Çok fazla insan var karşı da ki insanın duygularını umursamayan. Siz de öyle mısınız ayrılırken hangi cümleleri kuruyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok fazla insan var karşı da ki insanın duygularını umursamayan. Siz de öyle mısınız ayrılırken hangi cümleleri kuruyorsunuz?

"Şu an sadece kendi hayatımla ilgileniyorum. Hayatıma da kimseyi almayı düşünmüyorum. Ortada bir duygum da yok ancak teşekkür ederim nezaketin için, umarım beni anlarsın." Gibi konuşurum/konuşurdum. Şimdi hayatımda biri olduğu için böyle bir itiraf olsa hayatımda biri olduğunu söyleyerek reddederim.
Tanıdığım ve ilişkim olan biri ise sebebini söylerim. Tanımadığım ise kişisine göre değişir. Ya nazik olurum ya da direkt istemediğimi söylerim.
Cevap
8Cevap
İstemediğimi nazikçe söylerim
Hayatıma birini almak istemiyorum. Sizinle alakalı bir durum değil diyorum. 1 ay önce yaşandı bu
İşyerinden iş gereği ara ara konuştuğum kişi idi. Meğerse bana karşı duyguları varmış. Attığım her adıma anlam yüklüyormuş. Bişey yapmadım ki.
Neden istemediğimi anlatırım. Cambaz olmaya gerek yok..!
Üzgünüm ama sana karşı bişey hissetmiyorum derdim
İlişki istemediğimi, hazır olmadığımı falan söylerim. Kırmamaya özen gösteririm
Ne hissediyorsam onu söylerim açık sözlülük daha iyidir
Kısaca istemediğimi bir şey düşünmediğimi net olarak söylerim.
Reddettigim cocuk kendini eksik kötü hissetmesin diye ona 1 paragraf yazı yazmıstım.
Teşekkür ediyorum ve seninle bir ilişki düşüncem yok diyorum.
Reddetigim bi kıza şöyle demistim seni anlıyorum böyle şeyler gelip geçici ben düsünmüyorum
Doğrusu neyse onu söylerim gönül almayı bilirim
s.. ktirgit.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?