Bir gün öncesinden bir işi çıktı. Son dönemde aramız tartışmalı da olsa, kötü bir şey yoktu.
Sabahında yazmadı, aktif de değildi. Müsait değildir diye düşündüm.
Akşam üzeri aktif gördüm, yazmadı, bekledim ve ben yazdım. Hiçbir şey olmamış gibi dönüş yaptı, kızdım ve biraz fevri davranarak "Uğraşamam seninle" dedim.. cevabı da sen bilirsindi. Orada bitti, konuşmuyoruz.
Geri dönüş olur mu?
Ben önceki söylediklerini baz alarak, bu tavrını affedemiyorum.. Tamam kızmış olabilir ama benden bu kadar kolay vazgeçmemeliydi.
Sizce ne olur? Samimi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Sabahında yazmadı, aktif de değildi. Müsait değildir diye düşündüm.
Akşam üzeri aktif gördüm, yazmadı, bekledim ve ben yazdım. Hiçbir şey olmamış gibi dönüş yaptı, kızdım ve biraz fevri davranarak "Uğraşamam seninle" dedim.. cevabı da sen bilirsindi. Orada bitti, konuşmuyoruz.
Geri dönüş olur mu?
Ben önceki söylediklerini baz alarak, bu tavrını affedemiyorum.. Tamam kızmış olabilir ama benden bu kadar kolay vazgeçmemeliydi.
Sizce ne olur? Samimi düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O sana yazmadıpı için sen haklısın ve onun dönüp dönmemesi umrunda bile olmasın, hayatına başkasını da almış olabilir, ama sen geri dönmeyi düşünüp tükürdüğünü sakın yalama.
Evet asla mesaj atmayacağım. Kırgınım. Öncesinde bu durum yaşanmasaydı zaten böyle bir tepki vermezdim.
Kesinlikle öyle ve ne hak etmişse ona hak ettiğini ver ki, sana hissettirdiklerinin aynını ona da hissettir
Evet yanlışını anlasın istiyorum. Belki de böylesi daha iyi oldu.. Uzun vadede daha yüksekten düşmek yerine, şimdi bu halde olmak
Elbette anlıcak ve yüksek ihtimalle pişman da olacak, sen sabret bekle ve gör burnu sürtecek onun elbet
Geri döndüğünde tavrımı nasıl net bir şekilde koymalıyım
Mümkünse sert bir tavır olsun hemen yüz verme yalvarsın sana ayaklarına kapansın kapında köle olsun.
Bak ben de sinirlendim şimdi 😂🤣
Işte onu ayarlayamıyorum kırıcı olmadan nasıl sert olurum 😬
Öyle bir kırıcı ol ki sana daha çok bağlansın ve hattâ benim intikamımı bile al ondan taaa buradan beni bile kızdırdı, hadi göreyim seni Allah ne verdiyse dal ona 😂
Umursama onu ve soğuk davran, onunla konuşurken kelimelerini kısa tut ve telefonu erken kapat anlasın densiz
Onu hak ediyor.. ben hala anlamıyorum nasıl bana söylediklerini unutur ve bu kadar rahat davranır..
Yalan mıydı o söyledikleri yoksa ona içten davrandığım için şımardı mı
Sen üzerine çok düştün sanırım onun
Ve fazla ilgi sevgi gösterdin
Doğru mu?
Onun istediği kadar ilgili değildim, istediği her şeyi yapan biri de olmadım ama son zamanlarda duygularıma yenik düşerek vermemem gereken tepkiler verdim.
Ben yakın olduğum kişilerin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorum galiba..
Onu kısıtlıyosun sanırım
Kendini biraz geri çek ve seni özlemesini sağla ve araya mesafe koy biraz merak etsin seni
Bekletmek konusunda eleştirdim, o da sen de öyle yapıyorsun benim yaptığım batıyor diyor.. Sanırım fazla değer verdim.
Mesaj atmaycam, hikaye attığında da bakmayacağım. Tamamen sessizliğe bürünmeliyim.
Başka neler yapmalıyım?
Sana mesaj yazarsa geç cevap ver ama cevaplar kısa olsun, aradığında hemen açma ve konuşmaların kısa, ses tonun soğuk olsun ve işlerin var diyerek telefonu ısrarla erken kapat, bazen ulaşılmaz ol, seni daha çok merak etsin ve neler hissettiğini anlasın.
Haklısın.. fotoğraf paylaşmalı mıyım sence yoksa iki hafta geçince falan mı
İki hafta falan geçsin bekle
Peki çok teşekkür ediyorum her yorum için
Rica ederim hayırlı Ramazanlar diliyorum mutlu akşamlar
Mutlu akşamlar 😌
Teşekkürler 😌
Sen bilirsin denir o da öyle yapmış
Geri dönüş olur mu, ne düşünmüştür
Valla bunu dediktan sonra şahsen kimseye dönmedim ama karşımdaki dönünce de konuştum tekrardan seni bekliyordur büyük ihtimal yaz diye
Ben de böyle bir şey demezdim. Kırıldığım için dedim. Tüm gün yazmadı, bu sorun değil ama yazdığımda bir özür beklerdim. Sonuçta bir saygı belirtisi bu, haber vermek.
Haksızlık yapmış olsam yazardım. O dönsün istiyorum.
Belki döner bilmiyorum ama sanmıyorum duruma göre yol verirsin sen de
Teşekkür
Rica