AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Çocuk olmadan ayrıl dicem.. olması zor..
Üzülmemek için daha çok, ayrılmak en doğrusu.
A ben haklı olduğum halde birkaç kez yatakları ayırdım eşim bendennsogudu 8 yıldır yanyana bile yatmiyoruz hasret kaldım koçan pişman olur ama çok geç olur
Kardeş 8 sene alakasız bir şekilde aynı evde mi yaşadınız? bunlar nasıl hayatlar aklım almıyor.
@ferhanim evet 8 sene ve halada yaşıyoruz haftada 2 gün eve gidiyorum koltukta uyuyorum insan evlat sahibi olunca kendini dusunemiyor en azından ben
Çocuk ilginiz olmadığını bildikten sonra bir etkisi var mı?
Hayır ilgi ile alakası yok iligiliyim ona karsi
Çocuk diyorum bu durumu bildikten sonra ne anlamı var. biliyordur illaki.
Ben mümkün olduğu kadar çocuğa bişey hissettirmeye çalışıyorum ama durumun farkında ama çocuk anne ile babasının ayrı olmasını istemez bir çocuğa vereceğiniz en büyük baba olarak annesini sevmektir bilemiyorum doğrusu fakat kişisel olarak hayatın berbat tek tesellim oglum
Eee boşansan belki başkasıyla tanışırdın. yazık valla ikinize de.
Ya zaten boşanmış hayatı yaşıyorum haftada iki gün eve gidiyorum onuda koltukta yatıyorum hayatımda bukadar çaresiz kalmadım o yüzden oluruna bıraktım aslında bir miktar param olsa bosanirdim diye zannediyorum
daha evliliğe uyum sağlayamamış sanırım..
Maalesef
kaynana karışıyor mu
Çok
yani bu süreç çok uzun sürer hatta belki boşanmaya kadar bile gidebilir. kaynana karışınca iş değişiyor, ne yazık ki...
nişanlıyken bitirmen lazımdı
adam bunu huy edinmiş evli kaldıkça aynını yapacak
Ergen ergen hareketler olgunlaşmamış eşin
Bende olgun olmadığını düşünüyorum
Daha şimdiden böyle ise ileride ne olur diye düşündüm işin zor Allah yardımcın olsun ergen gibi yüzük çıkarmak ne ya evlenmiş haberi yok sanırım zaten boşanalım falan dedikçe dini nikahınızı bozmuş
Evet ben ailemde hiç böyle bir durum görmedim anne babamda tartışır ama konu hiç buralara gelmez ve 30 yıllık evliler. Biz 3. Ayda daha bunları yaşıyoruz. Eş seçmek gerçekten çok önemliymiş
Ne diyelim sen yine de yapıcı ol çokta ezdirme kendini ama inşallah düzelir her şey
İnşallah teşekkür ederim
Bunlar ciddi konular
Benim 3. kocamda böyleydi
@Hakan19842021 😄
Postaladim herifi
Peki barışma süreniz nedir
En fazla 2 gün sürüyor
Anladım saplantı haline gelmiş bu durum çocuk gibi olmaz evlendiğinin farkına varmalı
Ayırmasa daha hızlı barışırsınız
Böyle bir ergen benim basımda da vardı hayatı bana zindan etmişti allahtan evliliğe kadar gitmedik işin zor umarım düzelir bu durum ergenlikten baska bir sey değil
Biraz egoistlik biraz olgunlaşamamaktan kaynaklı bir durum bence. En azından siz olmayacağını anlayıp erken yolları ayırmışsınız
Evet narsist bir yapısı vardı en iyi ben bilirim en iyi ben yaparım en ufak kavgada her yerden engeller ayrılırdı hakaretler psikolojik şiddet cabası iyi ki bitti umarım düzelir bu durum yoksa gerçekten zor
Muhtemelen eşiniz sizi sevmiyor ve potansiyel boşanma adayı bir çiftsiniz. Nişanlı iken kendini size belli etmiş ama siz anlamamakta ısrar etmişsiniz. Umarım düzelir diyecem ama zor görünüyor
Yorumları okudum da Allah size sabır versin. Ne iğrenç bir erkekmiş eşiniz yahu🤢🤢 sanarsın kadın kendisi. Ben yerinizde olsam 1 2 defa daha aynısını yaptığı an boşanma davası açar ve direk boşanırım. Bu heriften sana koca olmaz
Bende çok zorluk çekiyorum bıktım aynı muhabbetlerinden. En güzel geçmesi gereken günlerimiz bu şekilde geçiyor daha 3 aylık evliyiz
Bacım böyle kendini bilmezi çekmek zorunda değilsin. Bence dediğimi yap tekrarlarsa.
Ayrıca yaptığı ağır bir şey bence ben kaldıramam şahsen. Benim gururum var. Bir şarlatana canı sıkıldığı zaman istemiyorum seni bosanalım dedirtmem.
Daha taze evlisiniz bunlar. ilk zamanlarda olabilir daha oturtacaksiniz evliliginizi
İnşallah dediğiniz gibi olur
Sen disariya yansitma ailene esine dostuna sabret zamana birakin her evlilik 4 4 luk degildir
Teşekkür ederim görüşünüz için.
Rica ederim hayatinizda hep mutlu kalin insallah
Siz bir adam ile mi yoksa bir ergen ile mi evlendiniz ben pek anlayamadım.
Olgun bir insan değil evet
Alttan alma boşan de... Bence sen boşa bunu. Daha adam olamamış
Evliliği evcilik sanan bi sa lakla niye evlendin ki?
Benim hatamda bu
Temeli sağlam değil.. evlilik biter
Onunla ciddi ciddi konuş evliliğin çocuk oyuncağı olmadığının söyle... Böyle yaptıkça ona olan güveninin sarsıldığını birbirinize iyi günde ve kötü günde diye bir söz verdiğinizi söyle.
belli ki korkuları var kendini buna hazır ediyorum buna adım gibi eminim aldatılma korkusu gibi bir şey var bu adamda
Bunu nasıl anladınız
hiç bir erkek sebepsiz yere vazgeçmez çok pısırık biri demek ki korkuları var bir şeyden korkuyor o yüzden aldatılacağını sanıyor boşanmak istiyor
bir erkek kolay kolay yatak ayırmaz sebebi olmadıkça hele ki yeni evliyse
Herşeyi anladım da yatak ayırma nedir ya. Çok kötü bir durum bide çok yeni evlisiniz ama kesinlikle birlikte uyu derim ayirsa bile git yanına yat
Onuda gururuma yediremem maalesef
Sende haklısın çok üzüldüm bu duruma
Ergen gibi adam.
Aynısını bir kadın yapsa ya boşar ya da aldatırlar.
Ah bu erkeklerin iki yüzlülüğü..
Eğer bende onun gibi biri olsaydım zaten bu ilişki buraya dahi gelmezdi. Onun gibi birisini kimse çekemez
Aynı şeyleri yaşadım ve şu an boşanma aşamasındayım rest çekin o yapmasın herseferinde yazık valla yazık ne bu kadınların çektiği
Gerçekten mi sizede aynı böyle şeyler mi söylüyordu
Evet en son bi bahane buldu ayrılıyoruz şimdi
Size bile diyim mi Esra ezmeciyi takip edin kitaplarını alıp okuyun ben tanıdığımda çok geç kalmıştım siz tavsiyelerini uygulayın çok işe yarayan insan var yazık kolay kurulmuyor bu yuvalar
Evet ne zorluklarla kuruluyor , özellikle kadınlar için hiç kolay değil.
Bir yerde bir hata yapıyorsun ama nereden hikayeni bilmem lazım işte senin bi hatan hata değilde bi tepkin yüzünden de olabilir
Kendimi savunmama tahammül edemiyor
O zaman farklı kanaldan deniyeceksin işte yine iş sende bitiyor o zaman
Nisanlikikta bunu söyleyen biriyle hiç evlenmeyecektin çocuk yaomadan boşan sana yazık olgun adam işi değil yaptiklari
güzel yorumlamışşsın
canım bence 3 ayda bunlar oluyorsa psıkılojısı bozuktur ıkıznıden tedavı gormesı lazım ve ayrılman lazım
Esinle konus ne bu boyle ilk 3 ayda hemen sorunlar baslamis. Yatak ayirmak yuzuk cikarmak nedir ya kac yasinda 13 falanmi?
Mantıklı davranmanız profesyonel destek almanızı tavsiye ederim... boşanmak en kolayı...
Kesinlikle katılıyorum
Emin olun Türkiye şartlarında eğitimli birini bulmak daha doğrusu kendini yetiştirmiş birini bulmak çok zor Muhakkak bir yerlerde eksiklik var bunun en önemli sebebi eğitim sistemimiz... Evet şimdi sorun yaşıyorsunuz... bu insan la evlenecek kadar Güven mişsiniz bence doğru adım atıp mücadelenizi verirseniz kazanan Siz olursunuz Allah yardımcınız olsun
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor
n
nişanlıyken bırakacaktın bu şizofreni madem evlenmeden böyleydi ne diye aldın kardeşim
İnanın bende bilmiyorum , resmen kendim değilim artık bunu idare edicem diye farklı bir insan oldum ve kendimi artık silik bir tip gibi hissediyorum.
Benzer durumlar yaşanmışlığım var. Eşinin rahatsız olduğu şeylere önem göster ve onu evini kendini sevdir. Arada ufak süprizler yap.
Çok erken olmuş bu yatak ayırma işi
Evet anne ve babam 30 yıllık evli bir kere böyle kavga sonu yatak ayırdıklarını görmedim
Günümüzde ilişkiler hep iyi gün muhabbetinde sıkıntı ve zorluk istenmiyor yani bence kesinlikle çocuk düşünme bir kaç sene iyiye gitmeyebilir bu iş
Yok kendisi çok istiyor ama ben hiç düşünmüyorum
En güzeli ilişkiden emin olmalı yoksa olan çocuğa olur
Triplere gel ağaya bak sen.
Çocuk gibi bir kocan var
tam ayrılalım de bence
Bunu okumak benim komiğime gitti ben erkeğim ve aynı durum benimde başımda var
düzgünce konuşmayı dene bir faydasını görürsün illaki
Onunla kavga sonra sevis sinirini yatakda cikar bak gör nasil kedi gibi oluyor
Öfke kontrol problemi var yakında bir cinayet haberi alırız
Çekecegin çile var
Maalesef
Sende tamm boşanalım de bir defa
Evet iki kere yaptım bunu , öyle mi istiyor musun gibi şeyler söyledi bende evet madem sen istiyorsun bende istiyorum dedim tamam dedi ama bir şekilde normale döndü yine ama bu döngü böyle devam ediyor
Geri zekka
Dinen nikahınız düşümüş oluyor ilk yaptığı bu hareketle maalesef. Her ilişkiye girdiğinizde zina yapmış oluyorsunuz
demekki onurunu kiriuorsun
Bunu nerden anladınız
al karşına konuş bebe bebe hareket etmesin 😂😂
Evet zor durum bunlar cocuk var mı
Yok daha 3 aylık evliyiz
ilk 3 ayda birde
bence yürümez
bunu kadinlar yapar normalde
Zaten ilişkide ben erkek o kadın. Naz desen onda , trip desen onda , alınmak desen onda. Çözemiyorum üstesinden gelemiyorum artık
istemiyorum evlenmek 9 bin maas aliyorum ve kendi kendime ye ic gez toz.
Eşim olgunlaşma sürecini tamamlayamamış
çocuk gibi öyle erkeği nerden buluyorsunuz
Artik fazla yormayin kendinizi
Ne olursa olsun yatak ayrılmamalı
Aşırı çocukça hareketler bunlar böyle olmaz ki
Bir kerede sen yap korku sarsın
Evlenmeden once varcaktın bu karara
Küsen erkek çok kötü ya. Sabırlar diliyorum.
Gercekten yuUk. cikar
Sekste nasıl sana karşı bencil mi
Bence yol yakınken ayrıl
Hakettiğiniz şekilde bir evliliğiniz var.
Çok erken evlenmeseydiniz keşke
Çok erken olduğunu düşünmüyorum aslında neredeyse 2 seneden sonra evlendik
Hep yanlış seçim
Yaslar kac meslekler nedir?
Boşan zararın neresinden dönersen kardır
cinsellik nsll
Sanane?
byyyyyy
az bakk
Çok net boşan.
Kendisine söyle bunu