu sevdayı bırak artık yazık sanada eşinede adamın
10 YorumlaKendini o adamin esinin cocugunun yerine koy iki dk yuh be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. valla karışık işler... evliliğini aksatmasın çoluğuna çocuğuna sahip çıksın da
00 Yorumla
+1 yıladamın çocuğuna eşine yazık. onların hayatını mahvetme hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yılsen baştan hata yapmışın kızım o adamıda bana adam diye anlatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılHemen hem o günah kazanıyorsunuz vaz geç yuva yikma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak açık yazmak gerekirse benim babamda böyle yaptı ve şu an ondan iğreniyorum lütfen sağlıklı düşün evet sende seviyorsun ama adamın çocuğu var onu düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılBaban şu an ayrimi peki annen den
Cevap sahibi+1 yılKağıt üzerinde evliler. Ama evler filan ayrı
+1 yılen azından pişman olup böyle hissetmen bile kötü biri olmadığına kanıt.
00 Yorumla
+1 yıldetayı okumuyorum ayrılmalısın yoksa ilerde seninde eşin aladatırsa anlarsın
00 Yorumla
+1 yılZor vallahi sonu yok ama bitecek bitmesini bekle bence
10 Yorumlakıscası vurduyorsun :D evlı adamın baska bı cıkarı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin taaaa allah belani versin o adaminda taa a...
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin allah belani versin deyuz
Cevap sahibi+1 yılkizim onun bunun altinacyat sonrada vicdan muhasebesi yap burada. o... sin
Soran+1 yılBen onun bunun altina yatmadim erkk musveddesi allah basina versi n ikile
Ne olursa olsun bırakman lazım onun ailesinin günahına giriyorsun
10 Yorumla
+1 yılBu devir nereye gidiyo, bu dünyanın çivisi çıktı valla, yaşamak bile istemiyorum bazen şu dünyada
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat