Yeni evlendim. Evlendiğim kız bana seninle ailemi atlatmak için evlendim, hiç bir şey istemiyorum boşanalım diyor. Ne yapacağım?

Görücu usulu evlendik. Evlenmeden önce 6 ay kadar süre nişanlı kaldık. Kendisi bu süre zarfında çok durgundu mutsuz gibiydi ama ben utanıyor gergindir sonuçta ciddi bir yola girmisiz normaldir sanıyordum. Evlendik 15 gün oldu bu kıza ne zaman yaklaşsam ağlıyor uzak dur benden diyor hele ilk gece kendini balkondan aşagı atacaktı onu zar zor ikna ettim ağlayıp durdu. Ben bu saçmalığa bir son vermek istiyorum artık dayanamıyorum ben bunları haketmedim diyordu. Gelinliği çıkarttı elini yüzünü yıkadı konuştuk dedim ki anlat bana nedir bu neden şimdi böyle davranıyorsun derdin ne dedim? Bana dedi ki Benim ailem bana baskı uyguluyor sürekli şiddet uyguluyorlardı liseyi bile zar zor okudum hayallerim var hergün korkuyla uyuyordum ailem sürekli benden kurtulmak rastgele biriyle evlendirmek niyetindelerdi psikolojim bozuldu o evde sen karşıma çıktın iyi birine benziyordun seninle evlendim ki onlardan kurtulayim istedim
Severim sandım ama zor bir şey sevmediğin bir insana dokunmak yapamam. Boşanmak ve sığınma evine gitmek istiyorum bir kaç kadin derneği var orayı aricam altin da hiç bir şeyde istemiyorum senden merak etme dedi. Kafam çok bulanik dedi. Uzun uzun konuştuk ama ben boşanmak istemiyorum çünkü çok saf ve temiz bir kiz güzel bir yuvamiz olur beni zamanla sever diye düşünüyorum. Yanlis mi?
15 gundur surekli odasinda oturuyor ve agliyor uyuyor
Güncellemeler
+1 yıl
Öne çıkarmışsınız çok teşekkür ederim 👍Ayrıca yasımizi sormussunuz ben 34 kiz 21 yasinda
Güncellemeler
+1 yıl
Psikiyatriye gittik yarin da Aile terapistine gidicez sanirim bir seyler yoluna giriyor
Yeni evlendim. Evlendiğim kız bana seninle ailemi atlatmak için evlendim, hiç bir şey istemiyorum boşanalım diyor. Ne yapacağım?