Tipsiz olduğu için reddeden neden farklı bir bahane söyler ki? Direkt tipsizsin istemiyorum diyebilirsiniz. Ben tipsizim mesela kız bana arkadaş olarak görüyorum diyor. Saçma değil mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdi klişe bir yorum olucak ama cidden tipe bakmiyorum ya
Kesin öyledir
3 sevgilim oldu sadece biri guzeldi serefsiz cikti. Tipe baksaydim sevgilim olmazdi canim
Sen çok mu güzelsin şimdi
Ashleyww neye bakıyorsun?
Valla ben güvenilir olmasına ve arkadaş çevresine bakarim
Tek kriter bu mu abi
@NotaSoldier sen bana demin tanisalim yazan sahis degil misin ya😀
Evet yazdım inkar etmeyeceğim
Burada en güvenebileceğin insanlardan birisi benim deseydim
Güvenilir olması derken yaklaşık 30 milyon insandan hoşlanıyorsun demek ki. Seçerken bol şans.
@EuroYaKulum Hayatimi nerden biliyorsun ki hoşlantı gelip gecici. ben asik olurum
Güvenilir ve arkadaş çevresi iyi olan bir yakışıklıya aşık olabilirsin tabi ki. Buna itirazım yok
Vicdan denen bişey var bir insanı kırmak niye? Sen begenmezsin ama tipsizsin deyip özgüveni kirmanın alemi yok.
Ben sana pilav yaptım önüne koydum. Çok tuzlu olmuş. Sen kırılmayayım diye suyu az olmuş diyorsun sorunu başka yerde aramamı söylüyorsun. Bunun neresi vicdanlı bir davranış söyler misin? Bizim okulda Öznur diye bir çirkin kız vardı. Gülfem diye çok güzel bir kız vardı. Gülfem neredeyse her gün teklif alırken , Öznur hiç teklif almadı. Kız arkadaşlarına soruyor niye olmuyor diye, kız kırılmasın diye " Sen asosyalsin , sen çekingensin " falan diyorlar. Kız hem sosyaldi hem de çekingen falan değildi. Aylarca sosyal etkinlikler falan düzenledi , çekingenliğini nasıl atabileceğini falan araştırdı. Baktı yine olmuyor. Bana sordu , " Gülfem bu kadar teklif alıyorken , ben neden hiç almadım? " Diye. Ben ona " sen çirkinsin o çok güzel o yüzden" dedim. Yalandan yere bozuk olmayan bir şeyi tamir etmeye çalışmasına gerek yok. Tamir edebiliyorsa çirkinliğini tamir etsin zaten erkekler ilgi göstermeye başlar. Kız üzüldü kırıldı sinirlendi ama diğer arkadaşlarına. Bana değil. Doğruyu söylediğimi o da biliyor.
Arkadaşım bakış açın çok mantıklı ve doğru haklısın ama işte herkeste birinin yüzüne pat diye cirkinsin diyemez işte şahsen ben diyemem ömür boyu düşünür kendime kizarim
Mantıklı olan söylemektir ama
Kimseyi tipi için reddetmem. Ya enerjilerimiz uyuşmamıştır, ya da bana göre biri değildir. Açık açık söylerim nedenini.
karşı tarafın özgüvenini yerle bir etmemek için yalan söylenebilir ya da bahane uydurulabilir bence bu tamamen iyi niyetten karşıdekine acımaktan kaynaklanıyor
Bunu bilmek daha da kırıyor doğruyu söylese daha az kırılır ben çirkinim ordan biliyorum.
her türlü kırılıyorsun kaçış yok nasıl olduğu önemli mi ki
Yalancı olmaktan iyidir
belki yalan söylemiyordur insanların niyetini bilemezsin
Bana arkadaş olarak görüyorum diyor ama arkadaş whatsapp grubundan tipsiz olduğu için reddettim dediğini gördüm. İnsanların niyetini bilebilirsin. Ben biliyorum yani.
aa durum öyleyse farklı tabii yaptığı hoş değil ama böyle insanları kafaya takmaya değmez, güzellik görecelidir ona göre tipsizsindir başkasına göre iyisindir. tip bir yere kadar işi götürüyor önemli olan şey karakter
Bence herkese göre tipsizim
bilemezsin
Ben bilirim
tipini fazla umursama bence tip her şey demek değil
Ne yapayım mesela? Bir kızı etkilemek için ne yapmam lazım? Şuanda hiç bir kız yok çevremde , netflixte tercümanım evden çalışıyorum. Ne yapıcam? Kimi nerede nasıl etkileyecem? Veya nerede tanışacam? Hem de bu tiple?
sanalda bulabilirsin biriyle konuşup tanışmak artık daha kolay. konuşmanla kültürünle bir kızı etkileyebilirsin ve karşı tarafa saygılı ve nazik olursan karşı taraf çoktan abayı yakar tip falan umrunda olmaz
Yok tamam gerek yok. Olmayacağı baştan belli.
siz bilirsiniz
Yukarda da söylediğim gibi ben bilirim evet.
Kırıcı olmak istemiyorlar ondan.
Kırıcı olmak istemiyor ama yalancı olmak istiyor öyle mi?
Lan öyle değil işte. Direkt yüzüne sen tiepizsinboksun dese sen daha çok üzüleceksin kız sana bu cümlenin kibarca halini soyluyor. Aslında yalan söylemiyor resmen sen tipsizddin istemiyorum diyor ama bunu derken arakadas olarak görüyorum diyor. Vaktin mi kofteyi. Yalanlikla alakası yok. Yalan ayrı bir şey. Mesela sen cok yakışıklısın dese yalan demiş olur.
Arkadaş olarak görmüyor , görüyorum diyor. Tipsiz olduğu için reddediyor ama başka bir bahane söylüyor. Kibarca diye bir şey yok. Ya söyler ya da söylemez. Öyle söyleyince ben tavrım arkadaşça geldiği için arkadaş olarak gördüğünü düşünürüm. Sonra bozuk olmayan bir şeyi (tavrımı) tamir etmeye çalışırım. Direkt net şekilde sorunu söylemesi lazım ki elden bir şey geliyorsa yapalım. Kırılmasınmış , g0tüm
Her türlü cevaba hazır olmayan adam zaten teklif etmez.
İnsanlar böyledir. Fazla takma
Hani kırmak istemiyor ya ondan olabilir mi
Kırmak istemiyorsa kabul etsin
ne diyelim ya tipsizsin istemiommu diyelim
Evet. Pilav tuzlu ise tuzlu dersin , karşındaki insanı kırmamak için suyu az olmuş dersen tuzu yine fazla katar , suyu arttırır bu sefer daha iğrenç bir pilavla karşına çıkar. Direkt sorun nerdeyse onu söyleyeceksin ki o soruna odaklanıp çözsün karşındaki. Tamirciye gittin arabanın tekerleğinin vidası gevşemiş adam sana gelip abi arabanın motorunda sıkıntı var demesini mi tercih edersin? Yoksa sorunun ne olduğunu söylemesini mi? Kız tip için reddediyorsa tipsizsin istemiyorum diyebilir
kardeşim ne kadar mantıklı bir konuşma maalesef ilişki ve duygular domut bir şey değil
Ben Öznur diye bir kıza söylemiştim. Çirkinsin o yüzden sevgilin olmuyor diye.
kankam şimdi sen söylemesende diğerleri ile karşılaştırınca anlar ya birinin anlamadı için pat diye söyleyemezsin yanlış ve kırıcı algılanabilir
Öyle desek kırıcısınız falan diyorsunuz napalm
Yalancı olmak daha mı iyi? Dürüst insan seviyoruz diyip kendiniz yalan söylerseniz nasıl olacak bu iş?
çirkinler daha iyi oluyor reddetmem