Eşim her kavgamızda ya giderim diyor ya da gidiyor ne yapabilirim.?

onu çok sevdiğimi biliyor. 4 yaşında birde oğlumuz var. 2 yıl önce beni terk etti. 6 ay ayrı kaldık. bu arada bende oda birbirimizi ne aradık ne sorduk sonra herşey yeniden gelişti ve tekrar bir araya geldik. babasının evindeydi geri geldi. şimdi gene gitti. 4 gün oldu gideli. ona çok düşkünüm. oda bana. fakat kavgalarımız çok kırıcı oluyor. oda bende çok kırıcı işler yapıyoruz kavga ederken. birimiz alttan almadımı olayalar çok büyüyor. oda ben özr dilemeyince sırf burnumu sürtmek için kaçıyor her seferinde. bende 3-5 gün sonra dayanamayıp yalvar yakar özr dileyip getiriyorum. şimdi gideli 4 gün oldu ondan evvelde annemde kaldı 4 gün. sonra ben aramayınca bu kez kendi annesine gitti memleketine. gene aramadım ben. sadece ilk gittiği gün gitme kal gene saçma sapan işler yapma diye mesaj yazdım. gidersende bu kez gelmem dedim. ama gene içim kıpırdamaya başladı. her seferinde böyle oluyor. ne yapabilirim bana yardımedin.
Güncellemeler
+1 yıl
arasamda gelmez zaten şimdi. en büyük sıkıntımda şu ki; annesi ve babası hiç sorgulamıyor onu. hep o haklı onlara göre yardımcıda olmyorlar hiç. dolayısıyla aramak istemiyorum. içimden arayıp özr dilemek geliyor defalarca ama bu kezde kabul etmez die korkuyorum ve açıkcası hem bunun korkusu var hemde onun istediği olacak gene die çok çekiniyorum. daha ne kadar ne yapacağımıda bilmiyorum.
Eşim her kavgamızda ya giderim diyor ya da gidiyor ne yapabilirim.?