Eşimle görücü usulü evlendik ama onu sevmiyorum. Ne yapmalıyım?

Bilmiyorum tipim değil aslında temiz kalpli iyi birine benziyor ama özgüvensiz oldugunu düşünüyorum. Ben 190 boyunda uzun boylu yakışıklı biriyim, yolda yürürken bile bana baktığında kızların gözlerindeki parıltıyı görebiliyorum daha önce çok teklif aldım zaten ama bir ilişkiye kendimi hazır hissetmedigim için şans vermedim kimseye. Görücü usulü bir şekilde evlendirildik evlendikten sonra ilk gece eşime demiştim biz aile dolayısıyla evlendik bunu biliyorsun değil mi diye, o da bana ben de seninle evlenmeye meraklı değildim zaten merak etme okuyacaktım okutmadılar dedi. Bunları diyor ama bir taraftan da benden hoşlanıyor gibi hissediyorum, bir de aramızda çok boy farkı var ve ben ondan çok büyük gösteriyorum normalde olgun görünüyorum zaten, yani takildigim tek şey tipim olmaması da değil. O 20 yaşında ben 23 benim okulum bitti o hala okumak için uğraşıyor sınavlara çalışıyor. Ona karşı bir şey hissedemiyorum bilmiyorum işve cilve falan da bilmez yapamıyor bir şey başka sıkıntılar da var, mutlu değilim onunla, çok daha güzelinin bana bakacağını düşünüyorum. Bana tavsiye verin ne yapmalıyım

Eşimle görücü usulü evlendik ama onu sevmiyorum. Ne yapmalıyım?