Öylece çekip gider misiniz yoksa gitmeden iki çift laf eder misiniz?

Öylece çekip gider misiniz yoksa gitmeden iki çift laf eder misiniz?

Ben tipim değilsin diyenler zaten konuşmam bile.. çünkü benim için aşk tip ile değil karakter ile belirlenen bir şeydir.. yani seviyorsam bir kadını zaten tipi için değil kişiliği kalbi için sevmişim demektir.. ama beni tipim için red ediyorsa o zaman da zaten hayatımda yeri olmaz öyle bir kadının
Kimsenin öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum ya. Yüzümün güzel olduğunu düşünüyorum bebeksi bir yüzüm var. Yani bana öyle demesi için birinin baya bakımsız veya dış görünüşümün bakımsız olması lazım ki öyle değil. Oldukça bakımlı biri olduğumu düşünüyorum. Yani kimsenin bana sen benim tipim değilsin demesini falan beklemem çünkü güzel biriyim ben.
Tamam derim. Ama bir insana bu denmemeli. Her türlü bahane söylenir ama bu.. Kırıcı olur. Sonuçta kendinde değiştirebileceği bir şey değil bu. Hem insanların tipi değil, karakteri olmalı onu sevdiren. Yani birine tipim değilsin demek zihninde oluşturduğu bir beden olduğunu gösterir. Oysa bedenin içinde çok daha mühimi saklı, ruhu ve özü.
İyi olur benim için, zihnim meşgul olmaz kendisiyle, uçar gider benliğimden, bazen reddedilmek de güzel, kafam besberrak olur, kimseyi yük etmem kendime :D
Cevap
45Cevap
Herkes herkesi begenmek zorunda değil. Laf sokmak anca kompleksli insanların yapacağı şey. Bazen şey oluyo anlam veremiyorum elektrik alamadığımı söylediğimde sanki sen dünya güzelisin bilmem ne diyip laf sokanlar oluyo 😅 ee ama begenmişsin ki yazmışsın benim neden beğenmeye hakkım yok. Kimse zaten kendini dğnya güzeli olarak görmüyor
Sen de benim karakterim değilmişsin Teşekkür ederim insanları tipine göre yargılayan görüntüsüne göre yargılayan bir insanın karakteri bozuktur karakteri bozuk olan bir insan dünya güzeli de olsa sevginin kıymetini bilmeyecektir bana sevginin kıymetini bilmeyeceğini gösterdiğin için Teşekkür ederim senin gibi birisinden beni kurtardın derim
Kimsenin bizi beğenmek gibi bir zorunluluğu yok ama bir de nezaket denen bir şey var. Teşekkürler düşünmüyorum da deyip istemediğini belli edebilir insan. Tipim değilsin demek biraz nezaketsizlik sanki. Karşımdaki bu seviyedeyse “ sizin için hayırlısı olsun o zaman” der kalkarım kimsenin egosuyla uğraşacak halimiz yok
Tipim değilsin demek ök- üzlükten başka bir şey değildir. Red ederken bile karşı tarafı rencide etmeyecek sözler kelimeler seçmek gerekir. O kişi de bu olgunluk olmadığı için de tek bir kelam etmeye laf söylemeye gerek duymam
Bir şey demem. Normal bir durum zaten kolay da teklif etmem.
Tipi olmayan ne var diye merak ederim gerçekten de üzülürüm eğer ki bu karşımdaki kişi gerçekten yakışıklıysa kendimde beğenmediğim şeyler varsa düzeltmeye çalışırım estetik saç boyası kilo verme vb onu pişman etmeyi isterim çünkü egom sarsılmış oluyor
Allah a şükrederim. Vizyonsuz ve düşüncesiz birinden kurtulmuşum daha ne isterim. Şerden hayır olmuş. Bir şey demem ben, uzak dururum ve ders olur bana.
Demek ki adam insan olamamış birisini seviyorsun hersey dış görünüş değil bunu anlasak zaten her şey düzelecek de anlamadığımız için böyle oluyor
Alacağım cevabı kaldıramayacaksam öyle bir yaklaşım yapmam. Sen kendi tipine bak gibi şeyler ayrı mallık olur sonuçta baktık da gittik 😀
Tipim değilsin diyenlerin çoğu dik burunlu ve kendini beğenmiş tipler oluyor. O yüzden çok dert edeceğim bir konu değil.
Bana söylendi bu lisede. Hatta bırakın tipim değilsin denmesini sen kimsin ki dendi. Çekip gittim. Ne yapsaydım? :/
Nasıl bir tepki verebilirim ki. Önemsemem, yoluma devam ederim. Her zaman her istediğimiz olacak değil.
Genelde teklifi karşı taraftan alıyorum, pek teklif etmem, 1 kez etmiştim oda olmadı bitti gitti artık.
ağzına bile yaparım. ukalalıla gerek yok. beğenmeme hakkına sahipsiniz ama asla rencide edici bu tür laflar söylenemez...
Kırılan gururumu bi kafede tek başıma kutlarım ve hayata devam ederim, beni kalbim ve karakterim için sevmeyen reddetsin zaten, kurtuluştur🍀🗝️
tipim değilsin derken yüz güzelliğinden bahsediyorsa orada bir dur derim kimsenin güzellik algısına uymak zorunda değilim
İllaki birilerinin tipi olacak halim yok. Beğenmemek en tabi hakkı. Çok umursamam.
Valla ben lafımı söylemeden gitmezdim.
Umursamam açıkçası ben kendimle gayet barışık yaşayan birisiyim.
Tipimi değiştirmek için estetik cerraha giderim 😅
Herkesin tipi olmak zorunda değilim. Takmazdım
Beni kaybettiğine sen sürünürsün çiyannn hahah 🥳🥳
Önce büyük bir şükür. Ne denir ne denmez bilmeyen birinden kurtulurum.
Sanırım senin ilgili olduklarından daha fazlayım ondan derdim 😅 amaan cokta umrumda
Olabilir tipi olmayabilirim. Güzellik göreceli herkes beni beğenmek zorunda değil ki
Ne laf edebilirim ki tamam derim. Her insanın birlikte olmak isteyeceği tip bellidir..
Tamam derim ne dicem herkese hitap edemeyiz sonuçta herkesin algısı farklıdır
Üstüne başka söz söylemeden peşini bırakırım. Bir yerde artık gururlu olmak gerekir.
Hiç bilmiyorum nasıl bi hiss hiç öyle bi cevap almadım
Yani olabilir normaldir. Herkesin gözüne hitap etmek zorunda değilim.
Susar kalırım bir şey de söyleyemem. Eve gidince saatlerce aynada kendime bakarım.
sen kendi tipine ban tipini sevdiğim !!! diyerek çeker giderim
Reddedilmemek için kimseye yaklaşmıyorum ne inciniyorum ne de kimsenin egosunu kabartıyorum.
ya beğenmese bile tipim değilsin denmez kimseye ama öyle bir şey dese de ben saygımı bozmam sen bilirsin der giderim
Anlayışla karşılarım.. Sonuçta herkes kaliteden yana olmak zorunda değil, bazı insanlarda zevksizdir..
Kimseye boyle aciktan teklif etmeyecegime gore bu lafi edecek firsat da bulamaz. Kendinizi boyle durumlara dusurmeyin madem.
Hiç reddedilmedim muhtemelen feci bozulurdum
Mutlaka bi laf sokarım sanırım 😬
bu bende gerginlik yaratır, ona bir süre 31 çeker sonra bakarım işime, ne laf söyleyeceğimmm hem
Üzücü ama bir şey demem, olabilir.
Sinirlerim bozulur herhalde
Haklısın ben sana fazla geldim derim ne susucam 😄
Tipi değilimdir… kasmaya gerek yok
Olabilir normal bir şey.
Aynaya bak. Sanamı kaldım
Davul bile dengi dengine
Çok dert ederdim kendime.
İki çift laf edecek ne kalmış.
Lafımı esirgemem ağzıma geleni söylerim..
Kendimi şanslı hissederim
Tipi değilmişim der giderdim napiim🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Değilsem değilimdir uğraşamam
Enerjimi ona harcamak yerine kendi yoluma bakarım.
Çekip giderim. Ne diyeyim.
kadınların en kibar reddetme şekli. :D :D
Ok bye der geçerim ne yapıcam ki başka🫠
öyle bi dünya yok iste sayin minicik
Senin ben tipini s…. Derim içimden ama
normal işte evirip çevirmiyor
Hoşuma giderdi , baştan nedenini bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?