benden 6 yaş büyük görücü usulü annemin bir komşusunun oğlu yani mahallede evde kaldı falan diyorlardı bende mantık evliliği yaptım evlendik çok iyi birisi hem de zengin bi fabrikada müdür gibi bir şey ama tensel uyumumuz yok adamı sevemiyorum bir türlü :( yani ben hep aşık olmayı bekledim ama olamadım bi gün eşimi sever miyim yoksa yol yakınken ayrılayım mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayattan beklentim sadece tensel uyum mu? Sadece bu ise ayrıl. Ama hem tensel uyum hem iyi kalpli istiyorsan önceliği hangisine verdiğine bağlı. Bu yüzden buradan aldığın akılları dinle ama kendin kararını ver. Dışarıda kurtlar aç beklerken Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında her şey yerinde. Adam iyi adam ve en önemli konu da şu devirde maddiyat o yönden de sana sıkıntı yaratmıyor.. Anladığım kadarı ile de cinsel bir uyumsuzluk söz konusu ama bunu aslında konuşarak da halledebilirsiniz diye düşünüyorum.. Hemen kestrip atmak en basit mesele.. Bazen hiç olmayacak gibi görürsün ama basit 2-3 konuşma bir çok şeyi düzeltmeye yetebilir..
00 Yorumla
gün geçtikçe alışırsın seversin fakat seksteki o hazzı yakalayabileceğini sanmıyorum, genel olarak bir insanla her seviştiğinde ondan aldığın haz düşer çünkü alışırsın heyecanı kalmaz fakat sende daha heyecan olmamış bile...
00 Yorumla
Hep aşık olmayı bekledim olamadım diyorsun Bir önceki cümlede mantık evliliği yaptım diyorsun. Önce sen tensel uyumumuz yok demeden önce önce ne istediğini bir öğren kendine bak Bir öğren
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
122
Cevap
180Cevap
+1 yılEşini zamanla seversin.
Sevgi aşk gibi bir duygu değil.
Geçici değil bir kere.
Tensel uyum dediğin şey, hangi evli çifte var onu bilmiyorum yani.
Ancak sevgi güzel bir duygu zamanla sana yaşattığı güzel anılar oldukça bunu edineceksindir.
Aşkı aramak için boşanılmaz. Evlenmeden önce düşünecektin aşkı.
Ne o insana bunu yapmaya hakkın var ne de çevrene.
Başta da aşık değilmişsin ama mantık evliliği yapmak mantıklı gelmiş.
Bence devam etmelisin.130 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunun kararını vermek bize düşmez.
Bizim vereceğimiz tavsiyeler sana ne kadar yararlı olur bu konuda bilemeyiz.
şu an burdan bize ne dersek diyelim kolay gelir.
Çünkü yaşadığımız bir konu değil.
İlerde sever misin bilemeyiz.
Bu konuda sağlıklı karar verecek tek kişi sensin.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani sevemiyorum dediğiniz biri ile, sadece zengin ve iyi biri olduğu için ne kadar sürdürebilirsiniz ki evliliği?
Sevmeye zorlamak diye bişey olamaz en azından ben bu şekilde düşünüyorum.
Umarım en doğru kararı verirsiniz kendiniz için fakat doğru düşünmek lazım.30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulu Evlenen birisi olarak Çıkmaz Sokağa girmiş gibisin bence.
Nasılmı hm
Şöyle şimdi Sen kendi istek ve Arzularını dilediği gibi yaşayan Özğür bir iradeye sahip olsaydın zaten bu Evlilik başlamadan bitmiş olurdu yani Evlenmezdin.
Gel gelelim şuanki duruma
Benden sana uzun Süre kendini koruman ve Çoçuk yapmaman.
Farz edelim Boşandın diyelim
Kaybetiğin değerleri geri alabilecekmisin?
Bakireliği kast etmiyorum.
Ruhunun saf ve Temizliğini geri alabilirmisin.
Kalbinin Tertemizliğini geri alabilirmisin.
Herşeyden önemli Yaşadıklarını unutabilirmisin.
Boşandığında herkes sana sırtını çevirdiğinde kendi ayakların üstünde durup Hayatına Kadın olarak Devam edebilirmisin.
Helede Türkiyede Kadın olmak nekadar zor ise Kalb ve Rıh gözetmeden her Kadını Yatağa Atma Kafasında olan birçok Erkekle baş edebilecekmisin.
Herhangibi bir birikimin var mı?
Hayat Senin Hayatın ve Yaşın Gençken alacağın kararlar Ömür Boyu seninle gelecek.
Yani Önemli olan İnsanın Özğürlüğü
Ve Sen özğür değilsin.
Umarım doğru yolu bulursun.
Ona buna Muhtaç kalırsan yerkez Seni Yatağa atöaya kalkar ya da kulanmaya Kadınlarda dahil.
Zaman Kötü zaman kendine dikkat et.
Çevrendeki İnsanları itina ile Seç.
Kadın Erkek farketmeksizin Herşeyini Çevrendeki İnsanlarla iyi niyetlede olsa Paylaşma.
İlerde kötü olduğunuzda Koz olarak Sana karşın kulanıp Seni yıpratmaya çalışabilirler.00 Yorumla
+1 yılEn başarılı evlilikler görücü usulüdür. Aşk, tensel uyum dediğin şey aynı eve çıkınca biter. Çünkü aşıklar birbirlerinin pasaklı, osuruklu, dişleri fırçalanmamış, parfümsüz hallerini bilmezler. E geride de saygı, sevgi yoksa boşanırlar. Ten uyumu eskortların, jigoloların safsatasıdır. Her kadında aynı delik, her erkekte aynı sap var. Adam sana saygılı mı, evinin sorumluluğunu taşıyor mu, seni koruyor mu, sahipleniyor mu ona bak. Bu feminist ve meriçlerin gazına gelme. İnternetten birbirini düşürüp çatır çutur sevişiyorlar ama hepsi antidepresan bağımlısı, intihar adayı, hepsinin de internette videoları var.
70 Yorumla
+1 yılBana gorucu usulunden dolayi onyargin var gibi geldi. Tensel uyum oyle ha deyince bulunan bisi degil yani ayrilsan sonsuza dek yalniz da kalabilirsin. İyi kalpliyse yani sana karsi tavri saygili ve kibarsa bence ayrilma. Maddi durumu da iyiymis hem. Yani tabii ki para icin evli kal demem ama ulkenin durumu ortada biliyosun. Bence dene ya. İyi yonlerini gormeye calis. Birlikte bi seyler yapin. Ortak noktalarda bulusmaya calisin. Boylece birbirinize cok daha yakin olursunuz. Sevmekten, asik olmaktan once arkadas olmaya bakmalisin bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yol yakın değil artık
Sevmediğinizi bildiğiniz biri evlilik yapıyorsunuz sevmiyorum diye ayrılmak istiyorsunuz mantık evliliği işte aşkın ne işi var mantığın yanında. Aşık olmazsınız bu sizin elinizde olan bir şey değil ama seversiniz zamanla size verdiği değeri seversiniz kalbini seversiniz zamana bırakın. Evlilikte belki acele etmiş olsanizda boşanmak için etmeyinBir söz var ben size söyleyeyimSevdigini almadıysan aldığını seveceksin :))10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sana bi akil vereyim, asik olup evlenen kisa surede husran yasiyor. Sen kendini sartlandirirsan sevemedim uyum yok diye, bu boyle gider. Kotu biri cikabilirdi rahat bi hayatin var. Hersey mukemmel olmaz zaten, kendini evliligine verirsen ona asik olmasan da isinirsin kesknlikle.
71 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum size 👌🏻
+1 yılİçine sinseydi böyle sorular sormazdın. Sonu ya ayrılık ya aldatış olur ayrılmazsan. Ama o seni sevip değer veriyorsa, bence şans vermelisin. Evlenebildiğine göre bakılmayacak bir tipi yok. Çünkü bu devirde en önemli şeyler sevgi saygı sadakat. Bunları görüyorsan ve ortalama bi tipi varsa değerlendiririlir, seversin. Hem yaş farkı fazla değil hem de evlilik oyuncak değil. Ama ten uyumu olmayan bir insanla da ne bileyim.. Bilemedim. Sonradan sevilebilir mi bir ten? Baştan anlaşılır sanki. Neyse kararı verecek kişi sensin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle tam olarak ne bekliyosun evlilikten onu bilmen lazim. Tensel uyum konusarak halledilecek bir seydir aslinda sen isteklerini anlatirsan o anlatirsa aradaki utanma kalkarsa halledilir. Huyu guzel ise sana cok iyi davraniyorsa pisman olacagin bir adim atma derim cunku adim gibi eminim pisman olursun esinden sonra hayatina alacagin kiside tensel uyum olsa bile sana iyi davranacagindan emin olabilir misin? Bence tam olarak evlilikten ne bekledin ne buldun, ne istiyodun ne elde ettin bunlari gozden gecir ve seni geri iten sorun her ne ise bunu esinle oturup konus. Sonucta ayni yatagi paylastigin adamdan cekinmemen lazim isteklerini acikca dile getirmelisin aynisi onun icinde gecerli sanirim arada hala bir asamadiginiz bir duvar var gorucu usulu evliliklerde cogu zaman olan bir durum bu birbirinden cekinme, sunu soylersem sunu istersem beni yanlis anlar mi dusuncesi.
Once cozmeye calis 🌸00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar hep modern dünyanın yalanı düşünceliyse kocanla ten uyumu yaratmak senin elinde
Nolcak tanışıp flörtle evlensen çok farklı mı olucak zannediyorsun öylelerin evliliği daha çabuk bitiyor
Aşık olmak istersen güzel gözle bak kocanada aşık olursun
Keşfet kocanı her annamda bunun heycanını yaşa
Bak ne güzel iyi biri çıkmış karşına
Cinsellik hakkında konuşun erotik roman okuyun araştırıp deneyin belki onunda tecrübesi yok ona nelerden hoşlanıp hoşlanmadığından bahset cinsellikte
Unutmaki keşfetmediğin birşeyin tadınıda bilemezsin...31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü diye kafanda ön yargıyla gezdiğin için öyle geliyor
Cok sevdigim akrabamin sozu geldi aklima bende oyle bi hata yapmak uzereydim bir zamanlar sevmesemde alisirim degil mi dedim bana soyledigi 24 yil oldu alisilmiyor her gun buz gibi yataga girmek yalniz yatmaktan daha kotu yapma yakma kendini de onu da demisti hakli
42 Yorumla- +1 yıl
Ya işte...☹️Allah yardmcsı olsun
Eşini sevmeyi ve ona âşık olmayı rol olarsk yap lutfen beli bi süre sonra gercege dönüşür. Bi dene bisey kaybetmezsin.
Çünkü ben okudum böyle bi durumu. bulasik yikamayi sevmezdim ve sevmeyi denedim ve simdi cok seviyorum bulasik yıkamayı. Terapi gibi oluyor. suyla oynayıp rahatlamak bi nevi. sma nefret gözüyle bakacaktim böyle bi bilgiyi zamaninda okumamış olsaydim. zaten yikiyorum severek yikiyayim. madem evlisin sevmelisin. ayrilik ve aile oyle basit bi kavram değil. Ben bile onca mucadele verdim. Yapmayin yaaaa!!!33 Yorumla
+1 yılAdam senin için sağlayıcı konumunda sadece yani senin hayatını idame ettiriyor ama sana bir heyecan yaşatmıyor öyle değil mi? Mesela onu kaybetmekten korkmuyorsun o seni yönetecek kapasitede bir adam olarak görmüyorsun.
Ben sana şunu soyleyebilirim bosanabilirsin ama pişman olacak sen olursun herşeye rağmen
Zaman içinde alışırsın ona yinede seçmene garanti veremem20 Yorumla
+1 yılÖncelikle mantık evliliği yapan insanların çoğu sonradan eşlerini seçebiliyor sebebi ise karşılıklı saygı sonrasında sevgiyi getiriyor kocasına aşık olanlar bile olabilir.
Öncelikle siz evlilik yapalı ne kadar bir süre oldu?
Asıl soru bu.
Bu sorunun cevabı zaten sizde 3-5 ay olduysa sorun yok ama 1 yıl ve fazlası olduysa biraz daha mühim bir mesele haline gelebilir.10 Yorumla
+1 yılMerak etme seversin. Makul düşünmeye çalışmanı tavsiye ederim. Hayalindeki cool gördüğün , baktığında bile seni heyecanlandıran tipler , gördüğünde onunla kendini basbasa hayal ettiğinde , kadınlığı ve dişiliğini ona ne denli şuursuzca teslim edebileceğin tipler genelde insana kadına , duygulara haliyle sevgiye sorumluluğa değer vermeyen ve genelde kadınların hayatını çekilmez çilelere dönüştüren kişiler oluyor.
10 YorumlaBence senin gözün dışarıda, bu sorununda kendini bile kandırdığın bir kılıf.
Bundan sonraki yaşayacağın ilişkilerde aşkı ve uyumu bulabileceğinimi sanıyorsun.
Belki de sorun sendedir, adamda sırf merhametinden dolayı idare ediyordur seni. Fakat başkası idare etmez, kor çocuğu postalar.
Eşine güzel muamele yap, sınırları kaldır, ten uyumuda olur , aşk da olur. Yuvayı yapan kadındır.12 Yorumla- +1 yıl
yuvayı yapan kadındır diyince inanıyor musun bi ilişkide erkekle kadının duygusal yatırımı eşit değilse yürümez
- +1 yıl
birini sevmeye zorlamak işe yarasaydı her istediğimize seçmeden aşık olurduk
+1 yılAdı üstünde mantık evliliği zaten. Bunda aşk sevgi aranmaz. Ama sevgi zamanla oluşur ve kalıcıdır. Tensel uyum olmasa bile sevgi onu örtbas eder. Diyelim ki boşandın tensel uyumu aşkı bulabilecek misin? Peki ona bırakacağım üzüntü? Zaman geçiyor hayat bitiyor. Birlikte bolca güzel vakit geçirmeye bakın. Sevginin oluşmasında çok büyük etkendir. Sevgi ise herşeyin ilacıdır.
14 Yorumla- +1 yıl
Onu diyorum. Sevgi zamanla oluşuyor o da şöyle ki zamanla birbirine alışıyor insan. Okula başlamak gibi düşünebilirsin. Hiç kimse birbirini tanımaz sonra can ciğer olursun. Alışırsın. Dolayısıyla işkence olmaz. Hatta çok sıkı bağlanmak alışmak sonrasında yokluğu acı vermeye başlar. Şimdi anlamışsındır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Tabii ki kesin olacak diye bi durum yok
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBence hemen olumsuz olma biraz yapıcı olmaya bak kendini böyle yaparak eşinden soyutluyorsun. Tensel uyum yoksa aranızda bunu başka yollarla aşmayı dene hemen kendini ondan koparma kalben sevmeyi dene kendini sevmeye zorluyormuş gibi hissetme kendin ol biraz daha samimi ol cana yakın ol eşinle daha fazla zaman geçir aktivite yap
10 Yorumla Acıkcası 6 yaş bence hıc sorun olacak bır ya degıl hatta oldukca normal zıra kadınlar cok daha hızlı çökuyor bunun yanında tensel uyum zıhınsel uyum önemlı seyler özellıkle benım gıbı lıbıdosu yuksek bırısı ıcın ancak bu tarz seyler genelde etkı tepkı yanı bırbırınıze nekadar maruz kadlıgınız ve paylasımlar yaptıgınızla alakalı. Sonucta delı gıbı sevdıgın bıriyle bıle bır sure sonra aradakı elektırk hoşlantı vb seyler hepsı ortadan kalkar. Hıc kımse kımseye ömrunun sonuna kadar aşık olarak kalamaz. Kımse boşancam dıye evlenmıyor ama bakarsanız boşanma oranlarına bırbırlerıne delı gıbı aşık evlenen 4 yıl ıcınde boşanan yuzbınlerce genc var. Bence eşınle daha cok zman gecırmeye. gezmeye sınemaya sosyal seyler yapmaya calısın bırbınırınızı kesfedın.
00 YorumlaEvlilik uzun bir süreç, yaşadığın süreci biliyorsun ama yaşadığın süreç muamma. 14 yıllık evliliği sürecinde iniş çıkışlar hep oldu, ancak sana tavsiyem çekinmeden utanmadan herşeyi açıkca eşinle konuşup öncelikle bir karar almanız. Evlilik kararı nasıl birlikte veriliyorsa tüm kararlar birlikte verilmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda tensel uyum olup olamadığını en başında anlaman ve ona göre karar vermen gerekirdi.
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki, sabret ve denemeye devam et.
Aranızda hiç mi göz teması, sürekli tensel temas isteği yok, sana hiç mi iltifat etmiyo, birbirinizle konuşmak adına sesinizi duyma arzusu yok mu içinizde, vücut diliniz eşinle aranda ki çekimi onaylamıyomu.01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz ve çocuk var mı
Yol mu yakınken? Ablacım evlenmişsin geçmiş iş. Nasibin oymuş kısmetin oymuş hayırdır Allahım yazdığına mı itirazın? Allah’ın en sevmediği helal boşanmadır. Hele ki yeni evliyken. Resmen kadere itiraz. Siz bir söz verdiniz. Sözden dönmek namerde yakışır.
04 Yorumla
+1 yıliyi yönlerini düşünüp sevmeye çalış.. isteğin şeyleri konuşarak anlatmaya çalis cinsel veya Normal konularda sıkıntı nerde ise. uyum saglarsa ne ala ama hâlâ. ayni şeyleri hissediyorsan ve çocuğun da Yok ise nokta koymayı dene.. çünkü cinsellik evliliğin temelini oluşturuyor cok fazla önem taşıyor. cinsellik iyi ise diğer konularda kolayca çözüm sağlanabiliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılıp ayrılmama konusunda bız bir şey diyemeyiz buna önceden karar vermeliydin zengin olması müdür olması seni etkilemiş sevgi bakimindan bundan sonra zor seversin her zaman da arayacaksın şöyle olsaydı böyle olsaydı aşık mı olsaydim vs gibi şeyler içinden gecirceksin iyi düşünün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBigün mü? Hangi gün? Ne olacak ta bakışınız, gülüşünüz, şehvetiniz, ateşiniz, hayranlığınız, tutkunuz, arzularınız değişecek? İlte o işte sen. Yok işte, beğenmedin, sevemedin, aşkı bulamadın ki. Sana tavsiyem bu işi daha fazla sürdürmemendir.Ömür geçiyor. Boşa tüketmek te zulümdür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek nasıl evde kalıyo, bende bi tek kadınlarda bu var sanıyordum. Ayrıca mantık evliliği ne? Madem aşık olmak istiyosun Mantıkla ne işin var?
Ne kadar evlisiniz bilmem ama zamanla ısınırsın. baktın olmuyor, gene mantik çerçevesinde uygun bi dille ayrılırsın..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu yüzden ayrılmamalısın. Okadar zor ki şu zamanda aklı başında, haramsız, iyi mizaçlı bir kimseyi bulmak. Huyu güzele 40 yıldada doyulmazmış. Eşinde sevdiğin huylara yoğunlaşabilirsin. Evliliğinden keyif almaya çalış, onunla güzel anılar bitiktir ki arada sevgi bağı oluşsun. Öyle ha deyince sevilmiyor. Birde görücü usulü evlilikmiş yani teni yeni tanışıyorsunuz sayılır. Sadece dikkat et erkenden bebek sahibi olma, ama en azından denemelisin. Boşanmak bu kadar kolay olmamalı bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk kimi zaman evliliğin sebebi değil sonucudur. Bu yüzden evliliğinize biraz daha zaman tanı. Bu zamandan kastım da kısa bir süre değil en az 1 yıl. Hatta mümkünse daha fazla. Tabi bu süre içerisinde emin olmadan çocuk yapma.
20 Yorumla
+1 yılBence biraz daha zaman ver hem eşine hem evliliğine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeversin ve aşık olursun. Kadınlar pat gördüğüne aşık olmuyor ki zamanla seviyor huyuna suyuna aşık oluyor. En iyisini yapmışsın. Şu an bunları düşünme seni mutlu edecek ne varsa eşinden yapmasını iste.
Çiçek mi seviyorsun aldır
Ne bileyim başka bir şey mi yaptır hepsini...
Seni sevmesini seviyorsun en çok da. ❤️00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar daha çabuk çökmüyor, öyle bişey yok, doğurup saçını süpürge eden, kendine bakmayan , mutsuz kadın çöküyor
Ben 40 yaşında bekarım taş gibiyim, sevmeden de asla evlenmem, hata yapmışsın ama ayrılmak ta kötü çocuk doğur bari bi anlamı olsun evliliğin 😃
Asıl erkekler çöküyor 45 te işi biten erkek çok ama kadın sekse devam ediyormuş menopozda bile🙈07 Yorumla- +1 yıl
Başka masallarda var mı abla, anlat da uyuyalım😄😄😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBenm gibisini görmedğin için etrafında , inanmaman doğal 😎
Cevap sahibi+1 yılMorali bozulan erkekler eksilesin😂🙈
- +1 yıl
Hahaha masalcı ablamızda geldi😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılÇökmüş ablalarla cevrili gencimz de geldi😂 Genç dıyorm da sevgilim senden genç 😂🙈
- +1 yıl
Abla senin masallarda hep kırkında mihrap ablalar var, sen iyisimi ekonomide düzelicek de bizi iyice yar😄😄😄😄😄yaw ne olacak gençmiş güzelmiş bize ne abla😄😄😄🤮
- +1 yıl
Ablacım uzatmayalım, sen küçükleri kandır, ama biz de deneme olur mu, öpüyorum ellerinden😄😄😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım ben severek evlendim ama ben de çok mutluyum diyemem. Kimse mükemmel bir evlilik yaşamıyor her şey evlenme şekline bağlı değil. Ten uyumunda öte şeyler de var mesela adamun karakteri. Yani karışanın edenin yoksa, özgürsen bence dur boşanma. Çocuk yapcan zaten ya. Güzel huzurlu bir ortamda çocuk büyütülür diğer türlü zor. Gözün evinde olacaksa dışarı katmayacaksa boşanma.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı şekilde evlendim aramızda ten uyumu asla olmadı evlilik demek sadece yataktan ibaret değil bunu unutma bu birincisi aşık olup evlenmiş olsan bile evlilik aşkı öldürüyor bu gün ki durumundan farklı olmayacak tı bu iki eşini insan olarak sevip sayıp değer vermen evliliği yürütmek için yeterli bir sebep benim naçizane tavsiyem bu ben bu gün baktığım da 18 yılı devirmişiz eşimle dile kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan evlenmeseydiniz ama artık geç tabi. Sevmeyerek evlilik yürümez. Ne yapılacak, ayrılmak mı vs gibi soruların cevabı burada olamaz.
Ayrıl denilse ayrılacak mısınız bu çok saçma kime ne ki ayrılmanıza karar verecek?
Ne yapacağınıza, ne yapmanız gerektiğine karar verecek olan sizsiniz.. Zor evet ama sizin baştan düşünmeniz gerekirdi.00 Yorumla
+1 yılMantik evliliği ne bacım sen bile bile kendini ateşe atmışsın. Birini sevmeden hayatları birleşmek çok mantıksız. Zaten düzgün biri olsa evde kalmazdı. Ayrıl gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarması vardır. Senden önce haltlar yemişse çıkıyordur ondan simdi. İşte senin eline düştü nihayet. Ona da acıyan olmayacak, gününü görmeli. Fazla sürmez demek istediğim. Ama bu bir bahane. Bunu düşündüm tüm gün. Paralarla dolu mezarlara gömülmeyi hakedelim önce.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşk ve uyum iki tarafın isteyerek inşa edebilecekleri şeyler yeter ki birbirinizle diyaloğunuz kesilmesin. Konuşun sohbet edin isteyin birbirinizden, birbirinizi keşfedin. Ön yargılarla hiç bir yere varamazsınız...
10 Yorumla
+1 yılOnemli olan senin ne istedigin tabi ki ama ben beni seven birini bulayım beni sayan birini bulayım yeter. Ben de onu sevmek icin elimden geleni yaparım. Giyimini tarzini degistiririm ama sevmek isterim. Bu zamanda gercekten cok cok zor
10 YorumlaAlışırsın sana değer veriyorsa gözü dışarıda değilse evine ekmek getiriyorsa ilgiliyse daha ne 8lsun , sen ona ilgi sevgi değer verirsen oda sana verir
20 Yorumla
+1 yılBi evliliğin en büyük temeli saygıdır ne kadar aşık okursan ol karşındaki sana saygı duymuyorsa tüküreyim o sevgiyede aşka da rabbim bana nasip etmesin öyle bir durumu ama bence eşin seni seviyor sayıyor saygı duyuyor ise hata yapma derim gelen gideni aratır bunu da unutmamalısın
20 YorumlaZaten bu dünyada kimse kimseyi sonsuza dek sevmez ben ayrılma derim önemli olan sevmek değil aile ola bilmektir. Hatta bir birilerini sevip mutlu olmayanlarıda gördüm. Ayrılsan bile içindeki boşluğu hiçbirşeyle dolduramazsin. Öylece aşkı arar durursun.
20 Yorumla
+1 yılNasıl tensel uyumunuz yok? Eşin cinsellikte neyi eksik yapıyor, nesini beğenmiyorsun mesela? Tam olarak açıklarsan daha iyi anlarız. Eğer hiç ten uyumunuz yoksa, ya boşanacaksın ya da onu düzeltmeye çalışarak ona bir ömür katlanacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgi olmayinca, arada elektrik olmayinca maalesef boyle oluyor. Iste bende bu yuzden mantik ve gorucu usulu evlilik yapmak istemiyorum. Ama cevremdeki insanlara bunu anlatamiyorum. Birde insan ha deyince de birini sevip asik olamiyor. Kismet nasip bu isler. Insallah zamanla esini sever asik olursun. Gerci ben bu zamanla seversin lafina da pek inanmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılsevmek zamanla olan bi şeydir. farklı yerlere gidin, gezin. eğer karakterinde problem yoksa ona başka açılardan bakmayı dene. yine de olmaz dersen birbirinizi yıpratmamak en iyisi. boşanmak çözüm mü ona emin ol bence.
00 Yorumla
+1 yılİşte yuvalar hep böyle yıkılıyor madem aşk evliliği istiyordun o zaman aşık olup evlenseydin birde tensel uyum çıktı öyle bir şey yok seviyorsan ne tensel uyumu insan sevdiği zaman bırak tensel uyumu üzül eksikliğini bile gözü görmez
00 YorumlaMantık evliliğinin kaçınılmaz sonu işte.
Arada sevgi, çekim, tutku olmayınca zengin olması hâttâ iyi biri olması bile yeterli olmuyor.
Ayrıl ya da ayrılma diyemeyiz ama birini de zorla sevemezsin sonuçta.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kimseyle uyum sağlayamazsın.
Bunu sevmeye çalış ve otur…50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeversin o adamın yerine köy kendini madem mantıkla evlendin mantıklı davran. Aksini yaparsan ve adamı aldatırsan para karşılığı eskortluk yapan kadınlar daha ve yerine çıkar adın onların çoğu mecburiyetten yapıyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Tensel uyum konusunda bilemiyorum o olmadan yürürmü bir evlilik ama önemli olan yanında kendini özel güvende ve mutlu hissedebiliyor musun. Önemli olan bu
10 Yorumla
+1 yılBahsettiğiniz tensel uyum seks yapmaktan hoşlanmıyorum demekse sizde seks yapmak istiyorsanız şu anki eşinizi bırakın ve kendinize telsel uyumu sağladığınız bşr eş seçin ha birde zengin olmasına dikkat edin ha siz seversiniz zenginleri o yüZden hatırlatayım dedim😁
10 YorumlaBence çok acele davranmayın. Zamanla gönlüne sıcaklık düşerde sevebilirsin. Bu devirde yuva kurmak çok zor gerçekten. İyi biriyse sana karşı davranışları iyise sabretmekte fayda var
10 Yorumla
+1 yılSen sırf parası var Zengin diye evlenmişsin bu adamla. Allah bizleri senin gibilerden muhafaza eylesin inşallah. Çok yazık çok.
46 Yorumla- +1 yıl
erkekler ne için evleniyor çok aşık olunca mı? güzelse erkeğin annesi sevdiyse ev işlerini yapabiliyorsa:D
- +1 yıl
@nebilimismi ne var peki adam aldatmış mı dövmüş mü iyi kalpli diye kendi yazmış zengin diye suçlu mu oluyor yani cinsellik yaşamadan fakirle de evlense aynı olacaktı evlenmeden bilemez yani ten uyumu cinsellik demek bilmiyorsan eğer söyleyeyim:)
- +1 yıl
@GreenLover neyden bahsediyorsun gerçekten zengin suçlu ne alaka? yorumu yazan kişi kadını para için evlenmekle yargılamış ama erkekler de kadınlarla bazı mantık sebeplerinden evleniyorlar
- +1 yıl
@nebilimismi yoruma yazana dedim yanlışlıka etiket yapmışım yorumu yazan gibi kompleks sahibi görünce çıldırıyorum 😂
- +1 yıl
Bazı erkeklerin zenginlik kompleksi vat
- +1 yıl
@nebilimismi kutuyu neden engelledin yazamadım bir anda ne oldu
+1 yılSenin beklentine bağlı bir şey ne beklediğini iyi düşün huzurlu bir hayat mu yoksa daha eğlenceli bir insan mı hayal ediyorsun ona göre bir seçim yap ama eğer bundan rahatsızsan ki dile getirdiğine göre öylesin sanırım o zaman o kişiyi de kendini de yorma üzme durumu ve hissettiklerini ona açık açık söyle belki de bunu düzeltmek için birşeyler yapar ya da belki o da senin gibi düşünüyordur belli olmaz Allah hakkınızda hayırlısını versin doğru yoldan ayırmasın
00 Yorumla
+1 yılya şu zengin etiketini yapıştırıp kendinizi paraya tapıyor gibi göstermeseniz mi? ne gerek var? ben bu sorudan bu adam fakir olsa kesinlikle evlenmezdim anlamı çıkardım
00 YorumlaBu tamamen senin ve eşinin duruşuna bağlı. Öncelikle sohbet etmeyi bilmelisiniz. Ten uyumu olmasada bişeyler yaşarken onun seni senin onu keşfetmen lazım.
00 Yorumla
+1 yılvalla o filmlerdeki aşk diye milletin beynine algı yerlesmis öyle bisey yok kocanı sev bence
30 Yorumla
+1 yılYani olmuyorsa, yapamıyorsan boşan. Çünkü hayata 1 kere geliyorsun. Eşinle bu konuları konuşup çözmeyi denedin mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa bırak gitsin. Hem aşka inanıyorsun hem mantık evliliği yapıyorsun. Bu ikisi bir arada olamaz!
10 Yorumla zamanla severim diye düşünseydin evlenmeden önce birlikte biraz vakit geçirirdin şimdi mantığın nereye gitti
10 Yorumla- Devamını Gör (242)
Devamını Gör(287)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle görücü usulü evlendik iyi kalpli, zengin ama aramızda tensel uyum yok, sevmiyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler