Görücü usulü bir bir görüşme yapıyorum ama beni parkalara çağırıyor gelirken de termosta çay getirmemi istiyor. Aç gitmiştim bir defa yemek söylemedi diğer görüşmede ben yemeğimi yiyip gittim o açtı geldi ve kendine yemek söyledi karşımda yemek yedi hiç ikram etmedi evlilik için görüştüğüm adam parası olduğu halde bana bir çay ısmarlamıyor süreli evden çay getirmemi istiyor tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbak canım bende görücü usulü tanışıp sevip nişanlanmıştım durumları pek iyi değildi ben elimden gelen herşeyi yaptım asla maddi olarak zorlamadım düğün hazırlıklarında hani şunu diyim benim yaptığımı da hiçbir kız yapmazdı o derece davrandım yani çevremdekilere anlattıkça bu kadarda acıma tepene biner sonra öyle alışır giderler dediler ama genede hep tok gönüllü oldum 6 ay nişanı kaldım 2 3 kere dışarı anca çıktık birinde birinde dedimki pizza yesek canım çekiyor bayadır gitmedim dedim evde yapamazmısın evde yapta yiyelim dedi yuhh artık dedim o an baya şaşırdım ilk kez birşey istedimm onca ay nişanlılık zamanımızda en sonun da evlenince çalışcanmı demeye başladı çalışmayı düşünmüyorum deyince trip attı diceğimo ki cimri insanla ömür geçmez en ufak şeyden bile mutlu olabilirken ben 20 liralık pizza için kalbimi kırdı bazı insanlarla bir ömür hesap kitap yaparak ömür geçmez benim düşüncem bu ama asla ara bozmak istemem seviyorsan açık açık konuş bu konuyu sende biraz cimrilik mi var de ciddi ciddi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlenme. Daha evlenmeden önce böyleyse evlendikten sonra başını çok ağrıtır. Her erkek flört döneminde çok daha bonkördür. Evlilikten önce bile bonkör olmayan, hafif cimri biri evlendikten sonra sana çok maddi sıkıntı çektirir, istediğin hiçbir şeyi almaz
00 Yorumla
+1 yılBen ömrümde ilk defa bir cimri erkek durumuna şahit oluyorum bu konuştuğun beyefendi neyin kafasını yaşıyor hanımefendi siz her fedakarlığı yaparken o cimri davranıyorsa bu ilişki ilişki olmaz bence tez vakit bitirin bu ayrılın karşınıza birisi çıkar ama o beyefendi musveddesi ile olmaz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardeşim öyle insandan uzak dur, elektrik alamadım de ayrıl. Daha ilk görüşmelerde, ilişkinin en tatlı, en güzel zamanlarında öyle davranan erkek ilerde evlilik yıllarında, birbirinize iyice alışmışken daha da ileri gidecek, belki de sana zehir olacaktır. İyi, dikkatli düşün bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
117Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılCebine cimri olan adam duygularını gösterme konusunda da cimridir son ilişkim bunu tecrübeyle sabitletti.
60 Yorumla
+1 yılŞimdi olay şöyle devir her ne kadar geçim Devri ne de olsa yani 1 kişi çalışmıyordu olsa ailevi durumu her ne kadar iyi olmasa da anevi açıdan baktığımız zaman özellikle İlk bulusmalar gerçekten çok önemlidir Hani bir cümle vardır ya lk İntiba çok önemlidir doğru bunu her zaman için katılıyorum Ama bir kafeye gidip de bir şeyler yiyip içme olayın Hani bence çok fazla bir para gitmez ani eğer tabii burnumda lafını sözünü ediyorsa o zaman tabi İşler değişir yani termosta çay getirmeni istemesi veya bu tarz şeyler bu kişinin gerçekten cimri olduğu anlamını göstermez Bunun için devamlılık çok önemli Eğer daha sonları da aynı şeyi yapıyorsa o zaman söyleyebiliriz Tabii ki
42 Yorumla
Soran+1 yılDurumu gayet iyi ben beni pahalı yerlere götürmesini istemiyorum yani bir kafede bir çay içsek yeter ama o beni parka çağırıyor çağırdığında da benim çay getirmemi istiyor ben çay götürmüyorum ve bir bankta oturuyoruz ya da topuklu ayakkabılarım la süslü püslü halimle beni saatlerce parkta veya sokakta yürütüyor ve bu beni çok sıkıyor artık tahammül edemiyorum
- +1 yıl
durumu iyiyse ve bunu yapıyorsa sıkıntı o zaman
+1 yılbu adamla evlenmeyi düşünmek absürt olmuş
yol yakınken vazgeç.. bence130 Yorumla
+1 yılTroll olduğunu söyle lütfen :)))
Gelirken termosta çay getir nedir Allah aşkına daha tanışma evresinde bunu yapan evde demlediğin çayın posasını kurut bir daha demle de der kıyafete yamalıkta yaptırır. Kaç kurtar kendini düşüncesi bile beni benden aldı şu an :))32 Yorumla
Soran+1 yılYarım saat geç gittim gecikince bana çay börek getireceğini zannettim diyor elli boş gelmişsin yine diyor
- +1 yıl
Hem cimri hem yüzsüz:))
Bacım uzak dur bu adamdan. Yarin evlenirsin para vermez mutfağa alış veriş yapmaz 1 kuru soğana talim olursun kendine yazik edersin biraz yol yakınken vazgeç millet nikah masasında vazgeçiyor sen daha ciddi bir sey de yaşamamışsın söz Nisan gibi. Yazık etme kendine. Bencil ve cimri insanla olmaz kadin erkek farketmez.
20 YorumlaKabus gibi... bence şanslısın henüz evlenmeden farketmişsin durumu. Daha sevgiliyken böyle davranan adam evlenince kim bilir neler yapar yol yakınken uzaklaşmaya bak. Düzelir umudu taşıma bu tarz özellikle öyle öğütle konuşmayla düzelmez hayatı kendine zindan etmeye değmez
10 YorumlaOnun yaptığı cimrilik değil bence, Görgüsüzlük , duygusuzluk ve bir sürü şey. Düşünsene insan, misafiri aç gelince doyurmaya çalışır. Evleneceği kişi karşısına aç gelmiş elinden gelen herşeyi yapmalı ve yemek yerken ikram bile etmemiş çok ilginç iyi bir eş olabileceğini düşünmüyorum.
10 YorumlaValla aklın varsa ayrıl. Adammi kalmadı be. Cidden çok samimi söylüyorum. Bunun parayla ilgisi yok. Zengin veya fakir olsun cömertlik kalple ilgili birseydir. İlla maddiyat ve somut olarak bakma olaya. Eksik olsun vazgec bu adamdan. sen degerlisin bu hayatta unutma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılHayatına bak Ayrıl ugrasma degmez Bosver takma kafana Bırak pesini. Uzak dur hayatına yoluna bak bosver aldırma Sen takma kafanaÜzme tatlı Canını Dünyalar Güzeli Güzel kızsın başkası icin Değmez üzme tatlı canını Sen güçlü bir kızsın Pesinden gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin.
00 Yorumla Belki kafe restorant gibi ortamları sevmiyordur? İnsanlar burada onu tanımadan yorum yapıyor, bu çok yanlış. Belki evlilik için birikim yapiyor olabilir yahut çok farklı başka bir sebebi de olabilir. Yapman gereken bu soruyu doğrudan kendisine sorman. Hayatınız birlikte devam edecekse doğru tanımak çok önem arz ediyor. Eğer vereceği cevaptan tatmin olursan sorun kalmaz. Fakat geçiştirilmiş veya sahte bir cevap olduğunu düşünürsen ne yapacağını o zaman düşünmelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Termosyere düştü kırıldı Bu gün çayı dışarıda içelim.. diyebilirsin..
Dışarı çıktığında ondan çekinme rahat davran.. bir yerde yemek yiyelim çay kahve içelim .. şu cafe güzelmiş gel. oturalım.. de. relax ol yani..01 Yorumla
Soran+1 yılOnuda yaptım ama ancak ben dediğimde yapıyor yoksa direkt parka götürüyor
Okurken resmen güldüm istemsizce.
Böyle insanlar gerçekten var mı? 😯
Rabbim beni ve dileyen herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..😔21 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Pinti büzüklünün teki. Zerre bonkörlük yok.
Ama ileride her şeyini sana sunabilir. Böyle insanlar tanıdım. Kuruş işlemez onlardan. Ama hep paraları vardır, asla aç kalmazlar.20 Yorumla
+1 yılİlk görüşmede senin tepkini ölçmek amaçlı yapmış olabilir diyeceğim ama bu şekilde olmamalı. Eğer böyle bir amacı yoksa gerçekten cimridir. Cimri biriyle bir ömür geçirmenin zor olabileceğini düşünüyorum Allah kimsenin başına vermesin
00 YorumlaKendine bu kötülüğü yapma bu duygularla ve hisler ile yola çıkmak su alan tekne ile denize açılmak gibi bir yerde kova ile suyu boşaltacak gücün kalmayacak tekne derin sulara yol almadan kıyıya ennyakin noktada atla ve yüz kıyıya...
00 YorumlaSenin yaptığın ne kadar ayıp bir şey farkında mısın? Kuru kuru çay götürmüşsün insan yanına kek, poğaça falan yapar 😂 Bende bundan sonra termosla çay saklama kabında kahvaltılık isteyeceğim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaptı yanında kahvaltılk börekte stedi
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılOndan sana hayır gelmez ve sen ayrıca zaten gözünüzden düşürmüşsün artık istesende aranızda sıcaklık olmaz bence aranız da bir şey olmayacağını söyle durduk yere ikinizde birbinizin zamanını harcamayın
00 Yorumla Tutumlu olunur falan ama bu baya bir ileri seviye.. Üstelik yeni tanıştığın birine karşı bu davranışlar komik :) Şimdiden rahatsız olduğunu bile görebiliyorsan direk vazgeç..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hala gorusuyomusun yol ver gitsin abicim. Kafayi yediniz heralde siz kadinlar gittikce yaslaniyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılDaha yolun başındasın, evlenmek zorunda değilsin. Sana tavsiyem evlenme. Cimri bir kişiyle ömür geçmez. Hem cimri, hem düşüncesiz. Tutarlı olmak çok başka bir şey, cimri olmak çok başka
01 Yorumla- +1 yıl
Tutarlı derken tutumlu demek istedim. Yanlış yazdım
+1 yılGörüştüğünüz kişi temel değerler ve hayata bakış olarak sizin fikrinize uymuyorsa devam etmezsiniz. Şu durumda ne dememizi bekliyorsunuz? Adamı değiştirin mi diyelim, görüşmeyin olsun bitsin.
00 Yorumla
+1 yılBirinci seçenek seni deniyor olabilir.
İkinci seçenek ince görüşü yok
Kadın ruhundan anlamıyor demek ki... tanımıyorum ama beğenmeidm bu tavrı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik cimrilik değil paylaşmaktır. Sevgiyi, aşkı, yemeği, hayatı.. Cimrilik olmaz olursa'da fazla uzun sürmez. Ama tasarruf olarak düşünüyorsa çok yanlış bir yol seçmiş.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cimri insanlar hastalıklı ruhlara sahip oluyor ayrıca sana yaptığı da saygısızlık. Ya gerçekten böyle ya da o da seni uzaklaştırmak için yapıyor. Tercih senin. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılBen anlam veremiyorum ya bunda tavsiye istenicek bir şey yok ki. Mal ortada bildiğin mal yani. Direkt kapıyı göster böyle adamlara harcatmayın kendinizi yazık
00 Yorumla
+1 yılşimdi kabullensen biliyorsundur ki ilerde çok sıkıntı yaşarsınız. birşeye ihtiyacın ollduğunda al ihtiyacını gider demez veya evde bir eksik olduğunda. parası olmadığı halde son kuruşuna kadar harcayan var bide olduğu halde cimri olan. iyi düşün derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılO. ne be öyle şahsen ben olsam çayından tatlısına kadar söylerim tatlı yiyip tatlı tatlı konuşmak lazım demekki enişte adayı kestirmeden gitmek istiyor
00 Yorumla Bence yol yakınken ayrıl. Parasız olabilir o ayrı ama karşında yrmek yerken sana ikram etmemesi bile kişiliksizliğini gösterir.
10 YorumlaHiç çekilmez. Eminim daha iyisi çıkar karşına, aşk evliliği yaparsın. Ömrünü böyle bir insanla geçirme, yazık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tavsiyeye ihtiyacın yok. Zaten görüşmenin amacı budur. Daha fazla uzatmadan olmaz deyip bitir yol yakınken...
10 Yorumla
+1 yılVazgec hemen uzaklas ordan... cok ayipp tutumlu olunur ama bu resmen barzoluk insan bir cay ismarlamaktan da acizse hic evlenmesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cidden çay mı istedi? Şakadır umarım. Bu çocuğu nerden buldunuz acaba? sana bir antika denk gelmiş :)))
10 Yorumla
+1 yılBelli ki duygusal olarak bisey hissetmiyorsun yol yakınken dönmelisin eğer dönemezsen açik açik düşündüğün şeyleri soyle ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılAy inanmıyorum bu eve ekmekte getirmez sana evde yaptırır valla ayrıl bence cimri insan çok kötü ya devam ettirme kesinlikle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılDevir tasarruf devri🤪 şaka bir yana erkeğin cimrisi çekilmiyor hatta kadının da. Eli açık olmak her zaman iyidir
00 Yorumla
+1 yılZaten gidişat belli. Şimdi böyle olan birisiyle evlendiğinde halini şimdi ki halini göz önüne alarak düşün..
00 YorumlaBirde soruyormusun gercekten kac kurtar kendini sakami bu ama cok sanslisin iste evlenmeden önce görmussun gercek yuzunu
00 YorumlaSen de biraz cimrilik et ve buraya zamanını harcama bile sormak için direkt bitir bu işi çünkü geleceği parlak değil bu iliskinin
00 Yorumla
+1 yılKimse kimse için para harcamak zorunda değil ama evden çay getir demek ne ya asnsndomsjaks ömür geçmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Neyini soruyon anlamadım?
Koca termosa çayı 1 çay kaşığı at öyle götür şeker de götürme, şeker zararlı de iyi anlaşırsınız bence skdjsk00 Yorumla
+1 yılSevmem oyle insanı cimri arkadaş, sevgili, eş bana gore değil karşılıklı keyitli keyifli para harcamayacaksan ne anladım ben o ilişkiden
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç oyle birine denk gelmedim surekli attığımız her adımda sunu istermisin bunu istermisin diyen oldu saçma insanlarda oldu ama cimri denk gelmedi çok şükür
Kesinlikle uzak dur, sakın düzelir mi? Nasıl orta yol bulurum diye düşünme. Maddi şiddet, sosyal hayatı çok çok olumsuz etkileyen bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılKayseri'liyim bize laf ederler ama ben bile böyle değilim. Bence o sıkıntılı bırak kesinlikle. İlerde daha kötü olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu kendi başına yap benimkinin altına yazma alakası yok çünkü benim dediğimle.
- +1 yıl
@Rumpless böyle bir kanıya nasıl varabiliyorsun anlamadım?
Görücü usulu ise çok da dert etmene gerek yok güzel bir dille onunla yapamıcağnı soyle cimri biriyle ömür geçmez daha evlenmeden bu cimriliği gösteriyosa evlendiğnzi her konuda kısıtlı davranır ve sonu hüsran olur yani yol yakınken dön derim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. bu kadar cimri bir erkekle hala görüşüyosan suc onda değil senndedir
10 Yorumla
+1 yılvazgeç evlendiğindede aynı devam eder mutlu olmazsın
10 YorumlaErkek mi yok Allah aşkına ya dünyada daha iyi insanlar varken o ezikle işin ne yani
10 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsansa bu durumdan ve yeterince sevmiyorsansa ayrıl. Sonra sadece sorun olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendisi yiyip sana yemek ısmarlamıyorsa ondan bişey olmaz uzak dur öylesinden o evlenincede aynısını yapar kendi aldığı mutfak alışverişinden sana bir tabak yemeek vermez hem cimri hem görgüsüzmüş
10 YorumlaBu ne lan flfglglfldldlsdl tövbe tövbe görüşme sende
10 Yorumla
+1 yılerkeği suçlamak için bahane bulmuşsun. Zorla evlendirmezler. Sana bir adnan ziyahil yazıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Çüş yani pintiliğinde bu kadari ne bir çim erkekler var kanka @gnl_1998
10 YorumlaArkana bakmadan kaç kuzum :) Bu kadar pintiden hayır gelmez. Delirtir insanı.
10 Yorumla
+1 yılYuhhh 😂
Görüşmeye devam ediyor musun hala? Koşarak uzaklaş bence.10 Yorumla
+1 yılHala düşünüyor musun bir de?
Dünyada başka adam kalmamış gibi.10 YorumlaAsla böyle biri olmadım olanlardan da haz etmem kes bence görüşmeyi
10 Yorumla
+1 yılTerk et. Gerçekten seviyorsan sabret.. Aşıksan Kabul et.
00 Yorumla
+1 yıliyi etmiş işini biliyormuş. birazda sen öde hesapları
00 Yorumla
+1 yılbu kesin gelinligide dugunden sonra kiraya verir ya da satar 🤣🤣
00 YorumlaErken farketmen güzel. Cimri kişiyle kesinlikle olmaz.
00 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt