AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Belki içinde biriken, çözemediği sorunlar olabilir. Bunları konuşarak ve kabullenerek konuşun.
Ayrılmak için fırsat kolluyor, kavga bahane. Seni eskisi gibi sevmiyor olmalı. İnsan sevdiği kadına her öfke halinde ayrılmak istediğini söylemez.
Ya bunu kadınlar yapardı erkeği ilk defa duydum öyle kolaymıymış ayrılmak ama sen barışınca öyle bir tepki koymalısın ki daha o kelimeyi ağzına alamasın
Ona kendi ayaklarının uzerinde durabildigini sensizde yaşarım sana gerek yok imajı cizmen gerekliki Bensizde yapabiliyormus diye korksun ve sürekli bunu dile getirmesi doğru değil insanın fikri neyse zikride o olurmuş oyle dediğinde kapı açık gidebilirsin ama unutmak gittiğinde beni bir daha bulamayacaksın de bir kitapta okumuştum
Evlilik büyük bir sorumluluk ve ortada bir çocuk varsa... Karşılıklı sabır ve konuşma yetisi lazım. Karşınıza alın konuşun ve üzülmek yerine dik durun (elbette üzülmek en doğal hakkınız) Tartışma çıkaran sürekli sizseniz size hatalarinizi söyleyip yardımcı olsun. Evliliğiniz bir kaleme bağlı değilse sevgi varsa bu bağ kurtaracaktir
Yani kırıcı bir durum tabii ki çocuk için çabalayın biraz daha derim çaresi yoksa bir terapiste başvurun ya da ondan önce kendiniz önce bir onla konuşun derdi neymiş öğrenin ayrılmak son çare olsun her şey bitebilir hiçbir şeyin garantisi yok maalesef ama umarım aranız düzelir.
Ya duygusuz yorumlara aldırma sadece eğer mümkünse yokluğunu bir süre hissettirmen gerekiyor. Ne bileyim eğer maddi özgürlüğün varsa çocuğunu da al haftalık gezilere falan çık. Adamla ilgilenme görmezden gel. İnsanlar ellerindekinin değerini kaybetmeden anlayamıyor maalesef.
Sen de bir kaç günlüğüne annemlerde kal. Çocuk gibi kavgada bu denmez ki. Çocuk mu eğitiyorsun? Ayrılıyor isen ayrıl de sen de. Ters etki yapsın. Bak bakalım daha diyor mu?
Böyle biriyle ömür geçmez ki ya ne bu çocukça tavırlar. Küstüm oynamiyorum da desin tam olsun. Evlenecek olgunlukta değilseniz evlenip çocuk yapmayın. Evlilikten önce de böyle miydi?
Sıradaki kavganızda o ayrılalım demeden sen ayrılalım de, kaybetme korkusu yaşasın biraz. Sen bir şey demedikçe kendini bir halt sanar. Erkeklerin gözünü korkutman lazımki değerin olsun. Çevremdeki evli çiftte bu sıkıntıyı yaşıyordu kadın kendisiyle aynı tepkiyi verince erkek korkar oldu ve kavgalarda bitti. Erkekler, eşlerinin kendilerine muhtaç olduğunu düşünerek bu davranışlarda bulunuyorlar. Muhtaç olmadığını kanıtla..
Diline pelesenk olmuş artık. Karşına al ve bu durumdan rahatsız olduğunu ciddi bir dille anlat. Yoksa vazgeçmez. Gerçekten düşünmüyor olsa bile, bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş.
Tehdit ediyor işte. Yani ne diyeyim ki , peki günlük kavga dışında nasıl ? Sana aşkla sevgiyle yaklaşıyor. Mu eskisi yoksa herhangi bir değişiklik var mı son zamanlarda
Benim Eşim de senin eşin gbi. ilk başlarda bnde üzülüyordum ama alistm artk takmıyorum. hatta ayril gt davayı ac bnde kurtulmuş olurm diyorum. Artk denemeye başladı herald umursamadgmi o da anladı
Gitmedi mi dava açmaya
Yoo hava gazi yani. Yalandan soluyor besbell alistm hala da ole umursamiyrm. Açsa da umrumda olmaz yani sürekli ayrilcm dien birinden kurtulmuş olurm sonuçta o cocug düşünse hc böyle yapmaz dmi
Çocuk var mı?
1 buçuk yaşında oğlum var
Eşiniz bence sizin zayıf noktanızı kullanıyor. Boşanacağından değil sizin kavgayı bitirmeniz için korkutmak istiyor. Bir gün tamam diyin. Boşanalım diyin bakalım ne diyor. Geri adım atacaktır
Şöyle bi test yap bayılma numarası yap ve nekadar korktuğuna tepkisine bak ordan seni nekadar sevdiğini anlarsın, belki şımarma diye diyodur😉 biz erkekler yaparız bazen
Az değilsiniz
@Sonjuri az değiliz tabi kadın veya erkek farketmez kendini vaz geçilmez sandığı an bittiğin andır😉
Devamlı ayrilik sozleriyle sizi korkutmayi basariyorsa demek ki işe yariyor cunku onu kaybetme korkusunu yansitmişsiniz yapacaginiz tek sey ayrilmak istiyorsa ayrilsin en azindan onda korku olusmasini saglayin ha gercekten ayrilmak. istiyorsa demek ki sevgisinde bir azalma soz konusudur
Bir kez hadi ordan çek tamam bitti de iki gün ananın evinde dur ne yapıyor bir bakalım
İstemiyorsa ayrıl ne çekiyorsun derdini çocuk mutsuz ailede de kötü büyür
Ayrılmak bahane bacım artık gönlü kalmamış ayrıl gitsin daha ne ziyan ediyon kendini. Eften püften nedenleri bahane ediyor anlasana
Hadi ayrılalım diyeceksin…
Her tartışmayı havada bırakıp ayrılalım demek konuşmaktan sorunu çözmekten çekinmektir. Blöfünü gör bakalım ne oluyor!!
Öyle dediğinde al çocuğu git annenin evine ayrı kalsın anlasın ne dediğini. Buna rağmen hala öyle diyorsa sıkıntı var.
Fazla dillenen fikirler insanı rahatsız eder
Özellkle bu konuda
Bununla ilgili rahatsızlığını net bir biçimde ifade etmelisin
Çocuk ruhlu galiba. Neden kavga ediyorsunuz mesela? Şey de diyebilirsin, tutan yok oğlum kapı orada. Cesaretin varsa git. Zorlamadım seni de. :D
İstiyorsa ayrılsın. Kimse zorla kimsenin yanında durmaz.
Arkadaş millet evlenen boşanmak bekarda evlenmek istiyor kafayı yedi millet
Böyle şeyleri söylemeyi normalleştirmemek gerekiyor bence
Zorluklarla mücadele edemeyen, korkar bi yapısı var demek ki.. bi halt olmaz o ilişkiden
Bunu söyleyen adam zemin hazırlamış senın uzerıne yıkmaya çalışıyor 🥺
👏🏻👏🏻
Sen her defasında ses etmiyorsun oda korkuyorsun bu durumdan diye sürekli ortaya bu lafı atıyor sen bir anda pat diye tamam ayrılalım de bak nasıl geri kırıyor o ayrılmayacağını bildigi için söylüyor
Her kavga da veya hatta şakasına bile söylüyorsa zaten bunu istiyordur son damlayı veya senden bir hamle bekliyordur.
Kavga etme o zaman. Her kavgada dediğinize göre sürekli kavga ediyorsunuz. Bence oturun biraz bunu düşünün. Neden sık diye.
Bir insan sürekli ayrılığı dile getiriyorsa net, sevgisi bitmiştir. Açıkçası ben de yaptım benzer şeyi. Sevgilimle her tartışmamızda ara verelim ayrılalım derdim. Ağlardı bir şeyler yapardı barışır yine can ciğer kuzu sarmasına bağlardık.
Sonuç?
Evlilikten bunalmış ya da düşük ihtimal başka bir kadın var. Bilmiyorum ya zamana bırak sabret ya da ayrılalım de sen de ne diyecek.
Çok şey yazarım da şarjım bitiyor google bir bak senin için faydalı bilgiler bulursun biliyorum bende bu yollardan geçtim
Tamam diyin çekin gidin, gerçekten ayrılmak istiyorsa yapacak bir şey yok. Abartı tepkiler veriyorsa ettiği lafların sonucunu görüp ona göre davranır.
Çok üzüldüm, acaba neden böyle bende şu an okudum ve anlamadım. Ağız alışkanlığımı yoksa kafa mı kaldırmıyor, maddiyat mı? Ya da başka bir sebep mi?
Topla valizini hemen sabah ilk işin dava açmak olsun yoksa ben acarım davayı de geri yapmazsa zaten aradaki sevgi saygı her şey bitmiş demektir
demek ki sevmiyor seni sevmeyen biriyle neden birliktesin bırak gitsin başkasını bulursun böyle üzülüp duracağına bir kere üzül tamamen bitir
Seni öyle susturmak istiyor demekki ya da gerçekten ayrılmak istiyor.
Bunu şaka olarak mı söylüyor yoksa yaptıkları ile ayrılmayı destekliyor mu?
Çocuklar Duymasın'daki Meltem gibi deli bu. Ya da hayatında başka bir kadın var.
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir ayrıca ücretsiz.
Severek evlenmemişsiniz demek ki sen öyle sanmışsın
Belki sevmiyor olabilir. ya da kavgaları sen başlatıyorsan kavgalardan bıkmış olabilir
Bu durumda kavga ortamına girme erkekler sıkılmaya gelmez
İte kalka olmaz evlilik , bir kere ayrılık kelimesi geçtiyse dikiş tutmaz acı ama gerçek
Bulgar manitam olsada evlensem biz evlensem siz ayrilmak isterken bizler evlenme çabasındayız
Yıpratır insanı bu tarz bir evlilik sevgi, saygı, güven ne var ne yok zedeler
Bu konuda sert bir konuşma yap sonuçta siz evlisiniz
Duygu sömürüsü / psikolojik baskı uyguluyor olabilir. Allah yardımcınız olsun
Demekki ayrılmak istiyor her kavgada söylediğine göre
Sende ayrılalım de bak bakalım ayrılıyor mu kolay değil ayrılmak seviyorsa
Once yaslarinizi ve kac yillik evli oldugunuzu soyle.
Bence ayrılalım de cok ciddi bir şekilde yem at yani seni kaybetme korkusunu hissetsin
Çoçuk doğmadan önce de kavga ettiğinizde bu şeklde ayrilalim dermiydi?
Kimileri bunu duygusal olarak karşıya acı çektirmek için söyler tamamen. Sen canımı yaktın al ben de şimdi bunu diyerek canını yakıcam diye. Sen ne zamanki “tamam ayrılalım o zaman” der isen, ondan sonra vazgeçer bundan.
100000% katiliyorum size
@lanetask687 teşekkürler
Amaci seni korkutmak birgun yine öyle söylediğinde bosanalim de senin ciddi oldugunh görsün
Ya bu işler ince bir cizgidir kavga ediyorsan birtaraf hep alttan almalı ama bosanacak olursan ilk önce cocukları düsünün ama kavga evin tadı tuzudur
Ayrılacaksın ama tabi ekomonik olaraktan bir gelirin varsa
Canım bence tamam de sen bilirsin de yalvarırsan o erkeğin kendine özgüveni artar bu kadın Benden vazgeçemiyor diye düşünür bu yüzden sen bilirsin de kararına saygı duyarım de bu ona çok güzel bi cevap olur kimse vazgeçilmez değildir