AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Of of Uzak dur kesinlikle bende böyle biriyleydim ayrıldım ve şükrediyorum ki iyi ki olmamış iyi ki ayrılmışım sana bi çiçeği çok gören evlenince neleri neleri çok görür bi düşün
Bu anlattığın kişi aynıı benim babam. Sakın evlenme çocuklarda çekiyor. Varlık içinde yokluk çekiyoruz valla
Cimri insanlar çok çabuk zengin olur benden sana demesi
Bu Arada herşeyi karşı taraftan bekleme sen söyle sinemaya gidelim yemek yemeye gidelim falan diye yine istemiyor ise cebinde para olmayabilir ha oldu halde yinede yapmıyorsa evet cimridir ve sen erkeğe hediye alıyormusun? Onu düşünüyormusun bunu kendinede sor bence herşeyi dedim gibi erkeklerden beklemeyin azcık sizde istikrarlı olun bu konuda
Yok ben yapıyordum istemiyor
Muhtemelen kendi yapmaması için
Öyleyse bilemem haklısın bırak evlenme sktrsn gitsin
Evet sevgilin cimri anlattıklarına göre de sen kendini hiç anlatmamissin. Sen de muhtemelen sevgilisinin cebinden geçinen aciz kızlara benziyosun:D
Ne alakası var Allah aşkına
Asla öyle biri değilim
Konusunu bile açmadım ona hiç
Sadece başka ilişkilere bakıyorum ve şaşırıyorum
Sence sürekli arabada buluşmamız mantıklı mı?
Madem benimle evlenecek beni mutlu etmek zorunda
Cinsellik istemeye gelince çocuk istemeye temizlik yemek istemeye gelince bir numara eee o bana ne verdi?
Cinsellik var mi aranizda
Var ama çok değil
Ben onu mutlu ediyorum
Her hatasına göz yumuyorum insan sevgilisine çiçekte mi almaz
Bu bana değer vermediğini gösterir yok cebinden geçiniyorsun falan demişsin de neresinden geçinicem pardon evlenicez
O kadar dusuncesizse bilemiycem
Yani bana laf etmek kolay
Ona laf etmek de kolay
hayır asla cimriyse evlenmez bile
Doğru söylüyorsunuz
Cimriliği fayda getirmiş mi sen onu de? Fitiği bulmuş diyosan nikah şahidiniz olmaya şimdiden adayım sabah git evlen 😂 ama yoo pinti şişman bencil pisliğin teki ise Eros’u arıyorum derhal ok’u çıkarsın nere soktuysa ☺️
Emın ol ona da bu guzellıklerı yaptıracak biri. O sen degılsın sadece. Yanlış kişiyle berabersin.
Haklısınız başka kıza gelince hediye aldığını duydum.
Seviyorum diye boyun eğdim fakat yeter artık yani
Maddi beklentiye girmişsin sende her şey menfaat demek aşk sevgi yalan.
4 yıl boyu birlikteyim yalan olsa neden yanında kalayım? Başka kızlara alıp bana almaması normal mi? Ben zaten sevdiğim için yanındayım fakat 4 yıl uzun bir zaman hiç mi insan bir şey yapmaz
Yani bencede cimri biriyle olmak zor ama karakteri buysada napabilirsin bunun için sevdiğin insanla evlenmemeyi düşünme bence o zaman çok parası olan çok harcayan biriyle mutsuz olursun
Ayy hiç çekilmez öyle biri bırak gitsin cimri ile uğraşılır mı amann hiç bişey almaz o sana
E nasıl devam ettin böyle biriyle 4 yıl? Gezmemişsiniz de?
Annemden biliyorum. O ilişkide mutlu olamazsın. Seni alıp yemeğe bile cıkartmaz. Tatile az az gidersin hatta hiç denecek kadar az. Ev çok pisken eve kadın almaz yardım için. Evlenirsen pişman olursun.
ve sende buna rağmen onlasın xd
Ben sevdim hiç aklıma gelmiyordu ondan bir şeyler talep etmek beklenti falan yanımda olması yetiyordu fakat biraz mantıklı bakınca sorun olduğu belli başka ilişkilere bakıyorum bizimkine ilişki demeye bin şahit gerek
Görseldeki çocuk da iletişim cimrisi dizide. Oturmuş soruya :)
Cimri ile tutumlu arasında ince çizgi vardır. Seninki cimrinin bile aşırısı
Evlenirsen hayatının hatasını yaparsın sana değil paraya değer verir. Bu zamana kadar onunla konuşman bile zaman kaybı senin için
cimri olmak ayrı tutumlu olmak ayrı. tutumlu ise çok iyi. ama olayları tam olarak değerlendir ona göre karar ver. cimrimi tuttumlumu diye.
Detayı okudum böyle biriyle hala neden birliktesin geleceğini mahfetme henüz evlenmeden hayatın kararmadan bitir ilişkiyi
Bu bile senin soğuyup ayrılma sebebin olmali ne demek ya hemen bırakırım ne demek yani bu hareketler
Yuh ya , benimki de cimri 5 aydır beraberim, sırf bu yüzden ayrilmayi düşünüyorum ben bile tiksindim şu an seninkinden
devamli para lafi yaparmi?
Saçımı boyatıyorum kendi paramı kendim veriyorum yani ona rağmen laf yapıyor dedim ki işte konuştum kuaförle gideceğim cuma diyor ki fiyata ne dedi söyledim ney dedi şok falan oldu yanar saçın değmez yok işte bilmem ne pahalı
İlk defa bir şey düşündü dedi ki ikimiz aynı kazağı alalım at bana kazak modelleri attım beğendi falan sonra fiyatı gördü yok işte bunlar kafayı yemişler dedi
Almadı
ayril kanka bu sevimsizlerin cevremde kadin versiyonu cok. iki laflaridan 3 u para. evlerinde bir bardak cay icemezsin gozleri kalir ya
Evet hep aynı montu giyiyor bir ay çıkarmıyor üstünden okulda bir yıl boyunca aynı ceketi pantolonu giydi millet bile bana söylüyordu bu niye böyle diye kendi ağzıyla bana diyor ben giyimime hiç önem vermiyorum
Para harcamamak istiyor belli ki
ayril o zaman bence.
Bide bu yetmezmiş gibi paranoyak durup durup sen şüphelisin sen bir şey mi saklıyorsun
Niye öylesin niye böylesin canıma tak etti
oooo durdugun hataa kuzum
Cinsellik konunuz var mı ve neden hep arabada buluşuyorsun?
Arabayla geliyor beni almaya yani kafe sevmiyormuş beyfendi
Kafe sevilmez zaten itici ortam ama bi mekan da durmuyor musunuz
Yok
Götürmüyor
Yanlış anlama ama seni kullanıyor gibime geliyor kendi rahatlasın diye seni kullanıyor zevk denilen şey zaten düşüncelerini kapatıyor yok desende evet diyorsun para da harcamıyormuş sana işin zor sen bilirsin gene de
Offff bende o düşüncedeyim
Beni kullanıyor bencede
Ondan bir şey alma hediye alma ihtiyacı duymuyor
Erkeklere çok güvenme küçük bir (ahh) sesine düşkün insanlar sadece kendilerini düşünürler sevgi saygı denen şeyleri bilmezler.
Yarın sorucam bakalım biz kafeye yemeğe neden hiç gitmiyoruz diye
Cevabına göre iyice anlaşılır zaten
Hep şifreli konuş cevabını alırsın daha sonra karar ver
Ben bir iki kere yüzüne vurdum derdim o değil seviyorum falan dedi
Yalanlar yalanlar
Hı hı aynen seviyor :)
Benim hatam tamamen bitirmemekti
Kendini bozdurtmadıysan sal gitsin önüne baksın oda
uzaklaş kanka. teyzemden biliyorum evlendiğin zaman her şeyden kısıyor sende bir zaman sonra sanada bıkkınlık geliyor
bence cimri biriyle olmaz gibi. benimde cimri bi erkek arkadaşım vardı. sırf cimriliği yüzünden ayrılmıştım.
Yeterince sevgi olsaydı bu soruyu sormazdin. Anladığım kadarıyla ortada büyük sevgi yok. Sen evlilik kararını birdaha bi gözden geçir.
Burçların içinde en pis nefret edilesi burçtur başak burcu güya temizlik hastasıdır bu gün seviyorum senin için ölüyorum der yarın ansızın terk eder. Bence ilişkini yeniden gözden geçir hatta kurtul biran önce gitsin
Daha saymakla bitmez kötü tarafları ben yine iyi taraflarından bahsettim 😂😂
Cimri pinti tipler kendine bile harcamaz
Haklısınız
Başharfi h ile mi başlıyor
Hayır
Baş harfı ne alaka :D :D hahahaahahahahahaha
Acil ayrıl başka bişey demiyorum 4 yılın çöp olacak sma belki kaln kırk yılın kurtulur
Olmaz, şimdiden mutsuzsan evlenince de mutsuz olursun.
istediğin şeyler söylemen gerekiyor
Ama zorla olmaz kaç yıl oldu
Kendi içinden gelmeli bence sorgulamanın vakti geldi
başkasına alıyordur dicem ama neyse
Bencede
Kardeşim 7/24 oyun oynuyor ne yapmalıyım?
Kardeşim daha 13 yaşında lgs ye gircek çalışacağına pubg oynuyor. Bana ve çevrelerine hep kötü davranıyor ve aşırı küfür ediyor. Sizce ne yapmalıyım
Benim kardeşimde aynısı
Psikologdan yardım almalı biz götürdük
Ergenlikten dolayı öyle olduğunu söyledi
Normal bir süreç
Mutlaka bi psikologa götürün konuşsun
Tutumlu olmayı yanlış anlamış seninki. Zor bir süreç seni bekliyor
Sıkıntı sadece buysa geri kalanı düzgün bir insansa bas nikahı.
Ayrıl Allah aşkına ayrıl cimri insandan hayır gelmez ayrıl bacım Allahını seversen ayrıl
Söle söylüyüm cok asırıysa olmaz ama biraz tutumluysa sıkıntı yapma her Türk erkegim de var
Adı üzerinde cimri aynı ortamda bulunmak bile sıkıntı
Cimri erkekler ile her zaman sorun yaşama potansiyeli vardir.
Koşarak kaç yanindan. o pintiyle ömur gecmez
Cimri ile evlilik olmaz eli açık olmalı
Peki nabıyosunuz siz? Nasıl sevgilisiniz?
Evlen. Pişman olmazsın
4 senedir bunu görmedin mi. Ayrıl çabuk bundan.
Bu zamanda kimseyle evlilik olmaz.
Böyle bir insan ile gelecek düşünülemez.
Bir insan neyse evlenince de aynı olur
Hayır gelmez. Boş ver. Tedavilik bir durum çünkü.
Bence olmaz hayatı kendine Zindan etme
Tercihler kaderinizdir
Olmaz acilen terk et.
Sen söylesen olmuyor mu?
Öyle biriyle olmaz pinti insan çekilmez
Belki akıl etmiyordur 😬
Direk ayrıl. Böyle insanla olmaz
Fazla cimri. Bende çalışıyorum ama çok cömertim. Bunun tutumluluk ile alakası yok.
Bunu neden ona demiyosun?
İçinden gelmiyor ki desem ne
Yine hiçbir şey yapmıyor
Hak ediyorsun her şeyi diyor ama lafta sadece
Bilmiyorum tuhaf sevmiyor da diyemem onca sene geçmiş ama seven insan da düşünür içinden gelir
Ya sevgi değil bir şey var ama ne
Onca yıldır yanımda durmasının sebebi ne
Bende çözemedim
Özel birşeyler yasiyormusunuz
Ay çok sıkıntılı kaç kurtar kendini
Hiç sorma valla
Bişey dicem 4 yıl boyunca hiç mi kafeye gitmediniz hiç mi aktivite yapmadınız nasıl geçti bu yıllar bide gerçekten seviyo mu çok çapkın demişsiniz yakaladınız mı başka biriyle konuştuğunu?
Benden her ayrıldığında başka kızlara gitti
Başkasıyla sohbet muhabbet
Bir tanede değil bütün şehirdeki kızlarla konuşmuş
Ama saflık bende bana iyi oldu
Ben hak ettim
Ay çok fena merak ettim bu adamın burcu ne
Başak
Ben sürekli affedersem böyle olur
Allah yardımcın olsun ne diyim inşallah kurtulursun
Sürekli affettiğin için seni basite almaya başlamış nede olsa barışırız diye koy g*tüne tekmeği
Benimde vardı şehrin yarısı ile konuşup başak burcu seni çok iyi anlıyorum
Ay valla aynısı maalesef
Ondan ona ondan ona
Dışarı çıktığımızda kızlar buna bakardı yüzünü ekşitirlerdi anlamazdım o sıra, daha sonra gerçekleri öğrendim maalesef
Bende kızla konuştum ona hediye almış gayet
Dedi bana aldı
Demek ki sana hiç değer vermemiş allahım koru bizleri bunun gibilerden
Amiiiin
Bende söyledim dedim ona hediye almışsın yazmışsın benim için her şeyi hak eden sensin dedi
Ama yapmadı anca laf
Ay valla adamı dövesim geldi allah aşkına terk et hiç bi açıklama yapma hiç bir şeyi hakketmiyo
Aynen öyle aynen
Olmaz. İlerde de çok sıkıntı yaşatır
Haklısınız
Parası mı yok yoksa varyemezlerden mı
Parası var
Kanka hediye beklediğini belli et o zaman ona , ne bileyim böyle bir gün tut sen ona bir hediye al o da bir sonraki güne alır. Bir kaç defa böyle karşılıklı yap ondan sonra alışır ve mutlu olduğunu görür , kendisi başlar o zaman küçük jestlere. Eğer yine olmuyorsa sen yine de sevmeye çalış kişiliği buysa değiştirmesi zordur
Ben yaptım zaten istemiyor
Sırf kendisi yapmasın diye
Valla bilmiyorum iyice sıktı
Ne guzel tutumlu işte
Tutumluluk değil bu
Bence ufaktan konusunu acmalisin
Parayla ilgisi yok bunun. Odun kısaca senin ki