Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hiç bir birliktelik ve evlilik cimri bir insanla süremez. Mümkünatı yok o kadar söylüyorum. Çünkü bu durumla alakalı ilişki süresince ya da evlilik süresince türlü tartışmalar yaşanır. Ve her durumda konu aynı noktaya geleceği için iki tarafta hatta cimriliğe tahammül edemeyen taraf daha çok yıpranır. O yüzden bu durumu sevgilinle konuş bu şekilde devam ettiği takdirde ilişkinin ilerleyemeyeceğini bir şekilde ona anlat. Bir ilişki kolay başlamıyor ama çabuk bitiyor. Benimkisi naçizane bir tavsiyedir o kadar.
#MustiEmre100 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCimri insan her alanda cimridir sevgisini paylaşmada da, değer vermede de her şeyde. Hem al ver dengesinin olmadığı bir ilişki mutlu etmez. Henüz geç değilken kurtar kendini benzer bir durum yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum sürekli hediyeler alan bir şeyler ısmarlayan taraftım ve adam doğum günümü bile kutlamadı cimriliğinden muhtemelen bana 1 tl bile harcamamıştır halbuki insan sevgilisine küçük jestler yapmalı en azından onun yaptıklarına karşılık vermeli sürekli karşıdan bir şeyler alırken utanması olmalı böyle biriyle ömür geçmez içine sinmeyen iç sesinin sürekli seni uyardığı biri doğru insan değildir ayrıl gitsin. Fakir insan, durumu olmayan insanla olunur anlayış gösterirsin destek olursun ama cimri insanla asla olmaz sana değer vermeyen parasını egosunu senden daha çok seven birine ömrünü harcama allah belasını versin bunların bak kendi enayiliklerim yaptıklarım aklıma geldi delirdim yine
72 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok çok haklısın
- +1 yıl
Yalnız baştan söyleyim sonrasında kendini değersiz kullanılmış hatta yaptıkların için enayi hissediyorsun onca yılını böyle birine harcadığın için de pişman olacaksın o yüzden ayrılmadan evvel sana yapman için birkaç tavsiye vermek istiyorum mesaj at istersen
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılCimri biriyle ne evlilik olur ne sevgililik çünkü cimri biri için para, her zaman her şeyden önemlidir. Para onlar için her zaman öndedir, bir restorana gitseniz o anda bozulurlar acaba ne kadar hesap gelcek falan diye cimri biri için para önemli olduğundan evlilikte her zaman sıkıntılar yasarsınız bu sıkıntılar hiç bitmez nedir bu sıkıntılar? birsey alacaksa eve almaz doğru düzgün her anlamda yani sıkıntı yasarsınız ben demiyorum size hediye falan almaz sadece evin ihtiyaclarınıda almaz mesela acil birsey almanız gerekir ona bile para vermek istemez en küçük miktarların hesabını yapar bu yüzden cimri biriyle evlilik falan kuracaksanız eğer iyi düsünmenizde fayda vardır.
100 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evlenirsen hayatının en büyük hatasını yapmış olursun
36 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılBurnumdan getirir gençliğimi
Soran+1 yılHiç mi insan elini cebine atmaz ama ya vallahi
Soran+1 yılYani büyük şeyler değil basit bir kolye bir çiçekte beni mutlu eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAşırı derecede cimri insanlara tahammülüm yok, bazıları da buna tutumluyum diyo. Bu hayata bi kere geliyoruz elbette parasını çarçur edenle de olmaz ama öyle her konuda cimrilik yapan biriyle asla evlenmem. En geç düğün alışverişinde falan çıkıyor zaten :D cimri mi değil mi. Ayrıca huylu huyundan vazgeçmez, değişir diye düşünüp evlenme kararı alma, asla. Ya onu öyle kabul et veya evlilikle sonuçlandırma ilişkinizi
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Böyle bir insanla ömür geçmez..
30 YorumlaSyleyeceklerim ne yazık ki hoşuna gitmeyecek ama söylemeliyim; çünkü paraya aşırı düşkün, elini cebine atmaktan ödü patlayan, cimri bir insanın bu huyunu değiştirmek mümkün değildir.
Bu, yapı meselesidir. Bazen yetiştirilme tarzından da gelebilir ama genellikle bir karakter özelliğidir.
Bazen de hastalıklı bir haldir. Kişi kendi de bu durumundan memnun olmayabilir ama bunu yenemez. O nedenle bu durumu değiştirebileceğine inanıyorsan, yanılıyorsun.
Hatta bu huyun insan yaşlandıkça daha da artacağını, çekilmez hale gelebileceğini de söylemeliyim.
Kadın elbette biraz tutumlu olmalı, evini ailesini çekip çevirebilmelidir. Ama erkeğin cimrisi hiç çekilmez sevgili kızım.
Hele bir de bu gençle evlenmeyi düşünüyorsan, çok ciddi sorunlar yaşayacağını bilmelisin.21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsınız ve donanımlı birine benziyorsunuz ben de böyle hak etmeyen birine emek verdiğim için çok pişmanım kendimden tiksinecek hale geldim bana da yardımcı olur musunuz güzel düşüncelerinizle
O yapmıyorsa sen yap! Onun görevi seni yedirmek, içirmek, eğlendirmek değil, bir cafede oturup birer çay ya da kahve içmek de büyük bir masraf değil, kimin ödediğinin bir önemi yok. Madem uzun süreli bir ilişkiniz var, yeterince samimisiniz o zaman, git ve sen sor ona, birlikte sinemaya gidelim mi de mesela, şuranın tatlısı güzelmiş, birlikte deneyelim, ben bu akşam dışarıda yemek istiyorum bana eşlik eder misin? Sor bunları yani... Sonra bunca yıldır birlikteyiz, içimden geldi sana minik bir hediye almak istedim de, basit bir bileklik bile olur, küçük bir hediye al ona belki bu şekilde o da karşılık vermek ister, en azından birlikte dışarı çıktığınızda yemeği sen ödediysen tatlıyı da onun ödemesine izin verirsin veya birlikte ödersiniz, maksat birlikte vakit geçirmek, eğlenmek ve bunları istediğini bir şekilde ona belli etmek. Hem böyle minik jestler yaparsan ve birlikte daha çok vakit geçirirseniz bu, ilişkinize de katkı sağlar.
211 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor diyorum
Soran+1 yılKafe sevmem onu sevmem bunu sevmem
Soran+1 yılAma milletle paşa paşa gidiyor
Soran+1 yılErkek olan o onun yapması lazım her yük bende her şeye ben çare buluyorum eee onun görevi ne?
Soran+1 yılHer şeyi ben ben ben
Soran+1 yılO çalışıyor ben okuyorum annem babam ayrı nafaka ile zor geçiniyoruz fakat o minik bir çiçek alsa ben misliyle kendimden kısar alırım
Soran+1 yılBen ilk fırsatta onu düşünüyorum ama yeter
- +1 yıl
Seninle birlikte vakit geçirmek istemeyip başkalarıyla paşa paşa gidiyorsa senden sıkılmış olabilir mi acaba? Bu arada her şeyi senin üstlenmeni istemedim, bir ilişkide her iki tarafa da eşit şekilde sorumluluk düşer, sadece oturup bir şeyler yapmasını beklemek yerine bu durumu onunla konuşabileceğini anlatmak istedim ama sorduğun halde her şeye olmaz deyip arkadaşlarıyla geziyorsa cidden sıkıntı. Sana olan hisleri aşktan çıkıp yalnızca alışkanlık haline gelmiş olabilir.
Soran+1 yılYani kuzenleriyle kafeye gidiyor bana gelince ben kafe sevmiyorum diyor üst üste kafeye gitti bana haber verdi ben sırf bu aralar çok kafeye gidiyosun dedim bide beraber gidelim demiyim diye "zaten bundan sonra gitmeyeceğim tip tip bakıyorlar kavga ediyorum gerek yok" dedi
- 1 yıl
Senin söylediklerini ben yaptim ve 13 yıl sürdü iliskimiz sadece benim çabamla sonuc ne oldu biliyormusun evlendik en kucuk seyin hesabini yapmaya basladi , kirayi ikiye böldük o faturalari odedi ben mutfak masrafini , evin tüm yükünü bana iteledi , ustune her kavgamiz alisveristen, kendime bakmaktan , fazla para harcamaktan cikti ben karsimdakinden hicbirsey istedim ve onu her konuda destekledikce bir baktim ki karsimdaki beni her anlamda maddi manevi sömürmeye basladi sonuc bosandim. Cimri, narsist ve bencil biriyle asla evlenmeyin !
Not: Maddi durumu iyi ve iyi bir meslegi vardi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHastalıklar bu cimrlik 😂 bendede var ama çok değil meslea sabah annemden 12₺ aldım gittim evden para kazandım anneme 20₺ verecektim sabah para alırken ama 50₺ vermeyi düşündüm akşam eve geldim babam dsş doğalgazı sen ödeyeceksin eee bende 28₺ gelmis anneme 50₺ verecektim anneme yine 50₺ verecem o ödesin doğalgazı 😂
Ama cimrilik hastalık gbii
Ama bense söyle bi cimrilik var mesela arana alacakken araba oarası biriktirene kadar cimri olurum sonra olmam
Ama simdi hedef milyoner olmak
Simdi milyoner olana kadar cimri mi olacsm ben 😂 ah ah25 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıl oldu bir çiçekte mi almaz insan evlilik yoluna girmeye korkuyorum
Soran+1 yılCimrilik hastalık olabilir de bence bunun ki bambaşka bir şey
- +1 yıl
Valla söylemen gerekiyor mesela paraları ne yapıyor neye harcıyor
Bak Sigarq içmiyor ise kesin cimri o içiyor ise bilmiyorum paraya sana yedirmek istemiyor demek
Sigara içiyor mu kazandığı paraya ne yapıyor
Soran+1 yılKazandığı parayı ne yapıyor bilmiyorum biriktiriyor veya kendine harcıyor
- +1 yıl
BAk bu kendisine harcıyor ise bu cimrilik değil iler dönük yatırım yapıyor yA da birikiyor ise çimenidir ama kendisine harcıyor ise o cimri değil parasına sana yedirmiyor evlenirse de yedirmez senin kendi işin mesleğin yoksa evlilik zor olacaktır senim icin kuaför mutfak pazar kıyafet alıs veriş para gerekecek oda kısıtlı verince huzursuzluk olacsk
Kendin zaten cevabını kendine vermişsin, eğer durumu iyi birisiyse evliliğiniz için yatırım yapıyordur cevabını eliyorum.
Çünkü durumu iyi insanlar evlilik masraflarını sorun etmez, ancak maalesef cimri insanların, kalpleri ve düşünceleri de cimridir. Örneğin fakir bir insanın gerçekten fakir olabileceğine inanmaz, yardıma muhtaç her türden canlıyı gördüklerinde ellerinden geldiğince hemen oradan uzaklaşmaya çalışırlar.
Kısacası vicdan ve akıl yönünden eksiktirler. Ama acayip derecede duygu sömürüsü yaparlar, alışık olmadığınız seviyede ajitasyon yaparlar.
Birlikteliğinizin 5. yılına doğru ilerliyorsunuz ve az çok müstakbel kocanızı tanımışsınız. Önünüzde iki seçenek var ya "nikahta keramet vardır" der evlenirsiniz ya da kendinize, kafanıza ve gönlünüze uygun birisiyle yola devam edersiniz. Seçim sizin :)30 YorumlaUlan ne bicim insan o evlenme sakin ADAM gibi birini bul
Benim sevgilim olsa neler neler almazdim yemin ederim dunyayi o guzel ayaklarinin altina sererim elimden gelenin fazlasini yapmaya calisirim altin bilezik alirim cok hevesliyim kadinlara yakistiriyorum altin bilezigi216 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣
Soran+1 yılBen sevdim de noldu ruh hastası çıktı hem cimri hem şizofren cimriliği yetmezmiş gibi bide paranoyak olmaya başladı senden şüpheleniyorum sen yoksa öyle misin böyle misin
- +1 yıl
Cukur69 neden gülüyorum yorumlarına 😂😂😂
- +1 yıl
Neden kıskanayım ben çoktan aldım taktım
- +1 yıl
Bak yine güldürdün gece gece
- +1 yıl
Gülersin inşallah
+1 yılCimri insanla evlilik çekilmez olur. Her şeyden önce parasını önemser. Önceliğinin para olması bir müddet sonra seni bıktıracaktır. Senin maddi kazancın varsa belki bir nebze idare edersiniz ama yoksa eğer istediklerini sana aldırmadıkça ondan hızla soğursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız
Hayır kesinlikle cimri insanla ömür geçmez. İyi düşün bence bu evliliği sen. Hatta ilişki bile yürümez cimri insanla. Mesele para değil, ya da biz böyle düşününce maddiyata bakan kadın diye değerlendirilmemeliyiz. Mesele önem verildiğini hissetmek, özen gösterilmesi ve küçük şeylerle de olsa mutlu edilmek. İnce düşünceli olmaktır ayrıca bu.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En yakın arkadaşımın liseden beri sevgili olduğu ve 3 yıl öncesinde evlendiği kocasından bahsetmişsin resmen :)
Arkadaşımda senin gibi yakınırdı bu durumdan.
10 yıllık sevgililik-nişanlılık döneminde bu kızı bir iki kere haricinde bir yere alıp götürmemiş. Ona hediye almamış.
Ve arkadaşım o adamla evlendi, ama onun neden cimri olduğunu nişanlanınca anladı. Çünkü çocuk (bende tanıyorum) 15 yaşından beri hem çalışıp hem okudu ve 1 kuruşunu dahi biriktirdi üstelik ailesinin gelir durumu iyiydi, bildiğim kadarıyla arkadaşımdan...
Evlendiğinde ailesinden destek almadan evini düğününü yaptı üstüne arabasını aldı hem karısına hem kendine. Şimdi yılda 1 kere yurtdışına tatile giderler Avrupa’ya.
Şimdi burada asıl konu şunun ayrımını yapmak; cimri ama ne için... belki de tutumludur... ;)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yılda insan sevgilisine hediyeyi bırak bir yemek bir sinemayı da mı çok görür. Yanlış anlama ama sana bunları layık görmüyo demek aşağıda görüyo bu kız her türlü evet der bana evlenir fazlasına gerek yok diyo. Belki de bu yüzden evleniyo bir şeye sesin çıkmadığı için. Biraz gör bir şeyleri şimdi böyleyse evlenince çok daha kötü olur
22 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi tespit sizden geldi ben sürekli affettim hiçbir şeyine ses çıkarmadım hep barıştım ondan bu rahatlık ona geldi bana hiçbir şeyi layık görmüyor doğru diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEğer bir kişiye çok bağlı kalıp bunu hissettirirsen o kişi senin gözünün yaşına bakmaz. Bu böyledir. İnan yeri geldiğinde kimlere yedirmiştir hediyeler almıştır. Sen de kendi değerinin farkına var bu işe ses çıkar kendine saygın olduğunu göster
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yıl“Cömert kişinin yemeği şifadır. Cimrinin yemeği ise hastalıktır.” (Suyuti, el-Camiu’s-Sağir, h. no: 8053) Peygamber efendimiz (s. a. v) diyor bunu. Ve bu sahih yani gerçek bir hadis. Var gerisini sen düşün. Yemeği bile hastalık olan adamla ömür geçer mi?
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Simdi yapmayan evlendikten sonra hiç yapmayacak, suanki mutsuzluğunun uzerine evlilik sorumluluğu da eklenecek dh ada mutsuz olacaksın. Bu bariz görünen bir sey6. Cimri insanla birlikte bir hayat berbat ötesi zor olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBide çok negatif olumsuz sürekli
Soran+1 yılNe desem hep bi olumsuz yorumlar
+1 yılBana eski ilişkimi hatırlattın o da aynıydı ne bi çiçek ne bi hediye ufacık bişey verse bile bana yeticek mutlu edicek bişey yapmamıştı en sonunda da hastanede yatarken bir kere bile yanıma gelmemiş destek olmamıştı hiçbir şekilde buda ayrılma sebebimiz olmuştu yani diyeceğim şu ki ayrıl en kısa sürede kurtul ondan çünkü bunları yaptığında en son yapıcağı şeyde en zor zamanında ona ihtiyacın olduğu zamanda yanında olmayacak senin biran önce ondan ayrılman senin yararına olucak
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet onun şeyliği bana yani
Soran+1 yılKafe sevmiyorum bilmem ne
Soran+1 yılGayet gidiyor milletle
Soran+1 yılHep arabada buluşmaktan sıkıldım
Soran+1 yılNe bi çiçek ne bi böcek ufak bir şey yok
- +1 yıl
İnan bana da öyleydi bi arkadaşı vardı hep onunla heryere gider gezer yer içer tozarlardı benimleyse ufak çocuk gibi o zamanlar hep beni parka getiriyodu bi içicek bile içmiyodum saatlerce öyle oturuyoduk 1-2 kere en fazla oturmuşuzdur cafede bunun dışında 4 yılımı hep onunla parkta geçirdim sonradan gözüm açıldı ama o zamana kadar çok yıprandım onunla
- +1 yıl
Belkide sürekli arabada takılmak istmesinin nedeni seninle bişeyler yaşamak istemesidir rahat dışarda edemiyxene göre
Soran+1 yılAynen aynen valla
Soran+1 yılNe pis insanlar
- +1 yıl
İşte o yüzden senin bu kişiyi hayattından çıkarman gerekiyo
Benim eşim de çok cimri birisiydi �lk evlendiğimiz zamanlar makineyi çok çalıştırdığım için söylenirdi nasıl oldu bilmiyorum ama zaman içinde normale döndü benimki bütün maaşını bana veriyor ben ayarlama yapıyorum kesinlikle bizden bir şey esirgemez ama dışarı karşı bir çöpünü bile vermez 🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılO senin şansın kız bende şans yok🤣
Soran+1 yılBu ruh hastası değişmiyor da
Soran+1 yılBıktım yemin ederim tam bir hanzo her konuda
Soran+1 yılNe bi güzel sözü var ne bi güzel hareketi ne romantiklik
Soran+1 yılYıllarım gitti
Böyle biriyle de olmaz eminim..
75 Yorumla- +1 yıl
Kadın mı... adamı?
- +1 yıl
Böyle kadın gerçekten... sal... ak
- +1 yıl
Millet bunu rüyasında arıyor
Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Siz yemek yemiyorsanız sinemaya gitmiyorsaniz buluşunca ne yapıyorsunuz ki? Nereye gidiyorsunuz parkta falan mı oturuyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılArabayla geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılCimri değil bence tutumlu. Cimri adam araba vs. bile almaz 😄 ev bedavay gelsin diye sizde kalır falan ... sevgilin cimri değil. YANLIZCA TUTUMLU. Büyük ihtimal hedefleri var. yatırım yapmak istediği şeyler var ve bunun için birikim yapıyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılTutumluluk böyle olmaz
Soran+1 yılİnsan kaç yıllık sevgilisine almaz mı hiçbir şey
Soran+1 yılCimri denir bu tip insana
Cevap sahibi+1 yılEmin ol cimri değil.
Esnafım aynı sokakta bir adam var. Adamın aylık 360 bin tl kira geliri var.+çalışıyor dükkanın da... Adamın üstü başı yırtık giyinir ayakkabıları yırtık gezer... Sevgilisi olmaz o adamın. Parasıyla işini halleder. Annesinin evinde kalır. Evlenmeyi de kesinlikle düşünmüyor. Kaç yıllık komşusu olsan da 1 tl vermez çay ısmarlamaz zora sokarsan kalp krizi bile geçirir cıngar çıkartır. Adam onca varlığın paranın içinde boğazından bile kısar o derece 🤷♀️ Sevgilin cimri değil kesinlikle. TUTUMLU.
Soran+1 yılSevgilimi benden iyi bilecek değilsin herhalde
Soran+1 yılBen yıllarca olayların içindeyim
Soran+1 yılİnsan yıllardır bir çiçek dahi almıyorsa bu cimrilik
Soran+1 yılTutumluluk parayı çok savurmamaktır hiç harcamamak değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle biriyle evliyim/evliydim.
Boşanma aşamasındayız. Ben çalışmıyorken bana 1 kahve içmeyi bile çok gördüğü için evliliğim iz en baştan zedelendi zaten. Çevremde arkadaş bile kalmadı. Dışarı çıkamıyordum, eve de kimseyi cagiramiyordum. Evdeki harcanan çerezleri ya da yemeklerin bile hesabını yapardı. Sonra ben çalışmaya basladim. Maaşım gayet iyi oldugu için o da brenm kazanımı yemeye başladı. Kısa süre önce hesabımı ayırdım. O günden beri boşanmak onun gözüne mantıklı geliyor.11 Yorumla- +1 yıl
Hesapçı pintinin tekiymiş sizinki. Maddiyat üzerine kurulu bir evlilik. Boşanmanız en iyisi.
Cimri insan üzerinde bir de iyi kazanıyorsa kenarda baya birikmişi vardır, evlendiğinizde rahat yaşarsınız
116 Yorumla
Soran+1 yılNe rahat yaşaması bir şey almıyor
Soran+1 yılDiyorum
Soran+1 yılBeni mutlu etmeyen insanla ev alsam ne ki
Soran+1 yılBenim baba tarafım babam zengin ben okuyorum
Soran+1 yılOnların hepsini ben yaparım benim istediğim bana değerini göstermesi
Soran+1 yılKuru kuru seviyorumla olmuyor
Soran+1 yıl4 yıl oldu az mı
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum sorguluyorum normal mi 4 yıl hiçbir şey almaması bekliyorum düzelir diye ama yok
Soran+1 yılBana her şeyi sen hak ediyorsun diyor ama sadece laf
Soran+1 yılTabi ama cimriliği bana yani bana olmaması gerek tutumlu tabiki olsun ama insan bi çiçekte alır
Soran+1 yılBen demiyorum ki beni yemeğe çıkarsın her gün hediye alsın
Soran+1 yılBende seninle 4 yıl boyunca birlikteyim
Soran+1 yılBiraz mutlu et
+1 yılSende hata soylesene bans cicek cikolata al ointi herif diye yoksa ayrilirim senden de cimri herif de
11 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda öyle olacak😂
+1 yılcimri insan ömür törpüsüdür benden soylemesi cimriyse olmaz canm darlar seni...
28 Yorumla
Soran+1 yılSaçımı yaptırıyorum kendi paramı kendim veriyorum ona bile laf ediyor
Soran+1 yılFiyatı söyledim yazmış ney
Soran+1 yılSonra işte boyama
Soran+1 yılBilmem ne
Soran+1 yılPahalı değmez
- +1 yıl
çünkü adi üstünde canım cimri sevgiliyken bunu yaparsa ohooo sana yazık olur
Soran+1 yılEvlenince neler yapmaz
- +1 yıl
evlenince suyu elektieigi supurgesi ocağı fırını sevgililik maneviyat donemidir bu donemde boyleyse ilerisi dusunulemez canm
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne kadar cimri olursa olsun sevıyorsa sana karşı oyle olmaz, kendi aevginden emin oldugun gibi onunda sevgisinden emin misin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylediniz gerçekten
+1 yılSen bu adamla evlenmeyi hâlâ niye istiyosun ki
24 Yorumla
Soran+1 yılBu bana çok çektirir
- +1 yıl
Ya hiçbir beklentini karşılamayacağı, seni mutlu etmek için bir çaba içinde olmayacağı bariz belli. Hayata bir kez geliyorsun eş diye seçtiğin kişi seni öutlu etmek için çabalamıyorsa yalnız yaşa daha iyi. En azından mutlu olursun.
Soran+1 yılÇok haklısınız çok
Soran+1 yılÇok doğru dediniz
+1 yılBir şey merak ettim kendin kendi paranı kazanıyor musun? Bence her halükarda zor cimri insanla.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBen kız olsam o cimriligini bitirmesini bilirdim. Paraya cok deger veriyor belliki. Ne vazgecerim nede bırakırım. Yola getiririm. Ailesi yoluyla vurarim darbemi. Biraz somurtada bilirsin bence bir kız için çok secenek var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme çocuklarınıda düşün benim annem aptallık yaptı evlendi küçük kardeşim 6 yaşında o bile nefret ediyor ondan ben 19 yaşındayım hergün ölmesi için dua ediyorum eğer kendini düşünmüyorsan ileride doğacak çocuklarını düşün cimri insanlardan ne koca olur ne baba
hz Muhammed bile nefret edermiş cimri insandan17 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısın
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle
Soran+1 yılBu cimriliği yetmezmiş gibi bide çapkın
Soran+1 yılHer kızla konuşmak istiyor
Soran+1 yılHer kızı keşfetmek istiyor
Soran+1 yılYazık ettim kendime ya
Cevap sahibi+1 yılAyrıl ya hayır gelmez
+1 yılÇiçekle niye mutlu oluyonuz ki anlamıyorum
Topraktan çıkan renkli ot yani112 Yorumla
Soran+1 yılBen seviniyorum ya en ufak şeye
Soran+1 yılYapımda var ama karşımdaki hanzo
- +1 yıl
Eve gidince atıcan ztn baban dicek kim aldı bu çiçeği yoksa 😡
Soran+1 yılÇiçek istediğime pişman oldum sayende
- +1 yıl
Kerçekler 🥺
- +1 yıl
Doğa katilleri 😡😡😡
- +1 yıl
Buzullar sizin yüzünüzden erio
Fokbalıkları sizin yüzünüzden yalnız
Kutup ayıları postları küresel ısınma nedeniyle kapkara oldu
Diyeceksin ki bir çiçekten ne olacak molat bey.. bilakis bu kelebek etkisidir - +1 yıl
Puahahah xd
- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrılmalısin 1 sabredersin 2 sabredersin ama 3de bıkarsin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
+1 yılTutumlu olmaktan öte, gereğinden fazla, ihtiyaçları bile esirgeyecek kadar fazla bir durum söz konusuysa bence bu hiç sagliki değil ki sizin bahsettiğiniz durum gerçekten üzücü. Fakat belki o da bu durumdan rahatsızdır ya da farkında değildir. Belki de doğrusunu yaptığını düşünüyordur. Böyle biriyle evlilik olur mu diye sormussunuz, ama bu soruyu ancak siz cevaplayabilirsiniz. Eğer eşinizi seviyorsanız bu durumu onunla konuşup, ona destek olacağınızı soyleyebilirsiniz. İnsanlar değişebilir. 🙏😇
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet anlattığına göre çok cimri imiş varlık içinde yokluk çekmek kime zevk verir kime de mutsuzluk bu kişi zevk alan kişi
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenince de bir şey almaz bu
Soran+1 yılDeğişmez
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin yine de
- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılarkana bile bakmadan kac derim hayatimda asla tahammul edemedigim insanlar basinda geliyor cimri insanlar eger sen cimri degilsen cok buyuk sorunlar yasarsin ilerde sakin evlenme bana sorarsan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir tek gülü, bir demet çiçeği esirgeyenden, ruhu okşamak nedir incelik nedir bilmeyenden bir cacık olmaz, o tür insanlar nalıncı keseri gibi habire kendine yontar
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsınız
- +1 yıl
@lutopiedesue 👍 Teşekkür ederim
+1 yılEvlenirsen pişman olursun bir erkek olarak sana tavsiyem ya bu durumu ona acıkla neden böyle yapıyorsun tarzın da ya da sana karşı mı böyle davranıyor? Cimri erkekle işin çok zor erkeğin herşeyi ailesi içindir eşi çocugu yesin diye kazanıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede pişman olurum bildiğiniz hanzo yani söylesem ne fayda eski sevgilisine almış hediye neden ona aldın dediğimde ya işte benim gözümde her şeyi sen hak ediyorsun falan diyor ama yok ortada bir şey
- +1 yıl
Gececeksin o işleri hak ediyor madem hakettiğini göster biraz ilerde çok büyük problem olur sana bilmiş ol sadece senin için değil çocukları için bile sıkıntı öyle insan
Soran+1 yılHaklısınız cimrilik bunun huyu sanırım çünkü giyimine de hiç dikkat etmiyor
Soran+1 yılKendi ağzıyla söyledi ben giyimime önem vermiyorum hiç diye
Soran+1 yılKıyafet falanda almıyor
- +1 yıl
Sen kendini kurtar ondan
Ayrıl direk geçmez ömür o şekilde seni herşekilde mutlu etmeyi bilen bir erkekle evlen cocuk ruhlu olan sorumluluğunu bilip eşinide her ne konu olursa olsun ihmal etmeyen biriyle birliktelik kur. çünkü evleniceksin bi süre sonra işde olsun sosyal yaşantın da olsun başkaların kocaları tanıdığın arkadaslarinın kocaları onlara ciçek vs hediyeler alınca sen görünce üzülüceksin sanada almasını isticeksin sonra eşine cok kızıcaksın çok üzülüceksin keşke diceksin yani yol yakınken ayrıl
10 Yorumla
+1 yılSen onu öyle tanımış ve kabul etmişsin yıllardır. Bunu ilk 1 yıl içerisinde düşünmeliydin. 4 yıldan sonra mı düşündün? Zamanlaman ilginç. Cimri değil sevgilin. Sadece karakteri bu.
10 Yorumla
+1 yılBen tek birşeyi anlamadım. Seni mutlu edemeyen biriyle neden evlenmek istediğini? …. Evlilik hani çok mutlu olmak için yapılır..
20 Yorumla
+1 yılTC kadını için kadına fuzuli para harcamayan erkek cimridir. 500bin evkenme masrafı toplam. Üstüne yemek yapmayan kadına dışarıda yemek yedir, hediye al.
Sen çalış da sen ona çikolata hediye al mağdem.026 Yorumla- +1 yıl
İlişkiden karşısındakinden maddi beklenti bekleyen mal muamelesi görülür ve mal gibi kullanılıp atılır. Erkeklerin cebinden elinizi çekmeden güçlü kadın olamayacağınız gibi erkekler tarafından yönetilip, kullanılmaya mahkum kalacaksınız.😎
- +1 yıl
kimse tarafından kullanılmıyorum cok sükür kendi cabamla ekmek kazanma derdindeyim. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin hele ki senin gibi insanların yorumlarını okudukca erkeklerin hepsinden egosundan tiksiniyorum. kimsenin maddi beklentisi yok kadın sadece bir seyler istemis ve cocuk yapmamıs üzülmüs seven, sevdiginin önüne dünyaları serer. durumu yoksa ayrı tabi, kimsenin kimseyi zor bırakma derdi yok. Ah kadınlar olmasa siz açlıktan geberip gidersiniz eminim kendi bokunuzu dahi temizleyemiyorsunuzdur. boş birisiniz
- +1 yıl
Ego erkeklerde yok zaten TC kadınında var. Erkek para savurmuyorsa erkek değil size göre. Maddiyat harici hiçbir beklentiniz yok. Seven sevdiğinin önüne dünyaları serer diye bir şımarıklık anca tc kadınında var. Bir erkek sadece para sizin için. Vajinadan başka bir kadınlık vasfı olmayan bir kadın bile herşeyi hakettiğini düşünecek kadar şımarık. Ekonomik kriz var, işsizlik var, dolar fırlıyor erkekler kutsal tanrıçalarına hediye almak ile uğdaşacak. Allah'tan yabancı gelinde 12 kat artış olmuş. Erkeklerimiz uyanıyor.😎
- +1 yıl
mal oldugun o kadar belli ki daha fazla cabalamaya gerek yok. yabancı gelin sizlerin iligini sömürür bunu da cok iyi bileseniz. gercekten gram sevgiyi hak etmeyen bir kitlesiniz beyni olan okuyup anlardı ne demek istedigimi yazık kafana. kimsenin parasına baktıgımız yok diyoruz hala uzatıyor senin ananı aglatırlar ananı
- +1 yıl
Analara küfür eden ikiyüzlü feministler.😎
Yabancı gelinler ile yapılan evliliklerde ne şiddet, ne boşanma, ne ihanet var. Düğün bile istemiyorlar, kocalarına yatırım yaptırıyorlar. Sömüremediğiniz için ağlayan sizlersiniz.😎
Anam ağlamıyor ama sizi para harcamaya layık görmeyerek ağlatmışlar baksana.😎
Soran+1 yılBen zaten sağlık okuyorum mesleğimi elime alacağım kimseye boyun eğmem de 4 yıl az bir zaman mı? Maddiyat konusunda kötü olsa zaten sorgulamam ama cimriyle de ömür geçmiyor kusura bakma sevgi dilde değil davranışta olur değer verdiğini göstermeli uzun bir zaman oldu evlenince ne yapacak peki ben yemek yapacağım temizliğini yapacağım her şeyini yapacağım hiç mutlu etmek için çabalamayacak
- +1 yıl
@namuscubasi kusura bakma da ne boş yapmışsın, çok şükür çalışıyorum muhtaç değilim bir erkeğe, Allah muhtaç etmesin de zaten senin gibi düşünenlere. Mutlu edilmeyeceksem, özel hissettirilmeyeceksem o ilişkiden ne anladım ben. Hayat zaten 💩 gibi. Ben bir kadın olarak kazandığımı sevdiklerimle harcamaktan mutlu olurum. Erkekten de bunu beklerim. Soran arkadaşım da şımarıklik etmemiş bir şey etmemiş. İstediği şeyler gayet olağan şeyler ki maddi sıkıntısı da yok anladığım kadarıyla karşısındaki adamın. Maddi beklentisi olan mal muamelesi görür elinizi erkeğin cebinden çekmeden güçlü kadın olmazsınız vs ağır boş yapmışsın. Boş adamsın.
- +1 yıl
Begenmiyorsan evlenme cicek cikolata kadinin hakkidir yoksa baaay baay gule güle demeyi bilmek gerek yoksa erkek kadir kıymet bilmez sömürür ugruna hic emek vermedigi kadını. Siz erkekler boylesiniz iki tabaginizdan birini kirmak lazim ki adm gibi dvrnin haddinizi bilin
- +1 yıl
Evliliği ticarethane olarak gören tc bayanları linçlemiş. Ne diyeyi m? Keriz buldum mu yiyin o zaman.
- +1 yıl
Senin gibi adina kiymet vermeyenin yaninda durmayacgim kesin. Bedavaci
- +1 yıl
kızlarrr böyle mallar ugruna sinirlenmeye gerek bile yok biz calısalım didinelim yine kendimize erkekler kadınlar olmasa kendi pisligini bile temizleyemiyor💅🏽 kime kime muhtacmıs bos muamele yapmasın Allah gercekten kimseyi kimseye muhtac etmesin sizlerin diline düsmek cok zor. gerekirse cicegimi de kendim alır tek tasımı da kendim takarım sunlardaki yüzsüzlüge bak
- +1 yıl
Aynen kizlae biz kendimize yeteriz o hic mesele degil erkekler kendileri düşünsün bize muhtac olan asil onlar
- +1 yıl
Bedavacı diyen kendisinin mal olduğunu kabul ediyordur ki karşılığında para bekliyor.😎 Memlekette mal bol ve bedava ama kadın kalmadı.
- +1 yıl
Her degerin bir pahasi vardır kadinlar da değerlidir
- +1 yıl
Nafaka, tazminat, düğün... hesaplarsan haftada bir eskort maliyeti belli. Hem de sürekli genç kadın gelir. Süt içmek için inek beslenmez.😎
(Bu dediğim sadece vajinasını kadınlık görevi sanan vasıfsız feministler içindir.)
- +1 yıl
Seansi kac dolardı 100 mü 200 mü tmam sen git ona para bayıl bana ne
- +1 yıl
Onlar Ruslar için.😎 TC kızları 400tl. Zorlarsan 500-600'e hukuk öprencileri var. 30 yaş üzeri 200tl.
- +1 yıl
Sana gore bu paralar bos degil yani suoer kafa sevgiliye harcadigini cok gör git ors. pulara ver isine gelince nasil da para harciyorsun demek ki
- +1 yıl
@namuscubasi iğrrnç herif yaa. Sen zaten evlenme. Zihniyetine tü...
- +1 yıl
Kerizliğin alemi yok. İşime gelince harcarım hakettiği kadar. Ayrıca evliyim ve düğün, altın falan uğraşmadım.😎
- +1 yıl
popon sok o emojiyi bacım dogurdugu serefsiz pislik namussuzun bası sensin namus kovalamana gerek yok igrenc pislik
- +1 yıl
Popoya sokmak ne ya? Sen sürekli her şeyi popona mı sokuyorsun da insanların kendi poposuna bir şeyler sokmasını isteyip duruyorsun?😎 Ben erkeğim. Etkenim. Edilgen değil.
- +1 yıl
mal mısın site ceviriyor orada küfür yazıyor. senin hak ettiklerinden. site cevirmese keske dibine kadar hak ediyorsun tüm küfürleri! bir daha yazmayacagım senin gibi seref yoksunlarıyla konusmak bile utanc verici.
- +1 yıl
Herkesin, herkesin neyi hakettiğine karar vermesine saygılıyım.😎
Anıtsayaç da hakedenlerin gittiği bir yer bana göre de. - +1 yıl
Yok sen harbiden orrosspu cocugusun
- +1 yıl
Anne sen misin?😎
Gizli Üye(25-29)+1 yılGezmediniz kafeye sinemaya gitmediniz. 4 sene nerede vakit geçirdiniz muhabbet sohbet ettiniz?
16 Yorumla
Soran+1 yılHep araba hep araba
Soran+1 yılNeymiş kafe sevmiyormuş kuzenleriyle gayet gidiyordu
Soran+1 yılBana gelince sevmiyor
Soran+1 yılYemek sinema hiçbir şey teklif etmedi
Soran+1 yılBensiz gayet kafelere gidiyor bana gelince sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok enteresan ya bencede cimri birisi böylesiyle ömür geçmez ne beraber gezersiniz ne alışveriş ne yemeğe çıkarır. Anca evde oturur hayatı zehir eder. Yol yakınken dön bence
+1 yılCimri ise kötü , hani sıkıntılı bir süreç geçirirsin.
Bunu onunla konuşmalısınız ciddi anlamda.10 Yorumlaaşırı derecede cimri insanla asla yola çıkılmaz. üç kuruş paraya seni değişir. sevgi aşk vicdan onun için paradan sonra gelir.
10 YorumlaMaddiyatı yoksa anlarım ama maddiyatı olup cimri olan biriyle kesinlikle olmaz çünkü bu onlarda artık hastalık derecesine geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olmasın zaten evlilikler 1 hafta sürüyor kadınlar nafaka tazminat altınları alıyor boşanıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bakmıyorum olaya oturdum düşünüyorum o yüzden
cimri adamı sevmem mümkünse benden uzak Allah’a yakın asla evlenmem.
10 Yorumla
+1 yılCimri insanlar dan nefret ediyorum! Kanka da olmam sevgili de!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen söyle konuş onunla aldır ona kaç yıldır birlikteyiz bi çiçek bile almadın de bu kadar zor mu parası olmasa tamam diycem maddi durumuda iyi seni oyaliyo hayırdır ben evliyim çocuğum var eşimle sevgiliyken yeri geldiğin de ben hesap öderdim yeri geldiğin de o öderdi sevgiliyken çiçek alırdı hediyeler alırdı hala öyle ona sen söyle baktin yok olmuyo o zaman ayrılırsın
10 YorumlaOo cok zor ya cimri insanla benn hayatta yapamam allah kolaylik versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır hiç mi yan yanayken acıkmadınız? Sen teklif ettiğinde ne cevap veriyor merak ettim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tutumlu olmak iyidir ama iş cimriliğe kaçarsa sıkıntı evlilik zor olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok zengin birini tanıyorum adam karısına doğalgazı açtırmıyo akşama kadar kadın donuyo akşam gelince o açıyo yani seviyosan bilemem kınamıyorum ama ben istemezdim parası onun olsun benim için değilse yallah
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru ya
Soran+1 yılEvlensem de ayrılırım hiç gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz böyle biriyle ilişki. Yol yakınken ayrıl. Benim babam da çok cimri birisi dır oncin biliyorum.
10 Yorumla Cimrileri rokete bindirip dünyadan uzaklaştırın lütfen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği bırak sevgili, arkadaş bile olunmaz. Hayatı zehir eder sana bırak bir an önce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlensen Hep varlık için de sıkıntı çekeceksin mesela benden hoşlanan biri var beni var beni tanimak istiyor evde yemek yapalım evde yemek yiyelim evde film izleyelim evde çay kahve içelim diyor bende tabiki gitmedim Dışarı da hicbirsey ısmarlama taraftarı değil cok para kazanıyor 😂😂😂😂 birde
10 YorumlaAbla sana değer vermiyor ama yinde sen bilirsin valla senin gibisini bulmuş simdi hangi kiz bunları kabul eder ki
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılBugün neyse yarın da o olur huylu huyundan vazgeçmez değişmez
10 Yorumla Cimrilik en nefret ettiğim şey. Benim elim bol ise onunki de olmak zorunda. Evlilik zor yürür yoksa.
10 YorumlaCimri insan duygularını vermek konusunda da cimri olur yani cok zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem bir ömür boyu bununla yürümez tam tutumlu olsun ama turșusunu da çıkartması
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılCimri evet para varlık içinde yokluk çekeceksin evlilik fayda etmez kavgalar başlar
10 Yorumla - Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat