Bilmiyorum tipim değil aslında temiz kalpli iyi birine benziyor ama özgüvensiz oldugunu düşünüyorum. Ben 190 boyunda uzun boylu yakışıklı biriyim, yolda yürürken bile bana baktığında kızların gözlerindeki parıltıyı görebiliyorum daha önce çok teklif aldım zaten ama bir ilişkiye kendimi hazır hissetmedigim için şans vermedim kimseye. Görücü usulü bir şekilde evlendirildik evlendikten sonra ilk gece eşime demiştim biz aile dolayısıyla evlendik bunu biliyorsun değil mi diye, o da bana ben de seninle evlenmeye meraklı değildim zaten merak etme okuyacaktım okutmadılar dedi. Bunları diyor ama bir taraftan da benden hoşlanıyor gibi hissediyorum, bir de aramızda çok boy farkı var ve ben ondan çok büyük gösteriyorum normalde olgun görünüyorum zaten, yani takildigim tek şey tipim olmaması da değil. O 20 yaşında ben 23 benim okulum bitti o hala okumak için uğraşıyor sınavlara çalışıyor. Ona karşı bir şey hissedemiyorum bilmiyorum işve cilve falan da bilmez yapamıyor bir şey başka sıkıntılar da var, mutlu değilim onunla, çok daha güzelinin bana bakacağını düşünüyorum. Bana tavsiye verin ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soru troll gibi geldi ama değilse ,
Hadi kızlari anladım hâlâ zorla evlendirmeye çalışan aileler var belki o da onlardan biriydi peki ya sen?
Seni de mi zorla evlendirdiler. Zannetmiyorum. istemeyebilirdin. En azından ne kendinin ne de o kızın başını yakmazdin bu yaşta. Ha hiçbir şey hissetmiyorsan ve yanına yakıştırmıyorsan henüz yeniyken ve çocuk yokken ayrılmanızı tavsiye ediyorum çünkü böyle gitmez bir ömür. Hem zaten detayda yazdığına bakılırsa gözün dışarda birisin. Ayrılıp çevrendekilerle daha bol vakit geçirebilirsin.010 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek zorla evlendirildiyse kesinlikle çok büyük bir hata yapmıştır ailesi de çağ dışı bir düşünceyle biz bu oğlanı en iyisi evlendirelim evlenince ancak adam olur düşüncesiyle hareket etmiştir erkek de yaptığı eşekliğin bedeli olarak sesini çıkaramamıştır. Nerden biliyosun diye sorma babam bu şekilde evlendirilmiş..
- +1 yıl
Ya işe yararmı hiç 😁 mantıklı değil bir kere yaptığı hatanın cezasını bırak kendi başına çeksin elin kızına niye çektiriyorsun birde valla hata değişkenlik gösterebilir mesela babam yanlış edindiği arkadaşlıklar sonucu cezaevine düşmüş 1 yıl yatmış bu oğlan rahat durmayacak deyip evlendirmeye kalkmışlar. Böyle olur ya da ne bilim çok fazla kızla gezip tozuyordur başını belaya sokuyordur sürekli ondan olabilir biliyosun biz erkekler böyle şeyleri ailemizden gizlemeyiz bence gizlenmeli ama gizlemiyorlar işte sonuç bu 🙂
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun. Bu yaşta evlenecek kadar olgun musun yani şimdi sen bu ülke geleneklerini kırdığınız zaman sizden 2 nesil filan sonranız mutlu olur geç evlilik candır. Bi gidin hayatı yaşayın önce be eliniz kolunuz erkek kadın görsün sonra karakterinden tipine kadar karsr verirsiniz. Ama senin hayatın şimdiden kaymış koçum kolay gelsin yakmışsın kendini
00 Yorumla
+1 yılböyle bir düşünceye sahipsen zaten o kızı bırak senden ona hayır da gelmez demek ki sen onun için doğru insan değilsin boşan o kız da kendisini gerçekten seven değer veren birini daha kolay bulabilsin madem hep kendi açından bakma dünya senin gözünden akmıyor emin ol o kızı da beğenip isteyecek çok erkek vardır. bu arada her şey dış görünüş değil.
00 Yorumla
+1 yılDaha ailesine sözüne geçirip evlenmek istemediğini söyleyemeyen biri kalkmış karısının özgüvensiz olduğunu iddia ediyor. Sen çok mu özgüvenlisin 😄
Madem o kadar erkeksin başka bir kadının başını yakmadan evvel ailene sözünü geçirebilseydin. Yazık o kadına senin gibi biriyle evlilik yoluna girmiş..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBilader sen ailene karşı çıkacak kadar, ben bu evliliği istemiyorum ne yaparsanız yapın evlenmeyeceğim diyecek kadar özgüvenli misin de gelmişsin kızın özgüvenini sorguluyorsun?
Kız sevebilir bu normaldir, sevgisini de göstermek istemeyebilir bu da normal. Çünkü karşısndaki öküzden haberi var.
Bana kalırsa senin hayatındaki nadir şanslardan birisi o kız. Daha güzeli çıkar karşına evet, buradaki herkesin sevgilisinden daha güzeli var kim kimi kandırıyor acaba?
Güzellik evlendirebilir seni fakat iyi ahlak, kalp o evliliği götürendir. Shakira'yı aldattılar ak, shakira'yı :d
112 Yorumla- +1 yıl
Şahane bir yorumken Shakira kısmına gelince ciddiyet bozuluyor saygılar 👍🏼😅
- +1 yıl
@ÇiçeğiburnundaAnne teşekkürler :d
+1 yılBakış açın hiç hoşuma gitmedi
Evli bir erkek olarak ben daha iyilerine layığım demek kadar saçma ifade daha görmedim
Evlenmeseydin kimse senin nikah memurunun önünde silah zoruyla baskı yapmadı
Senin yerinde olsam eşime destek olurdum
Kızın bir hayali var okumak istiyor ona köstek olacağına destek ol
Eğitimini tamamlasın
Eğer evliliğiniz sürerse çocuklarınız için de eğitimli bir anne paha biçilmez bir hediye olacaktır
Eğer gözün dışarda ise bu kızın günahına girme ayrıl
Ama onu kazanmak istiyorsan eğitimine destek olman ve ilgili olman onu sana yaklaştircaktir
19 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler bize diyecek hiç bir şey bırakmamışsın. Çok güzel konuşmuşsun umarım dediklerini gözden geçirir.
Soran+1 yılAslında bana karşı biraz ilgisi olduğunu da düşünüyorum geçen hasta zehirlenmiştim basit bir gıda zehirlenmesi çok ilgilendi benimle acaba seviyor mu diye düşünüyorum sadece yanımda fazla küçük duruyor ona takılıyorum biraz
- +1 yıl
Dostum en seversen o da sever çünkü senden başka tutunacak dalı olmadığını düşünüyordur. Bu da sana mecburmuş gibi hissettirmein sakın. Kadınlar güneş görünce açılan çiçek misali sevildikçe açılır. Özgüvene sahip olmasını istiyorsan onu orada burada her yer de pohpohla biraz.😉😊
Soran+1 yıl@onlyteenage umarım ben de onu sevebilirim çünkü gerçekten çok iyi niyetli kalbi çok güzel ama sıkıcı biraz sohbet falan sarmıyor beraber vakit geçirmek için vs. çok sessiz kalıyor yanımda
- +1 yıl
Çünkü daha açılmamış olabilir. Bak istiyorsan onu kendi zevklerine yöneltebilirsin. Mesela fazla film izlemeyen biriyse sevdiğin filmleri onunla tekrardan izleyip bunu izlediğinde ne kadar mutlu olduğunu ona gösterirsen ve bundan zevkle ona bahsedersen sana yaklaşmak için bunları adım olarak kullanabilir😉 Ben olsam bunu fırsata çevirmesini bilirdim.😊
Soran+1 yıl@onlyteenage teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek😊 Mutluluk senin ellerinde😉
- +1 yıl
@onlyteenage umarım mutlu olurlar☺️
- +1 yıl
Umarım😊
+1 yılAllah boy vermiş gerisini koyvermiş sanki :D
Birader o kızdan bir gün erkenden boşanır, gider o güzel dediklerinden biri ile evlenirsin de hayat boyu derdine yanarsın gibi görünüyor.
Hakkın da bu, o iyi niyetli olduğunu düşündüğün kız sana fazla.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen başta kadının önüne taş koymuşken şimdi ondan işve cilve ya da özel hayat beklemen yanlış. Onur kırmış , ötelemişsin o da sana yönelmek yerine hedeflerine daha çok yönelerek kafasını dağıtıp mutluluğu kitaplarında arıyor, hayalleri var ve emin ol o hayallerin içinde sen yoksun. Başka biriyle birlikte olma hevesin varsa ayrıl çünkü başına gelse razı olmayacağın bir şeyi başkasına yapma. Bu arada her şey tip değil.
00 Yorumla
+1 yılUmarim konu sahtedir. Sen çocuk musun? Eşine ilk gün kırıcı konuşmuşsun , o da karşılık vermiş. Daha güzeli daha iyisi her zaman var ama evlilik çocuk oyuncağı değil. Zorla mı evlendin. insan evlendiği kişi ne kadar güzel olursa olsun tipine alışıyor zaten. Ne önemi var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbence diş fırçasına benzeyen kendini beğenmişin tekisin umarım kız üniversitede müthiş birini bulup seni terk eder. 190 sanki çok iyiymiş gibi böbürlenmişsin bir de ayak numaran da 45-46 dır git fırında kürek olarak işe başla
12 Yorumla- +1 yıl
@Paten34 evet yaa... komik
Madem öyle hala ne diye evli kalıyorsun kıza üzüldüm kendini fazla önemseme eminim onuda isteyecek bir çok erkek olur en kısa zamanda ayrıl kıza yazik Hadi herseyi gectim madem begenmedin gorucu usulude olsa evlenmek zorunda degilsinki evlenmeseydin niye evleniyorsun erkeksin ya hani ailene deseydin istemiyorum diye acikca kızın hayatini mahvetmeye hakkın yok.
10 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyordun o zaman ne diye evlendin? Mesele sırf güzellikse bir insanı sırf güzel olduğu için sevmek de bilmiyorum bence saçma. O kadar güzellik meraklısıysan ileride pişman olup olmama ihtimalini de gözden geçirip kızdan boşan ya da boşanma, ama o çok önemsediğin güzellikten bir süre sonra eser kalmayacak..
03 Yorumla- +1 yıl
@Paten34 ya beğense bile yine aynı b*kluğu yapacak birine benziyor bu adam yazdıklarına göre gözü dışarıda birine benziyor yok kızların gözü parlıyormuş daha güzellerini bulabilirmiş vs. O güzel dediklerinden biriyle evlense bile gözüne daha güzel gelecek olan illaki olacak zaten isterse manken gibisiyle olsun gözü dışarı kaymaya meyilli olan adamın her halukarda kayar yani.. bir de ilk başta kızı yok sayıyor kırıyor ediyor sonra da ilgi işve cilve bekliyor komik jfjdj
- +1 yıl
@hayatzzzzor
orası öyle kız içinde öyle ki her zaman daha iyisini bulursun zaten ama her zaman daha karakterlisini bulamayabilirsin o zor iş biraz o yüzden mesela ben her zaman daha iyi olmaya çalışırım hem fiziksel hem ruhsal olarak birazda kendine vakit ayırma ve bakmayla alakalı bir durum tabi öyle değil diye de aldatmayı meşru kılmaz ama çocuğun yazdığı zaten komik bence yok bütün kızlar ona bakıyormuş gözlerinde parıltı beliriyormuş da alttan alta bir egoistlik ve kendini beğenmişlik seziyorum zaten Allah eşine sabır versin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sana bide cilve mi yapacaktı ya ailesine evlenmek istemiyorum bile diyemeyen pabucumun errrrrrkeği
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHem kendi hem de o kadının canını yakmışsın kardeşim üzücü durum ama bu saatten sorna karar vermek ikinizin için söz konusu kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yılMadem dediğin gibisin neden görücü usülü evlendin 😄
09 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşle alakası ne?
- +1 yıl
Kızlar baktığına göre sana neden sevmediğin biriyle evlendin onu diyoruö
- +1 yıl
Şimdi yandın aga nafaka falan isteyecek sıkıntı büyük
Soran+1 yılAile zoruyla ailem eski kafalı biraz kız da temiz aile kızı diye aldılar bana ben istemiyordum
- +1 yıl
Gerekirse eve falan gitmeseydin yani aileni umursamazdın şimdi nafaka falan isteyecek kaç yıl boyunca paran gidicek ona başka birini bulduğunda da gidicek paran
- +1 yıl
Anca o evlenirse tekrar nafaka olayı kesiliyor
- +1 yıl
Sevmediği biriyle 10 sn bile geçiremez insan
Soran+1 yılYahu zaten 2 aylık evliyiz çocuk mocuk yok gebelik yok ne yapabilir
- +1 yıl
Olabilir nafaka isteme hakkı var zaten boşandığında paranı yiyecek çatır çutur
Madem birbirinizi sevmiyorsunuz ve birbirinizden bir beklentiniz yok dışarı da başka bir ilişkiniz olabilir o zaman
00 YorumlaParmağımı basıyorum; trol soru. Değilse bile otur kendine ağla.
10 Yorumla
+1 yılOna destek olun birlikte gelişin güzelleşsin donanımlaşsın
14 Yorumla- +1 yıl
İnsan sevmediği biriyle 1 sn bile duramaz ki nası yapsın onu
- +1 yıl
Neden kabul ettiniz o halde evlenmeyi, görücü usulu evliliklerde fikir beyan etmek yasak değil istemiyorum deseydiniz
- +1 yıl
Deseydi işte şimdi başı yandı bence
- +1 yıl
Almak farz boşamak sünnet ayrılma kararı alın ozaman
En başındayken tamamen bitir kanka. Denemek istiyorsan da bu düşünceleri bir kenara bırak
10 YorumlaYa esini adam akilli kabullen ve sev ya da bosan zaman gecmeden
10 YorumlaO zaman niye evlendin o kızın suçu ne ayıp değilmi başkan
00 Yorumla
+1 yılKanka niye evlendin kendinede yazık etmişsin kızada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Neden evlendin sen kız sendin de babana istemiyorum mu diyemedin !
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeden once beynini kullansaydin işin bile yok en basta konusup neden evlendiniz ikinizdede suc var
01 Yorumla
Soran+1 yılİşimin olmadığını nereden biliyorsun ben öyle bir şeyden bahsettim mi bizimle alakalı değil aileler aracılığıyla oldu ben de istemedim temiz aile kızı diye aldılar
Ya bitir ya da sevip kabullen. bence zamanla ısınırsınız birbirinize
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirinizi sevmeyi deneseniz ne olur ki. eskiden flörmü vardı. ilk başta kurmayacaktın o yuvayı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aslında kız bana karşı biraz ilgili gibi geçen hafta zehirlenmiştim çok ilgilendi ama ben onu sever miyim bilmiyorum aslında çok iyi niyetli çok temiz kalpli birisi ama tipini beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKardeşim tip dediğin max 15 yıl sonra tarih oluyor zaten. seven gönül tipe bakmaz. layla ile mecnunu hatırla. Tipi güzel olup mayası bozuk olan o kadar çok insan var ki bazen keşke huyu güzel olsa da tip bozuk olsa diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla seversin insan sevdiğiylede evlense sonuç aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aslında kız bana karşı biraz ilgili gibi geçen hafta zehirlenmiştim çok ilgilendi ama ben onu sever miyim bilmiyorum aslında çok iyi niyetli çok temiz kalpli birisi ama tipini beğenmiyorum
+1 yılBen de eşimle görücü usulü ile evlendim zorunlu evlendiysen benim kadar mı zorla evlendirildin ailem yüzünden sevdiğim adamı terk ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok bende sadece istemediğim birini aldılar bana, kızı sevmiyorum daha doğrusu beğenemiyorum tipini bir de yanımda çok küçük duruyor çocuksu duruyor tipini begensem bunu da takmıcam ama içine bir şey sinmeyince her şey batıyor. Geçen hafta zehirlenmiştim çok ilgilendi benimle acaba seviyor mu diye düşünüyorum eğer seviyorsa bu bana daha çok vicdan yaptırır çünkü benim ona bir hissim yok
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz bir erkek zorla evlenecek inandırıcı gelmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi biriyse aşık olursun ama kötü biriyse aşıksan aşk biter
05 Yorumla
Soran+1 yılVallahi yemin ederim kalbi çok güzel benden hoşlanıyor gibi ama sevgisini belli edemiyor gibi özgüvensiz oldugunu düşünüyorum ama ben ona karşı bir şey hissedemiyorum tipim değil sevemiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılNe zamandan beri evlisin
Soran+1 yıl2.5 ay
Cevap sahibi+1 yılGerdege girdiniz mi
Cevap sahibi+1 yılGerdege girdiyseniz hamile olabilir yani görücü üsülüyle evlenmek aşk evliliginden daha iyi bence
+1 yılSilah zoruyla mı evlendirildiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yıldimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ediyorum maruz gör
Seks yapmadınız mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen narsistsin kendini değiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir de cevap yaziyorsunuz ya pes buram buram trol.
01 Yorumla
+1 yılGuzel kardesim niye evlendin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem zorladı temiz aile kızı diye kız kapalı bir kız ben de öyle birini istiyordum zaten ama tipim değil beğenemiyorum
- +1 yıl
Süc sende dostum begenmedigin insanpa evlenmeliydin
Evlenmeseydin kızın günahı ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güYa evlenmeseydin o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılTrol soru çok net
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat