Eşim boşanmak istiyor. Seni sevmiyorum, nefret ediyorum diyor. Ne yapayım sizce?

Çok severek evlendik ama sonrasında ailesine karşı aşırı korumacı oldu ailesine asla bir laf söyletmiyor her davranışlarını iyi niyet olarak görüyor ama benim aileme ağzına geleni saydırıyor sözde benim annem beni dolduruyormuş boşanalım istiyormuş anneme takmış durumda ama onun annesi çok fena oğlunu dolduruyor sürekli yapıp yapıp kenara çekiliyor. Neyse bir çocuğumuz var 8 aylık eşim diyor ki al çocuğu git bana alışmadan götür zaten bana bakmıyor sevmiyor beni felan gibi şeyler söylüyor bana sürekli seni boşayacağım annen aramızı bozuyor senden soğudum senden nefret ettim kendinden tiksindirdin bıktım artık olmuyo yapamıyoruz felan gibi şeyler söylüyor bu son kavganın sebebi de onun ailesi yüzünden ben hastaneye gidecektim normalde hep eşim benimle gelir iki defa beni tek git demeye aradılar bende eşime sordum gelmek istemiyorsan sorun değil kendim giderim annenler aradı beni dedim sen benim anneme laf edemezsin diye 3 gündür salonda yatıyor üstelik bir lafta etmedim onlar iyiliğini düşünüyor diyor ne alaka tek git demekle neyse şimdi bana kötü kötü konuşuyor sürekli yüzünü bile görmek istemiyorum bıktım diye başlarda ben sürekli terkedip annemin evine giderdim o da beni döndürürdü artık gitmiyorum uzun zamandır en sok gittiğimde baya uzun kaldım ve yalvarmıştı o günden beri de evi terketmedim ama böyle davranıyor ve çok stresliyim üzgünüm boşan o zaman diyorum tamam diyor ama onu da yapmıyor resmen bana eziyet ceza vermeye çalışıyor
Eşim boşanmak istiyor. Seni sevmiyorum, nefret ediyorum diyor. Ne yapayım sizce?