Eşimle görücü usulü evlendik, onu seviyorum ama çok garip huyları var. Ne yapacağım ben?

Eşimin benden önce çok fazla ilişkisi olmuş hepsini biliyorum. Benimde oldu ama öpüşmenin ötesine geçmedi görücü usulü evledik herşeyimizi biliyoruz bnde sen nesinki adama laf söylüyosun diyip kabul ettim evlendik. Yani öyle aşık olmak falan yok ama eşimi seviyorum. Sorun şu ki cinsel olarak hiçbi sorun yok fakat hergün yapılan bişeye 1 kez bile hayır desem tartışma çıkıyo bazı tikleri var süpürgeyi görürse tekme atıyor. Sırf istediği olsun diye bozuk sütten sütlaç yapmamı bile istediği oldu. İşinde bile kimseyi dinlemeden sadece benim dediğim doğru diyip olumsuz bişey diyeni tersliyor. Bana sürekli takıntılısın diyo ilgi yok resmen ben söylüyorum bana bunları de bana böyle sevdiğini böyle göster diye sonra dediklerimin aynısını bana söylüyor ama sorun benmişim gibi ben çok fazla şey istiyormuşum gibi davranıyo ne yapmalıyım
Eşimle görücü usulü evlendik, onu seviyorum ama çok garip huyları var. Ne yapacağım ben?