3 aylık evliyiz , her tartışmada eşim yatağı ayırıp başka odada yatıyor. Ve istemiyorum bıktım vs gibi şeyler söylüyor. Barışıncada sinirle söyledim diyor ama artık bu durum canımı sıkmaya başladı her seferinde yüzük çıkarmasından istemiyorum ben ya boşanalım demesinden.. ben bunların hiçbirini hakedecek bir eş değilim , nişanlıykende aynısını yapıyordu salak gibi o zamanda sinirle söylüyor yoksa seviyor diyip barışırdım. Ama artık evliyiz her şeyini ben düşünüyorum ben yapıyorum ve emeklerime karşılık bunları duymak zoruma gidiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İpleri elinde tutabilmek adına sürekli kaybetmeye korkusunu yaşatmaya çalışıyor olabilir. Ondan vazgeçemeyeceğinden emin olduğu için bu kadar rahat davranıyor. Ona ondan vazgeçebileceğini göster ki bu rahat tavırlarına son verebilsin. Sen de ona karşı aynı şekilde davran veya yüzüğü çıkarmaya kalktığında görmezden gel ve umursamaz bir tavır sergile. Baktın hala davranışlarında bir düzelme yok. Bu sefer geri takmamak üzere yüzüğü çıkaran taraf sen ol. Hatta yüzüğü çıkarıp kafasına fırlat. Eşine çok fazla yüz vermişsin, o da bundan dolayı iyice arsızlaşmış. Evlenmeden önce bir kereliğine mahsus tekmeyi vurabilme cesaretini gösterebilseydin bugün bu durumda olmazdın. Eğer bir insana vazgeçilemez olduğunu gösterirsen işte bu hala gelir. Seni kırmaktan ve üzmekten asla çekinmez. Sadece kendini düşünecek kadar da bencilleşir. Düzelmesini istiyorsan sert bir şekilde tavrını ortaya koymaktan çekinmemelisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce 15 ay nişanlılık 7 ayda sevgililik dönemimiz vardı o sürede ben 2 kere ayrılmak istediğimi söyledim o defalarca kere. Ama ben istediğimde her defasında ayaklarına kapandı. O zamanda ona bu korkuyu vermek için kesin ve kararlı durdum karşısında ama ikisinde de kabul etmedi. Bende daha sonrasında bu korkuyu oluşturduğumu düşündüm ama maalesef insanları değiştirmek çok zormuş
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bi daha aynısını yaparsa tamam boşanalım de sen de yüzüğü çıkar yatağa da geri çağırma. sen alttan alıp affettiğin için böyle tepene çıkıyor. barışmak için adım atınca bu sefer de sen hayır boşanalım de, en ufak meselede bile boşanma lafını defalarca ağzına alıp yatak ayırıyorsun beni evlilikten soğutuyorsun de. seni kaybetme korkusunu ona bi kere yaşat ve bi süre bunu devam ettir. bi daha yapacak mı o zaman görürsün adama bu fırsatı sen veriyosun. en büyük hatan nişanlıyken bunu görüp evlenmendi. ben bu durumda olsam ilk boşanalım lafında boşanmıştım hatta nişanlıyken yapsaydı ayrılırdım çünkü gururumu ezdirmem
03 Yorumla
Soran+1 yılİnanılmaz inat bir insanımdır ve bende kendimi gururumu asla ezdirmezdim. Ama kader sanırım insanın yaşaması gereken şeyler oluyor, o karakterde olmama rağmen ona karşı asla öyle olamadım. Sevgi ya da başka bi şey bilmiyorum. Hatalı olduğumu farkındayım. Böyle birisini ben seçtim şimdide ben uğraşıyorum maalesef
Soran+1 yılTabiki biliyorum bir yere kadar zaten.
- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılboşan ayrıl gitsinkurtar kendini Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılyani eşinin yapmış olduğu hem kaba hemde patavatsızlık aslında... evliliğe alışma süreci diyeceğim ama nişanlılıktada böyleymiş... ve bu da gösteriyorki kişilik bu.. sana tavsiyem çok fevri ve sinirli davranmadan bunu güzel bir dille anlatıp düzelmesi için özellikle bu konuda çaba göstermen.. artık eşin bunu ne kadar algılarsa tabi..
12 Yorumla
Soran+1 yıl15 aylık nişanlılık sürecimiz var o süre içerisinde defalarca kere bunun beni yıprattığını sinirle söylese bile bir zaman sonra kafamda soru işareti yarattığını vs çok söyledim. Ve evlendiğimizden beride aynı şekilde söylüyorum ama ne desem boş her tartışmanın sonu yine aynı yere geliyor hiç uyarmamışım gibi
- +1 yıl
o zaman pek yola gelecek gibi durmuyor anlattıklarına bakılırsa... bunu üstüne alınma ama genel bir sorun aslın da..15 ay nişanlıklık ve bunun öncesinde tanışma sevgililik vesaire vardır ve bu süre bir insanın karakterini kişilik yapısını tanımak için yeteri bir süre buna göre bir yol çizilmeliydi.. ama bu saatte de olan olmuş hemen pes etmeden yola getirmeye çalışmak olabildiğince.. tabi belkide buradan yazamadıklarında vardır..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sorunun detayını okuyunca sizin adınıza üzüldüm. Tabii ki eşinizin yaptığı hata büyük ama sizin de bunu bile bile evlenmek de ayrı bir konu. Nişanlıyken de böyle yapan biriyle hayatınızı birleştirmemeliydiniz. Neyse olan olmuş artık ama şimdi ne yapabilirsiniz peki? Yani bir duruş sergilemeniz gerekiyor. Sizin de bir birey olduğunuzu, tartışma esnasında haklı yönlerinizin olabileceğini, olduğunu ona hissettirmeniz ve sözlerinizle de vurgulamanız lazım. Emeğinizin karşılığını almak istemeniz de son derece normal yani her şey karşılıklı olmalı bir evlilikte. Dolayısıyla ikiniz de tam olarak sakinleştiğiniz zaman oturup onunla konuşmanızda fayda var fakat baktınız olmuyor ve bunu kendisine bir huy edinmişse boşanmanız en doğrusu olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim , evet benim hatam böyle biri olduğunu bile bile sadece seviyorum diyerek evlenmek oldu ama gerçekten sadece sevmekle olmuyormuş bazı şeyler.
- +1 yıl
Rica ederim. Evet, maalesef öyle. Ben de hiç evlenmedim ama evlilikleri gözlemlediğim kadarıyla bu tarz detaylar hep atlandığı için maalesef böyle sorunlar çıkabiliyor.
Aile & Toplum konusunda 64,7b cevap paylaştı. Evlliliğin sorumluluğunu alamamış hala
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sizin yaşadığıniz durumu genelde erkekler yaşıyor sizde durum ters olmuş.
Eşiniz ailesi tarafından öyle büyütülmüş olabilir evlikigi oyun gibi görüyor al bebeklerini ver misketlerimi gibi
Karşınıza alın konuşun daha çok yenisiniz gereksiz olayları büyütüp sorun haline getirmeyin.21 Yorumla
Soran+1 yılDün akşam kendisiyle konuştum, söz verdi tekrar olmayacağına dair zamanla görücem umarım düzelir
+1 yılSenin yapacağın veya diyeceğin bir şeyin çok da bir etki edeceğini düşünmüyorum ki öyle olsa şimdiye kadar değişen bir şeyler olurdu. Eşinin bunu bir başkasından duyması lazım lafını dinlediği güvendiği biri eğer öyle biri yoksa çevrede ben çift terapisine gitmek istiyorum artık bu sağlıksız ilişki beni yoruyor de ve bir uzmandan yardım alın. Tek başına çözebileceğin bir sorun değil bence ki artık alışkanlık haline getirmiş çok sağlıksız bir iletişim, hatta iletişim yok tamamen inada dönmüş olay ve seni cezalandırma safhasına geçmiş. Daha 3 ayda bu hale gelmiş evliliğin ilk zamanları zordur ama şu an hiç oturmamış ilişkiniz,çocuk işini bir süre erteleyin en azından.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk kesinlikle düşünmüyorum uzun süre. Söylediğiniz çok doğru , babasından çok çekinir daha önce babasıyla bu durumu paylaştım kendisini uyardı böyle bi konuyu tekrar duymucam dedi ama tekrar aynısı yaşandı. Dün akşam kendisiyle konuştum boşanmak istediğimi söyledim biraz korksun tekrar yapmasın diye yalvardı söz verdi tekrarı olmayacak diye bakalım işe yarayacak mı
- +1 yıl
Bakalım umarım düzelir ama genelde pek uzun soluklu etki olmuyor çünkü insan neyse odur. Yine de Allah'tan ümit kesilmez.
+1 yılBir eşin görevlerinin farkında değil sürekli boşanma tehdit etmesi yüzüğü çıkarması yatağı ayırması da pek çocukça Allah aşkına kaç yaşında bu adam daha 20 yaşlarında filansa makul karşılarım ama aklı başında yaşını almış mesleğini eline almış biradam bunu yapamaz
dahası ilk aylar en güzel aylar evlilikte siz ha bira kavga edip sonra da adamın küçük bebeler gibi saçma sapan tavırlar ne bu allesen..
büyümediyse gönder annesinin evine büyüsün de gelsin ana kuzusu22 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında meslek sahibi bir insan , hatta çalıştığı yerde önemli bir mevkiide ama gelin görün ki ben evde çocuk avutuyorum.
- +1 yıl
Büyümesi lazim yoksa bu evlilik yürümez
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın evliliği, nişanlılığı, arkadaşlık safhasında dahi '' ayrılalım, konuşmayabiliriz, veda edilebilir, bitebilir '' imasında bulunandan buz gibi soğurum ki '' ben seni bırakabilirim, bir önemi yok '' demektir bu.
Allah yar ve yardımcınız olsun, onu ehilleştirmek elinizde. Durum zor ama bu aşamada üzerinize düşeni yapın, belki aklı başına gelir.14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Her şey geçtikten sonra sinirle söylediğini söylüyor ama bunun bir önemi yok. İnsan sinirle dahi olsa kaybetmekten korktuğu sevdiği insana bitirelim boşanalım diyemez. Karşındakinin gururunu güvenini kırmaktan başka bi şey değil
- +1 yıl
Bence de öyle...
Karşımdaki vedadan, ayrılıktan, konuşmayabilirizden bahsediyorsa ben soğuyorum direkt.
Kimse bunu hak etmez...
Allah hayırlısını versin hakkınızda.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
+1 yılMasaAllah herkes eşine karşı cephe alıp vermiş veriştirmiş de canım benim öncelikle bu çözülmeyecek bir sorun değil evet kavgada insan sevmiyorum da der ayrilcam da der bi öfkeyle bunlar gayet normal ama sürekli bosancam bosancam demek iyi değil bunu güzellikle konuşun ve halledin. kesinlikle konuşarak çözebilirsiniz başka türlü olmaz bir sağlık sorunu vesaire olmadığı sürece ayrı yatan karı kocayı melekler sabah kadar lanetler derler netten bak araştır kesinlikle sizin iliskinizi sizden başkası çözemez güzelim konuşun halkedin insaAllah
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Evet yaptıkları olgun davranışlar değil , ben ne kadar kızsamda ayrılalım kelimesini kullanamam mesela ama evliliğin ciddiyetinin farkında değil bu yüzden çocuk gibi sonunu oraya getiriyor. Dün akşam kendisiyle konuştum yapmayacağına söz verdi ama inşallah tekrarı yaşanmaz
+1 yılAçıkçası çok hoş bir durum değil bu. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Daha üç aylık bir evlilikten bahsediyorsun.
Konuşmak her zaman yol almaktır, çözümdür. Tartışmalarını neden çıkıyor bu önemli. Geçim derdi mi? eve giriş çıkış saatleri mi? kayınvalide sorunları mı? ev içinde ki düzen mi? birbirinizden beklentilerinizde ki eksiklikler mi?
Evvela eşinizin tartışmaca ve yüzük çıkarma huyundan vaz geçmelidir. Hele ki Boşanalım kelimesi dahi evde huzurn ve bereketin kaçmasına sebep verir. Sırayla konuşun ve birbirinizi dinleyin. Bunu ona anlatın. Sen beni sözümü kesmeden dinleyeceksin, bende seni aynen dinlayeceğim. Sırayla konuşacağız ve ortak bir noktada anlaşacağız diyeceksiniz.
Bunları yapın. Eğer bu durum değişmiyorsa, aylarca devam edecekse kendinizi düşünün derim ve hatta çocuk yapmayın derim. Yanlış anlayın.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim görüşünüz için söyledikleriniz çok doğru. Maalesef eşimin ailesi yüzünden çok tartışmalar yaşıyoruz beni kabullenemiyorlar hayatımıza çok müdahele ediyorlar bütün iyi niyetimi suistimal ettiler. Onun haricinde eşimin alınganlıkları , fevri davranışları diğer sebepler. Konuşmayı bazen becerebiliyoruz , o zaman sorunumuzu hallediyoruz. Ama beceremediğimiz zamanlarda da konuyu hep boşanmaya getiriyor , tabiki böyle sorunlu giderken ve vazgeçmeyi seçen birinden Çocuk düşünmüyorum uzunca bi sürü
+1 yılHep alttan almışsın o da çocuk gibi oynamış seninle.
Bu sefer soğukkanlı ol ve tamam da bakalım ne yapacak bu sefer.
Kendinden ödün verme.16 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef her şey bundan kaynaklanıyor çok yüz verdim.
- +1 yıl
O yüzden çok kolay kullanılırsın.
Şimdi her şeyin farkındasın bu sefer ona göre tavır koymalısın.
Soran+1 yılEvet bende net ve kararlı gözükücem bakalım bu sefer ne olacak
- +1 yıl
Sonucu bekliyorum.
Soran+1 yılDün akşam kendisiyle konuştum , istemiyorum artık bende bir gururum var yeter dedim çok kararlı durdum o olmaz öyle biz birbirimizi seviyoruz da dese ben istemiyorum artık kararlıyım dedim , yalvardı yakardı yeminler etti tekrar yapmayacağına dair. Umarım sözünün arkasında durur. Bende zamanla görücem
- +1 yıl
Sakın hemen yumuşama.
Hemen yumuşarsan iki ağlar zırlar ikna eder seni.
Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Kafaya takma kafaya takdıkça kendi içinde büyüyecek seni sinirli bir hale çeviricek. Her zaman yapıcı ol. O sinirleniyor ama sen susar görmezden gelir hatta bir süre hiç konuşmazsan kendi hatasını kendini anlayacaktır bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermeyince takmayıncada insan yerine koymuyor oluyorum cevap veriyorum o zamanda cevap veriyor oluyorum ne yapacağımı bende şaşırdım
+1 yılCocuk yapmadan halledin bu sorunu ve cocuk yapma uzun süre
34 Yorumla
Soran+1 yılYok hiç düşünmüyorum zaten bu problemleri aşıncaya kadar tabi aşabilirsek
- +1 yıl
Aşamasan da yol ver hayatına bak.. seni en ufak şeyde kapı önüne koyar hiç acımaz.
Soran+1 yılZaten kaybetme korkusu olduğunu hiç hissetmiyorum. Bitirelim tamam desem umru olmaz öyle hissettiriyor bana
- +1 yıl
sen biraz annenlere git kafani toparla
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ama bu yaptığı dinen de kabul edilmez sürekli yüzük çıkarıp boşanmaya ağzına almak dinen o evliliği hükümsüz kılar bunu eşine hatırlat ki aklını başına alsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız o yönden hiç düşünmemiştim
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Çocuk oyuncağımı bu her kavga edişinde yüzük çıkarıp yatakları ayıracak.
Böyle devam ederse evliliğiniz ciddi zarar görür. Sende çok yıpranırsın.
Ona güzel bi dille söyle böyle olmayacağını, o öyle yapınca senin neler hissettiğini falan. Bian önce düzelmesi lazım.
Eğer seviyorsa seni zaten kendine bi çeki düzen verecektir. Sevmiyorsa da bunu yapmaya devam eder.05 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca kez konuştum , bunu yapmaması gerektiğini söyledim ama değişen bir şey yok maalesef
Soran+1 yılAslında son çare olarak yapılması gereken o , o şekilde de düzelmezse zaten yapacak bir şey kalmaz. Bu dediğinizi düşüncüeö
Soran+1 yılAmin inşallah
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıldemek kı snele ılgılı sıkıntısı var.
evlılerde evet kavga olur tartısma olur ama adam olan kufur hakaret sıddet uygulamaz cunku karısı aılesı oldugunu bılır. yatak ayırmada triplere girmiş. yeni evlısınız bu adamla ölç tart ılersı var mı dıye bence?05 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde ilerisi olacağını düşünmüyorum kendisine çeki düzen vermediği sürece benimde sabrım taşıyor çünkü artı k
- +1 yıl
yasın ufak ama m antıklı yastasın 3 ayda bu cumlelerı kuruyorsan siz aile olmadınız.
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
- +1 yıl
+1 yılHenüz 3 aylıkken bunları diyorsa durum vahim. Zoraki bir evlilik gibi sanki. Sana sevgisi yok , sinirli anda boşanalım denmez. Evlilik sevgililik gibi değildir. Emin ol normalde senden nefret ediyordur. Sakın güvenme , her an herşeye hazır olmalısın. evliliğin 3. ayında sana babekler gibi kelebekler gibi bakıyor olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık sevgililik sürecinde sürekli nişanlanalım ciddiyete girsin ilişkimiz diye başımın etini yedi, ve sonrasında nişanlandık , aynı şekilde nişanlıykende ben ne kadar evlilik tarihini ileri atmak istediysem o öne çekmek istedi. Yani zorla gibi bir durum yok aslında. Kendisi isteyerek ve severek evlendi benimle bende bu yüzden anlayamıyorum bu kadar istemeye rağmen nasıl her tartışmada konu istemiyorum boşanalıma geliyor
- +1 yıl
Dengesiz biri demekki. BElki de cinsel dürtüleri için bir an önce sevmediği halde evlenmek istedi. Muhtemelen sen ilkisin onun.
Kişilik oluşmamış ya da evliliğin ciddiyetini kakavrayamamış Bir erkeğe yakışnayacak haller bunlar
Umarım olgunlaşır11 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum umarım
Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. barışalım benden vazgecemz hesabi yapabilir, sen ona bi kapiyi gosterirsen belki bu havalari birakir. Oyle insanlar inan cok yoruyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten ne zaman ayrılmak istese döndüren ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. Haksız olduğunda bile çabalamadı ben konuşmak düzeltmek için uğraştım. Bu hataları yapacak bir insan değildim ama demekki insanın başına her şey gelebiliyor
Hata sende biraz nişan döneminde kendini belli etmiş zaten yaptıkları ile öylesi ile evlenmek hata olmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılAilem çok söyledi ama dinlemedim salak gibi
+1 yılBunu yapmasına takılmak dünya'nın en saçma düşüncesi olabilir. Tartışmalar hangi konulardan cıkıyor. Sen çözüm aramamışsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çözüm arayan taraf genelde benim. Çünkü kendisi çözümü bitirmekten yana buluyor. Konularda saçma sapan şeyler , bunu ben değil etrafımda anlattığım insanlar da böyle düşünüyor. Sürekli bir erkekliğini kanıtlama , haklı olduğum konuda kendimi savunmam bile onu adam yerine koymamama geliyor , buna dahi tahammül edemiyor
- +1 yıl
Kavga sebepleri ne? Türk kadınısın '' haklı olduğum konular '' demek saçma olur çünkü hiç bi erkek bi kadının '' haksızım '' dediğine şahit olmaz.
Soran+1 yılEn ufak şeylere alınır mesela , şaka yaparak gülerek söylediğim bir şeyi uzatırda uzatır. İlgi delisi yanında bir arkadaşımla mesajlaşayım buna bile bozulur kavga çıkarır vs vs
+1 yıl1 adamın yapısı bu demekki değişmez
2 birde evlilik psikolojisini kaldıramayan çok tanıdıgım var bir yakını veya doktorla konussun12 Yorumla
Soran+1 yılYeteri kadar olgun olduğunu düşünmüyorum bende evlilik için. Nişanlıykende bunu düşünürdüm ama 25 yaşında adam biliyordur herhalde evlilik sorumluluklarını güvenmese istemez dedim ama evlendikten sonra anladım ki gerçekten hala olgunlaşamamış
- +1 yıl
ben herzaman derim erkek için evlilik yaşı 40 kadın için 35. Bu cidden böyle ama insanlar kendini 20 yaşına gelince olgunlaştım sanıyor ama hepimiz yanıldık
- Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yıl
Güler misin ağlar mısın,
Evlilikler bir zamanlar çok kutsal çok özel bir müesseseydi ne yazıkki günümüzde evliliklerde çocuk Oyuncağı oldu.
Üç aylık evli olmanıza rağmen seni taşıyamayan bir erkek senin ne geleceğin ne bugünün olabilir.
Goodbye demen ikiniz için en hayırlısı.
Bulunduğu Mevkiyi de taşınamamış olacak ki Şımarıklık 100%1000
Gönder gitsin sana değer vermeyene Sen neye değer verirsin.
Dikkat ette boş bulunup birde Çoçuk sahibi olma, Çoçuğuda yakmayın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttan alma. O öyle dedi diye barışmak için çabalama. Yatağı ayırınca yüzüğü atınca tepki verme. Boşanalım deyince de ailene veya bir arkadaşına git. Ne yapacak bir de böyle dene.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce boşanalım dediğinde çıktım ailemin yanına gittim bir gece orada kaldım , hala daha kafama kakar bunu evli barklı insan gittin orada kaldın diye. Ben suçluyum boşanmak istedim diye gitti demez hala beni suçlar
Cevap sahibi+1 yılAh kusura bakma yeni gördüm.🤦♀️ Nasıl durumlar?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakın çocuk falan yapmayın. bu evlilik fazla sürmez
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten düşünmüyorum , ama inşallah bir şeyleri yoluna koymayı başarırız
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı yönlerinde vardır elbet ama biraz çeneni kapatsan mi acaba kocan konuşurken Bi öpücükle sustursan mı erkekle kadın bir değil ya hani şimdi sen konuşursan daha da kötü olur kavga etmeyeceksin üstüne gitmeyeceksin yoksa bu iş olmaz aranız bozulur Bi de insanlarda psikolojik sorunlar var bence Bi doktora görünün derim herseyden önce
014 Yorumla
Soran+1 yılAynı tavsiyeleri annemde veriyor , biri sinirliyken diğeri konuşmasın vs. Ama her şey bir yere kadar saçma sapan sebepten karşınızda sizi suçlayan biri varsa , ya da haklı olduğunuz sebepten ne kadar susup alttan alabilirsiniz. Tabiki tartışılacak tabiki kendimi savunucam bunlar buraya gelmemeli bence asıl sorun bu
Cevap sahibi+1 yılYok ya asla
Cevap sahibi+1 yılKendini savunman güzel bisey ama bazen kötü yerlere gidebiliyor
Cevap sahibi+1 yılBak sana ne diyeceğim...
Cevap sahibi+1 yılBir insanın sana kötü söz etmesi senin öyle olman anlamına gelmez karşımdaki insan bana hakaret ediyorsa onun altında yatan nice alçak sözler vardır zaten kendisine söylemiş olur ben muhatap bile olmam
Soran+1 yılNe söyleyeceksiniz?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben konuştum mu kötü konuşurum 😉 ortalığı birbirine grdiririm ondan kendimden korkuyorum...
Soran+1 yılÇok haklısınız ama bunu söyleyen eşiniz olunca durum çok farklı oluyor. Bir başkası olsa bende sizin gibi düşünürdüm. Ama aynı yastığa baş koyduğum eşim bu kişi
Cevap sahibi+1 yılBen karisirsam kötü olur yoksa ben sabır ediyorm bu kadar alçakca sözlere sen bana bakma
Cevap sahibi+1 yılFark etmez güzelim kim olursa olsun çiğ süt etmmistir sen istediğin kadar kocani tanı bu çok iyi de her erkek aynıdır
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan öyleyse sabır edeceksin çünkü evlenen sensin
Cevap sahibi+1 yılEvet diyen sensin çabalayan sendin
Cevap sahibi+1 yılSimdi de geçip en ufak şeyde sabırsızlık olmuyor alttan almasıni bileceksin kimse 4 dörtlük değildir
Cevap sahibi+1 yılSana gecipte boşan diyemem veya kötü söz edemem sabırdan başka çaren var mı acaba?
Sende aynısını ona yap. O zaman nasıl bir duygu olduğunu anlamış olur.
00 YorumlaEvli çiftlerin yataklarını ayırmalarını tuhaf buluyorum tartışmalarda yataklar ayrılmamalı bence. Yorumlarda konuşurken öpsen diye bir şey okudum o an okey işe yarar ama sizin tamamen sorununuzu çözmez aile terapistine gidin bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede hiç doğru değil , ilişkiye soğukluk giriyor
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk avutur gibi onu avutuyorsun fakat daha yeni evlisiniz çocuk için biraz bekleyin ne olur ne olmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYatak ayırmak.
Yüzük çıkarmak.
Bıktım, istemiyorum demek.
Daha şimdiden bunu yapan ileride daha ötesini yapar. Kusura bakma da böyle ilişki yürümez.12 Yorumla
Soran+1 yılBende maalesef çok uzun süreceğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Yol yakınken bitirmek en iyisi. Özellikle de çocuk yokken.
+1 yılmaalesef hatalı bir evlilik yapmıssın adam nişanlı iken gercek yuzunu belli etmiş o zaman ayrılsaydın iyi ederdin şu an Allah sabır versin diyorum 3 aylıkken böyleyse 3 yılda ne olur
18 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef hatalıyım evet
- +1 yıl
yaslar kaç bu arada ailen bu durumu biliyormu
Soran+1 yılBen 24 o 25 yaşında. Daha önce konu ailelere kadar gitti , sürekli boşanalım demesinden çok sıkılıp hem kendi ailem hem onun ailesi evimize geldi
- +1 yıl
bu sekilde evlilik olmaz karsındakinde akıl diye birsey yok maalesef oyun mu oynuyor bir daha derse babanın evine git ne yaparsa yapsın
Soran+1 yılGittiğim oldu bir kere
- +1 yıl
bu sefer kolay kolay dönme ne olursa olsun bir dahaki gittiginde ve kuserde 2 gun sonra sana ilişki için yaklasırsa barısma surundur karsındakinin 15 yasındaki ergenden farkı yok
Soran+1 yılEşimi ailesi insan yerine koymuyor , değer verdikleri sevgilerini gösterdikleri düşündükleri yok. bir şey yapamaz bir şey elinden gelmez gibi davranıyorlar. Ben her zaman her konuda onun yapabileceğini söylerim ona destek olurum sevgimi belli ederim ve belki kendimden bile fazla düşünürüm. Bazı insanlara alışkın olmadıkları gibi davranmak böyle bir taraflarının kalkmasına sebep oluyormuş bunu gördüm anladım biraz geç olsada. Eğer ailesi gibi insan yerine koymasaydım benden kıymetlisi olmazdı
- +1 yıl
maalesef bir tarfını kaldırmıssın indir geri
- Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yıldaha işin ciddiyetine varmamış demeki aklı başına gelmeli biran önce yoksa yıkıcı olabilir sen de bi yere kadar sabrederisn dimi
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki sıkıldım artık
- +1 yıl
bence sen de ona karşı biraz soguk davranmalısın
+1 yılNişanlı olduğunuz zamanda böyleymiş, bahse girerim sevgiliyken de böyleydi. Bir insanın huyunu değiştiremezsin. Sen onunla böyle evlendin böyle kabul ettin. Bence evlendikten sonra değişmesini beklemek saçmalık.
10 YorumlaOlgun biri olmadığı açık. Net bir çizgi çizmenizi hatta onun size yaptığını sizin ona yapmanızı tavsiye ederim. Bazı insanlar kendileri yaşamadan anlayamıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDün yaptım , direkt ayrılmayalım diye yalvarmaya başladı
+1 yılNişanlılığın amacı çiftlerin birbirini tanımasıdır siz bile bile kabul etmişsiniz ya bunu uygun bir dille konuşup aranızda hallediceksiniz ya da yol yakınken döneceksiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılValla geçen günlerde arkadaşım boşandı 1 saat sürdü başvurup boşanmaları, tut kolundan götür adliyeye 1 saat içinde boşa bende seni istemiyorum diyip itele uğraşma
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmayı istediğim çok oldu şu üç ayda emin olun o kadar kolay olmuyor eğer öyle olsaydı bir saniye durmaz yapardım. Ama en çok bu zamana kadar ailemin verdiği emek değer gözümün önüne geliyor onları üzmemek için düzeltmeye çalışıyorum. Tabiki bu da bi yere kadar biliyorum ama bunun için henüz erken
+1 yıleşiniz bu hareketin üzerinizde etki yarattığını anlamış ve bunu kullanıyor olabilir. Belki de yatak ayırışına ve diğer hareketine umursamaz bir tavırla yaklaşmalısınız.
Ayrıca başka birisi var ve onu sizden daha heyecan yaratıcı buluyor olabilir.
Belki de ayrılmak istemeniz bazı şeyleri düzeltir.01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birisi olduğunu düşünüp daha önce bu düşüncemi kendisine söyledim , kesinlikle böyle bir şey olmadığını olmayacağını söyledi yaparsa da eğer kendisine beddua etti. Zaten işten eve evden işe birisi öyle bi şeyin üzerinde çok durmuyorum
Bir insan niye evlenir ki zaten. ben de sinirden kuduruyorum başkasıyla yaşarken. neden herkes kanun gibi evlenmeye çalışıyor aklım almıyor.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. O ne saçma bir şey ya allah yardımcın olsun umarım düzelir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım olgunlaşamamış bir erkek. Ona evli olduğunu ve sorumlulukları olduğunu biri hatırlatsın
10 Yorumla
+1 yılYaptığı ne kadar ayıp sanki sana göz dağı veriyor gibi
10 YorumlaSen istemissin almışsın bilerek yani kalkıpta ben böyle böyle demenin bir mantığı yok evlendigin adam adam değil ki ana evine geri gönder büyüsün de gelsin
00 Yorumla
+1 yılBu sefer sen yap ondan önce...
Empati öğrenir belki
Ama çocuk çocuk hareket eden insanları büyütmek ile uğraşılmaz08 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç olgun değil maalesef. Tartışmayı bile beceremiyor , çocuk gibi
- +1 yıl
Ne diyeyim ki üzüldüm senin adına umarım yakında anne evine dönmek ile tehdit etmez :)
Soran+1 yılEve geç gelmekle tehdit ediyor onu yaparsa da şaşırmam
- +1 yıl
Yok artık sen ciddisin
Soran+1 yılEvet yarın eve gelmicem , yarın eve geç gelicem , seninle konuşmucam , senin elinden yemek yemicem vs vs
- +1 yıl
Yaşı büyük, aklı çocuk insanlarla uğraşmak kadar kötü bir şey yok...
Valla güleceğim ama sana ayıp olur diye gülmüyorum...
Bence biran önce kendisine gelip senin değerini anlaması gerekiyor
Soran+1 yılTam olarak öyle. Olgunlaşamamış bir insan ve ben onun annesi değilim
- +1 yıl
En azından bunun farkındasın...
Onu büyültmek zorunda değilsin
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılgöz göre göre yanlış kişiyle evlenmişsin. sorumluluğu olmadan istediği gibi davranabiliyor. yüz bılmuş senden
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kendisine çok taviz verdim , tepeme çıktı
- +1 yıl
Seni kaybetme korkusu da yok üstelik dimi
+1 yılNumara yeme seni deniyor. Sinirine hakim olsun o zaman. Gitsin tedavi olsun. Çok abartır ise sen ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten şov her şeyi
- +1 yıl
Belli zaten tanımaz mıyım onları hepsi aynı. Ne yapman konusunda kararsız kalırsan yaz. Yardımcı olurum.
Perşembenin gelişi Çarşambadan belliymiş zaten. Hani bu yapıda biriyle evlenmek senin hatan olmuş birazcık
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
bence çok abartıyor seni bir kaybederse bir daha bulamaz bunun farkında değil sen biraz onu tehdit et arkadaşım
02 Yorumla
Soran+1 yılHep ayrılmak isteyen o olurdu ben döndürürdüm salak gibi , bu yüzden gözünde öyle bir basitleştim ki kaybetme korkusu kalmadı. Nasılsa hep yanındayım nasılsa gitmem
+1 yılÇocuk gibi biraz büyümesi lazım. Erkekler genelde saygı görmek ister, ona karşı saygılı mısın?
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim karakterim gereği , susmayı çokta seven biri değilimdir özelliklede haksızlık karşısında susamam ya da alttan alamam. Eşim her şeyde benim alttan almamı bekliyor ama haklı olduğum konularda susamam maalesef
- +1 yıl
Susma zaten saygı göstermelisin ama, ikisi farklı şeyler. Yatakla alakalı sıkıntılar var mı işin içinde?
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Güzel öyleyse illa ki anlaşırsınız. İlgili mi sana karlı?
- +1 yıl
Karşı?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. ikinizde daha ham meyvesiniz pişmemişsiniz
böylee bi naylon aşk ve naylon evlilikten bi aile olmazzz
sen gibi yüz binlerce çiftt var böylee.
evlilik bu değil, evliliğin kutsallığının içine ettilerr00 YorumlaÇok erken başlamış sınız, bu işin sonu kötü. Yol yakınken çözüm bul yoksa bu paranoyaklık ile yaşam eziyete döner.
00 Yorumla
+1 yılBoşa
Ergen gibi evliliğin ciddiyetini hala kavrayamamış bir adamla ömür geçmez. Blöfünü gör boşanalım de bakalım noluyor00 YorumlaBen kimseye ayrıl demem ama bu şekildede yürümezdi biyerde bir sıkıntı var çocuk yoktu ınşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok çok şükür
+1 yılbir ömür geçmez..
karşınıza alın bir daha bunu söylerse, sizin onu boşayacağınızı söyleyin..10 YorumlaAllah yardimcin olsun daha cocuk eşin Allah akil fikir versin
Bence cocuk yapma Şu an dikkat et10 YorumlaAile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ergen sanırım büyüyememiş..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı. Ohooo sen de yolun başında hemen çen çen çen söylenip duruyorsun, böyle evlilik senin yüzünden biter bak, yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılTartışma karşılıklı yapılır. Özellikle de haklıysa herkes kendisini savunur. Bu çen çen çene değil bence
Soran+1 yılbunu farkında olmayan kişi ben değilim
Evlenince değişeceğini mi düşündün? Nişanlıyken fark etmişsin neden ayrılmadın ki zamanında?
00 YorumlaOnun, senin bu sitede gizliden yardirgindan haberi var mi? Hani arkadan iş çeviriyorsun ondan dedim
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkegın de gecmısını silkeleyeyim. Ergen kafası ya i
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. O nasil bi zayif karakter oyle tribal birine de benziyor zor omur gecer onunla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşin olgunlaşamamış. Böyle biriyle evlilik zor, sonunuz hayır olsun
00 Yorumla
+1 yılBu sorunları aşman onu ilgili hale getirip düzeltmen çok kolay aslında
00 Yorumla- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim her kavgada yatak ayırıyor, yüzük çıkarıyor. Bu durumdan çok sıkıldım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler