Benim ailem onu istememişti ben canım kafam zorla aileme kabul ettirip nişanlandım. Ben trabzonluyum o çorumlu ve aşırı cimri bir ailesi var. Nişanda bir buket çiçek almamış gelirken dald. şak gelmişlerdi istemeye. Ailem o kadar dedi bundan hayır gelmez diye dinlemedim. Nişanda elbisemi bile bana aldırdılar. Ev düzmeye başlayalım dedim adam ikinci elciden ortaklaşa alırız diyor. O kadar cimri ki bir çayını içmek nasip olmadı şimdiye. Durumu da fakir değil. Gayet varlıklı. Bu bir hastalık gibi olmuş onda. Ben bu adamdan ayrılsam doğru mu. Tutumlu falan demeyin ikisinin arasında çok fark var. Bu bildiğin cimri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCimri bir nişanlıyla ilişki zor olabilir. Ancak, ilişkinizi değerlendirmeden önce birkaç şeyi düşünmek önemlidir. Öncelikle, nişanlınızın cimrilik davranışlarının nedenlerini anlamaya çalışın. Belki de maddi sıkıntıları vardır veya geçmiş deneyimleri onu bu şekilde davranmaya yönlendirmiştir. İkinci olarak, nişanlınızla açık bir iletişim kurun ve hislerinizi paylaşın. Ona nasıl hissettiğinizi anlatın ve ilişkinizdeki bu konuyu çözmek için birlikte çalışın. Eğer nişanlınız değişim göstermezse ve sizin için önemli olan değerleri paylaşmıyorsa, ayrılma düşüncesini değerlendirebilirsiniz. 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu soruyu soruyorsan buralarda ayrıl derim. Ben iyi bir eş bulsam o istemeden bazı şeyleri öneririm. Ha maddi sıkıntı içindeysem o ayrı canım ama gidip spotçudan da almam birşeyler. Yeni ev kuruluyor kız eve gelin geliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
Ne tutumlusu bu resmen varyemez cimrinin de en cimrisi bu. Bence geç olmadan direk Ayril bu süründürür seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCimrilik tek yerde olmaz. Cimri insan duygudada cimridir. Hastalansan bir derdin olsa kendine dert edinmez boşverir. Huydur o. Can çıkmadan da huy çıkmaz. Yol yakınken ayrılmam daha iyi olur senin için.
00 Yorumla
+1 yılAilen istemiyorsa vardır bir şey ama ön yargılı olma belki öyle gördü
00 YorumlaKendi sonunu hazırlamışsın resmen. İmkan varsa derhal bitir.
00 YorumlaArkana bile bakma olmaz bunlardan
00 YorumlaSıkıntı bir ömür geçmez
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış kişi anneni dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılemin olmadan nişan yapan sana ne demeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇorumlu eniştem de böyle ya
00 YorumlaO bildiğin cimri koşarak uzaklas
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bacım yol yakınken dön