Eşim her kavgada yatagi terkediyor. Ne yapmaliyim?

Esimle uzun zamandir aramiz limoni yani bir iyi bir kotu genelde kendi ailesi yuzunden bozuluyor. Benim de bebegin var 5 sylik butun gun evdeyim 2haftada bir falan disari cikiyorum.. heo cocuklw ilgilenmekten de esjme vakit ayiramiyorum o da oyle sbah uyaniyor tvyi acip dizi izliyor ne hal hatir sorar ne benimle ilgilenir. Dun is cikisi icin biraz guzel giyindim onu bekledim o gelmesine yakin cocuk uyandim salliyorum uyumuyor iceri girince konusma gibisinden isaret yaptim laf atti geldi cocugu optu cocugun uykusu hepten dagildi bana da geldiler tabii. o gttj yattu ben de uyumasin diye yastigi attim ustune. O da ondan dellendi duvari yumrukladi gece gece bagirdi bana aldi yastigini gtti baska odaya sabaha kadar neler soylediysem gelmedi kapiyi da kitledi acmadi. Ben butu gece agladim bu sabah kahvaltiya gdecektik arkadasladimzla onlara da gotjrmedi beni oyle bunaldim ki bir cikis yolu bulamiyorum. Gidiyorum zorluyorum oyle geliyor hep yanims biktim bu durumdan ben. Ne olursa olsun yatagi terketme diyrum o gene aynisini yapiyor. Babamla annemin de bosanma sebebi buydu😓😓
Eşim her kavgada yatagi terkediyor. Ne yapmaliyim?