+1 yılMerhaba,
Gerçekten buradaki sorduğunuz soru kadar olayların masum olduğunu düşünmüyorum, çünkü eğer eşiniz gerçekten sizden ayrılmak istiyorsa bunun altında sadece kendinde yatan bir kusur değil ikinizde de olan bir yanlıştan dolayı böyle bir şey olabileceğini söylemek isterim. Sözde baktığınız zaman herkes gerçekten birbirini severek evleniyor ama ben evlenip de 5 ay içerisinde birbirinden nefret eden ve adamın keşke bunun böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyen pireyi deve yapan insanları çok gördüm aklı fikri sadece fesatlığa daha çalışan insanları çok gördüm, bundan dolayı demek ki eşiniz artık sizinle birlikte olmak istemiyor demek ki bir şeyler de bir konularla anlaşamıyor musunuz aslında bizim insanımız kafasını kullanmayı bilmiyor nişanlılık dönemi ya da söz kesme dönemi insanların birbirini tanımak birbirinin huyunu suyunu öğrenmek açısından en güzel olan dönemlerdir. Ama maalesef bizim insanımız toplum olarak sanki nişan atmak ya da birinden ayrılmak büyük bir kötülük Muş gibi başında alması gereken önlemleri almadan evlilik yapıyor, daha sonra da bin bir pişmanlık yaşayarak ayrılmak istiyorum ya da birlikte olmak istemiyorum diyor kardeşim azıcık mantığınızı kullanın Aşk dediğiniz Duygu 5 dakikalık Duygu o insanla bir ömür geçiriyorsunuz aynı yatağa giriyorsunuz, ondan sonra da sıkıldım ayrılmak istiyorum diyorsunuz yani eşiniz sizi aldatıyor ya da şu bu diyemem ama belli ki sizden sıkıldı bazı konular var gerekirse bu konuda ikiniz de bir psikolojik danışmanlık desteği almak veya bir evlilik terapistine giderek durumunuzu anlatmak evliliğiniz açısından faydalı olacaktır. günümüzde yapılan evliliklerin zaten en büyük sorunu budur insanlar sırf yaşı geçiyor ya da birbirini seviyor söylemleriyle hemen evlilik peşinde koşuyorlar ondan sonra da aileleri de masraflar yaptırarak insanlara eziyet altına sokarak anlaşılmayacak ları evlilikler yapıyorlar birkaç ay sonra hatta birkaç sene sonra da boşanmaya kalkıyorlar, yani bunu sadece kadın için ya da sizin için demiyorum yanlış anlamayın bütün insanlar maalesef böyle oluyor. Bundan dolayı eğer baktınız ki eşiniz gerçekten sizi istemiyor yani olaylarda daha fazla uzatmanın alemi olmadığını düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ama eşiniz de güzel bir şekilde konuşarak bir aile terapistine gitmeyi tavsiye edebilirsiniz ama olmuyorsa da bazı şeyleri zorlamanın gereği yok.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllahım kolaylık versin. Benim eşim 7 yıldır bunu yapıyor. en az 15 kez duydum bunu. Ve sevgim gitti buhar oldu 😢 kadın sesi cennetten bir kapı da açabilir ateşten bir kapıda. Maalesef cehennem gibi oluyor... en son zorlayamam seni dedim. Nasıl diyeyim ruhsuzlaştım... o bağırdıkça bağırdı bağırdı ben aynı sakin sessiz ses tonunda kaldım. Sanırım ayrılmanın beni artık korkutmadığını gördü ve değişik davranmaya başladı. Boşanma kelimesini beni sevmediği İlk söylediğinde 2 yaşındaki kızıma sarılıp ağlamıştım... artık acı vermiyor bana bu laflar. Sanırım sevgide dipi buldum... çaresi var mı derseniz. Benim çarem yok yaşım geçti çocuklarım var. Kendim için yaşamayı bıraktım... eşim mutlu olmaz ben ne yaparsam yapayım mutlu olmaz.. hediye alayım mesela ne yapar eder bir bahane bulur 24 saat içinde bir kavga çıkarır. Sevgimi aşk mı... şiir yazdım ona ilginç bir şekilde idare de ediyordu şiir. 3 saat sonra kavga çıkardı 😃 artık bu saçma sapan duruma gülüyorum
312 Yorumla- +1 yıl
Boşan gitsin ne uğraşacaksın
- +1 yıl
niye bosanmiyorsun pısırık mısın nesin
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ pek öyle olmuyor... iki tane evladım var... annesinin hataları sebebiyle evladımı babasız bırakamam... boşanmak istiyorsa engel olacak da değilim... boşanmak isteyene güle güle. Ama çocuklarımın tam bana ihtiyaçları olduğu zamanda yapamam
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ çocukları için tahammül eden erkek gerçeği... sanırım böyle bir erkekle karşılaşmamışsınız. Çocuklarım olmasa 10 yıl tahammül etmem... gerçekten kullanacağım kelime tahammül...
- +1 yıl
haklisiniz zor. ozur dilerim
- +1 yıl
@iyilik_melegi_ gerçekten kullandığınız ifade çok rahatsız edici “ pısırık” onun parasına mı ihtiyacın mı var diyebilirsin. Tam tersi ben iyi maaşla çalışıyorum. eşim saygı duyuyorum gerçekten ev işleri evde olmak çok çalışmak demek. Evde. Keşke çalışsa kendisi için çalışsa. Başarı duygusunu tatmak için işi olsa diyorum ama olmadı. Ailesinin zamanında yaptığı baskıcı aile geçmişinden kurtulamıyor. Boşansam kuzularımı elimden alır ve onlara yapmadığını bırakmaz. Baba sert olur dimi anne korur hani babadan. bende ise tam tersi. Ben koruyorum anneden
- +1 yıl
yok tahmin ediyorum. ben kendinizi ezdirdiginizi dusunmustum. ama sebebi baskaymis
- +1 yıl
Boşandıniz diye çocuklar babasız kalmaz ama zor tabiki ayrı kalmak çocukları belki hafta bir iki göreceksiniz yaşamayan bilemez eşim bana bu cümleyi kurmuştu bir defasında çocuklarım için katlanıyorum çok zoruma gitmişti çocukları bahane etme bana katlanmak zorunda değilsin dedim ben ayrılmak istedim ilk defa sonradan pişman oldu özür diledi kızgınlıkla söyledim dedi gerçekten de öyle olduğunu düşünüyorum sadece çocuklar için bir adamın yanımda kalmasını istemm gitsin kendi hayatını kursun belki bende kendi hayatımı kurarım beni isteyen seven biriyle yaşamayı tercih ederim
- +1 yıl
@Yuimfuraer belki haklısınız da... bir insan neden evlenip neden çocuk yapar. ben onların her gününü büyüdüğünü yürümesini okumasını başarısını gülmesini ağlamasını her gününü yaşamak için çocuk yaptım... ergenlik zamanında babasından ayrı olan kızlar emin olun yanlış erkeklere aşık oluyor... ergenlik zamanında yanında olmama ihtimali nedeniyle baba sevgisini ileride yanlış erkeklerle flört ve aşk ilişkisine sebeb olabilirim...
- +1 yıl
Çok haklısınız ama budefada sizin hayatınız zindan oluyor bence yanında duran anne babadan daha çok mutlu anne babaları olması daha iyi degilmi bir tanıdığım var kız 21 yasinda hergun kavga ediyorlar bıktım bunlardan keşke ayrilsalar demişti buda bi sonuç çocuklar için olumsuz sonuç
- +1 yıl
@Yuimfuraer böyle bir gerçekte var... devamlı kavga çıkaran ebeveyn realitesi... yalnız şöyle bir şey var. Hani babalar hırçın olur anne babadan çocuklarını korur gibi... bizde durum tam tersi. Nasıl ki kontrolünü yitirip bana acımasızca laflar eden eşim aynısını küçücük çocuklarıma da sinirini kontrol edemediği zaman yapıyor... 5 yaşında idi kızım... kızım suçlu olmadığı halde sen yaptın sen yaptın deyip üstüne yürüdü. O ise bennn yapmadım anne dedikçe yalannn konuşma yalan konuşuyorsun dedi... ben kızımı alıp odaya kaçırdım kapıya dayandı çocuğa saldıracak. Diyorum hadi bunu çocuk yaptı bu kadar büyütülür mü çok önemli değil dedikçe kontrolünü yitirdi bana laflar etmeye başladı nasıl olurda çocuğu savunurmuşum ona karşı... iki gün sonra kızımın gerçekten masum olduğu ortaya çıktı olan şeyin kendi kendine olan bir durum olduğu ortaya çıktı. Kuru bir özür... kalbini nasıl yıktın çocuğun dedim.. gene bana saldırdı ben onu savunmalı imişim... anneye nasıl teslim ederim ben çocukları !!!
- +1 yıl
Ayrılınca çocukları siz alın ozamn psikolojik sorunları var deseniz mahkeme size verir belki zor bi durum ne diyebilirimki
Öncelikle şunu bilmelisiniz ki eskilerin..
Yani büyüklerimizin çok değerli ve önemli bir lafı var.
" Kavgada bile söylenmez " derler bilirsiniz.
Varsayalım ki eşinizden ayrıldınız nasıl bir hayatınız olurdu?
Zorunlu olsaydınız kendinize nasıl bir plan yapardınız?
Mutlaka kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz bir plan geliştirmek zorunda olduğunuzu varsaydığımızda bunu ciddiye alıp bir değerlendirin derim ve yerinizde olsam ondan habersiz gidip boşanma davası açardım.
Bugün gururunuzu bu şekilde kırıp düşünmeden de bu cümleyi kullanan bir kişi eğer çizdiğiniz profile gerçekte uyuyorsa mutlaka sizden bağımsız kaldı saatlerde dönemlerde daha keyif alabileceği başka şeyler yapıyordur.
Kısacası bu cümle başta da söylediğim gibi bir kadın bir erkek için söylenebilecek en son şeydir.
Siz zaten bunu aşmışsınız.. Haberiniz yok ya da görmezden gelmeye çalışıp hayatınızı heba ediyorsunuz10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten ayrılmak istese bu kadar çok dillendirmez bunu. Bir kez söyler ve dilekçeyi verir. Bence gerçekten ayrılmak istemiyor ya da boşanma sorumluluğunu kaldıramayan ve boşanmaya cesaret edemeyen ama bunu hep dillendiren bir insan.. O böyle söylediği için sizin de ona karşı güveniniz zedeleniyor. Eşinizin her tartışmada bunu söylemesinin altında yatan nedenler nelerdir?
Sevgisi mi azaldı ya da bitti mi?
Evliliğin getirdiği sorumlulukları mı kaldıramadı/kaldıramıyor/kaldırmak istemiyor?
Çok mu tartışıyorsunuz?
Kuru sıkı bir şekilde sizi tehdit edip gözünüzü mü korkutmaya çalışıyor?
Sizi tehdit edip, sizi korkutup, sindirip dediklerini mi yaptırmaya çalışıyor?
Bunun altında yatan nedenler önemli aslında?
Severek evlendiğinizi ifade ettiniz ve çocuğunuz da var Allah bağışlasın..
Ama hep böyle de olmaz.
Sizi istemiyor ve sevmiyorsa artık onunla yola devam etmenizin bir anlamı yok bence.
Bunu söylediği zaman tamam diyin bence..
Bakalım ne yapacak ve onunla tartışmayın bile.
Sizi bilerek, isteyerek kimsenin yaralamasına izin vermeyin.
Daha öncesinde sanıyorum ki onunla konuştunuz, bundan ötürü kırıldığınızı ifade ettiniz.
Ama anlamıyor/anlamadı..
Anlamadı ki tekrarlıyor..
Konuşmadıysanız şayet, kırıldığınızı neden bunu istediğini sorun.
Yok eğer sorduysanız ve hâlâ devam ediyorsa bu tutumuna o zaman sizde boşanmak istediğini söylediğinde "tamam"diyin ve asla tartışmayın, bakalım ne yapacak, bakalım ne yapmak istiyor?
Karşımızdaki kişiye ısrarla onsuz yapamayacağımızı söylersek, hissettirirsek bundan güç alır (tabi sevmeyi bilmeyen bencilin tekiyse ya da erkeklik taslamak isteyen dengesizin tekiyse)..
Bazen akışına bırakmak en güzeli.
Sürekli bunu dillendiriyorsa zaten bırakın ne yapmak istiyorsa yapsın.
Siz ona yalvarırsanız oda kendini bulunmaz Hint kumaşı sanar ve bir tarafları kalkar.
Tartışmadan, sukunetle hayatınıza devam edin, sizin sessizliğinizi görürse, sizin soğukkanlılığınızı görürse daha sağlıklı düşünecektir.
Bir evladınız var, bunaldığınız zaman çocuğunuza sarılın. İnanın iyi gelecek. Dua edin hep, ben duanın gücüne inanırım ve kendi kıymetinizi bilin lütfen80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTamam de, ayrılalım çok istiyorsan de. Bi nabzını ölç. Her türlü sebebi olabilir, ya kavgalardan bıkmıştır ve böyle diyince seninde artık kavga etmeyeceğini düşünüyordur, başkası olabilir hayatında, aklını karıştıran veya artık sevgisi azalmıştır/bitmiştir. Ayrılmak istediğini söyleyerek blöf yapıyor gibi. Yanii bunu isteyen insan, gider ayrılır diye düşünüyorum. Çocuktan dolayı evliliği sürdürme olayına kaptırmamışsa kendini tabii. Sürekli kavga ediyorsanız bu da iyi değil çocuğunuz için, bilin istedim. Bazen boşanmak daha mantıklı olabilir.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşaka gibi ya, adamın k.. ını kaldır egosunu tatmin et deseler daha iyiydi, resmen tüm fedakarlığı senden beklemiş herkes. Bak benden sana bir tavsiye hemde sıradan bir tavsiye değil.Çocuk ilerde büyür hayatını bir şekilde idame ettirir lakin geride sen ve eşin kalırsın. Seni mutlu ederse yine onunlasın, mutsuz ederse de yine onunla tek başınasın. Demem o ki hayatını 5 para etmez insanlar için seni değersiz görüp ayrılık ile tehdit edenler için heba etme. Ayrılıyorsan git kapı orada de, kavgalarda da asla tartışma sessiz ol, sessizlik herzaman seni arşa çıkarır. Tamam sen bilirsin madem ayrılmak istiyorsun ayrıl de geç. Manüpüle ediyor streteji aklınca seni korkutacak. Severek evlendim demişsin de kusura bakma ama seven adam sevdiğini yokluğu ile tehdit edip korkutmaz. Alır karşısına konuşur. Sana kıymet vermeyinin yokluğu ile korkma asla. Allah yardımcın olsun. Kimseyi çekmek zorunda değilsin,çocuklu bu durumda olan tek sen de değilsin. O ortamda büyüyen çocuk ilerde nasıl bir aile kurar sen düşün, hayır bekleme, al karşına konuş gerekirse böyle yapmaya devam edeceksen ayrıl o zaman yeter de güzelce konuş.
90 YorumlaKavga halinde söylenen şeyler aslında iç sesi kişinin. Bunu gerçekten düşünüyo demekki. Boşan demiyorum ama bununda bedeli olmalı. Ya kesin giderse diye korkma. Gidecek kişi zaten zorla duruyordur ve bir gün gidecektir. Çocuk değil o ve sende onun annesi değilsin her geri geldiğinde hoş geldin oğlum diyesin. Rahatlık alanı bozulmayan kimse duzelmeye evrilmez. Birini değiştirmeyi düşünüyosak kendimizi degistirmeliyiz. Zaten etrafimizdaki insanlar bize göre şekillenir. Değiştirmek derken gitmemesi için uğraş yalvar yakar, herseyi alttan al demiyorum. Kendine güven , kaybetme kokusuyla taviz verme. Dedigim gibi yanımızda olmak isteyenler zaten gitmeyi göze almazlar.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru yorum yapmışsınız tskler ama çocuk var işte birde ortada bir nedensiz yere kavga olunca saçma sapan insan üzülüyor
+1 yılBiri sinirlendiğinde aklına direkt bu geliyorsa ve bu sürekli oluyorsa hiç normal değil bana göre. Basite indirgenecek bir şey değil, böyle insanlarla olan ilişkiler de çok dikiş tutacak türden değil. Ya gerçekten aklında ki, isteği budur ya da olayın ciddiyetinin farkında değildir. Farkında vardırabiliyorsan vardır, bir gün söylediğinde kabul et ve hiçbir adım atma bakalım nasıl geliyor tıpış tıpış, bir daha yapıyor mu onu...
Gerçekten seviyorsa bir kaybetme korkusu kaplar, aklı başına gelir belki. Oyuncak değil, evlilik sonuşta. Sana sürekli aynı korkuyu yaşatmaya da hakkı yok...60 YorumlaBu psikoloji ile o evlilik sağlıklı bir şekilde ilerlemez hatta hiç ilerlemez. Kendini yıpratma sana ve çocuğuna değer vermeyen biriyle ömrünü heba edersin sadece. Ya bir psikiyatristten destek alın ya da bitirin manevi olarak zarar gören sen olacaksın yoksa.
26 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak kolay ama bu bir çözüm değil baskasinada gitsen aynı şekil kavga olur her bir ilişkide değer veriyordu sözde evlilikte fedakarlık anlayış olucak ikide bir bitiyor bitiyor denmez bu herkes için geçerli yoksa çok yipranirsin
Soran+1 yılEvlilikte sevgi bitse bile ama Şu an durum değil benin için o halde herkes boşalsın, rahatlık diyorum ben Avrupa'da yaşıyorum ekonomi sorun yok istediğimiz hersey var rahatlık batıyor
- +1 yıl
Ne kadar rahatlık olursa olsun boşanalım diyen biri karşısındakine değer vermiyor demektir. Ve bunu defalarca dedi diyorsun. Ailesine varana kadar hatta. Kendinde de bir problem olmadığını düşünüyorsun. Nasıl devam etmeyi düşünüyorsun peki şu ortamda? Neyin değişeceğini düşünüyorsun? Sana karşı hata yaptım özür dilerim demesini mi bekliyorsun? Bunu düşünecek kadar aklı başında biri olsa her kavgada boşanalım demez..
- +1 yıl
benim annem ve babamın da böyle bir ilişkisi vardı. en sonunda (evlendiklerinden 20 yıl sonra ben 18 yaşındayken) annemin canına tak etti ve yeter boşanalım dedi
bu olay doğal olarak bende travmaya sebep oldu. psikiyatriste gittik ve orada öğrendik ki babam sadistmiş : ) içinde buluduğundun durum zor anlayabiliyorum. ama bence öncelikle bir psikiyatriste görünmelisiniz. eğer senin eşinin de babamın olduğu gibi psikolojik bir sorunu varsa bunu öğrenmelisiniz. çünkü böyle bir ortamda büyümek çocuklarına da zarar verir sana da
Soran+1 yıl@külkedisininannesi aynen
Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Biraz gözün kara olsun bunca zaman sustun elbet korkacaktır. Her kavgada ben ayrılıyorum deyip aileme kadar söyleyip beni rezil eden biriyle hayatımı geçirmektense bi gün ayrılırsa diye üzülmektense gerçekten bugün ayrılırım ve bu durumdan da sendende kurtulurum diye cıngar çıkar evde. Eğer beni seviyor olsaydın benle savaşmazdın bana güvenirdin de.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru dediniz tskker
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma konusu açılınca bizim ergenler hemen boşan diyor. Neyse benim fikrim bence bu konuyu detaylı konuşun sanırım o boşanmayı oyun zannediyor. Böyle davrnsininca bi deneme yapalim. Sen ceketini al çik sonra bizi özlerden gel yoksa eve uğrama de bakalım ne olacak..
111 Yorumla
Soran+1 yılAynen çoğu insan kolay sanıyor kime gitsen git aynı insan kavga her ilişkide oluyor rahatlıktan insanlar boşanıyor
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSeven insan mücadele etmeli. terside olabilir belki ruhsal boşluk yaşayabilir. Bu aşacak olanda ikimiz konuşarak olmalı.
Cevap sahibi+1 yılOna seni anlamak için ne yapabilirim diyebilirsin. Yani sen sıcak yaklaş biraz oluruna bırak. ya da evli çiftler bir süre ayrı olmalı. yakin annne baba gidilebilir.
Eminim bu ayrılık sizi bağlayacak.
Soran+1 yılHep konuşuyoruz leyla mecnun gibiyiz sonra bir kavga çıkıyor saçma sapan ben boşanıyorum, diyor ve şu an Halen eve gelmedi ilk kes beni bıraktı bu kadar cok zaman gitti belkide gerçekten bitti
Cevap sahibi+1 yılSakin yol tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.
Çocuğumu alirim bende başkasıyla evlenirim de bakalım napacak. o. sana kapris yapıyor. buyumemis sanırım.
Akışına birak ne olacak bakalım.
Soran+1 yılUmarım çok olgun konuşuyorsun tskler ama inan hep konuştuk ben çok kiskaniyormusum. d arada kıskanıyorum buda normal kıskanan herke boşansin😃
Cevap sahibi+1 yılSen biraz. geri çek. kendini.. kiskandigin şeyleri düşün.. ciddi değilse birazda sen kendini topla.
Hatta kiskanmamaya çalış.. o. seni kıskansın öyle şeyler yap ki 😊
Soran+1 yılRahatlık batıyor tamam peki birdakine ben gidim. d çok tsk ederim
Cevap sahibi+1 yılher şey gönlünüzce olsun kardeşim. Umarım her şey iyi olur.
Soran+1 yılAllah razı olsun çok tskler hayrili sabahlar
Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Inan ki şaşkınım bu dediğini okuduktan sonra... Anlamakta zorluk çekiyorum... Bir erkek çocuğunun annesi ve eşine bu şekilde davranmaz.. Inan ki ikiniz içinde üzülmem o yavru için üzülürüm.. Aynı durunu ben yaşadım annem babam ayrılırken babam öldü u ey baba ile büyüdüm.. Ancak nurla içinde yatsın mekanı cennet olsunoz babamdan daha iyi baba oldu.. Önce çocuğunu düşün o a göre karar ver..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. Bize herseyi soylemek kolay gelir yasayan bilir icindeki oldugun durumu sen bilirsin oyle kolay degil duzeni yikmak hele cocukta varken ama ya esin cocuk gibi hala anne psikolojisinden cikamamis ya da ayrilmak istiyor gercekten
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yorum istiyorsa tamam ayrilak o zamannniye evleniyor
+1 yılTamm ayrılalım de bakalım ne yapacak ayrılırsa da ayrılsın sürekli ayrılalım diyen erkeklerden nefret ederim başıma geldi yeni evliyiz ilk kavgamızda kapı orada dedi bana anası da memnun değilsen git kızım evlilik haksa boşanmak ta hak dedi bu böyle bi kaç kez oldu bi kakvagimizda yine beni kolumdan tuttu kapıya götürüyor git ananın evine dedi ki bu kavgalar ottan boktan sebebler ortada yalan ihanet gibi suçlar yok bi hamleyle yeter ya dedim çektim kendimi sen git dedim ben gitmiyorum burası benim evim boşanmak istiyorsan git avukata ben bu evden de gitmiyorum anan yan dairede sen sıktır git dedim adam o anda apışıp kaldı sonra tıpış tıpış geçti oturdu sakinlestiketn sonra konuştuk böyle ufak tefek kavgada bir daha bana ayrılalım dersen yemin ederim ayrılırım senin gibi ikide birde söylemem birkere söylerim ve yaparim geri dönüşüde olmaz dedim çok sert bir dille kendimden emin bir şekilde ve öyle anamın evinde gitmem evimde kalırım dedim 12 yıl oldu birdaha ayrılalım demedi
32 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama haksizmiyim gerçi o gün atarlanirken biraz korktum beni dövecek sandim ama yapmadı
Sakın ama sakın sana tehditle biseyler yaptırmasına izin verme tamam hadi ayrılalım de ona bakalım ne olacak? Sürekli sürekli seni tehdit edemez arada çocuğunuz ve aşkınız varsa da bir yere kadar…
Sende insansın senin duygularınla oynamasına izin verme ayrılalım de bakalım tepkisi cidden ayrılma yönünde olursa zaten aşık değildir sana boşa zaman kaybetme cocukların uğruna da mutsuzluga göz yumma onlar bi sekilde kabullenir bu ayrılıgı zaten arada aşk yoksa aldatır bile seni.
Cocukların ilerde aldatılan bir anneyi mi görmesi daha üzücü yoksa normal saygıyla ayrılan falan halen cocukları icin görüsmeye devam eden bir anne baba mı? İyi düsün..20 Yorumlaİpleri eline almış ve kendinden emin erkek tavırları. Tamam ayrıl, defol git de bakalım o zaman ne yapacak. Blöftür büyük ihtimalle. Ayrıca blöf olmasa bile o tarz biriyle gerçekten zor dayanılır. Çocuğunuz olmasa ayrıl, çekmek zorunda değilsin derdim..
20 Yorumlakavganın boyutu nedir ayrıca boşanmak öyle kolay bişey değil. sevmeyen insan boşanmak ister.
32 Yorumla
Soran+1 yılBoyutu çocuksu şeyler
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen sana net tavsiye vereyim. Yine aynısı olursa bu sefer çok ciddiye al tamam ayrılalım de. Gerekirse evi ayır, ciddiyetine gerçekten inansın. Ayrılmak istemesen bile kabul etmiş gibi davran ve kesin gibi dursun. Bakalım seni gerçekten kaybedeceğini düşününce ne yapacak.
20 Yorumla
+1 yılHer seferinde sürekli seni bu tür şeylerle tehdit ediyorsa bir şeylerin farkına varman gerekir. Bir dahaki sefere hiç tepki vermeyip tamam yarın boşanalım falan de. Umurunda olursa büyük ders verirsin ha yok umurunda bile olmazsa zaten seni sevmemiştir isabet olur boşanmanız.
10 Yorumla
+1 yılOturup ciddi ciddi konuşmanız gerekiyor, daha önce belki bu ciddiyeti tam kavrayamamış olabilir. Genelde böyle tehdit eden kişiler boşanamaz ancak iliskiyi ve iliskideki guveni zedeler. Bazı kelimeler gerektiği zaman tek seferde söylenmeli boşanmak, ayrılmak kelimeleri de aynen böyledir. Oyuncak edilemez.
20 Yorumla
+1 yılSakın çocuk için ayrilmamayi düşünme abla eğer devam ederseniz en çok burada sen yıpranacaksin emin ol bunda ve bir çocuk babasız yaşarda Annesiz yaşayamaz bu üzüntüde seni içten içe bitirir ve sen bitersen evladın da biter ikinizin yaşama sebebi olarak devam edin sadece sen ve çocuğun abla ☺️ve o adamdan da ayrıl..
00 YorumlaMerhaba oncelikle uzuldum demek sevgisi bitmis belkide hayatinda baskasi bile olabilir peki madem istiyor olabilcekleri ona anlat miras paylasimi nafaka cocuk bakimi gibi detayli sekilde onunla konus taleblerini belirt rakami gorunce sana cicek alir yok yine bunuda goze alirsa direk bosan kurtul gencsin yeni hayat kurarsin dunyanin sonu degil
00 Yorumla
+1 yılSinir anıyla söylenmiş bir cümle. Ama gerçeğide yansıtabilir. burada sadece eşinin söylediği kelimeyi yazmışsın fakat eminim sende kırıcı bir kaç kelime söylemişsindir. Sadece onu söylediğin için burada herkes eşini suçlamış. Böyle sorun çözüleceğini hiç sanmıyorum. Süpeleniyorsan Açık açık neden her kavga ettiklerinde ayrılmak istediğini sor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ettiklerinde değil ettiğinizde*
+1 yılMadem çok ayrılmak istediğini söylüyor yol ver gitsin. Bir kadının kimsenin merhamettine ihtiyacı yok hele hele bir erkeğin merhametine hiç yok. Herkes ederinin ettiği kadardır. Fazla değer verip üstüne gidersen al işte kendini bulunmaz Hint kumaşı sanarlar.
00 YorumlaAile terapistinden yardim almak mantikli olabilir eger anlasmazlik cok ise. ya da sakin bir anda onunla bu konu hakkinda konusmak onun neden her kavgada ayrilik konusunu dile getirdigini bilmeniz gerekiyor. Eger niyeti oyle degilse sizin bu durumdan hoslanmadiginizi sakin bir dille anlatmaniz gerekiyor. Dini nikahiniza zarar verebilir surekli ayrilalim, babanin evine git vs. Gibi sozler duymak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkafasında bitirmiş canım benim önüne bak artık yıpranma daha fazla
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam önüme bakım şimdiden. D. d. d
- +1 yıl
ne dalga geçiyon pis yardımcı oluyoruz sana :)
Soran+1 yılSen avrat al evlen sonra gel buraya seninle konuşuruz. D. d
- +1 yıl
30 yaşındayım yavrum benim geçen sene evleniyordum en gvendigin insan bile nankör çıkıyor o yüzden kalsın gerekde yok lüzumda
+1 yılO boşanma davası açmaz... senin açmanı bekler...çünkü nafaka konusu var...
13 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa'da istersen var benim ihtiyacım yok gerekmez
- +1 yıl
O zaman Avrupa'daki yaşayın... daha özgür olursunuz... ihtiyacın yoksa... sıkıntıya katlanma... bu durumdan zevk alıyorsan devam et
Soran+1 yılBoşanmak basitmi sence çok mantıksız yorum
+1 yılİlginç kafa. Yemin ediyorum ya :/ bizde kız arkadaşımla bu konuyu konuşuyoduk hani kavga yerine oturup konuşmak tercih ya da hiç olmadı dışarı çık atıyorum sahile git bağır çağır ağla kendine gel sonra eve. Gel sakn sakin aynı yatağa gir sarılarak uyu
20 Yorumla
+1 yılHer kavgada ayrılmak istiyorum diyorsa da olmaz ki. Bu nasıl sevgidir arkadaş? Kusura bakmayın ama gerçekten sevse zaten böyle her şeye de takılmaz hadi takıldı kavga ettiniz ama ikide bir ayrılma bahanesini açmaz.
42 Yorumla- +1 yıl
Size katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi BURDAKİ ANDAVLLAR BAKMA GİT DİYENLERE SESLENİYORUM lan evlilik çocuk oyuncağımı beyinsiz andavallar Bak Bacım olabilir güzel güzel konuş alttan al bir dediğini ikiletme boş ver burdaki andavalllara bakma ayrılıp gitme hemen çocuğun da var yazık günah alttan al mutlu ol mutlu et yeter..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl, defolsun vs vs. diyenler nedense sorumluluk hiç almamış %99 ciddi bir ilişki bile yaşamamış.0 tanesi evlenmiş kimseler. Evlilik sevgiliye benzemez.
Konuşmak ve sorujnlarınızı çözmeyi deneyin. Profesyonel bir yardım alın. Son çare evlilik düşünülebilir.10 Yorumla
+1 yılKaybetme korkunu anlamış ve üstüne geliyor. Bir kere ters tepki göster istediğin buysa die bak nasıl düzeliyor :)
64 Yorumla- +1 yıl
🤣yol be alsın bavulları kız gitsin çoktan haket miş erif
- +1 yıl
Bak ayaklarına kapanırsa.. akilanmış dir... okadar hala sal.. ak sa 😅nerde buldun bunu : (
- +1 yıl
Çoğunu var diye kendini güvende sanıyor biyere gidemesin diye...
- +1 yıl
Katılıyorum :)
+1 yılHer kavga da bunu söylüyorsa altında gerçekten ayrılmak istemesi yatıyor olabilir. Karşınıza alıp konuşun, çocuğunuz için evliliği yürütmeye kalkmayın.
10 Yorumla
+1 yılAfedersin kocan daha çocuk olgunlaşmamış büyümesi gerekiyor
Senin yerinde olsam kendime ve çocuguma bakabilsem direk ayrılırım30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boyleydim sonra eşim bana çok ılımlı yaklaştı severek evlendik her seferinde neden böyle yapıyorsun dedi insanız kavgada olur mutlulukta dedi bende mantıklı dedim ve her kavgada böyle demekten vazgeçtim şimdi iyiyiz
20 YorumlaBen burada ayrıl diyenlere sadece şunu demek istiyorum a... S... Yuva kurmak kolay mı konuşuyorsunuz ayrılma kal kocanın yanında insan sinirliyken her şeyi söyler
23 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana millet uçmuş. D kolay sanıyorlar onlarida gorucez evliyken kolaymismis boşanmak
- +1 yıl
Dinleme şunları kendileri sevgiliyken bile sevgililerinden ayrılmamak için yemedikleri halt yok burada evli çocuklu kadına boşan diyorlar. O çocuğun hatrı için dayan kötü biri bile olsa, şimdi zor olabilir ama boşanırsan daha zor olur. Kocanla otur güzelce konuş herkes bu aralar gergin ondan demiştir. Kimse oğlundan ayrılmak istemez
Soran+1 yılBende karşıyım boşanmaya başkasına da gitsen aynı yani insanda değişiklik yok hepsi aynı insan aynen sevgililerden ayriyorlar yalvarıyorlarrr gitmemesi için. D. d. d
+1 yılkarşına alıp herşeyi net olarak konuşmalısın..
bu ne çocuk gibi her kavgada boşanma muhabbeti..11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha demi cins bir karecter
Aile & Toplum konusunda 10,8b cevap paylaştı. Hiç çekilmez bu tipler. Ayrılalım de bakalım cesareti olcak mı
21 Yorumla
Soran+1 yılÇekilmiyor aynen. d
+1 yılBöyle kisilerden nefret ederim ya ne bu cocuk oyuncagi mi her kavgada ayrilalim felan böylelerine serefsizde baska diyecek isey bulamiyorum
44 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz bayan olarak çok eziliyoruz
- +1 yıl
Bende evliyim bizde tartisiriz ama simdiye kadar agzimdan böyle bisey cikmadi
Soran+1 yılInsallah çıkmaz
- +1 yıl
Amin siz nasilsiniz simdi iyimisiniz
+1 yılHerkeste ayni dert merak etme herkes ayrilmak istiyor bende istemedigim biryle evlendim ailem sagolsun 20 yildir ayrilacam hala ayrilamadim
12 Yorumla- +1 yıl
Kac yillik evlisin kaç cocuk var
- +1 yıl
Pardon cocugun varmis
Allah bagislasin Bende cocugum icin ayrilmadim ama. herzaman huzursuzum
- Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılKabul et ayrılmayı, mal gibi baksın suratına, bir arkadaşım yaptı , adam köpek oldu, ağzı alışmıştır ve senin pasif yönünü keşfetmiştir.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılher defasında ayrılık dile getirmesi çare mi yani tehdit mi ediyor sende desene ayrılalım aslanım... ne cevap verecek
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sanırım sık yaşanan kavgalar birlikteliğinize olan güvenine zarar vermiş ve artık aynı şeyleri yaşamak istemiyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSizi fazla cepte görüyor bu nedenle sizi kendiyle tehtid ediyor. Ona bağımlı olmayın, sizi kaybetme korkusunu yaşatırsanız bir daha sizi kendisiyle tehtid edemez.
14 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor
Soran+1 yıl@MaviVera neden
Kavga etmemeye çalış. Adam kafayı yemiş ayrılmak o kadar kolay mı
22 Yorumla- +1 yıl
Özeli açsana bişi sorucam
Ayrılığın lafını bile etmemesi gerekirken her kavgada bu kadar basit dile getirmesi ne kadar iğrenç. Ne bu tehdit mi korkutma mı... Senin eşin çocuk beyinli bence olgunluktan bi haber.
30 Yorumla
+1 yılbirak ayrilsin s alagin birini bulmusun kurtulursun
30 YorumlaMerhaba : her kavganız da sizin canınızı yakan sözler var olduğundan şikayetçi olmuşsunuz, Lakin kavganız da! Senssiz kaldığınız konusu geçmiyor,,, adam değilsin diye bir cümlenin karşılığı ayrılalım adam bul kendine olabilir mi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKavga sebebi ne ki ayrılmayı dile getiriyor?
Eğer seni manipüle etmek için yapıyorsa rest çek ayrılalım de.
Yok cidden sevgi bittiyse de bıkkınlık başladıysa, bu noktada hata neredeyse kendinde buna bak. Gerekse de terapiye gidin.00 Yorumla
+1 yılValla bende nişanlımla son dönemde öyle oldum. Dedim belki o ayrılır. Ama sahip çıktı. Kolay değil bitirmek dedi. Toparladık. Eğer bitsin taktiği işe yaramazsa Sende alttan al konuş bakalım. Belki sevildiğini hatırlayası vardır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılO böyle yaparak seni muma çevirmiş kaybetme korkusu yaratmış sende güçlü dur ona istediğini verme asıl kaybetme korkusunu ona yaşat yuva dediğin kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın bukadar çocuk oyuncağına dönmemeli desteğe ihtiyacı var sanırım onun
00 Yorumla
+1 yılo senin ayrilamayacagini bildigi icin boyle soyluyor. bir gun ciddi bir sekilde olur ayrilalim de ters kose olsun. hatta o an git esyalarini falan topla. gerekirse cocugunu da al git birkac gun annende kal. sonra bak nasil pisman oluyor.
00 Yorumla
+1 yılEşin durup dururken mi bunları söylüyor?
Uzaylılar, cinler mi ele geçirmiş? Yani sen sessiz, masum kadınlık ve analık görevlerini yapan tutumlu, hamarat bir kadınsın ama adam durupdururken böyle söylüyor?00 Yorumla
+1 yılBence bu konuyu ciddi ciddi oturup konuşmalısın ,
Her kavga da ayrılmak istiyorsa kafası karışık demektir. Tabi başka biri olma ihtimali de var. Seni cepte görüyor ve kavgayı bu şekilde bastırıyor olabilir. Birdahaki kavga da ayrılmak isterse kabul et bakalım tepki ne olacak..10 Yorumla
+1 yılAynı durumla karşı karşıyayım ve bizimde küçük bir çocuğumuz var ama bunu diyen benim bu burdaki diğer arkadaşların dediği gibi hayatımda başka biri olduğu için demiyorum geri kalan hayatimi mutsuz aksi hic bir yaptığını beğenmeyen bir eşle geçirmemek istemekle alakalı hemen aklınıza aldatma gelmesin arkadaşlar maalesef bazen evlenmek ya da evliliğin devamı icin sadece sevmenin yetmediğini farkediyor insan
10 Yorumla
+1 yılİlerde evlenirim ve böyle bir şey yaşarım diye çok korkuyorum. Psikolojik olarak sizi aşağıda görüyor olabilir. Damarınıza basmaya ve sizin her zaman bir şeyleri düzelymeye alttan almaya çalıştığınızı bildiği için böyle yapıyordur. Eğer dinleyen bir bireyse konuşmayı ve bu yaptığının sizin hoşunuza gitmediğini, ne kadar üzüldüğünüzü belirtin.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunu ağzına sakız yapmış seni bununla tehdit ediyor gibi bence, sana bu şekilde rest çekmesine izin vermemen lazım defolsun gitsin en küçük kavgada ayrılalım tribi atandan koca da olmaz adam da.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım Esin mal evlilik iyi gelmedi pişman olmuş belli
10 Yorumla
+1 yılSevgisinin azaldığını düşündüm bir an. Ama sabır et sen yine de. Düzelir her şey umarım
10 Yorumla
+1 yılcok uzucu. ciddiye alma desem de bos. her seferinde soylenilecek bir sey degil.
10 Yorumla
+1 yılSeni tehdit ediyor ve buda sana değer vermediğimi gösterir.
10 YorumlaBence konuşup biraz daha alttan almayı deneyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılNikah kalmamıştır aranızda o kadar sık boşanalım diyorsa
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl20yıllık evli biri olarak söylüyorum. Boşanma lafını ağzına sakız eden adam adam değildir. Yüreği varsa gider mahkemeye işlemleri başlatır.
30 Yorumla - Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat