Iyi anlasmistik aslinda. Baktim gorusmelerimiz olumlu, birbirimizi daha iyi taniyoruz bu iş ciddiye gidecek gibi benim icin onemli olan seyleri soyledim ona.
Bende çalışıyorum ve ev islerinde, cocuk bakiminda destegini beklerim, bunlari benden beklemezsen sevinirim beraber ortak olarak halletme taraftarıyım, senden bu destegi goremezsem bende yapmama yolunu secebilirim. Bunlari simdi soyluyorum ki ilerde soylemedin vs gibi sorunlar olmasin dedim.
Bana o zaman ee niye evleniyorum ki dedi. Sen bunlari yapmayacaksan yemegi de, temizligide, cocuga bakmayi da ben yapacaksam niye evleniyorum? Senin kaşın gozun hatirina yapmiyorum bunu.
Zaten guzel bir kadinda degilsin ki kaşin gozun hatirina yapayim. Sen onu bunu yapmam dersen bu halinle nasil evleneceksin. Meslegin disinda cokta bir numaran yok. Bir de ben çalışıyorum diye sunlari sunlari yapmam dersen olan sana olur, bana ya da diger erkeklere degil.
Bir suru güzel, meslegini yapan ama evine de, cocuguna da bakan kadinlar var bu ulkede. Sen onu bunu yapmam dersen biraz zor evlenirsin. Calisman, maasin disinda bir artın yok dedi.
Bende evet bir artım yok, evet cirkinim de ama senin su suratindaki iki gozunun gordugunden cok gonul gozunde cirkin ve bu daha kotu. Beni en azindan gonul gozunle gormeyi deneyebilirdin. Seni yaratan kimse beni de yaratan o. Rabbim beni bu suretle, bu sekilde yaratmış yapabilecegim bir sey yok. Begenmiyorsan gorusmezsin, defol git dedim.
Daha da görüşmedik ondan sonra aileler araciligiyla olmayacagini bildirdik ama elim ayagim titredi o an. Ne diyemegimi bile bilemedim. Bir zaman kalkamadim yerimden. Aileme falanda soylemedim kendimi cok yetersiz ve ozguvensiz hissediyorum. Ondan beridir de yine gorucu oluyor çıkmak istemiyorum karşılarına. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer