AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Arkadaş millet evlenen boşanmak bekarda evlenmek istiyor kafayı yedi millet
Kadınlar kızınca söyler ama erkeklerin en ufak olayda ayrılmak istemesi normal değil. Dinen de ayrılma hakkı kadına verilmemiştir, erkekler daha sabırlı olduğu için erkeğe verilmiştir. esin ilginç geldi
Allah başa vermesin zor durum. Ayrılığı çok dillendiriyorsa vardır aklında sdikkat et
ayril gitsin tazminat savasida ac kap paralari kizimm
Kendi suçlarınıda yaz..
Kimse boşuna ayrılalım demez
Bencillik yaptığına bahse bile girerim
Kimse kendi yoğurduna ekşi demez :)
Benimkide beni öyle korkutacağını sanıp blöf yapıyodu.. Amaç her istediği boku yiyip seni sindirmek sesin cıkmasını diye ugrasıyor. Ama nolduuu Boşandık. Boşann görsün dünya kaç bucak...
Ya bana normal geldi ben evli değilim ama annem babam da kavga edince ayrılcam senden diyorlar 30 senelik evliler sinirlenince öyle şeyler söylenebiliyor sıkma canını
Evlilik terapistine gidin
Ya dinleme şu yazanları sinirleniyordur adam sen onu sevdiğini iyice belli et sakın kopma ondan ben kendimden biliyorum insan bazen bunalabilir dinleme yazanları
Üzerine çok düşme onu anlamaya çalış zamanla düzelir zıtlaşmayın
Çok sıkıntılı öncelikle kavgalarınız çok şiddetli mi yoksa en ufacık olayda mı bunu söylüyor? Diğer taraftan sizi iğneleyici başka sözler söylüyor mu? Blöf yapıyordur "boşa o zaman " diyin.
Hemen boşa ne ya🤣🤣 işte bak bunu kastedmiştim, blöfse boşa gitsin he😂😂
@Gecelerin_yargıcı_34 şaka mısın adam zaten adam sürekli boşa diyomuş ben sadece boşa diyince merak ettim be diyeceğini
He sende blöfe blöf diyosun sen varya sen😃
@Gecelerin_yargıcı_34 adamın artık blöf yaptığını düşünmüyorum ama neyse
Yapmıyosa bi test iyi olur ama testten kalırsa direk boşasın
Esra ezmeci kitapları oku ve uygular tuzlu çabalar var
Ne alaka ya
@gaba_memur alakası var sende göz at bence
Yok saol
Gidene kal denmez. Çoçuğumu düşünüyom triplerine falan girme artık sevmiyosa ayrıl bence.
Bu durum hiç normal değil, ya seni yokluyor ya da kavgalara vs. tahammül edemiyor.
erkekler oylede ya boş ver fevri davraniz snra unutur salla boş ver takilma
ayrılmak ıstıyorsa bunu icraate döksün senı tehdıt etmesıne izin verme !!!
Öfke anında ağızdan çıkabiliyor. Kavga olmadığı zamanlarda hâlâ aynı izlenim varsa sorun var demektir.
Sevmiyor demek seni ve aldatıyor
Süpermiş
Erkeklerin geneli aynı halt evlilikten soğudum
Aynısı bizde de oluyordu, ayrıldık.
Ciddimi neden
O söylerdi senden bosanıcam diye her kavgada, sonra bende bur gün olur dedim, boşandık.
Yani bu kadar kısa değil ama sonuç bu
Sen mi bitirdin o her dediğinde sustun sonra sende tamam diyip boşadin
Davayı onun açmasını istedim. Sonuçta bir kadın.
Onu kırmamak için ustelemiyordum. Sonuçta bir kadi.
Ama o lafı o kadar çok kullanmaya başladı ki. Uzun süre ayrı kaldık, Sonunda boşandık.
Aynen sonu öyle olur ikide bir ayrılıyorum ayrılıyorum diyen birinin yolla çıkılmaz işte böyle insanlarla ama işte karpuz değil kesip bakalım önceden benim ağzımdan hiç bir zaman ayrılma kelimesi olmadı ben ayrılıyorum dediğimde biter gerçekten. D kimilerine göre rahatlık batıyor sen kaç sene evli kaldin
Sever n bende hiç kullanmamıştım o cümleyi. 1 defa kullandım ve bitti.
Korku mu verecegini düşünüyorlar ne düşünüyorlar anlamıyorum bende. Benimkine fazla değer verdiğim için oldu. Eh durumunuzda iyiydi. rahatlik battı Cidden
13 14 sene evli kaldım
Baya kalmışsın ayrılıklar olmasa güzel olur ama işte hayatın ne sunacağını önceden bilmiyoruz çünkü başkasınada gitsen aynı olucak kavga hiç bitmez ikili ilişkilerde rahatlık bence bide fedakarlık yok
Evet bunu iki kişinin de farketmedi lazım. Sadece 1 kişi farkedince diğeri değişik algılıyor durumu.
Umarım seninki kendine gelir en azından.
Sen ne zamandır evlisin
1 sene umarım
Çokta yeniymis.
Ne derdi varda ağzına o uğursuz kelimeyi alıyor anlamadım. Ne zamandır evde yok peki.
Derdimiz yok sağlık para var istediğimizi alıyoruz üstelik çocuğumuz, var anne olduğum fark edilmiyor Bile yani sümüklü bir kadın değilim. D. d. d
9 saatir yok
İlk kez ayrı kaldık sence gelirmi
Aradı mi
Hayır ben aradım yuz kere akşamdan bu yana engelledi beni. d. d
Sumukli olmadigin kesin 😀 değer veren olduğunda, sorun şu galiba. değer gören misin sence.
Neden böyle bir şey yaptı ki. Saçmalık çekip gitmek gece boyunca.
:d serseri ya. Engelledi mi bir de
Neden gelmesin ki gelir tabi. Sana ders olduğunu düşünerek gelir. Ona da ders olur umarim
Değer veriyor şimdi açık konuşalım ama kavga oluncada bosaniom dio. d. d
Bunu farkettim 😊
Kaçta sırasında boşama ama. oncedindr her şey iyi olan çiftlerdensin desene 😂
Geldiğinde belli olur her şey. Çalışıyorsa ise gitmiştir zaten
Sende çocuk var mı
Evet 2 tane var benim.
Allah bağışlasın buyuklermi benimde Birtane var 5 aykil
Cook tatlıdır o. Evet buyukler seninkiye göre 😊 10 ve 9
Seninkini de Allah bağışlasın 😊
Uyutmuyordur gece
Iste olan çocuklara oluyor psikolojik olarak senin yaş kaç
Açayım.
Evet olan maalesef onlara oluyor. Başkasına degil
Şimdi akrabası bana mesaj ati kavga etmişiniz diye patladım dedim sizi ilgilendirmez gördüm yaşını bende 31
İyi demişsin.
Belki o attırmıştır mesajı. Belli mi olur. Da akrabaya ne oluyor 😊
Sende olgunsun. Eşinde olgun biridir diye düşünüyorum ama ergen gibi davranıyor.
Yok o atılmaz mesaj Şu an var ya sinirden gebericem
Evedeee gelmedi
Neden ne oldu sinirlendin. Sakin ol bakim bir.
Aynen ergen
O kaç yaşında.
Ergen olduğu belli.
Yeni çocuğu olmuş. Bıdı bıdı yapıp evden kaçıyor birde
Eve gelmedi, ise gitmiş olabilir mi peki
Is yok bugün oda 35 yaş
M nereye kaçmış olabilir peki ergen 35 lik.
Sinirlenme. İçin başka bir neden var mı. Gelmemesine mi
Söyledim ya bosaniyorum dedi gitti gelmedi
Biliyorum gelir diye düşünüyorum yine de.
Hadi senin için olmasın o minik için gele ek bence.
Boşanma durumunu düşünecek olursak ki umarım olmaz. Çalışıyor musun
Dogum izindeyim ben
1 sene doğum izin avrupada yasiom
Hm bu güzel. Evet doğum izni olayı en güzeli zaten.
Yani bu adamın çekip gitmesindeki tek neden senin kontrollü bir şekilde kıskanman mi
Evet ama bana göre abartmıyorum kıskançlığı ve öyle birsey olsa bile gine bu durum saçma ve mantıksız
Abartman için adamın saçını başını yoluyor olman lazım.
Kıskançlık keyiflidir bazen. Yani sonuç olarak ne yapabilirsin ki. Seviliyor ki kıskanılıyor.
Bu mantığı cozememis
Aynen
Demek ki bazılarına hiç umursanmamak iyi geliyor.
Flört ederken de böyle miydi
Hm telefon geldi sanırım
Hayır böyle değildi
Hmm adam sonradan çark etti desene. Demek ki sende ederinden fazla değer vermişsin adama. Baksana yaptığına. Ben bile sinir oldum
Bende o huy var ha çocuğum ha esim değeri o şekil veriyorum. d. d
Arıyorum akrabalarını soruyorum sizdemj kaldı diye lafı donderip işim var diyip kapatılar telefonu sence?
Demek ki onlarda kalmış. Lafı çevirdikleri ne göre haberleri de var.
Değer vermen normal tabi ki. Eh o da biliyordur o şekilde değer verdiğini
Ee niye korkuyorlar burada kaldı demeye onarımı dövücem
Bilmem ki doversin edersin belli mi olur. Söyleme falan dediyse. Sakinleştin mi biraz
Evet
Konusanildin mi
Hayır haber yok
Sen ne durumdasın peki
Berbat
Skype kulanion mu
Hayır ama yüklerim. Eskiden vardı bulurum onu 5 dk icinde
Tamam ver eklim
Mr İstanbul
Öyleymiş 😊
Geldimi
Bakiyim
Evet
Nerdesin
Bende de aynısı oluyor
Nasıl?
Benimkide aynısını diyor
Evlimisin sende
Evet
Peki senin tepkin ne oluyor
Senin gibi susuyorum
Susalım bakalım
Çok kötü bi durum
Sen kaç sene evlisin
Sorunu beğeniyorum
Bir kerede sen ayrılmak istediğini söyle, tepkisini ölç.
Ben hiç bir zaman ayrılık lafını kullanmadım ama her kavgada ayrılıyorum diyor ailelere kadar söylüyor
Niye faaliyete dökmemiş şu ana kadar madem bu kadar meraklı?
Gerçekten bilmiyorum ama kadın olmak çok zor hep kadınlar eziliyor psikolojik olarak
Ezdirme ablacım kendini, çocuğun var diye katlanmak zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu düşün.
Evet öyle ama inan çok zor çocuğun olunca ve ortada hiç bir sebeb yok
merak etme biz de severek evlendik 12 yıldır evliyiz şiddetli kavgalarda oluyor maalesef
Severek evlenmwk iyi mi peki
sevmiyor o halde evlenince soğudu :/
Yok be blöf bence ağız alışkanlığı tamam dese ben görürüm o adamın büzüğünü
Ayrıl gitsin onunla mı uğraşacaksın
Abla böyle evlilik yürümez olmaz sana çocuğuna yazık bencr boşan işin yoksa kendine bir iş bulmaya çalış o adamın yüzüne bile bakma
Severek ayrılın çünkü severek ayrılanlar bilirler ayrılığı.
Kusura bakma ama insan değilmiş o sadece cinsellik niyetiyle evlenmiş
Aile terapistine gidin
Toksik ilişki insanı seni korkutuyor bir daha derse Çek git
ayrıl da görelim iliğini kemiğini alırım nafakayla de seni ne kadar sevdiğini hatırlayacaktır
Ayrılınca kurtulan sen olursun
Kadınlar erkek erkekler kadın gibi davranmaya başladı ne üzücü
ayril korkma güclü ol kendi ayaklaeinin üstünde durabilirsin
Git bi hocaya baktır büyü yapılmış olabilir. Aynısını bende yaşadım be boşandık büyğ yapılmış bizede
Severek diyorsun ama insan içten içe istediği şeyi sürekli söyler.
ya da sadece huyu öyle. On yargılı olmayim
bence çözüm yoluna git eğer erkek çok öyle diyiyorsa vardır ir manitası
Abbas yolcudur bağlasan durmaz
Peki sonra ozur diliyor mu?
Evet ama şu an bitti dedi ve gitti gelmedi belkide gerçekten bitti üzülüyorum
Normalde ozur diliyorsa o an ki sinir haliyle diyor sonra da pisman oluyordur. Geri gelir merak etme
Insallah tskler ama işte insanın psikolojisini bitiriyor böyle bir durum ikide bir küçük bir kavgada bitti bitti demek
Bunu bende çok yaptim sevgilime. Ama bizim durum biraz farkliydi yapma dedigin seyi yapinca insan sinir oluyor ve en son bitsin madem diyor belki bitsin deyince yapmaz artik soz dinler diye en azindan bizimki boyleydi sizin kavga konusunu bilmedigim icin yorum yapmam eksik olur
Bence sende öyle yapma birgun o der bitti gerçekten bitter bizimki saçma sapan kavga
Zaten zamana birakti sanirim da olmayacak ama ben napim yapma dedigi seyi yapinca insan cocuk degil ki dovecek halimiz yok. Sana benim tavsiyem alttan almayi dene
Altan almayı sende dene o zaman. d alıyoruz sonra patlıyoruz sevgi konusu seviyorsa gelir gelmese zaten sevmedi hayrilisi olsun sana
Ben cok alttan aldim. Ama o almadi pek. Gelecegini de sanmiyorum. Acıtıyor insani hakliyken boyle olmasi
Evlenip boşanmak mi istiyorsun demeki, olmuyor zorlama olmuyorsa sonra çıkılmaz duruma girersin üzülürsün kısa yoldan dön
Merak etme zaman ilaç ben Leyla gibi ne aşklar yaşadım unutamam dediklerimi zaman unuturdu. birgun anlican sevgi değil de mantık önemli olduğunu
Biliyorum mantık onemli farkindayim bende ayni sekilde ama olduk bir kere gönül ferman dinlemiyor şu an merminin önune atlarim onun icin
Bunu bana 5 sene sonra geri gel buraya geri söyle. D
:) sizi anliyorum zaten bende o kafadayım normalde kendime aşık olmayı yasaklamış biriydim. Ama aniden oldu 😅 5 sene sonraki cevabımı az cok tahmin ediyorum zaten. :)
Bizde dedik aşk bana yasak bir baktım aşığım evlendim şimdide bak başka sorun. d
Evet aşk evlilikleri genelde sorunlu oluyor. Kafalar uyuşmuyor çunku. Sonra pismanlik vs oluyor. Saygi da zamanla giderse iliski bitiyor. İnsallah iyi olur diyelim.
Aşkıniz hayla devam ediyor mu?
Ben evet ama o dün seviyorum dedi şimdi adam. ortada yok boşanıyorum. diye gitti güleyim aglimi
Zaten boyle yaparsa sende sogursun zamanla zor bir durum gercekten
Aynen
Benimkide galiba o yuzden soğudu. Ama Şu an hayla kiskaniyor bir kiz konusu gecince cani sıkılıyor hemen sence doner mi geri
Kıskanır normal kaç zaman oldu biteli
Kıskanmak aşkın içinde var. d
Daha yeni 1 ay oldu. Kıskanmış baya canı sıkılmış bu duruma geri donme ihtimali olabilir mi sizce
1 ay büyük bir süre tavsiyem git konuş bare net cevap alırsın ya biter ya devam eder sende kendine yol çizersin unutup unutmamakla çünkü hergun dönecekmi. donuxekmi diye beklerse insan çök üzülür
Benim hayatimda Şu an birisi yok ve uzun surede birisi olmayacak demisti bana. Yani bu konuda net. Ama bunu dedikten 1 ay sonra asiri kiskanmasi normal mi sizce
Evet çünkü Halen seviyor seni o yüzden kiskaniyor
Ama hic yazmiyor hic aramiyor
Sen Arıcan o naz yapıyor yarinngit yanina sarıl ona
Hediydde al
Ah ah yorumlarda anlatamicam o kadar cok sey var ki yanina da gidemem hediye de alamam. Neyse yapicak sey yok. Sabırla dinlediginiz ilgiyle cevap verdiginiz icin minnettarım
Niye yanına gidemion o zaman şu an ara onu Günaydın de lafı ac özür dile
Ben tsk ederim
Arayamam onu durum karisik biraz. Yapicak bisey yok elden gelmiyor bazi seyler. Ve burada da anlatamam. Soruma bir begeni koyar misiniz hesabim yeni xperim yukselsin tesekkurler tekrardan
Tamam yaparım sende hiç birssy yapmion aramion yanına gitmion. hayrilisi
Ama yapamam istesem de yapamam anlatsam hak verirsiniz zaten. Bende cok isterim aramayi yanina gitmeyi sarilmayi mesaj atmayi ama emin olun yapamam oda biliyor sebebini
Peki o zaman öyle diyorsan öyledir
Çocuk oyuncağı mı yahu bu
Saygı sevgi yoksa o evlilikten bir halt olmaz.
Bazı şeylerin şakası olmaz bunu anlaması gerekiyor
Kabul et ne yapacak bakalım
Ya sonra
Blöf yapıyor emin ol
Hayır boşanır
Erkekle inad olmaz
1 ay ayrı yaşayın sonra karar verin
@MaviVera tercübe, konuştu sanırım. D
Bişeylere karar vermiş yer hazırlıyor
Başkası var bahane arıyor
Zoru görünce vazgeçicekse niye evlenmiş
Terapiste gitmelisiniz
Terapiste gitmelisiniz size ortak yolu bulur o
boşanırdım cocuk oyuncagı degil evlilik
Bi sosyal hizmet uzmanından destek alın
Psikolog daha verimli olur
Evet katılıyorum
o zaman neden yanlış yönlendirme?
Yanlis yönlendirme sosyal hizmet uzmanı arkadaşım var sadece aile terapisi üzerine çalışıyor bi nevi psiko tedavi yöntemleri uyguluyor
artık camışa ne yaptınsa bıkmış senden
Bırak yakasını gitsin
Bunu ben yapıyodum sürekli sevgilim şimdi beni aramıyo 2 gündü
Boşancan o zaman ya da katlancan sec birini
alışkanlık yapmış onu
Acaba ayrılmak için bahane mi arıyor?
Çocuk oyuncağı bu değil ki
Geçinemiyorsanız ayrılın
Olmuyorsa olmuyor ayrılmakta bir çare
Dötü kalkmış ib nenin
Ayril gitsin bir güvencesi vardır